Įkraunama...
Įkraunama...

Kreivos kojos 3

Taigi,mano "nuotykiai" ligoninėje... ax.gif
Nuvažiavau,daktaras nusprendė,kad labai viskas super pasukta,yra šiek tiek rezervo,bet prieš darant rentgeną nusukinėjo tą sidabrinį strypą (kad geriau matytųsi įpjovimai).Atsistoju be jo-paeiti negaliu,skausmas nežmoniškas,nes nebeliko pagrindinio kaulo fiksatoriaus.Nu OK,viena sesutė nuvežė su ratukais,padarė rentgeną,vis tiek nelabai kas matosi per tuos aparatus.O gydytojas man tik padarė meškos paslaugą.Uždėjus atgal tuos sidabrinius strypus liko neaišku,kiek pas mane buvo pasukta.Jie liko gerokai laisvesni,nei pas mane buvo iki tol.Šiaip ne taip nurėpliojau iki mašinos,akyse- juoda nuo skausmo....Grįžtu namo,atsistoju prieš veidrodį-jėzus marija-kelienai vėl nebesusieina blink.gif blink.gif blink.gif Per 2-3 val.kaulas kone sugrįžo atgal.Žodžiu,visas mano darbas nuėjo perniek.Kai pasukau kokius 6 kartus iškart,tai nors skausmas dingo,vadinasi buvo pernelyg laisva,t.y.atsukta atgal.Nu žodžių neturiu g.gif g.gif g.gif Na bet ką gi,gal tik geriau susitrombuos kaulas? Jau pasukau,kad kelienai susieitų,o toliau vėl suksiu kasdien po 4 kartus ,kol gausiu šįryt turėtą rezultatą... verysad.gif Taigi,tokios tad nelinksmos naujienos.... ax.gif
Atsakyti
na tikrai daug Revlon isgyvenai, matom visos kokiu auku reikalauja grozis....tai tik keli menesiai bus pilni netiketumu,sunkumu ir sumaisties..bet po to ateis i jusu namus svente ir ramybe...saugok kojytes...ir visad konsultuokis su gydytoju...pati gal nesuk kiek negalima..na pati zinai ka darai..esi didele mergaite, turi palaikancia seima...lauksim foto ir isgyvenimu aprasymu.tikiuos kiti bus malonesni, be tokiu kaip siandien sunkiu isgyvenimu.
Atsakyti
nu sakes...nesuprantu ko jis tuos aparatus ardo nuo koju?visoms mate kai dare rentgena o tau tipo nemato....is didelio rasto isejo is krasto...juk savaime suprantama kad tas stypas ir laiko visa nauja kaula....vaje, revlon...niu laikykis...stai dar viena pamoka turim - neduot daktariukui nieko liesti ar nuiminet nuo kojo koki nors geleziuka....laikykis mazut....

na o man koja vis dar istinus,skauda.... kelinta naktis be miego, nes pirmadieni naujai operuota kojyte stipriai pasitempiau.....oi, vargas mums su tom nelemtom kojom...na bet kaip nors...viskas turi buti gerai....

o tai tau revlon, dabar rezerva liepe sukt ar kaip?tai tipo tas kaulas tavo jau isitiesino?vargeli tu vargeli.....
Atsakyti
Vilniuks, parasyk man savo emaila.
Atsakyti
Nu ir "nuotykiai" pas tave REvlon, ne duok tu dieve....na bet bus viskas gerai - privalo buti!

Raseleiukste, kaip sekesi su savo šriūbukais parsigauti lektuvu namolio????? ar su ramentais vykai? o gal visgi nusikelei grizimo data ?????
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2011 05 27, 21:45)
Nu ir "nuotykiai" pas tave REvlon, ne duok tu dieve....na bet bus viskas gerai - privalo buti!

Raseleiukste, kaip sekesi su savo šriūbukais parsigauti lektuvu namolio????? ar su ramentais vykai? o gal visgi nusikelei grizimo data ?????

O ne 29 dieną Raseliukštė išvyksta? Mergaitės,įdėjau foto ir dar įdėsiu,komentuokite.
Atsakyti
aga tikrai 29, kazkaip sumaisiau su 27 d doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2011 05 28, 11:57)
aga tikrai 29, kazkaip sumaisiau su 27 d  doh.gif

isvyksta raseliukste serkmadieni...bet greit parvyks..gal visos susibegsime...revlon laikykis, nuotraukas pakomentavau.man grazios tavo kojytes-ilgos,lieknos, tiesios.super!
gero savaitgalio visom 4u.gif biggrin.gif smile.gif
Atsakyti
Revlon, o tu jau viskas - baigei savo sukimus????
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2011 05 28, 22:06)
Revlon, o tu jau viskas - baigei savo sukimus????

