Įkraunama...
Įkraunama...

Kreivos kojos 3

QUOTE(Revlon @ 2011 08 05, 10:48)
Neturiu tikslo kažko įžeidinėti, bet kai panos bet kokia kaina vaikosi madų ir neestetiškai atrodo,nu sutikite, pasidaro pajuokos objektu  doh.gif Aš nekalbu apie operaciją ar jos būtinumą,bet kas negražu,galima pamaskuoti,o ne taip atvirai iš savęs tyčiotis.Aišku,viduje aš žaviuosi tooookiia drąsa,bet tas grožio jai tikrai neprideda.Aš nesu žiauri,tik buvau labai kompleksuota tuo klausimu ir net jei sapnuodavau,kad einu gatve trumpu sijonu,nežinodavau kur lįsti iš gėdos. Man tai skaudi tema ir savęs kreivos šleivos nedemonstruodavau niekam.Jeigu skaitėte visą temą (o ne šiaip įsikišote),tai susidarėte nuomonę,kad visos čia esančios turi tą patį kompleksą,bet maskuoja savo kojų kreivumą ir atrodo net žaviau,nei tiesiakojės. thumbup.gif Moralizavimui ne tą temą pasirinkote  schmoll.gif

Skaičiau šią temą nuo pirmo iki paskutinio puslapio ir pati dar esu pasisakiusi. Aš tikrai nemoralizuoju. Bet dar kartą pasikartosiu, mane tiesiog papiktino jūsų reakciją į tai, ką jūs vadinate neestetiška. Jūms gal neestetiška, o tai merginai nusispjauti. Be to estetiką kiekvienas supranta savaip ir tai yra reliatyvus dalykas. O kodėl turėtų būti gėda dėl kreivų kojų? Pagal jūsų logiką visi šiek tiek kitokie turėtų slėptis po šydas, ilgais sijonais ar dar kokiu biesu. Juk mes moterys, net ir kreivakojė nori pasidžiaugti šortais ar trumpa suknele. Jums tai neestetiška valio - slėpkitės, bet kas jums duoda tokią teisę taip žiauriai viešai kraupintis: "įsivaizduoji, kreivom kojom ir su sijonu ir dar stora ir dar žema, kodėl į veidrodį nepasižiūri. Ir kaip keista tai girdėti būtent iš jūsų. Čia jūsų asmeninis kompleksas, jūs pati tai įvardinote. Ir tuos pašaipius žvilgsnius anos kreivakojės merginos adresu jūs gal pati ir įsivaizdavote. Skaitinėjau šią temą ilgai, bet jūsų piktas komentaras tik dar labiau patvirtino, kad esmė yra daugumos jūsų galvose, o ne kojose.

Mano kojos taip pat kreivos. Jas matau tokias, kokias noriu matyti. Taip jos neidealios, aš puikiai suvokiu realybę, man jos tiesiog šiek tiek kreivos ar tiesiog ne visai tiesios. Į kitų kojas nežiūriu ir su savom nelyginu ar tiesesnės, ar kreivesnės, nes tų kojų iš ties labai daug ir visokių ir man visai nerūpi.Dabar vis dažniau apsivelku šortus ar sijoną ir kažkaip nepastebėjau, kad kas nors baisėtųsi ar šnairuotų. Bet dabar matyt reikės atidžiau žiūrėti, nes galiu pakraupinti tokią kaip jūs. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samira: 05 rugpjūčio 2011 - 22:37
Aš tai tikriausia išmokau nebereaguoti į žvilgsnius įvairius rolleyes.gif Šiandien tik labai blogai pasijaučiau, kai parduotuvėje ėjau po darbo persirengusi jau, tai buvau su aptemptom ryškiom kelnėm iš galo ėjo dvi merginos, jaunos tokios ir sako viena draugei, ėėėėė,žiūrėk, kokios kreivos kojos pas šitą priekį(mane), taip ir norėjos atsisukti ir vožtelti, bet susilaikiau, galvoju tiektos.. unsure.gif Bet, taip nesmagiai pati pasijaučiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Samira @ 2011 08 05, 22:28)
Juk mes moterys, net ir kreivakojė nori pasidžiaugti šortais ar trumpa suknele. Jums tai neestetiška valio - slėpkitės, bet kas jums duoda tokią teisę taip žiauriai viešai kraupintis: "įsivaizduoji, kreivom kojom ir su sijonu ir dar stora ir dar žema, kodėl į veidrodį nepasižiūri. Ir kaip keista tai girdėti būtent iš jūsų. Čia jūsų asmeninis kompleksas, jūs pati tai įvardinote. Ir tuos pašaipius žvilgsnius anos kreivakojės merginos adresu jūs gal pati ir įsivaizdavote. Skaitinėjau šią temą ilgai, bet jūsų piktas komentaras tik dar labiau patvirtino, kad esmė yra daugumos jūsų galvose, o ne kojose.

