Įkraunama...
Įkraunama...

Kreivos kojos 3

QUOTE(raseliukste @ 2011 04 21, 11:47)
valio thumbup.gif kaip gerai...nors dar viena is musu bus laiminga ir grazi....pamatysi, kojytes bus superines;)  na o as manau po velyku atvaziuosiu i klaipeda kitai operacijai tai butinai tave mazut aplankysiu;)

Smagu bus susitikti ir susipažinti.Parašysiu tau į až.
Atsakyti
QUOTE(ANIL30 @ 2011 04 19, 04:13)

tad va, nupotaika per tevo jubilieju taip sugedo,kad supratau kreivu koju sleifas tesis ilgai...atvyko toks pijokelis, jam virs 40. o as tik snai iki keliu ir sukeliau sijonus lotuliukas.gif , sakau kojos, asile tu!!!ir tada trenkiau viena is delnuo i prapilta veida..

Tu šauni mergina, bet pasielgei labai negražiai. Esi simpatiška, žinanti savo vertę dama. Bet tikrai neverta visiems įrodinėti to. Man atrodo, kad tau per daug rūpi kitų nuomonė. Juk tai eilinis pijokėlis. Kodėl tu negalėjai su juo papraščiausiai nebendrauti? Nueiti į šalį ir viskas? Aš manau, kad į situaciją reagavai neadekvačiai. Trenkdama jam, nusileidai iki jo lygio. Ir kas čia per mąstymas, kad daugiau nebedevėsi ilgų suknelių? Ilgos suknelės yra taip pat gražu. Ir jos siuvamos tikrai ne vien toms, kurių kojos kreivos. Ir dabar dėl vieno prisigėrusio pono, tu jų atsisakysi?
Juk jis tik išgėręs žmogelis! Tokių žmonių reikia nematyti, o nekeisti dėl jų aprangą. mirksiukas.gif

QUOTE(Revlon @ 2011 04 20, 17:02)
Mergaitės, aš su džiugiom naujienom!!!  bigsmile.gif
Po Velykų, 28 dieną jau paskirta tiesinimo operacija  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Labai džiaugiuosi kartu su tavimi smile.gif . Stiprink organizmą prieš operaciją mirksiukas.gif
Atsakyti
[
Juk jis tik išgėręs žmogelis! Tokių žmonių reikia nematyti, o nekeisti dėl jų aprangą. mirksiukas.gif
jei galvociau apie tai ka zmones pasakys, gyvenciau kitu nuomone hmmm oi gyvenciau kitaip...as priimu ir kitu nuomone, bet vadovaujuos savo tiesa, nes tiesa yra tik viena. smile.gif mes visi turim savaja tiesa...man ne vienas nepritare operacijai,bet va as net antra puse, tevus artimus ikalbejau. O vakarines ilgos sukneles visad man tinka ir pritinka:) savo poelgi papasakojau kaip to kas buna viduje - sprogima , dar negreit pamirsiu, kad kojeles nebuvo tiesios, o gal ir nereikia pamirsti..matot tas zmogelis ta museliu musgaude man ilgai tapsnojo ir kele sijonus:) kitu damu neliete:) na mane suerzino iki pat sirdies gelmiu, o ranka taip pakilo, lyg kas vietoje manes butu keles...iki siol vis pargalvoju ta ivyki, bet is kitos puses nieks nemate(beveik) paskaicius dabar vel mastau kas kaip kodel...manau gyvenime yra veiksmas ir atoveiksmis.ner aukstas lygis trenkt, ner aukstas lygis zemint.
kiek zmoniu tiek nuomoniu g.gif nors man paciai cia naujiena kaip taip gavos su manimi g.gif ax.gif
Papildyta:
28d...as butinai atvyksiua aplankyti !labai dziaugiuos uz tave.mes tik 29 isskrendame...
Atsakyti
QUOTE(ANIL30 @ 2011 04 22, 01:48)
28d...as butinai atvyksiua aplankyti !labai dziaugiuos uz tave.mes tik 29 isskrendame...

