Įkraunama...
Įkraunama...

Kreivos kojos 3

smile.gif biggrin.gif Na as toli, tai per daug ir nesiveliu, bet viska ka daro Ilgakase ir kt likusios lietuvoj su jom sutinku. Revlon, jei tau operacijos nedarytu del kazkokiu priezasciu, pinigucius paprasciausia tau sugrazintume. taciau nemanau kad kazkas extraordinary gali nutikti. isivaizduoju kaip tau nemalonu ir taip sakant ''berysio'' kai viskas nusikelia. tikriausia jau ir nusiteikus buvai butent ta diena vaziuoti i ligonine. su tom vinutem visada mus siek tiek ''stabdo''. ir kol mes apskritai del ju taremes kaip ir del aparato, nemazai nervu istampe... kai man ''uzsake'' is pradziu sake bus apie 2 savaites, laukiau laukiau, skambinau skambinau, o po to pasake uz savaites, taciau pats perskambino ir pasake jog jos jau ''atvaziavo'' smile.gif smile.gif smile.gif na bet kokiu atveju faktas kaip blynas - Revlon darosi koju tiesinimo operacija! thumbup.gif drinks_cheers.gif

sekmes ir kantrybes visoms ir ypac tau, Revlon friends.gif
Atsakyti
[quote=Norvide,2011 04 26, 16:23]
Aš manau,kad visa informacija apie aparatėlio nuomą turėtų būti įdėta pirmame psl. su kainomis ir sąlygomis. Taip bus geriau ir aparatėlio bendrasąvininkėms ir juo norinčioms pasinaudoti.
[/quot
Nepyk, bet as tikrai taip nemanau doh.gif .Mes negalim cia sudaryt grafiko ir kainu, juk tai nera nuomos punktas. Padedam merginom igyvendint svajones, pacios nusipirkom, o ko nepasidalint su kitom.... nesam juk vadybininkes gydytojo ar orthofix firmos. cia viskas vyksta draugiskai, civilizuotai ,bet aisku turime apsidraust, na negalime iduot aparatu bet kam, bet kaip, viskas pagal susitarima ir ne viska rasom i viesa, juk tam yra az. ar yra man pritarianciu? g.gif daznai man ar kuriai kitai is,,veteraniu,, merginos paraso i a.z. kai konkreciau kalbet nori. Kokias surasyt salygas dar i pirma puslapi g.gif ? Mes ejom iki svajones ilgai, aisku nelinklim kitom toki kelia mint, bet atleiskit, manau negalim patalpint i pirma puslapi ,,NUOMOJAMI KOJU TIESINIMO APARATAI, VISOS NORINCIOS PRASOM!,,Cia juk ne kambari uz 200 palangoje nuomojam smile.gif ... doh.gif MANAU KURI NORES, TA SURAS, KAIP SURADO REVLON, SUPRAS,ISGIRS, PASISKAITINES IR SVAJONES BUS RANKA PASIEKIAMOS 4u.gif O nuomoja oficialiai norvegai, kaina sake gyd. panasi kaip musiskiu.Jei kuri nori oficialiai nuomotis prasom, galiu suzinot koordinates is gydytojo, na bet kaina 5maziausiai kartus isaugs vien aparatu... o mes dar nuolaida gavom, nes vinukiu dauk imam ir tt.
Revon zinai musu tel numeriukus visad gali pasiskambint, parasyt ir tt, nesijaudink, aisku ir man butu neramu....aisku, jei sakem tokia kaina, tokia ir bus smile.gif tikiu greit pamatyt mergina svytinciom akim ir graziom kojytem smile.gif
Jei kuri manot kitaip tai parasykit, cia tik mano nuomone smile.gif gal as klystu...
ikiuks 4u.gif
Atsakyti
liuks anil pasakei:super
manau kai kuriom ,,gudriai'' norincioms atrodyti panelems reiketu pirmiausia susirupinti smegenelemis o ne koju tiesinimu....nes toookias jau nesamones apie skelbimus rasyti tai jau...hmmm nera zodziu...jei noris skelbimuku pasisikaitinet isigykite noriu laikrastuka, o sutarteles kokias tik norite galite eiti pasirasinet pas advokata, deretis galima turguje...bus vis sioks toks laiko praleidimas nei cia vejus kazkokius rasinet... doh.gif

