laba. Tas skystis gyd sake yra normalu kad 'teka'. Bet zelionke man ji beveik sustabde. As nepamenu kaip ji ten gyd pavadino. Na Anil vakar turejo proga paziuret per web kamera kokia yra situacija is tikruju. :-) Nesuglaudziu as atpalaiduotu pedu-sedint istiesus kojas tarpas tarp atsikisusiu kauliuku siekia 6-7 cm. Norisi tiket jog su laiku susiglaus, juk anksciau ne per prievarta nesuglausdavau! O dabar stovint be dideliu pastangu 'suvedu' ****** viena prie kitos. betkokiu atveju tai geriau nei O :-)
Štai ir aš...vėl po didelio streso ir nerimo dėl kojų...
Buvau pas daktarą dėl tų dviejų nelemtų šlapiuojančių vinučių...Aplink vieną net išvešėjęs audinys toks į viršų išlipo kaip taurelė.Tai daktaras išrašė kažkokio sidabruoto vandens,kuris pridegina audinius. Prideginau,bet rytojaus dieną apėmė toks nežmoniškas skausmas aplink tą vinutę ,net gėriau nuo skausmo vaistų. Iš ryto prabudau su 38.3 *C, vinutės šlapiuojančios nebe 2,o visos 4 tos pačios kojos, šone-patinę, aplink didelis raudonas plotas, o atsistojus ant kojos,atrodo,kad ryklys įsitvėręs ir laiko Jėzau,kaip buvo baisu.Gerai,kad turėjau daktaro iš anksto parašytą receptą antibiotikams...Visą dieną mušiau temperatūrą, bet žemiau 37.7 niekaip. Tik dar kitą dieną jau tebuvo 37.4, o trečią-normali. Tris dienas pragulėjau lovoj su pakelta koja,nes nuleidus-vėl tas "ryklys įsistverdavo" .Manau,kad tai buvo nemenkas uždegimas ir mane buvo apėmusi tokia baimė,kaip kad priešlaikinis gimdymas būtų ,nes jeigu dabar nuimtų aparatą,nebūtų pilnai sugijęs kaulas,kaip neišnešiotas vaikas Kaip būtų gaila to vargo...
Dabar jau penkta antibiotikų diena,jau marširavau po miestą, "rykliukas" atsitraukia, raudonumas pranyko,vos tik pradėjau gerti vaistus,o patinimą mažinau kopūsto lapo kompresais. Tai vat tokia ta gražių kojų kaina...
Buvau pas daktarą dėl tų dviejų nelemtų šlapiuojančių vinučių...Aplink vieną net išvešėjęs audinys toks į viršų išlipo kaip taurelė.Tai daktaras išrašė kažkokio sidabruoto vandens,kuris pridegina audinius. Prideginau,bet rytojaus dieną apėmė toks nežmoniškas skausmas aplink tą vinutę ,net gėriau nuo skausmo vaistų. Iš ryto prabudau su 38.3 *C, vinutės šlapiuojančios nebe 2,o visos 4 tos pačios kojos, šone-patinę, aplink didelis raudonas plotas, o atsistojus ant kojos,atrodo,kad ryklys įsitvėręs ir laiko Jėzau,kaip buvo baisu.Gerai,kad turėjau daktaro iš anksto parašytą receptą antibiotikams...Visą dieną mušiau temperatūrą, bet žemiau 37.7 niekaip. Tik dar kitą dieną jau tebuvo 37.4, o trečią-normali. Tris dienas pragulėjau lovoj su pakelta koja,nes nuleidus-vėl tas "ryklys įsistverdavo" .Manau,kad tai buvo nemenkas uždegimas ir mane buvo apėmusi tokia baimė,kaip kad priešlaikinis gimdymas būtų ,nes jeigu dabar nuimtų aparatą,nebūtų pilnai sugijęs kaulas,kaip neišnešiotas vaikas Kaip būtų gaila to vargo...
Dabar jau penkta antibiotikų diena,jau marširavau po miestą, "rykliukas" atsitraukia, raudonumas pranyko,vos tik pradėjau gerti vaistus,o patinimą mažinau kopūsto lapo kompresais. Tai vat tokia ta gražių kojų kaina...
QUOTE(Revlon @ 2011 07 05, 21:29)
Štai ir aš...vėl po didelio streso ir nerimo dėl kojų...