Dar nežinau,ar baigiau,kitą savaitę vėl rodysiuos gydytojui,juk buvo padaręs liapsusą... blink.gif Vakar daug žiūrėjau savo eiseną veidrodyje,man ji nepatinka,per didelis x einant matosi,tai jau viena pasukimą atgal padariau...Žodžiu pati neapsisprendžiu,nes nežinau,kiek to rezervo reikia palikti. g.gif
Atsakyti
Revlon butinai kai padarys rengena paklausk kaulu x laipsni..jei labai mazas nieko, o jei yra didesnis pagalvokit del atsukimo atgal....nes jie gali isvest laipsni be vargo! na aisena mano buvo ildai kaip zasies.....po to reiks ismokt eit..tai tiesa.ejau issiskietus ******...bet manau tu turi nuojauta ir mus kaip pavyzdzius..tad tau lengviau priimt sprendimus...juk ir gydytojas patars...na dar paklausk vyro kaip mato tavo kojas...kaip jos jam ...tiesios ar x? manau jus nuosirdziai bendraujate.lengviau sprest kai matai naturaliai kojytes...dar gali ilgokai sukinet, nes jos nesugija...kazi jei nedetum rezervo x gal butu gerai? as tai laaabai bijau patart, nes cia tu matai save veidrodyje. as maciau kazkada taip kaip noriu, bet gydytojas liepe dar sukt , rezervui ir gavos x, bet ner didelis , negaliu perdaug verkslent, o dar juk is musu cia pirmai dare, nebuvo tos patirties ir su kuom labai jau tartis, nebuvo tu kurios butu pasidariusios...tada s is savo patirties permascius sakau mano x sumazejo gal 70 procentu...bet jis buvo paliktas nemazas, deja neisnyko,,,,****** suglausdavau, cia nebuvo tada kaip niniukui...bet prazergus x mates nemazas..nereik atmest mano slaunys ner liesos...tad isvada jei buciau diena nedasukus butu viskas perfekt.
Atsakyti
QUOTE(ANIL30 @ 2011 05 29, 15:29)
Revlon butinai kai padarys rengena paklausk kaulu x laipsni..jei labai mazas nieko, o jei yra didesnis pagalvokit del atsukimo atgal....nes jie gali isvest laipsni be vargo! na aisena mano buvo ildai kaip zasies.....po to reiks ismokt eit..tai tiesa.ejau issiskietus ******...bet manau tu turi nuojauta ir mus kaip pavyzdzius..tad tau lengviau priimt sprendimus...juk ir gydytojas patars...na dar paklausk vyro kaip mato tavo kojas...kaip jos jam ...tiesios ar x? manau jus nuosirdziai bendraujate.lengviau sprest kai matai naturaliai kojytes...dar gali ilgokai sukinet, nes jos nesugija...kazi jei nedetum rezervo x gal butu gerai? as tai laaabai bijau patart, nes cia tu matai save veidrodyje. as maciau kazkada taip kaip noriu, bet gydytojas liepe dar sukt , rezervui ir gavos x, bet ner didelis , negaliu perdaug verkslent, o dar juk is musu cia pirmai dare, nebuvo tos patirties ir su kuom labai jau tartis, nebuvo tu kurios butu pasidariusios...tada s is savo patirties permascius sakau mano x sumazejo gal 70 procentu...bet jis buvo paliktas nemazas, deja neisnyko,,,,****** suglausdavau, cia nebuvo tada kaip niniukui...bet prazergus x mates nemazas..nereik atmest mano slaunys ner liesos...tad isvada jei buciau diena nedasukus butu viskas perfekt.

Ačiū už nuoširdžius patarimus,bet žinau,kad nėra visoms vieno recepto. Mano paskutiniosios 3 rentgeno nuotraukos nedavė jokių rezultatų-t.y.per aparatus nesimatė nei kaulo praplėtimo,nei buvo galima nuvesti tiesią liniją,kad pamatyti,kaip pasikeitė nuo operacijos.Be to,atsukus tuos laikomuosius strypus man tas kaulas staigiai pradėjo keisti padėtį,nes jau grįžusi iš rentgeno mačiau,kad atsirado tarpas tarp kelienų.Vadinasi ir rentgenas jau buvo su paklaida.Todėl rentgenu nelabai pasitikiu.Šiaip dabar einant matau nediduką x (vakar,kai buvau atsukusi atgal,vėl atsukau į priekį,žodžiu,mėtausi,bet kaului neva tas pirmyn -atgal tik geriau).Svarstau dar taip:
1)kad numečiau per visus skausmus mažiausiai 5 kg,todėl priaugus vėl (tikiuosi, kaip nors pavyks,nors sunku man priaugti) x-kas gali paryškėti (čia turbūt iš ANIL patirties?).
2)Šiaip pati sveriu nedaug.
3) Taip pat daugiau vairuoju,nei vaikštau pėsčia,o ir tikiuosi,
4)kad kaulai mano greitai gyja.
Taigi susumavus visus pasvarstymus nusprendžiu,kad kaulai labai daug neturėtų trombuotis. bigsmile.gif
Dabar jau apibendrintai galiu pasakyti,kad po operacijos lovoj praleidau lygiai 3.5 savaitės. Nuo skausmo vis tekdavo pavartoti vaistų 3 savaites.Pilnai atsigavau ir nebesilpna bei nebeskauda kojų irgi po 3.5 savaitės.Gyvenimu džiaugtis pradedu irgi tik dabar.Ir tik dabar palaipsniui pradedu džiaugtis tuo,ką darau ir pradedu suprasti dėl ko čia kentėjau. rolleyes.gif Aišku jau atsibodo visiems sekti "pasakas",jausti gailestį,užuojautą,bet kitaip jau nebus. Jau šią savaitę mėginsiu lįsti "į žmones",t.y.-parduotuvės ar šiaip gamta.Vairuoti dar prisibijau.Jau kelis žingsnius žengiu ir be ramentų,o virtuvėje sukinėjuosi irgi be jų.
Truputėlį buvau sumerimusi dėl popiet pakylančios temperatūros.Keturis vakarus iš eilės.Pirmus du iki 38*,o kitus du vis mažyn.Bet vis manau,kad čia nuo skrandžio.
Šią savaitę pasirodysiu daktarui ir nuspręsime sukimo baigtį. Taigi, tokios tokelės... rolleyes.gif
Raseliūkšte, kaip sekėsi kelionė? Ar nesulaikė tavęs kaip teroristės? lotuliukas.gif
Atsakyti