Įkraunama...
Įkraunama...

Kreivos kojos 3

QUOTE(tiutik @ 2011 04 13, 14:09)
Bet, aš anksčiau to kojų kreivumo taip nesureikšminau,kol šokt nepradėjau,o poto trenerė ir kompleksą įvarė doh.gif  verysad.gif
O,kaip galima patekti į Jūsų albumėlį? rolleyes.gif

Nu blyn ir zmones doh.gif Kad jai liezuvis nudziutu uz tokius zodzius. unsure.gif
nu siaip man tai mama ivare kompleksa.Mano galva mama turetu kaip tik palaikyti, paguosti savo vaika, o ne zeminti. unsure.gif uz tai su ja stengiuosi kuo maziau bendrauti, nes visuomet stengiasi igelti nors pacios kojos dar kreivesnes uz mano.
Atsakyti
Revlon, ziurejau tavo nuotrauka...NEKLAUSYK daktaro ka jis sako.....tavo tik pats kaulas kreivas.....jokiu implantu tau nereikia.....tavo keliukai tiesiai stovi.....mano matai pasisuke i vidu tai as ir pamaniau kad tie implantai galetu juos atsukti i reikiama pozicija...tau tereikia keliuku suvedimo, nes kreivumas kaip pasakius yra grazus...tada kojytes kaip nulietos butu.....jau ryt skambink jam ir sakyk, kad buvai pas 3 gydytojus ir jokiu imlantu tau nereikia....ir tegu jis tiesina kojas tau jau kita savaite....arba grazina apartus ir sakyk tada as kreipsiuos i kita gydytoja del tu tiesinimu....paspausk ji...paziuresi ka sakys.....
Atsakyti
QUOTE(raseliukste @ 2011 04 13, 17:11)
Revlon, ziurejau tavo nuotrauka...NEKLAUSYK daktaro ka jis sako.....tavo tik pats kaulas kreivas.....jokiu implantu tau nereikia.....tavo keliukai tiesiai stovi.....mano matai pasisuke i vidu tai as ir pamaniau kad tie implantai galetu juos atsukti i reikiama pozicija...tau tereikia keliuku suvedimo, nes kreivumas kaip pasakius yra grazus...tada kojytes kaip nulietos butu.....jau ryt skambink jam ir sakyk, kad buvai pas 3 gydytojus ir jokiu imlantu tau nereikia....ir tegu jis tiesina kojas tau jau kita savaite....arba grazina apartus ir sakyk tada as kreipsiuos i kita gydytoja del tu tiesinimu....paspausk ji...paziuresi ka sakys.....

Aš radau va tokį skelbimą: kad ieškomas žmogus,kuriam reikalingi implantai dėl plokščiapadystės
http://www.ploksciap...rsi-implantais/
pamaniau,kad paskambinsiu tam daktarėliui ir pasisiūlysiu tiems implantams nemokamai susidėti-juk jis man nustatė plokščiapėdystę.Pažiūrėčiau,kaip mikčiotų.. bigsmile.gif
Raseliukste,pas mane irgi keliukai žiūri į vidinę pusę,gal fotkėj nelabai matosi?Nežinau,tokia pasimetusi esu,bet neskubėsiu nieko daryti kol tikrai neišsiaiškinsiu su dar bent 2 daktarais.Save pagavau begalvojant, kad man lengviau buvo pasiryžti kaulų laužimo operacijai,nei kažkokiai neaiškiai operacijai(neva nesunkiai),kuri velniaižin,kam man reikalinga?
Dar turėjau mintį patikrinti,ar tikrai daktaras dar turi tuos aparatus,kad ANIL jam paskambintų ir neva pasakytų atvažiuosianti jų pasiimti,nes neva viena panelė rado daktarą arčiau namų,kuris jai sutiko padaryti operaciją su tais aparatukais. g.gif Va tada ir sužinotume teisybę...
Raseliukste,tu kauniete?Galim susibendrauti ir tel.Parasyk man i az.
Atsakyti
revlon, cia tas saitas yra Jo ir kolegu. tai tie patys zmones smile.gif

as kazkaip kazkur girdejau ar skaiciau, kad ciurna gali buti kreiva ir be ploksciapedystes ir atvirksciai, tiesiog kitokia kreivumo forma. o gal man prisisapnavo...

Raseliuksciui tikrai gali buti implantas pajudejes. butinai reikia pas gydytoja mauti. as taip manau. zinau kad toli, bet sveikata svarbiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niniuks: 13 balandžio 2011 - 20:51
Aš šiandien kažkaip vėl peržiūrėjau tas savo kojas nu ir šleivos kreivos jos man vistik atrodo verysad.gif Jaučiu reiktų eiti pas ortopedą bent poliklinikos savo pradžioj? Bet, aš pakolkas bent neesu pasiryžusi operacijai blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, tai prisiskaiciau jusu isgyvenimu. Nesuprantu kodel daktaras nedaro tiesinimo be ciurnos operacijos. Mano manymu, nenori ir nedarai. As tai ir gi visai ne ploksciapede, kaip sake revlon, tikrai yra aiskus sklaiutas, bet batai siek tiek is isores nunesioti, bet cia normalu, kai kojos kreivos ir per kelius tarpas didziausias. Po jusu isgyvenimu, tai ciurnos visai nenoriu operuotis, tik kazkodel man atrodo, kad daktaras ir man taip lieptu, jei revlon dabar nesioperuoja. Gal reiktu kuriai mergaitei nuvaziuot kitai ir pasakyt, kad nori darytis. Na jei ir tada pasiulys ciurnas, tai manau, bus akivaizdu, kad aparatai ant kazkieno koju..

