Tu drąsi,ANIL,tikrai galima taip gauti ir atgal... Aš jau irgi vizijose matau visų veidus,kurie niekada manęs nėra matę nei su timpom,nei su sijonais... Va čia tai bus nuostabos Leidžiu sau pasvajoti,nes jau žingsniuoju mažais žingsneliais to link.
Ir aš,Anil,negalėjau paskambinti,nes irgi arba vairuoju,arba prie žmonių esu,prie kurių negaliu apie tai atvirai kalbėti...Bet tikrai dar tau paįkyrėsiu ,nes bus įdomu ir "techniniai" to reikalo darykai.Kažkaip ir nuomą visoms reikės sumokėti
Sveikos
Aš niekaip neprisiruošiu nufotkint kojyčių, kad galėčiau patekt į jūsų albumėlį Bet,t
O, tu nešioji aukštakulnius šiaip?
Nes, aš būdama pilnapade (aiškiai tą žinau, nes nuo gimimo tokia esu), nepaeinu su kulniuku visiškai, man minimalus kulniukas yra jau kažkas tokio, nes labai įsiskausta kojos, sako, jos dėl pilnapėdystės taip darosi
Oho, Anil, kokai tu drąsi Aš nebūčiau drįsusi taip pasielgti
Aš niekaip neprisiruošiu nufotkint kojyčių, kad galėčiau patekt į jūsų albumėlį Bet,t
QUOTE(Revlon @ 2011 04 18, 16:31)
Na va,mergaitės,buvau Ortopedijos technikoj konsultuotis,pasirodo,pas mane yra plokščiapadystės pats mažiausiai laipsnis neva nuo aukštų kulniukų.
Nes, aš būdama pilnapade (aiškiai tą žinau, nes nuo gimimo tokia esu), nepaeinu su kulniuku visiškai, man minimalus kulniukas yra jau kažkas tokio, nes labai įsiskausta kojos, sako, jos dėl pilnapėdystės taip darosi
joo, cia tai musu karingoji anil:)nu ir teisingai padarei, ner ko cia svaiciot apie kitus...kita karta zinos, kur kalbet kur patylet tas akiplesa....
na siandien atsikeliau su skaudama kojyte:( saldau ledukais...dar sloga ir gerkle skauda:( visai nuotaikos nera....emiau net galvot, kam as tuos implantus dejau....ar jie tikrai ka nors pagelbes ar tik susiks viska dar labiau...
juk anksia jokiu skausmu nejauciau pedose...kulniukus auksciausius kas diena nesiojau...galedavau nors ir 3 naktis su jais atsokt...
sunku kai negali gydytojais pasitiket:(
ai negruzinsiu jusu visu savo nuotaikom...tikiuosi ne i bala tie imlantai, laikas ir pinigai...nes jei taip atsitiktu...hmm....
na siandien atsikeliau su skaudama kojyte:( saldau ledukais...dar sloga ir gerkle skauda:( visai nuotaikos nera....emiau net galvot, kam as tuos implantus dejau....ar jie tikrai ka nors pagelbes ar tik susiks viska dar labiau...
juk anksia jokiu skausmu nejauciau pedose...kulniukus auksciausius kas diena nesiojau...galedavau nors ir 3 naktis su jais atsokt...
sunku kai negali gydytojais pasitiket:(
ai negruzinsiu jusu visu savo nuotaikom...tikiuosi ne i bala tie imlantai, laikas ir pinigai...nes jei taip atsitiktu...hmm....
