Įkraunama...
Įkraunama...

Kreivos kojos 3

QUOTE(Revlon @ 2011 04 23, 11:27)
Tikiuosi,kad man neskaudės,esu ištverminga (turbūt nėr baisesnio skausmo už gimdymą blush2.gif ). Turėsiu praogą palyginti  biggrin.gif

Svarbiausia nepamiršti, kad tie laikini nepatogumai, dėl svajonės išsipildymo. Kai skaudės (jei skaudės) įsivaizduok save gražiomis kojytėmis, kurių nebereikės slapstyti. Nepamiršk, kad nepatogumai laikini, o pasikeitimai amžini mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(ANIL30 @ 2011 04 23, 13:11)
revlon, matai kartais nereikia daug laiko, va kaip kitos merginos metu metus varsto mediku duris, uztenka atsitiktinio gooklej ivedimo ,,kreivos kojos,,ir ismes nuoroda kur esame mes...tai tikrai tik kazkas aukstesnis viska rikiuoja, nukreipia, ne mes...mes tik kazko labai labai norime ,vieni svajojam nebyliai, kiti tikime,kad svajone pasiekta bus, nes svajones kaip kazkas minejo pildosi...juk ir gydytoja radau atsitiktinai, o si foruma taip pat netycia, esu be proto dekinga ilgakasei, ji sauni mergina, kaip ir kitos sutiktos!  jau turejau du var. - detis implantus, kuriu dziaugiuosi,kad atsisakiau, (dabar isivaizduoju kaip su tais silikonais butu kojos atrodziusios:(.  o atsisakiau silikoniniu implantu  ne be be kazko auksciau isikisismo .d.vitkus klinikoje buvo jau operacijai laikas, visi tyrimai ir tt. bet gydytoja turejesoperuot,  idet implantus nuluzo ranka! ss tada su ukraina bendravau, derejaus dek kainos....vedziau internete kur dar gali daryt ir tt ir taip radau sias saunias merginas, kuriu buvo dar gal tik 3:)  po to pamaskvej radome  kazka, bet pasirinkom lietuva, arciau namu. as tvirtai isitikinus, kad visom susitvarkys kojyciu forma, nes juk tiek ieskota, kenteta, svajota, turi but rezultatas!ir busim visos laimingos! tad pirmiausia noriu padekot visom aciu, kad esat, kad buvot, kad nepamirstat ir paskambinat, taip malonu sulaukti is jusu netiketa skambuti smile.gif as bandau jum neikyret, bet taip lengvai manes neatsikratysiye mielosios lotuliukas.gif  tad su pavasario pabudimu, sia atgimimo ir atsinaujinimo svente jus visas sveikinu!!!!!! 4u.gif  linkiu ,,skanaus,, vaisiu stalo, margu marguciu, jaukiu jum svenciu! buckai jum mergytes! kraseliuksti, ilgakase, niniuk, akvijike gaila negaliu su jumis sukult kiausini...revlon tikius turesiu proga susipazint su tavimi, tu musu ratelyje jau sava, nors taves neteko pazint is arciau, bet kiek merginu pazinau ne viena nebuvo nemiela, visos siltos, savos ir atrodo,kad senai matytos drauges! kitu net labai pasilgstu smile.gif
p.s. Tegul Kristaus prisikėlimo šviesa aplanko visų Jūsų namus. Tegul netrūksta darnos ir skalsos prie stalo. Prisiminkite, kad tas, kas juokiasi, visados nugali verkiančius. wub.gif  wub.gif  wub.gif

skaitau ka parasiau, o puse raidziu p.c. klaviatura nespaudzia schmoll.gif ...as neziuriu rasydama i ekrana:) g.gif na esme supratote smile.gif
Atsakyti
Su Šv. Velykomis !

