Įkraunama...
Įkraunama...

Kreivos kojos 3

... As kai O forma turejau tai ilgu batu nenesiojau, tiesiog trumpu sijonu neturejau ir tiek. O dabar ziuriu kad ilgi batai paslepia mano IKSA. Yra vasariniu ilgu su atvirais pirsciukais ir net atvirom kulnim-cia tikras issigelbejimas! Raseliuksti ar tau nors kiek kelenai atsisuko i isore po ciurnu operacijos? Kaip tu pati manai? Tau Revlon gal kaZkas kitkas sukelia temperatura...gal vertetu kraujuka issitirt. Man tikrai taip ilgai temperatura nesilaike. As isitikinus kad viskas bus gerai, nes nuotraukose kojos tikrai puikiai atrodo ir jau manim tai tikrai gali patiket, nes as jau aparatuose vaiksciojau su didziuliu iksu ir zinau kaip jis atrodo ;-)
Atsakyti
Ei, merginos kada primsit ar visai nepriimsit i savo foto albuma? Ar cia tik albumas senbuvem? Jausmas kaip uz borto sad.gif As irgi noreciau pasirodyti. O gal as visai nekreivakoje. Gal cia tik mano kvailas isitikinimas ir kitu netinkamos pastabos. As vistiek karts nuo karto uzsidedu suknele, sortikus ar bridzus (kur nors, kur maziau zmoniu). Nu kiek galima kankintis su tom kelnem. Paskutiniu metu ir kelniu normaliu nerandu nusipirk. Jau stogas vaziuoja, turbut nuo to karscio. Taip noreciau grazios trumpos sukneles...
Atsakyti
QUOTE(ela3 @ 2011 06 09, 21:37)
Ei, merginos kada primsit ar visai nepriimsit i savo foto albuma? Ar cia tik albumas senbuvem? Jausmas kaip uz borto sad.gif As irgi noreciau pasirodyti. O gal as visai nekreivakoje. Gal cia tik mano kvailas isitikinimas ir kitu netinkamos pastabos. As vistiek karts nuo karto uzsidedu suknele, sortikus ar bridzus (kur nors, kur maziau zmoniu). Nu kiek galima kankintis su tom kelnem. Paskutiniu metu ir kelniu normaliu nerandu nusipirk. Jau stogas vaziuoja, turbut nuo to karscio. Taip noreciau grazios trumpos sukneles...

Man atrodo jis tik senbuvems ir musu nieks i ji nepriims. Sukavau cia kazkada, prasiausi idet savo foto, bet joms giliai dzin. Nu ka padarysi, kadangi nesioperuojam, tai musu kojos joms neidomios.
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2011 06 09, 22:16)
Man atrodo jis tik senbuvems ir musu nieks i ji nepriims. Sukavau cia kazkada, prasiausi idet savo foto, bet joms giliai dzin. Nu ka padarysi, kadangi nesioperuojam, tai musu kojos joms neidomios.

smile.gif idomios idomios, istikruju ir cia nuotrauka galima ideti. juk vistiek veido nesirodysit, tai koks skirtumas smile.gif nesupykit, bet kartais ir man kazkoks skeptiskumo priepuolis uzeina, gal tikrai nuo karscio...ogal nusivyliau...
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Revlon, o gerikokius vaistukus nuo uždegimo? Gal visai ne nuo to ta temepratūra laikosi, bent aš taip manyčiau unsure.gif

QUOTE(Neringiux @ 2011 06 09, 15:29)
Sveikos
Pas mane atvirksciai, kelnes ilgeja. doh.gif Ziema nors ilgus batus apsiaudavau, o dabar neapsiausi, todel maskuojuosi placiom kelnem.

Aš deduosi ilgus batus prie suknių, nieks nežiūri kreivai net tokiu oru, deduos kiauraraštinius tai nelabai kliūva už akių mažum jie rolleyes.gif O, kartais taip norėtūsi nusispjaut, dėtis trumpą sijoną, aukštakulnes basutes ir varyt į miestą verysad.gif

Merginos, kas dėl albumėlio, tai tik senbuvės gali nuspręsti kada kurią įsileisti į albumėlį ir parodyti asmenines nuotraukas, o vien kojyčių foto juk galima įkelti ir čia, tiesiog be veidelio nusifotkinti ir viskas rolleyes.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, man nedrasu i bendra puslapi isikelt. O gal geriau reiketu sukurti nauja albumeli, kuriame galetume pasirodyti vienos kitoms, isgirsti nuomones. Man kazkaip sunku save vertinti: lyg ir mano keliai i vidu per daug pasukti, kaulai per daug issoke, blauzdos per plonos, gal padetu silikonai blauzdoms. Idomu butu isgirsti kitu nuomone.
Atsakyti
As irgi nesiryztu deti cia foto viesai, nors ir be galvos. blush2.gif Nusiusiu foto ilgakasei i pasta, paziuresim ka pasakys ax.gif
Atsakyti
Lauksim mergaiciukes, jusu nuotrauku 4u.gif

Revlon, kaip tu jautiesi aparaciukuose...gal jau kai atveso siek tiek ir tau jau lengviau? kaip temperatura, ar jau gerai viskas? gal jau visai be ramentu vaikstineji net ir zmonese? parasyk vis savo isgyvenimus, labai idomu....
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2011 06 13, 20:47)
Lauksim mergaiciukes, jusu nuotrauku 4u.gif

Revlon, kaip tu jautiesi aparaciukuose...gal jau kai atveso siek tiek ir tau jau lengviau? kaip temperatura, ar jau gerai viskas? gal jau visai be ramentu vaikstineji net ir zmonese? parasyk vis savo isgyvenimus, labai idomu....

