Įkraunama...
Įkraunama...

Kreivos kojos 3

QUOTE(Naiii @ 2011 06 16, 20:47)
Sveikos,

Vos tik pataikiau į šį puslapį pradėjau žliumbti, bet ant kiek pastebėjau čia ne vienai man taip. Tikrai labai gera pamatyti, kad ne viena aš tokia smile.gif Bet turbūt vienintelė tokia kuri turi tokį didžiulį kompleksą dėl savo kojų  verysad.gif Nei su sijonu, nei su aptemptom kelnėm į lauką negaliu išeiti, nes atrodo, kad visi žiūri ir juokiasi  verysad.gif Jau baigia mane pribaigti šitas kompleksas. Perskaičiau vos ne visus puslapius, gal šeip praleidau, o gal nuo tų ašarų, tikslenę informacija kur tai atlieka, kokie daktarai geriausi lietuvoje? Gal kas galite duoti kontaktus? Būčiau labai dėkinga!

Sveika prisijungusi į mūsų būrį, Naiii! 4u.gif Patikėk manim, mums visoms atrodo,kad kiekviena kompleksuojame labiausiai. Bet turbūt visos jaučiamės taip pat. Aš tiesa,jau pradedu jaustis kitaip. Jau net parduotuvėse trumpas sukneles žiūrinėju blush2.gif O anksčiau tiesiog užsisukdavau nuo mini suknelių ir sijonų, o paliesti jas ir apžiūrėti net skaudu būdavo.O jei dar pardavėja pasiūlydavo ką nors,kas man tikrai netinka,tai nors bliauk.Tikrai taip ar panašiai čia jaučiasi visos. Gal tik atradusios šį forumą pradeda vaikščioti iškėlusios galvas su viltimi pasidaryti operaciją. Taigi,Naiii, reikia tik labai labai norėti (pagal mano pavyzdį galėjai suprasti,kad svajonės pildosi,todėl reikia svajoti atsargiai ax.gif ) bigsmile.gif Kojų forma pakeičiama,tik va, ar kompeksai dingsta, galėsiu pasakyti vėliau. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Naiii @ 2011 06 16, 21:47)
Sveikos,

Vos tik pataikiau į šį puslapį pradėjau žliumbti, bet ant kiek pastebėjau čia ne vienai man taip. Tikrai labai gera pamatyti, kad ne viena aš tokia smile.gif Bet turbūt vienintelė tokia kuri turi tokį didžiulį kompleksą dėl savo kojų  verysad.gif Nei su sijonu, nei su aptemptom kelnėm į lauką negaliu išeiti, nes atrodo, kad visi žiūri ir juokiasi  verysad.gif Jau baigia mane pribaigti šitas kompleksas. Perskaičiau vos ne visus puslapius, gal šeip praleidau, o gal nuo tų ašarų, tikslenę informacija kur tai atlieka, kokie daktarai geriausi lietuvoje? Gal kas galite duoti kontaktus? Būčiau labai dėkinga!

