Įkraunama...
Įkraunama...

Kreivos kojos 3

Laba. Kada? :-)
Atsakyti
QUOTE(niniuks @ 2011 04 28, 14:33)
Laba. Kada? :-)

Na va,mielosios, data paskirta:važiuoju ten pirmadienį,(05.02),o operacija antradienį (05.03). rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Revlon @ 2011 04 28, 18:39)
Na va,mielosios, data paskirta:važiuoju ten pirmadienį,(05.02),o operacija antradienį (05.03). rolleyes.gif

Sekmes tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2011 04 28, 20:23)
Sekmes tau 4u.gif

Ačiū.Jau pradėjo nemiga kankinti... blush2.gif
Atsakyti
smile.gif 4u.gif clap.gif

sekmes ir kantrybes smile.gif
Atsakyti
nuostabi dienele, buvo smagu susipazinti su nauja seimos nare;) esi nuostabus zmogiukas revlon;) kuo diddziausios stiprybes tau...o palaikymo komanda visada turi salia, jei ka ax.gif thumbup.gif mes su tavim, busima manikene;)
Atsakyti
QUOTE(raseliukste @ 2011 04 29, 21:53)
nuostabi dienele, buvo smagu susipazinti su nauja seimos nare;) esi nuostabus zmogiukas revlon;) kuo diddziausios stiprybes tau...o palaikymo komanda visada turi salia, jei ka ax.gif  thumbup.gif mes su tavim, busima manikene;)

Ačiū, džiaugiuosi susipažinusi,jūs abi su Ilgakase nuostabios,nuoširdžios.Grįžusi pagalvojau,kad tau ,raseliukšte, reikėjo stoti į aktorinį biggrin.gif
Na ką,neišvengiamai artėja mano "kėbulo kapitalinis remontas"... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Revlon @ 2011 04 30, 10:31)
Ačiū, džiaugiuosi susipažinusi,jūs abi su Ilgakase nuostabios,nuoširdžios.Grįžusi pagalvojau,kad tau ,raseliukšte, reikėjo stoti į aktorinį  biggrin.gif
Na ką,neišvengiamai artėja mano "kėbulo kapitalinis remontas"... lotuliukas.gif

lotuliukas.gif cha cha cha niekad nevelu, pupa...as pasiremontavus i aktorini, tu- i manikenes tada thumbup.gif ir busim izymybes taip ilgai save slepusios nuo visuomenes akiu biggrin.gif o kai zurnalistai klaus:kur jus buvote visa si laika? galesim atsakyti: remontavau kebula:) thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raseliukste @ 2011 04 30, 13:05)
lotuliukas.gif cha cha cha niekad nevelu, pupa...as pasiremontavus i aktorini, tu- i manikenes tada thumbup.gif  ir busim izymybes taip ilgai save slepusios nuo visuomenes akiu biggrin.gif o kai zurnalistai klaus:kur jus buvote visa si laika? galesim atsakyti: remontavau kebula:)  thumbup.gif lotuliukas.gif

Truputį "panokusi" manikenė būčiau ... thumbup.gif
Atsakyti
Na, aš irgi noriu pasidžiaugti mūsų susitikimu....nuo tiek teigiamų įspūdžių nėjo net užmigti, teko lįsti valandai į vonią pagulėti, kad "nusiraminti"... smile.gif tikrai labai džiaugiuosi, kad aparatėliai "atiteko" tokiai gražiai ir šauniai merginai thumbup.gif drinks_cheers.gif tikiuosi mūsų visų draugystė tikrai nenutrūks sulig svajonių išsipildymu ir mes dar daug kartų susibėgsime linksmai praleisti laiką drinks_cheers.gif

kad ir "panokusios" manekenės ir aktorės iš jūsų gausis, bet ohoho kokios!!!!!!!!!!!!!! lotuliukas.gif nusluostytumet nosis visoms pienburnems biggrin.gif o as po operacijos neislipsiu is dalykiniu kostiumeliu su aukstakulniais - tapsiu tikra verslo motera - pasitempusia ir pasitikincia savimi lotuliukas.gif thumbup.gif ...o jei ir netapsiu, tai bent ja i sokiu bureli isirasysiu smile.gif))))) ......

laikykis Revlon paskutinėmis "laisvomis" dienelėmis, kad ir kaip baimė kaustys - ramink save, kad skausmas ir visi nepatogumai truks ne taip ir ilgai, o rezultatu dziaugsiesi visa savo likusi grazu gyvenima!
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2011 04 30, 16:57)
Na, aš irgi noriu pasidžiaugti mūsų susitikimu....nuo tiek teigiamų įspūdžių nėjo net užmigti, teko lįsti valandai į vonią pagulėti, kad "nusiraminti"... smile.gif tikrai labai džiaugiuosi, kad aparatėliai "atiteko" tokiai gražiai ir šauniai merginai  thumbup.gif  drinks_cheers.gif tikiuosi mūsų visų draugystė tikrai nenutrūks sulig svajonių išsipildymu ir mes dar daug kartų susibėgsime linksmai praleisti laiką  drinks_cheers.gif

Smagu girdėti,kad ne man vienai mūsų susipažinimas davė daug teigiamų emocijų bigsmile.gif Tik vat aš užmigau nesunkiai,bet prabudau 5 ryto ir vis mąstčiau,mąsčiau...Bet kuo toliau,tuo labiau suprantu,kad pasirinkau nors ir skausmingą,daug pasiaukojimo ir pasiryžimo tam reikalaujantį kelią,bet labai prasmingą, pakeisiantį mano tolimesnį gyvenimą. Taip,slenka dienelės,džiaugiuosi gražiu oru.Dar šiandien važinėjantis dviračiu pagalvojau,kad tik kur kojos nenusilaužčiau nugriuvusi biggrin.gif Būtų graudžiai juokinga... doh.gif
Ką gi,mielosios,linkiu gražios,šiltos mamų dienos. O savaitėlės vidury pasimatysiu su Ilgakase ir Raseliukste jau po viso baisiausio proceso... rolleyes.gif
Atsakyti
na musu busima manikene jau ligonineje, laukia operacijos....tik deja ja atkele treciadieniui...na bet dienele sen ar ten...taip jau iseis kad dviese su revlon busim pjaustomos treciadieni..kiekviena savaip, tik del to pacio tikslo - graziu koju....tikiuosi ir kaire kojyte sugis man greitai, be kazokiu dideliu vargu....ir pagaliau galesiu grizti namo..i darba...o kitais metais vel atvykti tolesniam, bet jau paskutiniam graziu koju modeliavimo etapui...
kuo didziausios sekmes ir stiprybes tau revlon, pasimatysim treciadieni.... 4u.gif
Atsakyti