Įkraunama...
Įkraunama...

Kreivos kojos 3

Kad ir kaip baisiai skamba viskas unsure.gif , bet as noriu buti sekanti bigsmile.gif . Tik beda, kad dabar staigiai negaliu del darbo. Teks palaukti iki lapkricio menesio. Revlon, tavo pergale jau cia pat! thumbup.gif
Atsakyti
sveikinimai didziausi revlon...kojytes nuostabios.....tik va tiesa sakant as iksiuko jokio pas tave nematau g.gif na bet gal tik nuotraukose taip atrodo? na bet siaip liuks atrodo, pagaliau esi laiminga....jau 3 svajone igyvendinta.....saunuole takentejai, bet buvo verta...rezultatas dziugina.....dabar belieka lekti i parduotuves iekoti skinny dzinsu, sukneliu ir sijonuku:)

na is tiesu kas norit sekanti operuotis, nes visam tam yra 4 menesiai, na jei nieko neatsiras rugsejo menesiui aparaciukai prastoves visus 4 men iki sausio...nepraleskit progos, nes sausi aparateliai bus uzimti ilgakases operacijai, o geguzes mano eile.....
truk plys parvaziuosiu....

na o as jau praktiskai nebejauciu diskomforto po ciurnu operacijos.....vakar jau su aukstakulniais sokau slasos klube.....drauge ir tevai sake kad kojytes tikrai po operacijos pakito, keliukai ziuri tiesiai, blauzdu raumenukai formuojasi ir dirba....na tikekimes po tiesinimo is viso busiu labai patenkinta...kada pafotkinsiu ir idesiu nuotraukyciu.....

Atsakyti

Taip suprantu, kad cia reikia uzsirasyti i eile del tu aparaciuku? Kam jie is tiesu priklauso? Kaip cia viskas vyksta? g.gif
Atsakyti
Labas visos senbuvės ir naujokės, na aš vis paskaitinėdavau bet taip ir nerasdavau laiko parašyt 4u.gif Rašiau Anil į AŽ kad operaciją galėčiau daryti dabar aš, nes kaip suprantu visas smulkmenas reiktų derinti su ja, tačiau ji kaip pažadėjo paskambinti taip ir dingo g.gif liūdna, nes nežinau ar čia man toliau planuot kelionę į Maskvą ar laukti nežinia ko. Gal kuri iš senbūvių žinot kur Anil dingus?
Atsakyti
Sausi1, parasiau tau viska i az. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(rugiagele11 @ 2011 08 27, 19:17)
Taip suprantu, kad cia reikia uzsirasyti i eile del tu aparaciuku? Kam jie is tiesu priklauso? Kaip cia viskas vyksta?  g.gif

rugiagele, tau irgi parasiau i az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2011 08 27, 22:25)
Sausi1, parasiau tau viska i az.  4u.gif
Papildyta:
rugiagele, tau irgi parasiau i az  4u.gif

liuks ilgakase... jei anil dingo tu perimk vadybininkes pareigas....nes butu gaila jei aparatai prastovetu tuos 4 menesius...geriau jau dar viena savjone issipildys....taip kad sausi1 pirmys svajones link:)
Atsakyti
QUOTE(raseliukste @ 2011 08 28, 15:42)
liuks ilgakase... jei anil dingo tu perimk vadybininkes pareigas....nes butu gaila jei aparatai prastovetu tuos 4 menesius...geriau jau dar viena savjone issipildys....taip kad sausi1 pirmys svajones link:)