Merginos, o kurioj vietoj ta implanta istato? Jis silikoninis ar ka?
Atsakyti
impantas yra is titano...atrodo kaip geraz varztas:) jis statomas zemiau isorinio kauliuko...isives i google ancio ciurnos implanati ir ten bus nufilmuota visa operacija:)..p.s. silpnu nervu neziureti.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(raseliukste @ 2011 04 14, 20:18)
impantas yra is titano...atrodo kaip geraz varztas:) jis statomas zemiau isorinio kauliuko...isives i google ancio ciurnos implanati ir ten bus nufilmuota visa operacija:)..p.s. silpnu nervu neziureti.... ax.gif

Ir prieš miegą siūlau geriau nežiūrėti biggrin.gif

Atsakyti
Sveikos. Skaičiau jūsų tris temas apie kreivas kojas kaip kokį romaną. Pergyvanau už kiekvieną. Jūs labai drąsios, kad rįžtatės tokiai operacijai (kaulų laužymo). Nu, bet ko dėl svajonės nepadarysi. Jūs šaunuolės smile.gif .
Aš kliša. Turiu didelę "O" raidę. Ties keliais telpa pusantro kumščio doh.gif . Na man pasisekė, kad aplinkiniai man nieko nesako. Tikriausiai patys supranta, kad aš pati žinau, kad esu kliša ir nieko man sakyti nebereikia biggrin.gif .
Būčiau dėkinga jei priimtumėte į albumėlį. Labai norėčiau pamatyti kojytes prieš ir po operacijos. Tikiu, kad jūsų albumėlyje pamatysiu realius pasikeitimus. Nes tarkim ukrainietiškuose tinklapiuose tai manau, kad nuotraukos "po" gali butį pagražintos g.gif .
Tikiuosi, kad jūsų aparatai nedingo ?! blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Norvide @ 2011 04 14, 21:00)
Sveikos. Skaičiau jūsų tris temas apie kreivas kojas kaip kokį romaną. Pergyvanau už kiekvieną. Jūs labai drąsios, kad rįžtatės tokiai operacijai (kaulų laužymo). Nu, bet ko dėl svajonės nepadarysi. Jūs šaunuolės  smile.gif .
Aš kliša. Turiu didelę "O" raidę. Ties keliais telpa pusantro kumščio  doh.gif . Na man pasisekė, kad aplinkiniai man nieko nesako. Tikriausiai patys supranta, kad aš pati žinau, kad esu kliša ir nieko man sakyti nebereikia biggrin.gif .
Būčiau dėkinga jei priimtumėte į albumėlį. Labai norėčiau pamatyti kojytes prieš ir po operacijos. Tikiu, kad jūsų albumėlyje pamatysiu realius pasikeitimus. Nes tarkim ukrainietiškuose tinklapiuose tai manau, kad nuotraukos "po" gali butį pagražintos g.gif .
Tikiuosi, kad jūsų aparatai nedingo ?! blink.gif

Aš taip pat labai noriu pamatyti merginų kojytes, ir savąsias parodyti, gal sulaukčiau kokių pastabų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(niniuks @ 2011 04 13, 20:47)
revlon, cia tas saitas yra Jo ir kolegu. tai tie patys zmones  smile.gif

as kazkaip kazkur girdejau ar skaiciau, kad ciurna gali buti kreiva ir be ploksciapedystes ir atvirksciai, tiesiog kitokia kreivumo forma. o gal man prisisapnavo...

Raseliuksciui tikrai gali buti implantas pajudejes. butinai reikia pas gydytoja mauti. as taip manau. zinau kad toli, bet sveikata svarbiau.

Teisingai,niniuks, tą operacija reikalinga tokiais atvejais(cituoju iš daktaro duoto lankstinuko):
1.plokščiapėdystė
2.čiurnos ančio obliteracija(išnykimas)
3.neįprastas kulnakaulio iškrypimas šokikaulio atžvilgiu
4.grįžtama deformacija.

Jeigu man nors vienas atvejis būtų tinkamas,tai neskaitant visų išorinių plokščiapėdystės požymių nebuvimo, skaudėtų pėdas ilgai pavaikščiojus (galiu pėsčia nueiti 10 km, ir jaučiuosi kuo puikiuausiai). Deja,daktaras nesugebėjo man "parduoti " tos operacijos,nes juo nepatikėjau.Ir kuo toliau,tuo labiau mane kankina abejonės,kad jei tokią pėdų operaciją pasidarys tas,kuriam to tikrai visai nereikia,ar nebus blogiau??? g.gif
Kad ten tas konkursas skelbiamas to paties daktaro kompanijos,žinau,todėl ir noriu jį patikrinti.Jeigu jis jau toks tikras,kad man jos reikia,tai ir konkursui tikčiau smile.gif
Skambinsiu daktarui,kad po Velykų atvažiuoju operuotis tais aparatais. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Revlon @ 2011 04 15, 07:36)
kuo toliau,tuo labiau mane kankina abejonės,kad jei tokią pėdų operaciją pasidarys tas,kuriam to tikrai visai nereikia,ar nebus blogiau???

Aš tavo vietoje konsultuočiausi su kitu gydytoju. Žinotum kito gydytojo nuomonę būtų lengviau apsispręsti.
Ir šiaip gydytoją gali iškamantinėti tokiais klausimais: Apie implantų pasekmes, kiek pacientų jais patenkinti, kokie šalutiniai reiškiniai, kiek implantų jis yra dėjęs.
Būtų šaunu pasikalbėti su žmonėmis, kurie turi tą implantą. Gal naują temelę čia atidaryti g.gif
Atsakyti