Buvau pas daktarą dėl tų dviejų nelemtų šlapiuojančių vinučių...Aplink vieną net išvešėjęs audinys toks į viršų išlipo kaip taurelė.Tai daktaras išrašė kažkokio sidabruoto vandens,kuris pridegina audinius. Prideginau,bet rytojaus dieną apėmė toks nežmoniškas skausmas aplink tą vinutę ,net gėriau nuo skausmo vaistų. Iš ryto prabudau su 38.3 *C,
Buvau pas daktarą dėl tų dviejų nelemtų šlapiuojančių vinučių...Aplink vieną net išvešėjęs audinys toks į viršų išlipo kaip taurelė.Tai daktaras išrašė kažkokio sidabruoto vandens,kuris pridegina audinius. Prideginau,bet rytojaus dieną apėmė toks nežmoniškas skausmas aplink tą vinutę ,net gėriau nuo skausmo vaistų. Iš ryto prabudau su 38.3 *C,
Labas, suprantu tave...man buvo pora kart irgi uzdegimas, o gal 9r tris kartus vis gerdavau antibiotikus, nepamirsk bakteriju pagert zarnynui, nes ka zinosi, gali ir vel tekt antibiotikus gert, nes dar ilgokai isbut su aparateliais, buk pasiruosus tam.bet tai ner kazkas tikio, juk buna ir blogesniu komplikaciju, tad nepergyvenk pernelyg....stiprybes, kantrybes, saugok kojytes .laikyk dazniau aukstai pakelusi.valgyk daug zemuogiu, stiprink organizma. oi laukiam pamatyt grazias, manekeniskas kojytes
oho kokie pas tave Revlon "nuotykiai" isivaizduoju kaip buvo baisu ir neramu, bet laikykis mazule, jau finiso tiesioji nebe taip toli....svarbiausia, kad galutinis rezultatas dziugintu, tada tikrai pasimirs tie visi vargai vargeliai greitai ir busi labai laiminga! sekmes tau!
o man Anil nupirko pas save mieste tokius ilgus baciukus, kurie pakankamai neblogai maskuoja koju iskrypima ir jie tokie vasariski ir spalvingi...imesiu kada i fotki kaip atrodo....
saunios vasaros visoms...isimintu nuotykiu atostogaujancios ir keliaujancioms
o man Anil nupirko pas save mieste tokius ilgus baciukus, kurie pakankamai neblogai maskuoja koju iskrypima ir jie tokie vasariski ir spalvingi...imesiu kada i fotki kaip atrodo....
saunios vasaros visoms...isimintu nuotykiu atostogaujancios ir keliaujancioms
labuka visoms..zinau kad ilgokam laikui buvau dingus, taciau grizus namolio uzgriuvo visokie reikalai, asmenines problemos, darbas ir panasiai...
vilniuks gali darytis kojytes po revlon tada...nes kad ir kaip meginau man neiseina siais metais, be to dar su tais implantais reikia susigyventi...na kaip nors atlauksiu ir savo eiles....geros visoms vasareles....
vilniuks gali darytis kojytes po revlon tada...nes kad ir kaip meginau man neiseina siais metais, be to dar su tais implantais reikia susigyventi...na kaip nors atlauksiu ir savo eiles....geros visoms vasareles....
Sveikos mergytes,esu naujoke cia ir noriu jungtis prie jusu . Mus sieja ta pati problemele kreivos kojos ,kaskoks stebuklas kad radau sitokia tema,bet matau dabar kad viskas imanoma ir tas nelemtas kojas suremontuot galime.,as sia operacija tikrai rosiuosi daryti,tik dar nemaza kelia reikia nueiti,ziniu pasisemti ..konsultacijos ir t.t.
Sveikute prisijungusi Zaniuks i musu rateli papasakok, kaip tau sekasi gyventi su savo kojytem, kaip maskuojiesi, kaip jautiesi?
Raseliukste, svaika sugrizusi prazuvele pasiilgom jau taves tikekimes susitvarke visos tavo bedos....na ir kaip atlaik otavo kojytes darbo kruvius, ar nereikejo keisti pareigu, ar nera jokiu problemu, skausmeliu?
Revlon, kaip tau sekasi? imesk nuotraukyciu dar mums nauju pasigereti
Vilniusk, tai jei tau iseina, tada pirkis bilietus Rugsejui i LT, kad jau Raseliukste nebesidaro operacijos ir perleidzia tau savo eilute...as tada buciau po taves, kaip ir buvo planuota sausi....
Raseliukste, svaika sugrizusi prazuvele pasiilgom jau taves tikekimes susitvarke visos tavo bedos....na ir kaip atlaik otavo kojytes darbo kruvius, ar nereikejo keisti pareigu, ar nera jokiu problemu, skausmeliu?
Revlon, kaip tau sekasi? imesk nuotraukyciu dar mums nauju pasigereti
Vilniusk, tai jei tau iseina, tada pirkis bilietus Rugsejui i LT, kad jau Raseliukste nebesidaro operacijos ir perleidzia tau savo eilute...as tada buciau po taves, kaip ir buvo planuota sausi....