Jėzau mergaitės,aš taip džiaugiuosi mirksiukas.gif dar tik prieš gerą mėnesį atradau jūsų viltingą temą,ir svajojau,kad va,po metų-kitų bus laisvas aparatas,ir aš "senatvėje" jau turėsiu gražias kojas bigsmile.gif O čia,žiūrėk,praėjus tik mėnesiui jau ranka siekiu savo svajonę...O dar ir tiek puikių draugių suradau thumbup.gif Jau man net nesimiega,nes už nepilnos savaitės startas doh.gif Kartu ir baugu,jau retsykiais net suabejoju savo pasirinkimu,bet kai reikia išeiti į gatvę,vėl suprantu,kad siekiu to,kas man nedavė ramiai gyventi,kas neleido jaustis laisvai tarp žmonių pleže,saunoje,...
Taigi,mergaitės,pasižadu dėti foto į mūsų albumėlį ir rašyti dienoraštį,kaip man einasi,vos tik grįšiu iš ligoninės...
O jums visoms linkiu gerų švenčių:spalvingų Šv.Velykų ir šiltos mamos dienos.Kad su kiekvienu žingsneliu ir jūs žengtumėte savo svajonės link!!! Iki susirašymo. bigsmile.gif
Atsakyti
Kazkaip net susigraudinau po paskutiniosios Revlon zinutes....tikrai, gyvenimas yra stebuklingas, kai pagalvoji...kartais net nesitiki, kaip susiklosto visi ivykiai musu gyvenime..kaip atsiranda nauji draugai....kaip pildosi musu troskimai.....didziuojuosi tavimi, kad taip ryztingai ir drasiai nusprendei nepraleisti progos ir igyvendinti ilgai tureta troskima - tikrai viskas bus gerai ir pasikeis tavo gyvenimas tik i geraja puse....tikiusoi po tave busiu as, raseliuskte ar Vilniuks ir taip visos po truputeli izengsim i nauja gyvenimo etapa.....

Su sventemis, visoms patys nuosirdziausi linkejimai....
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2011 04 22, 11:58)
Kazkaip net susigraudinau po paskutiniosios Revlon zinutes....tikrai, gyvenimas yra stebuklingas, kai pagalvoji...kartais net nesitiki, kaip susiklosto visi ivykiai musu gyvenime..kaip atsiranda nauji draugai....kaip pildosi musu troskimai.....didziuojuosi tavimi, kad taip ryztingai ir drasiai nusprendei nepraleisti progos ir igyvendinti ilgai tureta troskima - tikrai viskas bus gerai ir pasikeis tavo gyvenimas tik i geraja puse....tikiusoi po tave busiu as, raseliuskte ar Vilniuks ir taip visos po truputeli izengsim i nauja gyvenimo etapa.....

Su sventemis, visoms patys nuosirdziausi linkejimai....

Aš jumis ir jūsų ryžtu net neabejoju, ir tikiu,kad ir jūsų visų čia esančių svajonės pasiekiamos taip pat,kaip ir netikėtai mano. O jau buvau beprarandanti viltį,kai daktaras man kalbėjo apie implantus. Bet tik jūsų dėka nepalikau visko likimo valiai,ėjau pas kitą daktarą,ieškojau "ligų" ir tik jūsų paskatinta ryžtingai skambinau daktarui,kad noriu tiesinimo operacijos,o ne implantų. Dar svarsčiau,kad galbūt geriausiai tokią operaciją darytis rudenį, bet negaliu praleisti tokios progos, net jeigu ir vasaros malonumus teks paaukoti.O dabar jau ir privalumų matau-paprasčiau apsirengti,apsiauti yra vasarą.Net ir depresijos per gerą orą nepuola,o rudenį gali aplankyti ir niūrios mintys.
Yra toks posakis-"svajoti reikia atsargiai,nes svajonės pildosi".Taigi,mergaitės,drąsindama pati save ir jus,noriu palinkėti-svajokite! 4u.gif Matykite vizijose save su trumpučiu sijonuku,su gražiais aukštakulniais,su šortukais,su tais moteriškais rūbais,kurių niekada sau neleidote.Matykite,kaip einate pakėlusios galvas pleže,kraipydamos užpakaliuką blush2.gif ir pagaliau jaučiatės laimingos,gražios ir moteriškos. mirksiukas.gif Aš taip save mačiau,kai atradau viltį jūsų temoje.Vizijos virsta tikrove. 4u.gif
Ačiū jums visoms už palaikymą! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Revlon @ 2011 04 22, 14:42)
Yra toks posakis-"svajoti reikia atsargiai,nes svajonės pildosi".Taigi,mergaitės,drąsindama pati save ir jus,noriu palinkėti-svajokite! 4u.gif  Matykite vizijose save su trumpučiu sijonuku,su gražiais aukštakulniais,su šortukais,su tais moteriškais rūbais,kurių niekada sau neleidote.Matykite,kaip einate pakėlusios galvas pleže,kraipydamos užpakaliuką  blush2.gif ir pagaliau jaučiatės laimingos,gražios ir moteriškos. :mirksiukas

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Puuuikiai parašei, šaunuolė, Revlon 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Revlon @ 2011 04 22, 12:42)

Yra toks posakis-"svajoti reikia atsargiai,nes svajonės pildosi".

