Įkraunama...
Įkraunama...

Kreivos kojos 3

Sveikinam pagaliau sugrizus namucio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pamatysi, namuose savijauta bus simtakart geresne, namuose net sienos gydo smile.gif labai laukiam ispudziu aprasymo ir be abejo NUOTRAUKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Taip smalsu, kaip tos tavo kojytes atrodo ax.gif

Beje, kaip skausmai, kaip miegoti sekasi, ar labai baisus tas sukimo periodas?
Atsakyti
sveikinimai, jau kiek nueita to kelio...beliko luktelt, susidraugaut su aparateliais, veliau jie atrodys tokie savi smile.gif kaip savi marskiniai lotuliukas.gif o net su jais kompleksai prades blesti, nes kai jau matysis galutinis rezultatas, bus faktas kaip blynas-kojos tiesios, tik tie aparatai ir jausies lyg luzus koja..bent as retsykiais taip isivaizduodavau ir laukia tos doienos kai galesiu nesiot norimus rubus, vaiksciot nekompleksuodama...tad tik kai rezultatas yra pasiektas mum zmonem vis atrodo,kad ner tobula, na taip pasitaiko..nes tobulybes juk muziejuje..as irgi va jauciu, kad yra truputi persukta, bet tai dziaugsmo neuzgozia labai, tik va galvoju buciau viena diena nedasukus, bet nevarau dievulio i medi, yra gerai viskas...tik tokios mintys aplanko, kad galetu but maziau i x pasukta, bet mionejau yra taip kaip yra, taip matyt turejo but..
man pirma mini vasara smile.gif , nors deja siemet madingi maxi rubai-suknutes,kombenezonai, bet as dazniausiai renkuos mini rubus...dar neatsinesiojau smile.gif
laiksime nuotraukyciu ir ilgesnio ispudxziu aprasymo, suprantama, dabar vaikuciai pasiilge, vyras taip pat...
o ir kitos netingekit parasykite..ikiukas mergytes 4u.gif
Atsakyti
labukas...hmmm o kur musu heroje dingo?butu idomu suzinot kaip jai sekas ir zinoma, pamatyti nuotraukyciu.... ax.gif
Atsakyti
Taigi,mielosios,tik dabar prisiruošiau plačiau aprašyti savo patirtį ir išgyvenimus.Vakar turėjau daug lankytojų,tai nuo ilgo stovėjimo ir vaikščiojimo net čiurnos ištino,todėl šiandien jau gulinėju.
Taigi,pirmos trys dienos ligoninėje man buvo pilnos siaubingo nerimo,laukimo ir baimės.Negana to,kad operaciją perkėlė į trečiadienį (kai atvykau pirmadienio ryte),bet dar antradienį paaiškėjo,jog mano kraujo krešumo rodiklis labai žemas,kai jau ant ribos-darys operaciją,ar ne.Laukiau terapeuto verdikto,o tas laukimas buvo toks nežmoniškai nerimąstingas....negi viskas taip ir baigsis,net neprasidėję?Žodžiu,tomis laukimo minutėmis,kurios man virto valandomis,jaučiausi tarsi laboratorinė pelė,auginama sušerti smaugliui g.gif
Labai apsidžiaugiau,kai buvo nuspręsta,kad galiu operuotis. Antrą didžiulį stresą išgyvenau per pačią operaciją. Pasiruošimas operacijai,visos aplinkos stebėjimas operacijos metu man kėlė didžiulį stresą.Suleidžiant narkozę per nugarą,man pasidarė silpna,juodavo akyse,spengė ausyse.Nuo deguonies pagerėjo, bet pradėjo purtyti nervinis drebulys.Visos operacijos metu dairiausi,buvau žvali ir net ne mieguista.Visai neprailgo.Taigi pati operacija (be pasiruošimo jai) truko apie 1.5 val.,kaip daktaras sakė,pavyko 10 balų.Jeigu tektų kartoti tokią operaciją -vienareikšmiškai- daryčiausi tik pilną narkozę.Taip,gal ji labiau kenkia sveikatai,bet žinokit,man tas visas mano patirtas stresas,baimė kainavo daugiau sveikatos. schmoll.gif
Pooperacinėje palatoje buvau tol,kol jau pradėjau judinti kojų pirštukus.Pirmąją naktį po operacijos per stuburo kateterį specialiu aparatu pompa įpurškinėjo vaistus nuo skausmo.Nejaučiau nei didelių skausmų,nei kokio nors labai didelio diskomforto.Niekas prie manęs nebudėjo,kojas pasisukdavau pati,kaip patogu.O nepraėjus nė pilnai parai po operacijos savo nuosavomis kojomis su vaikštyne jau žygiavau į tualetą.Ir taip kasdien po 5-7 kartus.Tarp seselių sklido kalbos,kad esu rekordininkė.Dar antrą parą vaistų nuo skausmo reikėjo 3 kartus,o paskui jau tiktai 2.Sesutė net atbėgdavo pažiūrėti,kodėl jos nesikviečiu biggrin.gif .Šiaip pirmas paras neramino KAIRĖ koja (kaip ir visoms),tempė pėdos raumenis vaikštant,buvo nutirpęs padas ir didysis pirštas.Po truputį praeidinėja.Taigi,pirmos 7 dienos po operacijos buvo "šventė",palyginus su tomis,kai jau pradėjau sukimą. doh.gif Nors esu kantri skausmui,tikrai galiu pasakyti-skaudėjo žiauriai,ypač vaikštant.Pajaučiau,kad turiu kaulus doh.gif Ypač pirmosiosmis dienomis.
Labiausiai džiugino stebėti,kaip greitai kelienai artėja vienas prie kito thumbup.gif Ir dabar,praėjus 5 sukimo dienoms (truputį simuliuoju su sukimu,kartais suku 3 kartus per dieną,o kartais tik 2 rolleyes.gif )jau jie susiglaudžia.Tuoj patalpinsiu fotkes į mūsų albumėlį.
Tiesa,vaistų,skystinančių kraują,man neleido,nes ir taip jis skystas ir sunkiai krešantis bigsmile.gif
Šiaip nuotaikos labai svyravo,ašarojau žiūrėdama filmus,ar net dainuojant Evelinai per Euroviziją bigsmile.gif Nors po pačios operacijos krizenau,klausydamasi sesučių blevyzgų...
Taigi,tokie tie išgyvenimai...
Atsakyti
Aciu Revlon uz pasidalinimus ispudziais 4u.gif labai idomu skaityti....bet neisivaizduoju to skaumo, ar jis stiprenis uz naturalaus gimdymo (kol kas tai stipriausias mano patirtas skausmas, kito tokio stipraus net neisivaizduoju)? g.gif ar skaudedavo istisai, ar tik kuri laika po sukimo? ar tik vaikstant ar ir ramybes busenoje? o kaip naktimis sekasi miegoti? ar nuskausminamieji vaistais pilnai nuima skausma???? kaip manai, kiek dar dienu tau reikes sukti iki pilnai patenkinamo rezultato?
Atsakyti
Revlon, šaunuolė Jūs 4u.gif Daug daug sveikatos dabar Jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2011 05 18, 17:45)
Aciu Revlon uz pasidalinimus ispudziais  4u.gif labai idomu skaityti....bet neisivaizduoju to skaumo, ar jis stiprenis uz naturalaus gimdymo (kol kas tai stipriausias mano patirtas skausmas, kito tokio stipraus net neisivaizduoju)?  g.gif ar skaudedavo istisai, ar tik kuri laika po sukimo? ar tik vaikstant ar ir ramybes busenoje? o kaip naktimis sekasi miegoti? ar nuskausminamieji vaistais pilnai nuima skausma???? kaip manai, kiek dar dienu tau reikes sukti iki pilnai patenkinamo rezultato?