is viso manau ir tau revlon reiktu, buti siek tiek konfidencialiai...viso turime az apsikeiteme tel...kas domina ar kaip gali parasyt, o ne viesai cia skalbinius visus skalbti....nu jau supykau.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(raseliukste @ 2011 04 26, 19:46)
liuks anil pasakei:super
manau kai kuriom ,,gudriai'' norincioms atrodyti panelems reiketu pirmiausia susirupinti smegenelemis o ne koju tiesinimu....nes toookias jau nesamones apie skelbimus rasyti tai jau...hmmm  nera zodziu...jei noris skelbimuku pasisikaitinet isigykite noriu laikrastuka, o sutarteles kokias tik norite galite eiti pasirasinet pas advokata, deretis galima turguje...bus vis sioks toks laiko praleidimas nei cia vejus kazkokius rasinet... doh.gif

is viso manau ir tau revlon reiktu, buti siek tiek konfidencialiai...viso turime az apsikeiteme tel...kas domina ar kaip gali parasyt, o ne viesai cia skalbinius visus skalbti....nu jau supykau.... g.gif

O aš manau,kad nuomos kaina turi būti čia viešai parašyta,ir aš tikrai forume skaičiau,ir nukopinau,kur jūs pageidaujate gauti po 3000 Lt. Nematau čia nieko slėptino,juk visas sumas atvirai rašėte.Manau,ir toliau,pasidariusios operacijas visos,kurios metėtės už aparatukus,norėsite juos ir toliau nuomoti.Ir kitoms bus gerai ir jums naudinga.Nesipykit ir nepykit,viskas čia suprantama ir aišku bigsmile.gif O man reikia aikumo.Aš sąžiningas ir tiesus žmogus,nemėgstu,kai "vyniojama į vatą"... mirksiukas.gif
Papildyta:
Dar kartelį noriu jums visoms padėkoti,už suteiktą galimybę,kaip sakiau ANIL, čia man nuskilo, kaip aklai vištai grūdas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(niniuks @ 2011 04 26, 15:33)
smile.gif  biggrin.gif  Na as toli, tai per daug ir nesiveliu, bet viska ka daro Ilgakase ir kt likusios lietuvoj su jom sutinku. Revlon, jei tau operacijos nedarytu del kazkokiu priezasciu, pinigucius paprasciausia tau sugrazintume. taciau nemanau kad kazkas extraordinary gali nutikti. isivaizduoju kaip tau nemalonu ir taip sakant ''berysio'' kai viskas nusikelia. tikriausia jau ir nusiteikus buvai butent ta diena vaziuoti i ligonine. su tom vinutem visada mus siek tiek ''stabdo''. ir kol mes apskritai del ju taremes kaip ir del aparato, nemazai nervu istampe...  kai man ''uzsake'' is pradziu sake bus apie 2 savaites, laukiau laukiau, skambinau skambinau, o po to pasake uz savaites, taciau pats perskambino ir pasake jog jos jau ''atvaziavo''  smile.gif smile.gif smile.gif  na bet kokiu atveju faktas kaip blynas - Revlon darosi koju tiesinimo operacija!  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

sekmes ir kantrybes visoms ir ypac tau, Revlon  friends.gif

Taip,jau buvau viską susiplanavusi,susidėliojusi....Bet nėra to blogo,kas neišeitų į gerą-turėsiu progą namie atšvęsti mamos dieną...Tas laukimas neramina,bet,manau,viskas bus OK rolleyes.gif
Atsakyti
tai va nuomos kaina viesai yra 16000lt norvegijoje yra firma kuri ji nuomoja...prasom susirasti ir uzsisakyti....jei jau tokios verslininkes visos....o tu revlon kai buta perki irgi su kaimynais ir giminem del kainos derini ar tik su tais zmonemis kurie ji parduoda? manau minti supratai;)

per savo protinguma kartais ne kurie kaip toj patarlej lieka it muse kande....