Revlon, linkiu, kad šios velykos būtų naujosios tavęs gimimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Norvide @ 2011 04 22, 13:49)
Revlon, linkiu, kad šios velykos būtų naujosios tavęs gimimas  4u.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
revlon, matai kartais nereikia daug laiko, va kaip kitos merginos metu metus varsto mediku duris, uztenka atsitiktinio gooklej ivedimo ,,kreivos kojos,,ir ismes nuoroda kur esame mes...tai tikrai tik kazkas aukstesnis viska rikiuoja, nukreipia, ne mes...mes tik kazko labai labai norime ,vieni svajojam nebyliai, kiti tikime,kad svajone pasiekta bus, nes svajones kaip kazkas minejo pildosi...juk ir gydytoja radau atsitiktinai, o si foruma taip pat netycia, esu be proto dekinga ilgakasei, ji sauni mergina, kaip ir kitos sutiktos! jau turejau du var. - detis implantus, kuriu dziaugiuosi,kad atsisakiau, (dabar isivaizduoju kaip su tais silikonais butu kojos atrodziusios:(. o atsisakiau silikoniniu implantu ne be be kazko auksciau isikisismo .d.vitkus klinikoje buvo jau operacijai laikas, visi tyrimai ir tt. bet gydytoja turejesoperuot, idet implantus nuluzo ranka! ss tada su ukraina bendravau, derejaus dek kainos....vedziau internete kur dar gali daryt ir tt ir taip radau sias saunias merginas, kuriu buvo dar gal tik 3:) po to pamaskvej radome kazka, bet pasirinkom lietuva, arciau namu. as tvirtai isitikinus, kad visom susitvarkys kojyciu forma, nes juk tiek ieskota, kenteta, svajota, turi but rezultatas!ir busim visos laimingos! tad pirmiausia noriu padekot visom aciu, kad esat, kad buvot, kad nepamirstat ir paskambinat, taip malonu sulaukti is jusu netiketa skambuti smile.gif as bandau jum neikyret, bet taip lengvai manes neatsikratysiye mielosios lotuliukas.gif tad su pavasario pabudimu, sia atgimimo ir atsinaujinimo svente jus visas sveikinu!!!!!! 4u.gif linkiu ,,skanaus,, vaisiu stalo, margu marguciu, jaukiu jum svenciu! buckai jum mergytes! kraseliuksti, ilgakase, niniuk, akvijike gaila negaliu su jumis sukult kiausini...revlon tikius turesiu proga susipazint su tavimi, tu musu ratelyje jau sava, nors taves neteko pazint is arciau, bet kiek merginu pazinau ne viena nebuvo nemiela, visos siltos, savos ir atrodo,kad senai matytos drauges! kitu net labai pasilgstu smile.gif
p.s. Tegul Kristaus prisikėlimo šviesa aplanko visų Jūsų namus. Tegul netrūksta darnos ir skalsos prie stalo. Prisiminkite, kad tas, kas juokiasi, visados nugali verkiančius. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Taip, manęs dar nematė nė viena ir man neteko jūsų pažinti (tiesa,kaip atrodote,mačiau mūsų albumėlyje), bet patariate ir palaikote,kaip seniai pažįstamą. Ačiū jums už tai. 4u.gif Niniuks,ačiū už info,kurią gavau į paštą.Labai daug skaitymo,bet manau,iki operacijos spesiu. bigsmile.gif Nors žinau,kad jūsų patirti dalykai gali skirtis,nes kiekvienas organizmas savitas,vis kitoks. Tikiuosi,kad man neskaudės,esu ištverminga (turbūt nėr baisesnio skausmo už gimdymą blush2.gif ). Turėsiu praogą palyginti biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif visi skausmai iskenciami. ir super greit pamirstami. visas jus su sv.velykom 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niniuks: 23 balandžio 2011 - 12:16