Įkraunama...
Įkraunama...

Kreivos kojos 3

QUOTE(zaniuks33 @ 2011 07 22, 13:24)
labutis,geriausia iseina kai paveiksluojies siek tiek sonu pasisukus mirksiukas.gif ,bent jau man taip iseina smile.gif

Dekui uz patarima, stengsiuos stovet sonu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zaniuks33 @ 2011 07 27, 11:00)
Sveikutes,kur visos dingote ax.gif ...kaip tau Revlon sveikateles?

Nedingau,nedingau,pasižiūriu,kad nėr naujų pasisakymų ir nerašau.
Bijau ką nors prisigirti...Antibiotikų 3-ias kursas sugertas,susitvarkė žaizdos.Dabar laukiu nesulaukiu nuėmimo. Kitą savaitėlę jau pasirodysiu daktarui.Žodžiu,jau nebedaug liko ir man jau ant dūšelės smagiau darosi.Nors kai PC susitinku kokių pažįstamų, niekas nieko nepastebi rolleyes.gif Bet jau norisi ir pamankštinti kojas, ir ant pilvo pamiegoti, ax.gif ir po dušu,kaip normaliam žmogui nusiprausti ar net vonioje pagulėti... ax.gif Atrodo,tokie paprasti dalykai,o taip to trūksta... doh.gif
Atsakyti
As isivaizduoju kaip palengves kai tuos daitus nuims nuo koju ax.gif ..pajusi tikra dziaugsma mirksiukas.gif
Atsakyti
mergynos jus operuojates? :blink:ir ka istesina kojos?tai cia gi kaulus lauzo a ne? uau o as cia del venu ir tai bijau operuotis verysad.gif nors reikia.
Atsakyti
taigi sugyja tie kaulai ax.gif ir juo ne laužo, o gražiai perkerta, paskui sutato į vietas ir užfiksuoja išoriniais fiksatoriais smile.gif ir viskas, labai paprasta... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilgakase: 31 liepos 2011 - 13:08
blink.gif nieko sau paprasta,stiprybes jums thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Oi kaip gerai prisiatostogavau, prisilsejau, be sortuku ir sukneliu neapsiejau (baisiai karsta buvo). Na nelabai jauku buvo, kur daugiau zmoniu, bet gi karsta ir kitu nuomone man nerupi ( bandziau save raminti). Aisku i darba su sijonu ir neisiu bei i PC, bet namie ir prie kokio vandens telkinio saves nekankinsiu. Ir gimtadieniui nusipirkau suknele (nors ilgai rinkausi), tokia aptemta, galima pasidaryti ir trumpesne, ir ilgesne. Na kaip nors, svarbiausia gerai nusiteikti. Juk operacija bijau darytis: bijau skausmo ir negaleciau istverti guledama tiek laiko, man reikia veiksmo, maudyniu, begiojimo. Kitaip negaliu. Kol man i akis niekas nepasako, kad kojos kreivos, tai stengiuosi apie tai negalvoti.
Atsakyti
labas merginos.
malonu,kad Revlon jau baiigia iskentet ta laika su aparateliais...na juk ner taip sunku, zmogus prisitaiko prie visko, juk yra zmoniu be koju ir tt, o cia laikinas fdalykas. laukiu is taves ziniu kaip tau, ka sake gydytojas, kada nuioms aparatelius ir kaip forma ra tau patinka.dziugu,kad nepuliuja, zaizdeles neatsiveria naujos....laukiam nesulaukiam tavojo finiso.
o kito kantrybes ir kurios norite laukit, tikekit svajokit....nes svajone, bemt si matot [pildos, jau 3 operacija padaryta..as irgi kazkada negalejau isivaizduot,kad bebebus to kreivu koju komplekso,kad noresiu sukneliu ne ilgesniu nei iki keliuku ir tt:)
Atsakyti
Sveikos
siandien grizom su seima is Lietuvos pajurio. Tai prisiziurejau kokiu tik nori koju. Dabar taip nebekompleksuoju. Eina merginos, moterys su tokiom kojom kaip mano ir dar kreivesnem uzsidejusios aptemptus dzinsus, timpas blink.gif As aisku nebeuzsidesiu, bet nebebijau detis suknele auksciau keliu arba sortus. ax.gif
Atsakyti
Sveikos,mielosios! Kai viskas gerai ir niekur neskauda bei nepūliuoja,bijau labai prisigirti,kad nebūtų atvirkščiai. Sorry,ANIL,kad nepaskambinau,vis kokie nors darbeliai išlenda,ar vairuoti tenka,nėr kada... ax.gif Šią savaitėlę važiuoju pas daktarą,jau pasakys,kada nuims varžtus. Laukiu,nesulaukiu.
Žinokit,PC mačiau tokias merginos kojas doh.gif doh.gif doh.gif Matau,ateina prieš mane neaukšta,storoka panelė su trumpa suknele,nu bet jau kojų kreivumas schmoll.gif -žiauru tiesiog-tikrąja to žodžio prasme O raidė,o ne tik lankelis. Jau man iš gėdos,kad visi į ją žiūri,nebuvo kur akių dėt,o ji nieko,eina sau su berneliu,dar aukštakulnius apsiavusi.Jeigu be berno būtų buvusi,turbūt būčiau priėjusi parodyti savo varžtų blush2.gif Puiku,aišku,kad ji neturi to komplekso,bet negi ji NETURI mamos,draugės,sesės,kuri jai akis atmerktų ir pasiūlytų atidžiau pasižiūrėti į veidrodį??? Niekaip tokių dalykų nesuprantu-padaro iš savęs parodiją. Dabar ypač matau visų tiesias bei kreivas kojas ir lyginu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Revlon @ 2011 08 04, 08:40)
Sveikos,mielosios! Kai viskas gerai ir niekur neskauda bei nepūliuoja,bijau labai prisigirti,kad nebūtų atvirkščiai. Sorry,ANIL,kad nepaskambinau,vis kokie nors darbeliai išlenda,ar vairuoti tenka,nėr kada... ax.gif Šią savaitėlę važiuoju pas daktarą,jau pasakys,kada nuims varžtus. Laukiu,nesulaukiu.
Žinokit,PC mačiau tokias merginos kojas  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Matau,ateina prieš mane neaukšta,storoka panelė su trumpa suknele,nu bet jau kojų kreivumas  schmoll.gif -žiauru tiesiog-tikrąja to žodžio prasme O raidė,o ne tik lankelis. Jau man iš gėdos,kad visi į ją žiūri,nebuvo kur akių dėt,o ji nieko,eina sau su berneliu,dar aukštakulnius apsiavusi.Jeigu be berno būtų buvusi,turbūt būčiau priėjusi parodyti savo varžtų  blush2.gif  Puiku,aišku,kad ji neturi to komplekso,bet negi ji NETURI mamos,draugės,sesės,kuri jai akis atmerktų ir pasiūlytų atidžiau pasižiūrėti į veidrodį??? Niekaip tokių dalykų nesuprantu-padaro iš savęs parodiją. Dabar ypač matau visų tiesias bei kreivas kojas ir lyginu... blush2.gif

