QUOTE(Revlon @ 2011 08 05, 10:48)
Neturiu tikslo kažko įžeidinėti, bet kai panos bet kokia kaina vaikosi madų ir neestetiškai atrodo,nu sutikite, pasidaro pajuokos objektu Aš nekalbu apie operaciją ar jos būtinumą,bet kas negražu,galima pamaskuoti,o ne taip atvirai iš savęs tyčiotis.Aišku,viduje aš žaviuosi tooookiia drąsa,bet tas grožio jai tikrai neprideda.Aš nesu žiauri,tik buvau labai kompleksuota tuo klausimu ir net jei sapnuodavau,kad einu gatve trumpu sijonu,nežinodavau kur lįsti iš gėdos. Man tai skaudi tema ir savęs kreivos šleivos nedemonstruodavau niekam.Jeigu skaitėte visą temą (o ne šiaip įsikišote),tai susidarėte nuomonę,kad visos čia esančios turi tą patį kompleksą,bet maskuoja savo kojų kreivumą ir atrodo net žaviau,nei tiesiakojės. Moralizavimui ne tą temą pasirinkote
Skaičiau šią temą nuo pirmo iki paskutinio puslapio ir pati dar esu pasisakiusi. Aš tikrai nemoralizuoju. Bet dar kartą pasikartosiu, mane tiesiog papiktino jūsų reakciją į tai, ką jūs vadinate neestetiška. Jūms gal neestetiška, o tai merginai nusispjauti. Be to estetiką kiekvienas supranta savaip ir tai yra reliatyvus dalykas. O kodėl turėtų būti gėda dėl kreivų kojų? Pagal jūsų logiką visi šiek tiek kitokie turėtų slėptis po šydas, ilgais sijonais ar dar kokiu biesu. Juk mes moterys, net ir kreivakojė nori pasidžiaugti šortais ar trumpa suknele. Jums tai neestetiška valio - slėpkitės, bet kas jums duoda tokią teisę taip žiauriai viešai kraupintis: "įsivaizduoji, kreivom kojom ir su sijonu ir dar stora ir dar žema, kodėl į veidrodį nepasižiūri. Ir kaip keista tai girdėti būtent iš jūsų. Čia jūsų asmeninis kompleksas, jūs pati tai įvardinote. Ir tuos pašaipius žvilgsnius anos kreivakojės merginos adresu jūs gal pati ir įsivaizdavote. Skaitinėjau šią temą ilgai, bet jūsų piktas komentaras tik dar labiau patvirtino, kad esmė yra daugumos jūsų galvose, o ne kojose.
Mano kojos taip pat kreivos. Jas matau tokias, kokias noriu matyti. Taip jos neidealios, aš puikiai suvokiu realybę, man jos tiesiog šiek tiek kreivos ar tiesiog ne visai tiesios. Į kitų kojas nežiūriu ir su savom nelyginu ar tiesesnės, ar kreivesnės, nes tų kojų iš ties labai daug ir visokių ir man visai nerūpi.Dabar vis dažniau apsivelku šortus ar sijoną ir kažkaip nepastebėjau, kad kas nors baisėtųsi ar šnairuotų. Bet dabar matyt reikės atidžiau žiūrėti, nes galiu pakraupinti tokią kaip jūs.