Sveikute, prisijungusi, Naiii, as irgi tik galiu prideti, kad visos mes kreivakojes taip jauciames taip kaip tu aprasei, tik....vienos gyvenam su viltimi artimiausiu metu tai pakeisti...kitos apsitaike su esama situacija ir stengiasi visais imanomais budais ispesti tai, kas geriausia, maskuojantis iv. priemonems.....pas kitas dar kita situacija....asaroti tikrai nereikia....TAD NUSIBRAUK asaras ir dar karta laisvalaikiu paskaitinek VISAS (o ju yra net 3) temeles....ten tikrai rasi VISA imanoma informacija ir apie operaciju budus, ir salis, kur tai galima padaryti, ir apie 'maskavimosi" budus....VILTIS tikrai yra ir istiesinti kojeles budu tikrai yra...tik tam reikia labai dideles drasos, pasiryzimo, artimuju pagalbos ir zinoma....nemazai pinigeliu.....skubeti nera kur, pirmiausia paskaitinek informacija tiek musu temelese, tiek internete, apsispresk ko nori ir kaip nori.....o cia mes tave visada isklausymim ir padesim kuom galesim, tu tikrai tokia ne viena....
Atsakyti
SVEIKOS..KAIP VISOM PANASU- VERKEM, GEDOS JAUSKAS, LYG KAZKOKS NEPILNAVERIS JAUTIES..O UUK TIUIK KAULIUKAI NER TIESUS.HMMM.KAS NUSU GALVELESE..AS NET DAVBAR JEI PRIAUGU SVORIO, NES LINKUS I APVALIAS SLAUNIS..MATOS X..NA, BET UZ TA JOSMA KAI BUVO O NERA TOKIO SAVES BAIMES PARODYT VIESUMOJ JAUSMO..BET MES PRISITAIKOM- MASKUOJAMES -YRE=A N BUDU PALEPT TA MINUSELI..SVARBU GRAZI SIDELE..AISKU NORIS IR KOJYCIU,,,SVAJOJI, LAABAI NORI PAMATYSI TURESI!!!!
ILGAKASE PARASE TEISINGAI,KAD NUBRAUK ASARALES IR VISKA PERSKATYK..PATIKEK CIA BEVEIK VISOS TA PATI PRAEJOM.MAn oro net pritrukdavo -supanikuodavau jei pajusdavau jei lyg kas pastebejo mano kojaS..
TAD NUSIRAMINK, AUKSCIAU NOSYTE IR PRADEK IESKOTI TAU TINKAMU MASKAVIMO BUDU....PAMATYSI RASI..O VELIAU TIKIU JEI NORESI IR ISTIESINSI KOJYTES...
REVLON TAU DAUG DAUG STIPRYBES IR KANR=TRYBES! NINIUK IR TU LAIKYKIS...KRASELIUKSTI KAIP TAVO KOJYTES KAZI...HM....NU BUCKIAI IR IKI 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raseliukste @ 2011 06 03, 15:27)
Sveikutes, buvau pradingus nes rupesciai uzgriuvo...na ka gi isgyvensim...na noreciau pranesima padaryti, kad greiciausiai as po revlon grisiu darytis operacijos, nes noreciau dar siaip metais uzbaigti koju grazinimo proceduras...na bet tiksliai parasysiu rugpjucio menesi ar uzleidziu savo vieta ar pati darausi;) na saunu revlon kad tau jau daug geriau.ar pati eis patenkinta savo kojyciu forma dabar?

na maniskes tai sunku pasakyt...na kaip isivaikstau lyg ir nieko visai, bet jei ilgiau pasedziu sustingsta gyvates ir sunkoka pradet eiti...na ir geriau i sona nekryptelt, kol kas;) nes skaudoka:) na o tie pokyciai sunku pasakyt...na kaip daktaras sake, kad buto tas raisciu laisvumas, tai dabar negaliu per ciurna tu pedu taip kraipyt, nes koja stovi stabiliai...na pats kaulas kreivas, tik keliukai atrodo pasisuke..na o pagal batus matau, kad jie nebesusinesioja nei i viena nei i kita puse....o stovi ties viduriu...ilgiau pavaiksciojus skaudena raumenukus, gal kita grupe ju pradejus dirbti?na nezinau ar padejo ji man ar ne, nes paciai sunku spresti kai kaulas yra kreivas ir jos vis tiek yra islenktos:( na idesiu nuotraukytes paziureti kaip ir kas...

gero savaitgalio visoms 4u.gif

sveikos visos. tai va, atlikau toki tyrima, atsitiktinai. kadangi jau pora menesiu gyvenu australijoj, tai turiu pasakyti, kad kreivom kojom niekada gyvenime cia nevaziuotumet, nes prisiekiu, dar niekada tokia sleiva kreiva nesijauciau. Sedziu ir bliaunu, nes cia beveik visada silta, nera kaip maskuotis, o australiu kojos tiesios kaip stygos, vienas kitas X. Mergaites, LT dar ne taip blogai jauciausi, daugumos merginu kojos ten kreivos.
Taigi, jei kuri bus pasirengusi savo eile uzleist, butinai man praneskite, kad speciau bilieta i LT nusipirkt. Linkejimai!

