Įkraunama...
Įkraunama...

Kreivos kojos 3

Sveikos merginos, su pavasariu!!!!
jau senokai esu uzsiregistravusi cia, bet vis nedrisau blush2.gif o kartais ir laiko trukumas man neleido dalintis su jumis savo "rupesciais". Notraukas esu ikelusi i "fotkes".
LABAI dziaugiosiu uz ANIL ir kitas merginas kurios jau ryzosi padailinti savo kojeles. thumbup.gif
Vat ir as pakeiciau darba kad tureciau daugiau laiko ir pinigeliu kurios kaupiu koju operacijai, nes taip pat noreciau net labai noreciau(esu optimiste) istesinti savo kojytes. Kaskaip skaiciau ankstesteje musu temeleje (turbut kojos 2) kad operacija dar gali atlikti ir taip; " ties keliais ipjauna kaula ir istato metaline plokstele" (jeigu neklistu) blush2.gif
Todel ir noriu paklaust ar pas mus Lietuv daro tokia operacija ir kiek mazdaug kainuoja?????

grazios ir sauletos nuotaikos visoms. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos,mergaitės ir moterys,jungiuosi su savo kompleksais,bebaigiančiais užgraužti mane negyvai... verysad.gif Dar tik pradėjau studijuoti pirmąją jūsų temą.Ir norėčiau patekti į foto galeriją,įkelčiau ir savų nuotraukyčių.Ir aš turiu didelę viltį ir svajonę turėti tiesias,gražias kojytes. blush2.gif Noriu surasti bendraminčių kauniečių mirksiukas.gif kad būtų lengvau kartu eiti svajonės link. ax.gif
Atsakyti
Ar yra gyvų šioje temoje? Skaičiau ir vis džiaugiausi,kaip jūs puikiai visos susibendravote. O aš čia jaučiuosi tokia vieniša su savo kompleksais... verysad.gif
Atsakyti
Na šiaip ne taip pavyko išsiųsti asmeninę žinutę ANIL30, nes vis paštas buvo perpildytas. g.gif Aš įsivaizduoju,kiek yra rašančių šiai kojų tiesinimo "pionieriai"(kaip kažkas jau taip pavadino) ax.gif Aš,beje,esu sena SM narė,bet dėl suprantamų priežąsčių neišdrįsau pasisakyti senuoju niku blush2.gif Tai pamaniau,kad tos,kurios neišdrįso taip pat tiesiogiai rašyti čia,tai užtvindė ANIL30 paštą lotuliukas.gif
Atsakyti
labas mergyte naujai prisijungus, Revlon smile.gif tau atsiunciau as az.
Atsakyti
QUOTE(ANIL30 @ 2011 03 25, 17:01)
labas mergyte naujai prisijungus, Revlon smile.gif tau atsiunciau as az.

Ačiū,ANIL dideliausias,nes jau maniau,visos,pasiekusios savo tikslą,tiesiog nebesivarginsite dalintis savo jau kadais praėjusiais patyrimais.Ačiū už ilgą laišką į až.Jau atsakiau į jį.Džiaugiuosi,kad priimate į savo gretas drinks_cheers.gif
Papildyta:
Tiesa,pamiršau parašyti,kad užrašytumėte mane į eilę operacijai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ANIL30 @ 2011 03 16, 21:23)
jis kraseliukscio jau senai laukia...cia tik pajuokavau,kad taipp pasigalandes skalpeli ir sedi smile.gif yad cia yra grafikas ir aparatai tik vieni-musu...

Perskaičiau visas jūsų temas ir pagalvojau,kad daktaras galėtų už savus pinigus dar vieną tokį aparatų komplektėlį nusipirkti ir jis jam atsipirktų per kelis metus tikrai... g.gif
Atsakyti
Sveikutes visos - senbuves ir naujai prisijungusios! drinks_cheers.gif su pavasariu - taip smagu siluma, laukiu kad ji greiciau pasirodytu, bet tuo paciu ir bijau, nes nezinau, kaip teks slepti kojas be ilgu batu doh.gif Gal kas turi genialiu minciu???? blush2.gif
kasdien perskaitau darbe temele, bet is darbinio kompo bijau prisijungti ir rasyti, kad bendradarbiau per History nepamatytu kur lankausi wink.gif