Matai,Ilgakase, tie skausmai nesulyginami...Gimdymo skausmas gal ir didesnis,bet jis nesitęsia 2 paras ar savaitę...O čia,sukimo periodu nuolatinis skausmas,ypač vaikštant.Net būna,vaikštant sulinksta kojos nuo skausmo,kaip ką tik gimusio veršiuko g.gif Kai simuliavau,ir sukau tik 2 kartus per dieną (vietoj 4),dar buvo galima ir normaliai vaikščioti, ir miegoti.O vat vakar jau pasukau 3 kartus,tai toks žiaurus skausmas,varčiausi,negalėjau užmigti,galiausiai reikėjo gerti nuo skausmo.Visada miegodavau ant pilvo ir dabar man tikra kančia miegoti tik ant nugaros arba ant šono (tuomet tarp kojų įsidedu pagalvę).Bet ir dabar įsigudrinau -pečius ir krūtinę dedu ant pagalvės,kaip ir anksčiau,o liemenį persuku ir jau klubai ir kojos kaip ir ant šono... bigsmile.gif Žodžiu,kaip kokia akrobatė susirangau tongue.gif
Kiek reikės sukti,neįsivaizduoju.Tik kitą savaitę važiuosiu pas daktarą,tai kartu apsitarsime ir spręsime-kiek dar reikia,ar jau gana.Labai neskubu ir savęs nekankinu,o ir bijau persistengti...Šiomis dienomis daugiau gulinėju,tausoju save.
Taigi visos,kurios skaito,puikiai įsivaizduoja,kiek daug skausmo ir ryžto reikalauja šita svajonė. Man visi, iki vieno,kurie žino,kodėl tai darau,sako,kad net su baisesnėm kojom to nesiryžtų niekada.Kai pagalvoji-tiek tenka iškęsti,o dar ir pati primokėti už tą skausmą turi bigsmile.gif Guodžia tik tai,kad tai laikina.Ką reiškia tie 4 mėnesiai prieš visą gyvenimą? rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Visai netycia uztikau jusu tema ir tikrai nustebau, nes nebuvau girdejusi apie tokias operacijas. Kazkada senai skaiciau apie koju tempima, kaip japones darosi.
Pati turiu kreivas kojas (klisa, kaip sako 'tarpas toks, kad suo su buda pralektu), kompleksas del ju didziulis. Galbut nera tas tarpas labai didelis, bet mane jis erzina.
Nezinau kokios jusu kojytes, bet labai jus suprantu ir palaikau 4u.gif Dziaugiuosi uz jus, kad turite proga kojytes pagrazinti 4u.gif Dideliausios jums sekmes ir sveikatos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Revlon @ 2011 05 19, 11:32)
Matai,Ilgakase, tie skausmai nesulyginami...Gimdymo skausmas gal ir didesnis,bet jis nesitęsia 2 paras ar savaitę...O čia,sukimo periodu nuolatinis skausmas,ypač vaikštant.Net būna,vaikštant sulinksta kojos nuo skausmo,kaip ką tik gimusio veršiuko  g.gif Kai simuliavau,ir sukau tik 2 kartus per dieną (vietoj 4),dar buvo galima ir normaliai vaikščioti, ir miegoti.O vat vakar jau pasukau 3 kartus,tai toks žiaurus skausmas,varčiausi,negalėjau užmigti,galiausiai reikėjo gerti nuo skausmo.Visada miegodavau ant pilvo ir dabar man tikra kančia miegoti tik ant nugaros arba ant šono (tuomet tarp kojų įsidedu pagalvę).Bet ir dabar įsigudrinau -pečius ir krūtinę dedu ant pagalvės,kaip ir anksčiau,o liemenį persuku ir jau klubai ir kojos kaip ir ant šono... bigsmile.gif Žodžiu,kaip kokia akrobatė susirangau  tongue.gif
  Kiek reikės sukti,neįsivaizduoju.Tik kitą savaitę važiuosiu pas daktarą,tai kartu apsitarsime ir spręsime-kiek dar reikia,ar jau gana.Labai neskubu ir savęs nekankinu,o ir bijau persistengti...Šiomis dienomis daugiau gulinėju,tausoju save.
Taigi visos,kurios skaito,puikiai įsivaizduoja,kiek daug skausmo ir ryžto reikalauja šita svajonė. Man visi, iki vieno,kurie žino,kodėl tai darau,sako,kad net su baisesnėm kojom to nesiryžtų niekada.Kai pagalvoji-tiek tenka iškęsti,o dar ir pati primokėti už tą skausmą turi  bigsmile.gif Guodžia tik tai,kad tai laikina.Ką reiškia tie 4 mėnesiai prieš visą gyvenimą?  rolleyes.gif