Papildyta:
Kazkaip as cia puse raseliukste laisko ikeliau blink.gif
Matyt per asaras, nemaciau kur spaudziu doh.gif
Tai, as ten apie pa/tyrima australijoj parasiau smile.gif
Atsakyti
Oho, Vilniuks, ka tu ten taip toli nuo Lietuvos kenguru saly veiki???? ax.gif as manau, kad tose salyse, kur daug saules, vaikai gauna pakankamai vitamino D, todel ju kaulai nuo pat mazens buna stiprus ir nekrypsta...ne taip , kaip cia mums siaurieciams sad.gif....

o as kazkaip po Revlon zodziu, igavau stipru kompleksa eiti su ilgais batais ir sijonais...na ten ji nieko tokio nepasake, tik pagyre, kad turiu tiek drasos eiti taip apsiredzius....na nezinau, kas atsitiko, tiesiog tarsi akys atsivere, pamaciau save realybej veidrodyje, kad net ilgi batai, prigrusti petuku, deja deja nepaslepia kreivumo....uzvakar nuejau taip i darba ir nepakilau nuo stalo arba kampais kampais vaiksciojau.... sad.gif itariu, kad vel visa vasara bus kelnese sad.gif ech kaip laukiu operacijos, o ypac dabar, kai taip graziai issitiesino Revlon kojytes....

Vilniuks, o kaip su ilgom suknelem Australijoj? ar ten nesioja panos tokias? siandien buvau bazej, tikrai graziu ilgu sukniu yra, aisku ne i darba su tokiom eiti, labiau laisvalaikiu.....
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2011 06 25, 17:56)

o as kazkaip po Revlon zodziu, igavau stipru kompleksa eiti su ilgais batais ir sijonais...na ten ji nieko tokio nepasake, tik pagyre, kad turiu tiek drasos eiti taip apsiredzius....na nezinau, kas atsitiko, tiesiog tarsi akys atsivere, pamaciau save realybej veidrodyje, kad net ilgi batai, prigrusti petuku, deja deja nepaslepia kreivumo....uzvakar nuejau taip i darba ir nepakilau nuo stalo arba kampais kampais vaiksciojau.... sad.gif itariu, kad vel visa vasara bus kelnese sad.gif ech kaip laukiu operacijos, o ypac dabar, kai taip graziai issitiesino Revlon kojytes....

Och varge,sorry doh.gif doh.gif doh.gif ,padariau juodą darbą blink.gif Aš kaip tik žaviuosi tavo drąsa,Ilgakase! thumbup.gif Taip ir reikia- mesti šalin tuos kompleksus. Aš tik paskaitinėjusi supratau,kad kompleksavau dėl to kone stipriausiai,nes pas mane garderobe nėra absoliučiai nė vienos trumpos suknelės,nei šortų,nei tympų.O jūs visos kažkaip maskuodamosi vis tiek neatsisakote moteriškumo. rolleyes.gif Žaviuosi dėl to. Net kai viena narė rašė (Agė,ar pan.),kad už miesto į šortus vis tiek įlenda,tai šaunu! Aš net miške neišdrįsčiau su tympom blink.gif Taigi,vadinasi,mes visos tą kompleksą turim,tik skirtingai jį išgyvenam,skirtingai matom ir tą kojų kreivumą,skirtingai jį priimam ir susigyvenam su juo arba ne.Visos,esančios šiame forume, tikrai nesusidraugavusios su savo trūkumu. bigsmile.gif Todėl mes ir čia mirksiukas.gif
Atsakyti
kaip, tu Revlon, mazule, laikaisi, ar dar jauciasi koks diskomfortas kojytese, ar uzsitrauke tos slapiuojancios vinuciu vietos? karstos dienos vel arteja, kazin kaip kojos sureaguos? kaip suprantu, jau kaip ir pese kelio nueita, dar pora meensiuku ir busi be aparatu, beliks tik randelius uzsigydyti....