na cia merginos ne drasa, o kazkokas is vidaus..juk visos tylim, slapstomes ar slapstemes..o as bliamba vel ilga suknute atejau, o po to kai atejau maxi suknute-labai gailejaus, del to diedo repliku...dar visko nepapasakojau jis nuo tokio baliaus prsonazo gavo musamusi, tip su antru galu gali dirriguot kaip su lazdele visiems, dar pamenu sake jam busi uzimtas tiek nebekelnosi stikliuko....na tas zodis kilnosi tame baliukyje tiko, ten daug buvo stangos kelnotoju-sunkiatleciu...o jis vis is tos musamuses per kojas ir vis bande suknute kalbedamas kilstelt....nesididziuoju kaip pasielgiau, bet visad dabar nesiosiu mini,. midi suknutes, sijonus, aptemtas kelnes
QUOTE(tiutik @ 2011 04 19, 08:52)
Sveikos
Nešioju 7 cm ir aukštesnius. Galiu su jais 10 km pėsčia nueiti arba su 9 cm aukščio kulniukais visą naktį per balius prašokti ir nei skauda,nei ką. Tiesa,žiemą paprasčiau su žemais,todėl ir su lygiapadžiais vaikštau ir į kedukus retsykiais įšoku.Žodžiu,avalynė pas mane įvairi ir jokių bėdų neturiu nė su viena.
Papildyta:
QUOTE(ANIL30 @ 2011 04 19, 11:13)
na cia merginos ne drasa, o kazkokas is vidaus..juk visos tylim, slapstomes ar slapstemes..o as bliamba vel ilga suknute atejau, o po to kai atejau maxi suknute-labai gailejaus, del to diedo repliku...dar visko nepapasakojau jis nuo tokio baliaus prsonazo gavo musamusi, tip su antru galu gali dirriguot kaip su lazdele visiems, dar pamenu sake jam busi uzimtas tiek nebekelnosi stikliuko....na tas zodis kilnosi tame baliukyje tiko, ten daug buvo stangos kelnotoju-sunkiatleciu...o jis vis is tos musamuses per kojas ir vis bande suknute kalbedamas kilstelt....nesididziuoju kaip pasielgiau, bet visad dabar nesiosiu mini,. midi suknutes, sijonus, aptemtas kelnes
Aš irgi pamanyčiau,kad tas vyrukas link kreivų kojų lenkia...Bet kita mūsų vietoje suprastų,kad tiesiog priekabiauja vyrukas,knieti jam tas kojeles žvilgsniu paglostyti ar pan. O vat mes jautriai reaguojame į tokius dalykus.Pamenu,viena bendradarbė manęs paklausė,kam aš tokias gražias pėdkelnes po kelnėm nešioju,juk vis tiek niekas nemato (sėdint koją ant kojos užsikėlus pasimatė).Ir dar man matant pasišnibždėjo ir pasijuokė kitai bendradarbei.Maniau,į žemę sulįsiu.Nuo to laiko aš jos privengdavau...
QUOTE(raseliukste @ 2011 04 19, 13:11)
Laikykis ir nedepresuok, laikau kumštukus,akd tik greičiau pasveiktum ir nebeskaudėtų tą kojytė
QUOTE(Revlon @ 2011 04 19, 13:39)
Nešioju 7 cm ir aukštesnius. Galiu su jais 10 km pėsčia nueiti arba su 9 cm aukščio kulniukais visą naktį per balius prašokti ir nei skauda,nei ką. Tiesa,žiemą paprasčiau su žemais,todėl ir su lygiapadžiais vaikštau ir į kedukus retsykiais įšoku.Žodžiu,avalynė pas mane įvairi ir jokių bėdų neturiu nė su viena.
Oho Šaunuolė Jūs Aš vos išbūnu pora valandų ant pros centimetrų kulniukų, ir visi medikai sako,kad viskas tik dėl pilnapadystės
Tikiuosi išeis šiandien nufokinti kojytes, kad galėčiau patekti į albumėlį
Sveikos
Negi nepriimsit manes i savo albumeli?Norejau paklausti jusu nuomones apie savo kojas.
Kulniuku as deja negaliu nesiot,koja slenka zemyn,pradeda spausti pirstus,peda iskausta...
Negi nepriimsit manes i savo albumeli?Norejau paklausti jusu nuomones apie savo kojas.
Kulniuku as deja negaliu nesiot,koja slenka zemyn,pradeda spausti pirstus,peda iskausta...
