QUOTE(rugiagele11 @ 2011 08 27, 12:47)
Labuka, Igakase,
fainas tavo nikas
isivaizduoju, kad tavo plaukai ilgi
Vadinasi man nei neverta gaisti laiko su konsultacijomis. As zinau ko noriu. As tik noriu paklausti jusu, tu kurios jau po operacijos, ar nesigailejote po visko? Na kiek suprantu tai labai nelengva operacija ir gijimas. Ar rezultatas patenkino lukescius? Klausimu kyla man begales kai prededu ruosti save tam zingsniui. Taip baugoka kazko labai.
Teisybė,Rugiagėle, visas tas procesas atima labai daug nervų, jėgų, kantrybės.Taip pat dažnai kankina nerimas: ar sėkmingai praeis operacija, ar neskaudės siaubingai,ar nepūliuos ir priims organizmas svetimkūnius, ar ne per daug pasukta, ar ne per mažai pasukta, ar turėsiu tokias kojas, apie kokias svajoju? Tiek daug AR,kad nuo jų ir psichūškėj galima atsidurti.Na nežinau,gal čia mane vieną ištisai kankino įvairios abejonės?
O ką kalbėti,kai jau esi ligoninėj prieš operaciją,o ji vis atidėliojama....Jautiesi kaip prieš kokį pasaulinio lygio egzaminą...arba,kaip aš save palyginau-laboratorinė pelė,laukianti,kada ją sušers smaugliui
Taigi,mielosios,aš jau atsikračiau visų balastų, ir dvi dienas po to mane buvo apėmusi siaubinga depresija.Nesikėliau iš lovos, bijojau pajudėti,kad tik kaulas nesugrįžtų į pradinę padėtį.Taigi,dar ir po visko kankina labai daug abejonių ir galutinio rezultato laukimas. Galiu pasakyti,kad per tą laiką numečiau 5 kg, visi džinsai kabo,kaip ant vėjarodės (ir gerai,bus proga nusipirkti skinny
). Dar matau mažutį x,bet dėl to negaliu atsidžiaugti,nes vėl kankintų nerimas ir abejonės.Dargi neaišku,kiek kaulas linkęs pasitrombuoti.
Įdėsiu fotkes į albumėlį,kur aš antra diena po nuėmimo.Paskui dar po mėnesio pasifotkinsiu.
Kas sekanti?