user posted image
Atsakyti
su sventemis, likimo draugytes:) 4u.gif
Atsakyti
Sveikos visos,mielosios! Ir jus su Šv.Velykomis! Tegul su gamta atbunda ir jūsų viltys,svajonės,ryžtas eiti ir toliau siekiamo tikslo link 4u.gif .
Manau,reikia pakalbėti ir aptarti kai kuriuos techninius dalykus bigsmile.gif
Tos mergaitės,kurios susimetė ir nusipirko aparatukus,jos,kaip žinia,išnuomoja juos už 3000 Lt. Taigi,dabar ir norėčiau susirinkti visą info,kaip ir kam turėsiu sumokėti už aparutukų nuomą? Jei gerai pamenu,jūs metėtės penkiese? Kaip suprantu, visoms penkioms turiu padalinti po 600 Lt. ax.gif Ar aš teisingai mąstau?Neradau antroje temoje,kelios jūs ten metėtės. Tai vat,mergaitės,vos tik aparatukai atsidurs ant mano kojyčių,tai tik grįžusi iš ligoninės susimokėsiu už aparatukų nuomą.Man,aišku,geriausiai būtų padaryti visoms pavedimus.Bet jeigu pageidausite kitaip,galiu ir į svečius pasikviesti ir atsirokuosime biggrin.gif Į až.parašysiu savo duomenis ir adresą.
Esu be galo jums visoms dėkinga už tokį šansą,už likimo vingius,kad jie pasisuko būtent taip-link mano užslėptos svajonės išsipildymo...Turėjau daug gražaus laiko viską apmąstyti,apgalvoti,ir žinote,prisiminiau,kad dažnai save sapnuodavau einančią tik su trusikėliais ir net sapnuose ko ne mirdavau iš gėdos dėl savo kreivų kojų,kad einu jų neuždengusi... g.gif Taigi,dabar mąstau,ką sapnuosiu jau turėdama tiesias kojas? rolleyes.gif
Finišo tiesioji jau artėja,o aš nerimauju,kaip prieš kokį egzaminą,kuris nulems mano visą tolimesnį gyvenimą...Iš tiesų,taip ir yra.Tad,laikykite už mane kumščius,kad viskas pasisektų,o aš jus informuosiu,kaip viskas einasi.Iki susirašymo! drinks_cheers.gif
Atsakyti
pala, ketvirtadieni ar ne? bigsmile.gif ka gi, vaziuojam toliau drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ramybes pasitikejimo ir sekmes tau group.gif friends.gif
Atsakyti
Sveikute Revlon,
nezinau kaip kitos aparatelio bendrasavininkes, bet as gyvenime esu "nudegusi" per savo minksta sirdi ir pasitikejima, todel 16 tukstanciu vertes aparateli nei tau, nei kitoms busimoms pacientems, nenoriu taip "avansu" leisti pasinaudoti, o pinigeliai kazkada, "kai jau aparatai" bus ant koju....Nepyk, bet siaip ar taip, mes taves ne karto ne nematem.....juo labiau, kad net trys is musu penkiu, dar ne nepasidare operacijos....juk ir tu pati bijotum savininke budama, kad maza kas, tavo svajones igyvendinimo priemone nepatektu sukciam (gink dieve nesakau, kad tu tokia esi, bet visokiu gi zmoniu pilna gyvenime...) i rankas ir pradingtu....

Tu esi jau kaip ir apsidraudus, zinai gydytojo kontaktus, o ir mes gi einam is temeles jau 2 metus...musu paciu tikslas nors kiek susigrazinti investicija, tad aferu tikrai negalim daryti....be to, juk pati kvieciuosi tave i svecius ar i darba....

del nuomos...tai berods Anil taresi su tavim 3500 Lt, jei gerai pamenu, ji man taip sake (bet to negaliu garantuoti, nes ne su manim derinai kaina)....

As asmeniskai noreciau pasirasyti nuomos sutartele su visom salygom, musu duomenimis ir kontaktais ir pan. (kadangi kitos mergaiciukes toli, tai bent jau musu su raseliukste parasai butu) ir pinigus gauti pries operacija is anksto. kitaip tas dvi savaites negalesiu "ramiai" miegoti, nes kaip sakiau, esu nudegusi, o ir siaip asmeniniame gyvenime siuo metu kasdien patiriu daug streso ir nervu, tad papildomai nervu lasteliu marinti tikrai nenoriu....

grazios ir siltos savaiteles visom....

Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2010 08 01, 12:51)
mes su Azen kaunietės  ax.gif norėčiau susitikti....Vestra, tik dabar pamačiau kad mūsų vaikai vienodo amžiaus ir lyties  biggrin.gif
Papildyta:
Weemee, kai su merginom kalbėjom apie aparatų nuomą, tai mastėm, kad nuomosim panašiai iki 3000 Lt,jei gerai pamenu...o aparatas atsilaisvins kaip suprantu 2011 pab 2012 pr.. tai yra lako pasitaupyti, toms kas norės...reikia maždaug 11  tūkstantėlių, kaip suprantu, bet čia Anil galėtų tiksliau sumą parašyt...

Apie nuomą visur skaičiau ir ANIL30 rašė,kad 3000 Lt.
Matot,kadangi nesu nei sukta,nei kokia apgavikė,tai ir nepamaniau,kad taip manimi suabejosite.Ar visos sutinkate,kad šiandien nuvešiu Ilgakasei 3000 Lt.už nuomą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Revlon: 26 balandžio 2011 - 08:00
labuka visoms,
na Revlon nera ko isizeist ar supykti, cia nieko nera asmenisko, bet mes kai visos 5 pirkom aparateli taip pat pasiraseme sutarti, na kad visoms ramiau butu del visa ko....nes mes buvom mate viena kita vos po 1 karteli, visad bendraudavom per atstuma.... taip kad manau ilgakase yra teisi siuo klausimu.....
na man kita kojyte operuos geguzes 4 diena, taip kad revlon tada tave suilgakase ir aplankysime klaipedoje;) na susiskambinsime dar, palinketi tuo kuo didziausios sekmes....wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš manau,kad visa informacija apie aparatėlio nuomą turėtų būti įdėta pirmame psl. su kainomis ir sąlygomis. Taip bus geriau ir aparatėlio bendrasąvininkėms ir juo norinčioms pasinaudoti.

Atsakyti
Laba diena 4u.gif

QUOTE(Norvide @ 2011 04 26, 16:23)
Aš manau,kad visa informacija apie aparatėlio nuomą turėtų būti įdėta pirmame psl. su kainomis ir sąlygomis. Taip bus geriau ir aparatėlio bendrasąvininkėms ir juo norinčioms pasinaudoti.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Aš išvis nežinojau,kad šios temelės merginos nuomuoja tą aparačiuką smile.gif Ir nežinau ar pačiai man jo reikės, bet jei reikės, pati norėsiu pasirašyti sutartėlę, kurioje būtų nurodyta ir apmokėjimas ir avansai ir nuomos laikas ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(raseliukste @ 2011 04 26, 13:58)
labuka visoms,
na Revlon nera ko isizeist ar supykti, cia nieko nera asmenisko, bet mes kai visos 5 pirkom aparateli taip pat pasiraseme sutarti, na kad visoms ramiau butu del visa ko....nes mes buvom mate viena kita vos po 1 karteli, visad bendraudavom per atstuma.... taip kad manau ilgakase yra teisi siuo klausimu.....
na man kita kojyte operuos geguzes 4 diena, taip kad revlon tada tave suilgakase ir aplankysime klaipedoje;) na susiskambinsime dar, palinketi tuo kuo didziausios sekmes....wink.gif 4u.gif

Aš visai neįsižeidžiau ir jus suprantu,pažiūrėjusi iš kitos pusės,jei būčiau jūsų vietoje, bet su jumis sutinku tik iš dalies rolleyes.gif Aišku,aš sumokėsiu prieš operaciją, ir norėsiu gauti raštelį (kad paskui nebūtų nesusipratimų),bet vat,mano planai (visai ne dėl mano kaltės) ėmė ir pasikeitė.Mano varžteliai,kurie jau turėjo būti pas daktarą,tik šiandien iškeliauja iš Vokietijos.Todėl tik ketvirtadienį žinosiu,ar jau pirmadienį galėsiu atvažiuoti.Tai vat,kad paskui taip pat nebūtų ir su tais aparatais:aš sumokėsiu,o dėl kokių nors priežąsčių gali ir neįvykti ta operacija. g.gif Nu tikėkimės,kad taip nebus ir nė viena pusė nenori nieko apgauti. drinks_cheers.gif Tad lieka šiek tiek palaukti.O su Ilgakase ir galbūt raseliūkšte mes susitiksime dar šią savaitę susipažinsime,pabendrausime ir išspręsime finansinius reikaliukus drinks_cheers.gif
Atsakyti