su nekantrumu laukiu raseliukstes istorijos, taip ilgai tas laikas eina doh.gif
Papildyta:
beje, revlon ir kitos mergaiciukes "naujokes" kokius "maskavimo" budus jus naudojate???
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
Ar priimsite ir mane naujokę-kreivakoję pas save? blush2.gif
Net neįsivaizduoju ant kiek tos Jūsų kojytės kreivos, tačiau aš anksčiau nelabai turėjau kreivų kojų kompleksą, na taip žinojau,jog jos netiesios, tačiau pradėjau lankyti šokius ir trenerė kiekvieną treniruotę pabrėžią mano tragiškai kreivas kojas doh.gif verysad.gif verysad.gif o,tai tikrai varo į neviltį verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Sveikute, tiutik, zinoma, kad priimsime, kaip gi kitaip 4u.gif
nu ka as galiu pasakyti - tavo trenere tikrai labai netaktiskas zmogus, jeigu drista taip sakyti doh.gif siaubas, ir akip tokius zmonius musu zemele nesioja doh.gif matyt, tavo kojytes nera labai kreivos, jei tokio komplekso neturi, tad aukstyn nori ir sijona ir gyvenk sau laiminga....
beje, jei tik turi galimybe - pakeisk trenere smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2011 03 27, 13:03)
Sveikute, tiutik, zinoma, kad priimsime, kaip gi kitaip  4u.gif
nu ka as galiu pasakyti - tavo trenere tikrai labai netaktiskas zmogus, jeigu drista taip sakyti  doh.gif  siaubas, ir akip tokius zmonius musu zemele nesioja  doh.gif matyt, tavo kojytes nera labai kreivos, jei tokio komplekso neturi, tad aukstyn nori ir sijona ir gyvenk sau laiminga....
beje, jei tik turi galimybe - pakeisk trenere smile.gif

Labas rytas bigsmile.gif
Jau įvarė kompleksą nemažą man, tai jokių sijonų schmoll.gif blush2.gif Einu gatve ir atrodo,jog visi matomano netaisyklingas, kreivas kojas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vilniuks @ 2011 02 27, 22:18)
Sveikos, as tai kol laukiu savo eiles, nusprendziau apie savo kojas kuo maziau galvot. Manau, kad Niniuks ir Anil teisios, svarus luzis kas kita ir siaip matyt kiekvienam individualiai. O del operacijos darymosi tai ir gi tiesa, realiai tai ir dabar ne visos sau galime leisti tai, nes nepigiai kainuoja. As ir gi buciau dariusis operacija kuo anksciau jei butu tokios galimybes buve, bet nebuvo nei lesu nei informacijos. O kuo anksciau pasidarysi, tuo ilgiau tiesiom kojom dziaugsies.
Sekmes ir kantrybes sekanciai mergaitei, kuri operuosis.

Vilniuks,aš EILĖJE PO TAVĘS... ax.gif
Jeigu kuri dėl kažkokių priežasčių negalėtų darytis operacijos,aš su džiaugsmu pulčiau į tą vietą blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Ilgakase @ 2011 03 26, 18:55)
Sveikutes visos - senbuves ir naujai prisijungusios!  drinks_cheers.gif su pavasariu - taip smagu siluma, laukiu kad ji greiciau pasirodytu, bet tuo paciu ir bijau, nes nezinau, kaip teks slepti kojas be ilgu batu  doh.gif Gal kas turi genialiu minciu????  blush2.gif
kasdien perskaitau darbe temele, bet is darbinio kompo bijau prisijungti ir rasyti, kad bendradarbiau per History nepamatytu kur lankausi wink.gif

su nekantrumu laukiu raseliukstes istorijos, taip ilgai tas laikas eina  doh.gif
Papildyta:
beje, revlon ir kitos mergaiciukes "naujokes" kokius "maskavimo" budus jus naudojate???

Ilgakase,gal gali parašyti dar kartą tą operacijų grafikėlį (nerandu temoje) blush2.gif
O kas dėl "maskavimosi", tai mano kojas maskuoja tik į galą šiek tiek platėjantys džinsai arba klasikinio kirpimo kelnės.Visa kita- ne man schmoll.gif Nes auliniai batai (tiesa,nebandžiau nieko prisikamšyti,o ir nemaniau,kad taip galima spręti tą problemą) tik dar labiau išryškina kojų kreivumą. O ir vasarą prie kokių lininių ar sportinių kelnių irgi svarbi avalynė.Žodžiu,kadangi aplamai nenešioju sijonų,tai pagaliau atradau viltį pasijausti moterimi bent po operacijos.Ir nesvarbu,kad man seniai nebe 18-ka,bet turbūt ir 50-metės nori būti stilingos ir moteriškos. Na,dar iki 50-mečio turiu gražaus laiko. biggrin.gif
Atsakyti