Laba, kai atvėso oras ir mano temperatūra normalizavosi. Šiaip dar vis šlapiuoja vienos kojos aplink dvi vinutes ir taip negražiai,oda aplink paburkusi,gal nuo to ir buvo ta temperatūra? g.gif Dabar kasdien zelionka teplioju,lyg gražėja.Jau vaikštau be ramentų,pradėjau vairuoti.Neatrodo labai sudėtinga. Buvau pradėjusi mankštinti kojas su treniruokliu,tai rytojaus dieną taip skaudėjo,lyg dar būtų sukimas nepasibaigęs.Taigi,manau,sportą teks atidėti vėlesniam laikui. Išsimaudyti išmokau nemerkiant į vonią kojų. Blauzdų oda-kaip popierius,tiesiog byra "negyva" oda pleiskanų pavidalu.Jau ir šveičiu,ir kremais tepu,bet vis tiek kažkokia šiurkšti g.gif Taigi,kol kas malonumo jokio-vien tik vargelis doh.gif Skaičiuoju savaitėles lyg kokį nėštumą ax.gif Šiaip ir pramogauju,ir visur važiuoju.Tai vat tokia ta vasarėlė...
Kaip tu,Ilgakase, ar jau planuoji operacijos laiką?
Papildyta:
QUOTE(ela3 @ 2011 06 09, 20:37)

Nors jau mano svajonės išsipildymas pakeliui, bet čia, forume, dar esu "naujokė",nes jį atradau tik kovo mėnesio pabaigoje.Ačiū merginoms už pasitikėjimą ir kad mane greitai priėmė į albumėlį.Taigi,senbuvės turi nuspręsti,kam pasakyti prisijungimo duomenis,o kam dar ne.Vis tik ten yra daug gražių nuotraukyčių su veideliais ir net šeimomis... bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Seniai bebuvau uzklydusi sad.gif vis kazkur begu lekiu, bet ta karsta vasara is tikruju "pasodina" ten, apie ka mes cia besikalbancios turbut kasdien pamastome, t.y. apie savo kojas ir nuliustame. Man siandien turbut vienas is tokiu vakaru, kai ziauriai pasiilgau visu jusu smile.gif Kai norisi pabut cia, kur randame supratima, patarima ar net paguoda...
Ziuriu nauju merginu prisijunge smile.gif ir senbuves visai sauniai laikosi. Ir nesikeiksnokit, jei kazkas jusu kazkur neileidzia - visos cia yra saunios - ir naujokes ir senbuves smile.gif

Mergaites, jus kazkada snekejot apie skype, bet neatskapstau kaip jusu ieskot? Neturiu galimybes buti daznai prie interneto, o noriu konkreciau paklausineti del gydytojo. Noriu pas ji nulekti apziurai smile.gif
Aniliuk, kur DAUG DAUG nuotrauku su miniaku, kodel neikeli, as bent noreciau pasidziaugt kartu su tavim kaip viskas fainiai...
assa.gif
Niniuk, nelabai supratau del to X, nuotraukose labai grazios tavo kojytes... tikrai nera del ko pergyventi mirksiukas.gif
O issioperavusiom mergytem linkiu kantrybes, stiprybes ir, zinoma, sveikatos!!!! wink.gif
Atsakyti
Sveikos. Aciu uz pasitikejima. 4u.gif Pagaliau permeciau nuotraukas i kompa ir idejau i albuma. Parasykit savo nuomone apie mano kojas. ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

Vos tik pataikiau į šį puslapį pradėjau žliumbti, bet ant kiek pastebėjau čia ne vienai man taip. Tikrai labai gera pamatyti, kad ne viena aš tokia smile.gif Bet turbūt vienintelė tokia kuri turi tokį didžiulį kompleksą dėl savo kojų verysad.gif Nei su sijonu, nei su aptemptom kelnėm į lauką negaliu išeiti, nes atrodo, kad visi žiūri ir juokiasi verysad.gif Jau baigia mane pribaigti šitas kompleksas. Perskaičiau vos ne visus puslapius, gal šeip praleidau, o gal nuo tų ašarų, tikslenę informacija kur tai atlieka, kokie daktarai geriausi lietuvoje? Gal kas galite duoti kontaktus? Būčiau labai dėkinga!
Atsakyti