QUOTE(Neringiux @ 2011 04 19, 15:13)
Va va, čia mano bėda taip pat
imeciau i fotki, 2 nuotraukas palyginimui....kojyte pries operacija ir po jos...ivertinkit ir pakomentuokit...siaip vizualiai pasikeitimu nematysit jei siap paziuresit i normalia nuotrauka kurioje yra operuota ir neoperuot kojyte, bet i tai ka padariau su 2 foto naudodama ta pacia apkirtimo technika...pazvelgsit kitaip ir manau nustebsit...
ech dar gripas kazkoks puola mane...is proto galima iseit:) noriu sokt....
ech dar gripas kazkoks puola mane...is proto galima iseit:) noriu sokt....
Mergaitės, aš su džiugiom naujienom!!!
Po Velykų, 28 dieną jau paskirta tiesinimo operacija
Buvau šiandien pas daktarą,viską sutarėm,suderinom,vinutes užsakė.Apmokėsiu už jas pavedimu,tad net nereikės ten važiuoti. ANIL tel.šiandien išjungtas,norėjau pasiderinti,kaip dėl nuomos už tą aparatėlį... Bet manau,viską suderinsim,kai jau grįšiu iš ligoninės gegužės pradžioj.
Ir džiugu ir truputį nerimauju Artimieji bandė "atvesti mane į protą",neva be reikalo užsiimu tokiom nesąmonėm,plius dar "parduota" vasara bus...Bet juk ANIL įrodė,kad viskas suderinama. Norint būti gražiai tenka kažką aukoti.Juk galima vieną vasarą atsisakyti ir maudynių ežere,ir dviračio ar kažkokių ypatingų ekstremalių pramogų vardan tokio išsvajoto tikslo...Tiek turiu ryžto ,kad jei pradėjau,tai jau tikrai pasieksiu savo.
Buvau šiandien pas daktarą,viską sutarėm,suderinom,vinutes užsakė.Apmokėsiu už jas pavedimu,tad net nereikės ten važiuoti. ANIL tel.šiandien išjungtas,norėjau pasiderinti,kaip dėl nuomos už tą aparatėlį... Bet manau,viską suderinsim,kai jau grįšiu iš ligoninės gegužės pradžioj.
Ir džiugu ir truputį nerimauju Artimieji bandė "atvesti mane į protą",neva be reikalo užsiimu tokiom nesąmonėm,plius dar "parduota" vasara bus...Bet juk ANIL įrodė,kad viskas suderinama. Norint būti gražiai tenka kažką aukoti.Juk galima vieną vasarą atsisakyti ir maudynių ežere,ir dviračio ar kažkokių ypatingų ekstremalių pramogų vardan tokio išsvajoto tikslo...Tiek turiu ryžto ,kad jei pradėjau,tai jau tikrai pasieksiu savo.
QUOTE(Revlon @ 2011 04 20, 19:02)
Sveikinimai
O, aš išsiunčiau nuotraukas Ilgakasei, tikiuosi gausiu prisijungimą prie albumėlio
Vakar gavau pasiūlymą, jog neva geras baletmeisteris, įdėdamas daug darbo galėtų išsukioti kaulelius, tada kojos taptų tiesesnės, tačiau esu užsirašius pas ortopedą, tai bus matyt ką jis sakys, bet greičiausia siūlis daryti operaciją ir dėtis implantus,kad nebebūčiau pilnapade
QUOTE(Revlon @ 2011 04 20, 18:02)
valio kaip gerai...nors dar viena is musu bus laiminga ir grazi....pamatysi, kojytes bus superines;) na o as manau po velyku atvaziuosiu i klaipeda kitai operacijai tai butinai tave mazut aplankysiu;)
na pas mane naujienos tokios...pavaikstau jau, bet po keliu val iskausta kojyte...na ties ciurna atsiranda nenormalus tempimas ir skausmas...atrodo jei neatsisesiu koja nulus ties ta vieta:)
bet pailsinus zygiuoju toliau...na viena diena buna geriau, kita sunkiau...siandien vaziuoju pas seimos daktare, kad apziuretu ir siulus isimtu....
tai tiek....
geros dieneles visoms...