Tiesiog negalėjau susilaikyti nepakomentavusi. Jums neatrodo, kad jūs per žiauri. Jau O raidė, tai nei sijonų, nei šortų nei nieko? Arba "varžtai" arba vienuolynas? blink.gif Prie ko čia mama, sesuo ar draugė ar veidrodis. Na ne visoms dievas davė tiesias kojas. Na ne visos turi pinigų ar poreikio tas kojas operuotis. Bet kam taip kraupintis dėl to, kas jūsų visai neliečia. Ar jums asmeniškai tai trukdo? Ji gi ne apsivėmusi ar neapsišikusi atsiprašau ar šiaip nuoga ėjo. Gal ta mergina su savo O raide šimtą kartų laimingesnė nei jūs savo kojas išsioperavusi. Nenoriu įžeisti, bet jūsų komentaras mane, kaip kreivakoję įžeidė. Nenorėkite, kad aš moralizuočiau jūsų pasirinkimą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Samira @ 2011 08 04, 11:00)
Tiesiog negalėjau susilaikyti nepakomentavusi. Jums neatrodo, kad jūs per žiauri. Jau O raidė, tai nei sijonų, nei šortų nei nieko? Arba "varžtai" arba vienuolynas?  blink.gif  Prie ko čia mama, sesuo ar draugė ar veidrodis. Na ne visoms dievas davė tiesias kojas. Na ne visos turi pinigų ar poreikio tas kojas operuotis. Bet kam taip kraupintis dėl to, kas jūsų visai neliečia. Ar jums asmeniškai tai trukdo? Ji gi ne apsivėmusi ar neapsišikusi atsiprašau ar šiaip nuoga ėjo.  Gal ta mergina su savo O raide šimtą kartų laimingesnė nei jūs savo kojas išsioperavusi. Nenoriu įžeisti, bet jūsų komentaras mane, kaip kreivakoję įžeidė. Nenorėkite, kad aš moralizuočiau jūsų pasirinkimą.  4u.gif

Neturiu tikslo kažko įžeidinėti, bet kai panos bet kokia kaina vaikosi madų ir neestetiškai atrodo,nu sutikite, pasidaro pajuokos objektu doh.gif Aš nekalbu apie operaciją ar jos būtinumą,bet kas negražu,galima pamaskuoti,o ne taip atvirai iš savęs tyčiotis.Aišku,viduje aš žaviuosi tooookiia drąsa,bet tas grožio jai tikrai neprideda.Aš nesu žiauri,tik buvau labai kompleksuota tuo klausimu ir net jei sapnuodavau,kad einu gatve trumpu sijonu,nežinodavau kur lįsti iš gėdos. Man tai skaudi tema ir savęs kreivos šleivos nedemonstruodavau niekam.Jeigu skaitėte visą temą (o ne šiaip įsikišote),tai susidarėte nuomonę,kad visos čia esančios turi tą patį kompleksą,bet maskuoja savo kojų kreivumą ir atrodo net žaviau,nei tiesiakojės. thumbup.gif Moralizavimui ne tą temą pasirinkote schmoll.gif
Atsakyti