QUOTE(Naiii @ 2011 06 16, 20:47)
Sveikos,
Vos tik pataikiau į šį puslapį pradėjau žliumbti, bet ant kiek pastebėjau čia ne vienai man taip. Tikrai labai gera pamatyti, kad ne viena aš tokia Bet turbūt vienintelė tokia kuri turi tokį didžiulį kompleksą dėl savo kojų Nei su sijonu, nei su aptemptom kelnėm į lauką negaliu išeiti, nes atrodo, kad visi žiūri ir juokiasi Jau baigia mane pribaigti šitas kompleksas. Perskaičiau vos ne visus puslapius, gal šeip praleidau, o gal nuo tų ašarų, tikslenę informacija kur tai atlieka, kokie daktarai geriausi lietuvoje? Gal kas galite duoti kontaktus? Būčiau labai dėkinga!
Vos tik pataikiau į šį puslapį pradėjau žliumbti, bet ant kiek pastebėjau čia ne vienai man taip. Tikrai labai gera pamatyti, kad ne viena aš tokia Bet turbūt vienintelė tokia kuri turi tokį didžiulį kompleksą dėl savo kojų Nei su sijonu, nei su aptemptom kelnėm į lauką negaliu išeiti, nes atrodo, kad visi žiūri ir juokiasi Jau baigia mane pribaigti šitas kompleksas. Perskaičiau vos ne visus puslapius, gal šeip praleidau, o gal nuo tų ašarų, tikslenę informacija kur tai atlieka, kokie daktarai geriausi lietuvoje? Gal kas galite duoti kontaktus? Būčiau labai dėkinga!
Sveika prisijungusi į mūsų būrį, Naiii! Patikėk manim, mums visoms atrodo,kad kiekviena kompleksuojame labiausiai. Bet turbūt visos jaučiamės taip pat. Aš tiesa,jau pradedu jaustis kitaip. Jau net parduotuvėse trumpas sukneles žiūrinėju O anksčiau tiesiog užsisukdavau nuo mini suknelių ir sijonų, o paliesti jas ir apžiūrėti net skaudu būdavo.O jei dar pardavėja pasiūlydavo ką nors,kas man tikrai netinka,tai nors bliauk.Tikrai taip ar panašiai čia jaučiasi visos. Gal tik atradusios šį forumą pradeda vaikščioti iškėlusios galvas su viltimi pasidaryti operaciją. Taigi,Naiii, reikia tik labai labai norėti (pagal mano pavyzdį galėjai suprasti,kad svajonės pildosi,todėl reikia svajoti atsargiai ) Kojų forma pakeičiama,tik va, ar kompeksai dingsta, galėsiu pasakyti vėliau.