o del manes tai tu nepergyvenk, gal taip ir geriau, nejuokinsiu zmoniu su savo kojom lotuliukas.gif blush2.gif o rudeniop gal kokius ilgelesniu gofruotus baciukus pavyks isygyti ir taip maskuotis...nedaug ir beliko iki operacijos, kaip nors istversiu ta puse meteliu....

kazin kaip raseliukstei sekasi savo naujomis ciurnomis atlaikyti kruvi darbe???
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2011 06 27, 21:45)
kaip, tu Revlon, mazule, laikaisi, ar dar jauciasi koks diskomfortas kojytese, ar uzsitrauke tos slapiuojancios vinuciu vietos? karstos dienos vel arteja, kazin kaip kojos sureaguos? kaip suprantu, jau kaip ir pese kelio nueita, dar pora meensiuku ir busi be aparatu, beliks tik randelius uzsigydyti....

o del manes tai tu nepergyvenk, gal taip ir geriau, nejuokinsiu zmoniu su savo kojom  lotuliukas.gif  blush2.gif  o rudeniop gal kokius ilgelesniu gofruotus baciukus pavyks isygyti ir taip maskuotis...nedaug ir beliko iki operacijos, kaip nors istversiu ta puse meteliu....

kazin kaip raseliukstei sekasi savo naujomis ciurnomis atlaikyti kruvi darbe???

Dvi vienos kojos vinutės vis šlapiuoja: iš vienos teka gelsvas skystis upeliais,o iš kitos jau tirštesnės struktūros "nesusipratimas" doh.gif . Bet nieko,kaip nors išgyvensiu.Labiausiai nerimą kelia kojų forma ir reikia Kaune surinkti "žiuri tarybą" bigsmile.gif , kuri patars-ar jau gerai,ar persukta. Man labai svarbi visų nuomonė,iš nuotraukų,deja,to negalima nuspręsti.Jūs visos daug skaitėte rusų forumuose,kiek maždaug palikti X rezerve. Gal Niniuks žada aplankyti Lietuvą? g.gif Su ANIL jau kalbėjau,ka tik bus Kaune,susibėgsim. Ilgakase,tau jau ramentus galėsiu grąžinti mirksiukas.gif Būtų puiku liepos pradžioj susibėgti,kol dar galiu kažkiek keisti formą... ax.gif
Atsakyti
o ar laisvai suglaudi pedutes viena prie kitos?????jei taip, ir jei yra mazuliukas iksiukas, gal ir nereikia labai panikuoti....as mielai iki taves atlekciau, bet tik savaitgaliais arba vakarais....
Atsakyti
Labutis,
mano vinutes irgi ''slapavo'' beveik visa laika, na gal tik kiek ''susitvarke;; kai pradejau zelionke tepti. mazas iksiukas tikrai turi buti. pas rusus irgi palieka, iki 2cm man atrodo. as daug skaitydavau rusiu forumus, tai tikrai zinau jos palieka rezervo, taciau ne tiek kiek man buvo palikta doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif is nuotrauku sprendziu kad bus labai grazios kojytes. gaila, bet as grysiu tik rugpjucio pabaigoje. kada tau sutarta nuimti? rengena jau dare? ar kaulas jau sugijo?
Atsakyti
niniuks, bet nuotraukose, kur maciau FB, tavo kojytes labai normaliai atrodo, aisku gyvai nemaciau, gal vaizdas ir kitoks, bet nuotraukas ziurint, kur stovi ****** suglaudus, net neitartum, kad xsuoji....niniuks, o neissiaiskinai, kas cia per skystis ir tau, ir REvlon bego - ar kaulinis audinys, ar limfa kokia?
Atsakyti
as irgi ka tik paziurejau niniukn tavo nuotraukas faceboke..na nezinau, gal jau kinta kojytes..nes matau vizualiai ****** suspaustas..kazi ar daug pastangu reikejo jas , pedutes suglaust? jei ne, tai na man nesimato x...
Atsakyti