cia ne koks verslas jums...norim pagelbet, o jos mat versla sukure greitai.....juokinga man....nenorit gero, tai is viso nei mums rasykit, nei susisiekit, nei info klauskit, pacios kapstykites ir ieskokit taip pat kaip ir mes darem..o kas tikrai nori, yra protingas ir konfidiancialus zino ka ir kur pasakyt, o ka nutylet, tas ir pasiekia savo svajone.....

visai isiutau....
Atsakyti
QUOTE(raseliukste @ 2011 04 26, 21:46)
manau kai kuriom ,,gudriai'' norincioms atrodyti panelems reiketu pirmiausia susirupinti smegenelemis o ne koju tiesinimu....nes toookias jau nesamones apie skelbimus rasyti tai jau...hmmm  nera zodziu...jei noris skelbimuku pasisikaitinet isigykite noriu laikrastuka, o sutarteles kokias tik norite galite eiti pasirasinet pas advokata, deretis galima turguje...bus vis sioks toks laiko praleidimas nei cia vejus kazkokius rasinet... doh.gif

Jei, tai buvo taikyta man, tai tikrai atsiprašau, jei ką ne taip pasakiau, bet tiesiog juk rašote kainas, esat draugiškos, dalinatės patirtim, nematau ko čia pykti
O, jei pirmam puslapyje būtų parašyta, jog kaikurios temos merginos yra bendrai nusipirkusios kojų tiesinimo aparatus ir gerai apsvarsčiusios gali išnuomuoti, manau nieko blogo neįvyktų. Bet, aparatukai Jūsų, Jūsų ir teisė rinktis ką ir kaip daryti 4u.gif Tik prašau nepykti,nes bent aš tikrai nepiktai, tik dėl Jūsų saugumo ir garantijų parašiau,ką manau mirksiukas.gif
Atsakyti
Viskas panos, baigiam čia visokius pykčius!!!!!
Gyvenimas gražus, oras nuostabus ir dar stebuklai gyvenime kartais vyksta...svajones ima ir pildosi....ir šiaip.... ax.gif 4u.gif

ka mes "pezejom" taip sakant, ankstesnese temose yra jau praeitis....daug ka noretusi ir istrinti ar pakeisti...na bet yra kaip yra....

jokiuose pirmuose puslapiuose nei kainu nei gydytoju ar sveikatos istaigu, ar savo koordinaciu ir nuomos paslaugu mes tikrai neskelbsim, ne tam buvo pirkti aparatai....jie buvo pirkti konkreciai musu penketuko koju tiesinimui.....mes tikrai labai ilgai link to ejom - kiek gydytoju aplankyta, kiek valandu mirkta rusu forumuose, internete....turejom ir nemazai (ypac Anil) islaidu gydtoju konsultacijoms, kelionems pas juos, telefonu skambuciams i uzsieni, rengeno nuotraukoms, kitiems tyrimams ir pan., jau nekalbant apie laika, bemieges naktis planuojant, pergalvojant, virskinant surinkta informacija, diskutuojant, buvo ir pykciu, buvo visko dar prie aparatu isigijima...tad visai nenuostabu ir smerktina, kad "perleisdamos" aparatelius , noresime atgauti bent dali patirtu islaidu....ir t.t. bet ne tai svarbiau, ne pinigeliai - didziausia pasitenkinima suteiks jausmas, kad kazkam padejai....kuo daugiau bus laimingu zmoniu Lietuvoj, tuo visiems bus geriau drinks_cheers.gif Musu tikslas - ne biznis, musu noras - pagelbeti....

Labai dziaugiuosi uz Revlon. Su ja mes jau bendravom telefonu, jauciasi, kad ji labai siltas ir draugiskas zmogus, laukiu nesulaukiu kada galesim susipazinti gyvai, jei raseliukste priims i svecius - butinai ir ja aplankysim thumbup.gif Linkiu jai kuo didziausios istvermes iskesti ta sunkuji pooperacini perioda, "sirgsim" uz ja, ""kentesim" kartu - kuom galesim tuom padesim.....