ANIL30 niekur nedingo,kalbėjausi su ja ketvirtadienį. Ji tiesiog švenčia savo gimtadienį bigsmile.gif
Taigi,ANIL30, nuoširdžiausi sveikinimai gimimo dienos proga! birthday.gif
Atsakyti
Sveikos, aš čia naujokė ir nežinau dabar nuo ko pradėti blush2.gif Nu pirmiausia turiu tokią pačią bėdą kaip čia visos susirinkusios ir antra norėčiau pasidaryti operaciją. Esu skaitinėjusi ir ankščiau šį šaunų puslapiuką, bet niekaip neprisiruošdavau parašyti... Ir dabar esu galutinai apsisprendusi, kad noriu savo kojeles padailinti ir jaustis patogiai, noriu operuotis, tik dabar nežinau kaip kas čia vyksta... blink.gif kiek pastebėjau čia didoka eilutė, jei gerai supratau. Be to aš labiau norėčiau gyvai susitikti su kuria nors mergina jau pasidariusią operaciją, o jei dar išeitų padaryti pasimatymą su keliom tai būtų visai šaunu. Aišku jei tai įmanoma. blush2.gif Nes manau gyvai susitikus greičiau viską papasakotumėt ir aš daugiau klausimų galėčiau užduoti į kuriuos būtų tiesiogiai atsakyta biggrin.gif
Atsakyti
Sveikute prisijungusi Donniuk 4u.gif Smagu, kad pagaliau ryzaisi parasyti smile.gif is kokio tu miesto? pora merginu, kurios pasidare operacija randasi arciau pajurio, viena is Kauno. Drasiai klausinek, kas ir kaip smile.gif

del operacijos eiles nebijok, juk gali pas kuria nors mergaite pasikeisti planai ir pavyks anksciau pasidaryti smile.gif as pati nesu 100 proc tikrai del savo operacijos datos, nes jei man nepavyktu sausi, kuri nors galetu i mano vieta stoti, o as tada laukciau rugsejo....
Atsakyti
Sveika,prisijungusi į "vilčių klubą",Donniuk! ax.gif
Džiugu,kad mus vis atranda naujos narės.
O aš noriu padėkoti Ilgakasei,už tai,kad ji išdrįso sukurti tokią temelę, ANIL30, Niniuks ir Raseliūkštei -už palaikymą, rūpestį ir informaciją,kurios man labai reikėjo.
O aš vat mąstau,mąstau ir negaliu patikėti,kad AŠ TAI PADARIAU bigsmile.gif Kad svajonė virto realia.
Jau rašiau kažkada tą frazę,bet pakartosiu :svajokite atsakingai,nes svajonės kartais pildosi...Taigi,pirmyn visos,kurios svajojate turėti tiesias kojeles.Visą skausmą ir vargą jau pamiršau.Ir tikrai nesigailiu,kad to ėmiausi.Aišku,šeima liko nuskriausta,nes vasarą turėjau tupinėti aplink namus.Bet ką reiškia tie 3-4 mėnesiai prieš visą gyvenimą? bigsmile.gif Atsigriebsiu dabar visų vasariškų malonumų jau tiesiomis kojomis.... 4u.gif
Atsakyti
Malonu ir man čia prisijungti thumbup.gif Aš pati esu iš Tauragės rajono, bet man būtų nesunku atvažiuoti ir bet kurį kitą miestą kad ir į Kauną ar kur kitur. rolleyes.gif Va ir pasimečiau ko dabar paklausti, iš tikrųjų tai net nežinau nuo ko čia viskas turėtų prasidėti... blush2.gif Nuo susitikimo su gydytoju ir jo konsultacija? Ar kaip? g.gif Bet man mieliau būtų pirmiau pasikalbėti ir pasikonsultuoti su jau pasidariusiomis šią operaciją merginomis smile.gif
Mane nustebino toks mielas jūsų priėmimas, labai smagu biggrin.gif
Atsakyti
labas merginos, as gimtadienio taip ir namuos nekeliau, mano mociute istiko insultas, suparalizavo, tad dabar klausimas del isgyvenimo, visi labai isgyvename...as jusu nepamirasau, bet dabar savos problemos is po dziugiu kelioniu....
labai dziaugiuos uz Revlon..saunuole, pasiryzo ir va tiesiom kojytem dabar!!!
Visu norinciu svajones issipildys, svajokit,tikekit, norekit.
Malonu,kad kuo daugiau merginu mus randa, tu merginu kurioms reikia....sveikos radusios mus!!!!! 4u.gif
Atsakyti