Kraupau ir kraupsiu,kai panelės pačios savęs taip negerbia. Aš buvau auklėta kitaip:kad nebūtina rodyti visam pasauliui tai,kas negražu.(Aišku,nei teisiu,nei ką,tik visada pamąstau,kad aš taip negalėčiau).O su savo (buvusiom)kreivom kojom atsistojusi prie tos panelės būčiau atrodžiusi kaip manekenė,mano kojos prieš jos atrodytų kaip tiesios.Va tą ir norėjau pasakyti,kad nekalbu apie kreivokas kojas.Kalbu apie siaubingai kreivas. Įdomu,ką mąsto vyrai,žiūrėdami į taip pasipuošusią trumpa suknele panelę.Turbūt jos gaili.Džiugu,jeigu ji negirdi užgaulių replikų arba nenori jų girdėti.Galbūt jai tikrai labai lengva ir paprasta gyventi,nes nežino,kas yra kompleksai.
O vat aš,kadangi per tiek daug metų nesugebėjau susigyventi su savo kompleksais,todėl aš čia,todėl aš ir ryžausi operacijai. Tai yra kiekvieno asmeninis pasirinkimas: ar vaikščioti kreivom kojom trumpa suknele ir iškelta galva ar iškelta galva vaikščioti išsioperuotom tiesiom kojom.Vis tiek,manau, pasitikėjimas savim, abiem atvejais vienodas.Tada valio!
P.S. Sorry,Samira,jei tame PC mačiau jus. Nes priėmėte vos ne asmeniškai doh.gif
Atsakyti
na jus abi savotiskai teisios, ir Revlon, ir Samira....smagu, kad tai merginai dzin viskas, bet.....siandien as uz tai, kad tai, kas labai netobula, reiketu pamaskuoti, bent jau tokiais atvejais, kai tai eina padaryti (nekalbu apie baseinus, papludimius ir pan. vietas)....nors buvo ir man kazkada Amerikoje gilioje jaunysteje kelis menesius "debeselis" uzplaukes ir vaiksciojau su trumpa suknele ir sortais, o tokio boyfriendo pasakyma "gal tu nesivilk tos sukneles", priimdavau kaip pavydo zenkla lotuliukas.gif ot kvaisa buvau lotuliukas.gif bet dabar ir dar Lietuvoje i miesta taip niekas neisvarytu, tiesiog man per skaudus ir zvilgsniai, ir komentarai butu.....

na bet mes skirtingi, skirtingi ir poziuriai, grozio suvokimas, nuomones....bet cia diskusija be galo be krasto galetu buti.....

Na, ar buvai Revlon pas daktara, ar jau yra ziniu, kada atsikratysi svoriais ant kojyciu??????
Atsakyti
ilgai nebuvau cia, labas visoms. as prisidesiu prie Revlon... manau mergina is PC tiesiog stipriai apgaudineja save. beabejo, galiu palaikyti ir Samira, nes tai zmogaus drasa ir kazkoks ''keistokas'' nekompleksavimas ir dar keistesnis grozio suvokimas... vis delto gyvenam siuolaikinej socialinej aplinkoj su jos kulturos suvokimu ir kt suvokimu islygomis ir tai neatsiejamai susije su tam tikrais etalonais ir normomis. bet, kaip drasiai ir noriai yra tvirtinama, - del grozio nesigincijama, - bet ar taip tikrai yra smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niniuks: 06 rugpjūčio 2011 - 18:20
QUOTE(Ilgakase @ 2011 08 06, 17:23)
na bet mes skirtingi, skirtingi ir poziuriai, grozio suvokimas, nuomones....bet cia diskusija be galo be krasto galetu buti.....

Na, ar buvai Revlon pas daktara, ar jau yra ziniu, kada atsikratysi svoriais ant kojyciu??????