As kaip temeles ikureja - labai noriu visu paprasyti toleracijos ir pagarbos viena kitai...apgalvoti rasomus zodzius - cia juk viesas forumas - musu zodziai gali ir labai izeisti....arba tiesiog patekti i "netinkamas" rankas.....mes visos esam likimo seses - palaikykim viena kita, tarkimes, dalinkimes isgyvenimais ir pan. Noreciau, kad kiekviena cia jaustusi saugi ir laukiama....mes turime eiti isvien, juk turim bendra tiksla...net ir tos, kurios nesidarys operacijos - manau, kad "padesim" viena savo buvimu, juk taip gera zinoti, kad tu toks ne vienas, kad kazkam rupi, gali issipasakoti...
Ramaus likusio vakaro ir siltu pavasario dienu!
Atsakyti
ilgakase uzdege taikos pypke! rukom panos. clap.gif group.gif lithuania.gif
Atsakyti
as uz tolerantiskuma, visad uz sauguma cia, kad kiekviena jaustus laukiama, bet mes pacios savo labui zinome ,kad nereik visko labai viesint...nieko tokio, pasikalbet, padiskutuoti smile.gif
aisku jei nutylesi kaip kazkuriai merginai ,,ne lygis aiskintis,,ir tt nereikia kreipti demesio hmmm.. viena diena ir mokesciu inspekcija pasibels lotuliukas.gif
mes ,,senbuves,, viena kita jau zinom, tikim ir pasitikime.jus mano muskietininkes, bendrazyges ir jei galima isdryst pavadint sutiktos tame kelyje drauges, likimo drauges...pav. net nesitikejau kai ant manes viena persona parase,na kam as paglosciau veideli pijokelio,, maziausiai bent 3 merginos nevardinsiu kas mane palaike uz issipasakojima ir prsimine ta mano aukletoja ir moralu skaitytoja:) juk susirinkome ne i etiketo mokyklele:) dekoju jum mergytes, smile.gif wub.gif
tad mergaites daug issakem, manau visom paaiskejo daug kas, tad gyvenkime draugiskai~ Jei atsiras daugiau norinciu svajone paverst tikrove tikrai to pasieks-nuosirdumu, ir zmogiskumu smile.gif ir man kiekvienos likimas rupi, kaip pasiseks operacija, cia ne biznis, mes merginos radusios viena kita ir buda pakeist del ko ilgai nesijauciom laimingos, nors vyrai, draugai, tevai sake kad grazios tos kojos, mes vis vien darem ir darom tai del saves...
gero ir ramaus vakaro jums. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2011 04 26, 21:43)
Viskas panos, baigiam čia visokius pykčius!!!!!
Gyvenimas gražus, oras nuostabus ir dar stebuklai gyvenime kartais vyksta...svajones ima ir pildosi....ir šiaip....  ax.gif  4u.gif 

kad kiekviena cia jaustusi saugi ir laukiama....mes turime eiti isvien, juk turim bendra tiksla...net ir tos, kurios nesidarys operacijos - manau, kad "padesim" viena savo buvimu, juk taip gera zinoti, kad tu toks ne vienas, kad kazkam rupi, gali issipasakoti...
Ramaus likusio vakaro ir siltu pavasario dienu!

Pritariu thumbup.gif
Atsakyti
na ka pasisakem, isiaiskinom kas ir kaip...tikekimes taika ir ramybe sugris i si foruma ir su nekantrumu lauksim revlon operacijos thumbup.gif ......mes su ilgakase tave butinai aplankysim...arba pries arba po mano operacijos:) na greiciausiai pries ax.gif lauksim naujienu kas ir kaip....geros ir sauletos dieneles visoms..einu mankstinti savo operuotos kojytes, kas sustipretu per savaitele......iki kitos operacijos...
Atsakyti
QUOTE(raseliukste @ 2011 04 27, 12:23)
na ka pasisakem, isiaiskinom kas ir kaip...tikekimes taika ir ramybe sugris i si foruma ir su nekantrumu lauksim revlon operacijos thumbup.gif ......mes su ilgakase tave butinai aplankysim...arba pries arba po mano operacijos:) na greiciausiai pries ax.gif lauksim naujienu kas ir kaip....geros ir sauletos dieneles visoms..einu mankstinti savo operuotos kojytes, kas sustipretu per savaitele......iki kitos operacijos...

Jau šį ketvirtadienį popiet turėtų paaiškėti mano operacijos data.Manau,kad tai bus gegužės 2d.Kai jau tiksliai žinosiu,parašysiu.
Atsakyti