Sveikutes,jauciuosi tikrai prastai ypac vasara,kai eina su sijonukais sortukais ir t.t,as gatveje su baltu pavydu nuziuriu merginas kaip bernas koks ,ir vis pagalvoju na kodel dievulis man normaliu kojyciu pagailejo .Siaip vasara nesioju bridzus kurie siek tiek zemiau keliu,tai netiek krenta i akis,arba ilgas sukneles plezines,bet taip pabodo tas maskavimas ir vaiksciojimas su tom kelnem .Kiek skaiciau visos merginos cia jauciasi panasiai,nes problema ta pati,sita gali suprasti tik tos katros turi sia beda. As asmeniskai apie savo kojas tik su sese savo diskutuoju,daugiau iki siol nedrisau su niekom apie tai kalbeti,nes per dauk skausminga man tema ir kompleksuoju lb.
Papildyta:
Dar labai noreciau susisiekti su Anil30 ,manau mes is to pacio miesto galim buti,o gal net pazystamos,nes miestas nedidelis ir is matymo daug zmoniu galima zinoti,tik jai neina nusiust zineles i az,matyt ten perpildyta
Papildyta:
Dar labai noreciau susisiekti su Anil30 ,manau mes is to pacio miesto galim buti,o gal net pazystamos,nes miestas nedidelis ir is matymo daug zmoniu galima zinoti,tik jai neina nusiust zineles i az,matyt ten perpildyta
Sveikos gyvos,
man niekaip nesiseka atsikratyti uždegimų, turbūt man vienai toks siaubingas tų varžtų atmetinėjimas gaunasi... Praėjo vos 4 dienos po antibiotikų kurso,o jau vėl užpūliavo kitos kojos buvusi visai sausa vieta aplink varžtą. Ištino,skausmas baisinis (su niekuo nesulyginamas),skauda sąnarį,jis kaip surakintas, temperatūra 38.8. Žodžiu guliu,ir džiaugiuosi,kad bent gulint neskauda.Daktaras paskyrė stipresnių antibiotikų. Jau trečias kursas Atsigersiu vaistų už visą gyvenimą. Ir nesuprantu,ar mane perpučia,ar dėl to,kad sutrenkiau tuos metalus vieną į kitą,o gal toks nusilpęs organizmas... Temperatūrą jau pavyko numušti,bet skausmas nesitraukia, vaikštant vėl "ryklys" įsikabinęs.Taigi nieko džiuginančio negaliu pasakyti. Ir nuotraukytes įmesiu,kai jau neskadės vaikštant, nes dabar net nėra noro fotkintis.
man niekaip nesiseka atsikratyti uždegimų, turbūt man vienai toks siaubingas tų varžtų atmetinėjimas gaunasi... Praėjo vos 4 dienos po antibiotikų kurso,o jau vėl užpūliavo kitos kojos buvusi visai sausa vieta aplink varžtą. Ištino,skausmas baisinis (su niekuo nesulyginamas),skauda sąnarį,jis kaip surakintas, temperatūra 38.8. Žodžiu guliu,ir džiaugiuosi,kad bent gulint neskauda.Daktaras paskyrė stipresnių antibiotikų. Jau trečias kursas Atsigersiu vaistų už visą gyvenimą. Ir nesuprantu,ar mane perpučia,ar dėl to,kad sutrenkiau tuos metalus vieną į kitą,o gal toks nusilpęs organizmas... Temperatūrą jau pavyko numušti,bet skausmas nesitraukia, vaikštant vėl "ryklys" įsikabinęs.Taigi nieko džiuginančio negaliu pasakyti. Ir nuotraukytes įmesiu,kai jau neskadės vaikštant, nes dabar net nėra noro fotkintis.
Jetus, saulele, uzuojauta didziausia del tu uzdegimu! isivaizduoju, kaip nesmagu, kaip nusibodo visi tie vargai vargeliai skausmai skausmeliai....na bet jau nebedaug liko, menesiukas geras, jei nesitrauks tie uzdegimai, gal prasykis gydytojo anksciau aparatus nuimti, jei kaulinis audinys jau pakankamai susiformaves...net nezinau nei ka patarti....o gal kokiu naturaliu organizma stiprinanciu papildu pagerk....Laikykis, Revlon, finisho tiesioji jau nebetoli, iskas bus gerai...patys silciausi linkejimai, sveik greiciau!
sveikutes,kaip ten bebutu as labai..labai dziaugiuosi uz tas katros jau pasidare operacija,tos zaizdeles anksciau ar veliau sugis,skausmai praeis ,kai pagalvoji dauk metu mes sirdyje skausma nesiojam...o cia reikia atkentet keliu menesiu fizini skausma,man dar viskas pries akis,bet as nieko nebijau,noriu tik normaliu koju,kurias anksciau ar veliau turesiu .