Teisybė,Ilgakase,kiekvienas mes grožį suprantame savaip...Todėl tikrai galima diskutuoti be galo ta tema.
Jau turiu nustatytą tikslią datą,kada nuims aparačiukus-liko daugiau kaip 2 savaitės. thumbup.gif Nebedaug jau... rolleyes.gif
Niniuks,gal kartais esi Leituvoj? bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos, paneles, prasau tu, kurios zinote mane ar kitas facebook'e, nerasykite komentaru apie kojas viesai, feisbuke mes neaptarinejam kojyciu formos wink.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(niniuks @ 2011 08 07, 20:26)
sveikos, paneles, prasau tu, kurios zinote mane ar kitas facebook'e, nerasykite komentaru apie kojas viesai, feisbuke mes neaptarinejam kojyciu formos wink.gif aciu

o yra pasitaike tau ir tokiu "viesu" komentatoriu?????? blink.gif man tai dar ne, aciu Dievui, tfu tfu tfu per kairi peti doh.gif
Atsakyti
manau jog netycia, viena is musu pakomentavo mano nuotrauka, jog visai ikso nesimato smile.gif beabejo tai ne piktavaliskai, taciau manau nereikia to daryti viesame portale. smile.gif
Atsakyti
labas merginos..kaip greit lekia laikas...dabar as vis svarstau hmmm kas sekanti ka? na vilniumo nerandu..o dar yra viena is naujokiu norinti, bet vis nepaklausiame finansiskai ar gali tai leost...na esu lyg susitarus pasimatyt paplepesim, o del to kas dabar darysis tarkites, nes ,kad nebutu musu aparatelaim parastoos dideles:) taip greiciau kitomos ateis ta diena...
skaiciau apie kompleksus..hmmm ju buvima, nebuvima ir tt.kas kaip supranta estetini grozo ir pan.
juk dabar kabes nesioja daug jaunuoliu ir net vyresniu, o juk klisi dantys irgi kazkam negrazu, o jei pasakys PC kad reikia sypsotis kuo placiau praverus burna ir juoktis iki nesusitaupimo atsipalaidavus, to nepamirst foto nuotraukose -visad fotografuotis,kad dantukai kreivi matytus..o juk zmones turedami kreivus dantukus pradzioj maziau naturaliai sypsos, nesifotografuoja savo sypsenu ir tt.bet va yra kabes, jos tiesina dantukus, zmones moka velniskus pinigus, kad tik turetu estetiska, grazia sypsena nors moksliskai yrodyta ir kabes ner sveika, emaliui ir tt.bet mes visus danttuku tiesinimo budus priimam kaip norma, o kur zvairumas, ar kam buvo grazu zvairas zmogus, jau kokios 20 desimtys metu operacijos budu yra akytes suvedamos, kaip pav musu vienas is lietuvos grandu amzina jam atilsi..juk jis tikrai ne is tustybiu muges, bet va manau operavos nes jaute kaip ir kiekvienas zmogus kompleksa,,,,o su kojom viskas labai panaqsiai, kas nenori gali juk vaiksciot klisas ir dar su mini suknele, as tikrai neapkalbeciau, bet butu kazkokia svetima geda, na stengiames visi but nors kiek grazus, ir grozio suvokimas manau yra labai panasius, o kas save moka guost tam gerai, arba jis dar jaunas, o gal neturi galimybiu ar ryzto turet tiesiais kojas, dantis, ar dat kuri velnia biggrin.gif as jei zmogui trugdo, suteikia dvasini diskomforta tik uz....iir uz pamaskavimus...ir butent sioje temoje mes gerai kad visa kalbame, o kas nenori juk gali neskaityti....arba paskaites primti ir savo isvadas padaryt...manau esam visos tolerantiskos....
gerai jei darbas ir kita dar nereikalauja sijonuko iki keliuku, kaip reiktu merginai dirbt su tokiu dalykiniu kostiumeliu kai kojytes kreivos, o vien kelnes nesiot nesinori, kur dar kokteiliu vakareliai ir tt.cia manau ir kompleksai ir noras gyvent taip kaip noris - nesiot rubus kurie patinka, kaudytis ir negalvot aplie nelamtas kojas, ju nesapnuot ir tt.
laukiu ziniu is Revlon..kitom smagiu paskutiniu vasaros dieneliu.... 4u.gif
p.s. ir kurios nesidaro yra teisios musu diskusija be pabaigos, kiek zmoniu, tiek nuomoniu smile.gif
Atsakyti
merginos ko niekas nepasisakote?hmmm kas sekanti darysite operacija....as ilgai mastau gal ieskom kur vilniuks, bet va naujoke viena daqr masto....o gal is senbuviu iki pavasario nori but jau tiesiomis kojytemis? mastom, jei norinciu is senbuviu tai yra akvijike, ilgakase, kraseliukstis nera, tad ieskom norinciu merginu....nes prastova juk kam ta prastova.... g.gif
Atsakyti
gaila butu, jei aparatukai be darbo prastovetu iki sausio....

Revlon, kaip tu maskuoju tuos aparatus, ka velkies eidama i zmones - vien tik ilgas suknias, sijonu, ar ir i kokias kelnes pavyksta ilisti?
Atsakyti