Wow, Revlon! saunu, kad viskas sekasi neblogai. Puikus palyginimas apie skausma, man ir gi buvo idomu koks tai skausmas. Tiesa as nei gimdzius nei ka susilauzius esu, bet vis tiek daug maz zinosiu ko tiketis. Svarbaisia giliai kvepuot smile.gif Laikykis!
Atsakyti
Sveikute prisijungusi, flower@ 4u.gif

Vilniuks, ruoskis ruoskis, neuzilgo ir tavasis svajoniu issipildymas ax.gif
Atsakyti
Sveikos,mielosios. Taigi,vis pasimuliuodama suku.Pasukta jau beveik 8 dienos (be 1 pasukimo).O toliau laukiu,bijau persistengti,nes dar šią savaitėlę žadu pasirodyt daktarui.Man jau toks vaizdelis,kad link x,todėl niekur neskubu.Nors daktaras manė,kad man reikės kokių 15 dienų sukimo. schmoll.gif Šiaip galiu "paguosti",kad skausmas tikrai žiaurus.Atrodo,padarytum bet ką,kad nors nakčiai galėtum tas skaudamas kojas pasidėti kur nors į lentynėlę ir bent vieną naktį ramiai išsimiegoti blink.gif Na bet gal kaip nors ištversiu... doh.gif Kad išskaudėtų,išskaudėtų,kaip per gimdymą,tai greit ir pamirštum,o čia nuolatinis varginimasis,kankinimasis doh.gif doh.gif doh.gif Jėzau,kiek kantrybės reikia... rolleyes.gif
Atsakyti
laikykis, revlon...kenciantiems dangus ir grazios kojytes:) nuteik save kaip as darau....vis sau kartoju, kad fizinis skausmas nera baisus ir ji galima iskesti...na zinoma skauda, juk kaulas yra tempiamas:(bet jau nebe daug liko ir viskas manau greitai pasimirs;)
Atsakyti