Merginos, o kai trecioji mergaite, ar jau darosi koju tieisinino operacija? Idomu kaip jai sekasi?
Papildyta:
Tiesa, i fotkes ikeliau savo kojas, komentuokite i valias
QUOTE(Angelsoul @ 2011 02 04, 23:57)
sake sake, kad tai yra komercija ir implantu nereik keist taip kaip sakoma, kad reik
o tai po kiek laiko sakė reikės keisti?
Na nera nustatyto termino, kad va suejo lygiai 10 metu ir viskas implantai sugriuvo. Nera jokio termino. Kaip ir krutu implantams. 10-15 metu. As nusiteikus, kad reikes keisti. O vat kai kojos kaula lauzo, juk irgi senatvej atsilieps...netikiu, kad nebus jokio maudimo, ar skausmo...man geriau pasikeisti implantus. Jei reiktu lauzyt kaula, deja, ir likciau su kreivom kojom
na man geriau chirurginiu metodu lausta koja ir idealiai sugijusi nei 'raumens' implantas kojoje. tiesa pasakius, nemanau, kad senatveje ims mausti kojos butent del to, kad daryta operacija, - labiau maustu netolygiai nusideveje sanariai, taip pat skausmas pereis ir i ******, nes del kreivu koju ir ciurna su metais krypsta, o del to ir pedos skausmai, issisukineje koju pirstai. del netolygaus svorio pasiskirstymo skausmas eina i virsu taip pat kaip ir i apacia, o cia jau ir stuburo skausmai ir panasiai - ne kokia senatve... pasidariau operacija ir nesigailiu na o implantu nebuciau dejus dar ir del tos priezasties, kad jie siaubingai storina blauzda! va buciau zemesnio ugio, storomis slaunimis ir dar pasistorinciau blauzda - na kazin ar jausciausi grazesne nors kiek... ir vel tektu sleptis na bet kiekvienai savas metodas. ir kuris priimtinesnis, ta ir imam
Merginos, as ir gi galvojau apie senatve ir sulauzytas kojas. Cia visai nesunku issiaiskinti, jei turite vyresniu giminaiciu, kurie buvo ka nors susilauze jauni, tai gali pasakyt ar jiems dabar tas vietas maudzia.
QUOTE(vilniuks @ 2011 02 10, 20:01)
Merginos, as ir gi galvojau apie senatve ir sulauzytas kojas. Cia visai nesunku issiaiskinti, jei turite vyresniu giminaiciu, kurie buvo ka nors susilauze jauni, tai gali pasakyt ar jiems dabar tas vietas maudzia.
TAIP vILNIUKS, CIA DALIS TIESOS YRA, taciau NEGALIMA lyginti luzio operacineje, kuris yra dailus, nuskausmintas ir nesuplesantis nieko aplink, be kazkokiu tai komplikaciju, su luziu gatveje (jei galima taip issireiksti)! mano pacios pavyzdys butu toks,- mano pusbroliui nutrauktas brutualiai pirsto galiukas, kuri gydytojai stebuklingai prisiuva! sugyja kauliukas ir pirsta puikiausia judina, taciau...jis sako jog pirsta jau besant gipse saldavo saltesnej patalpoj, ir pamaudineja kai orai keiciasi, reaguoja ypac i salti. as jau keleta menesiu vaikstineju po lauka ir ypac dabar neleidziu sau tinginiauti, taip pat buvo ir dregna ir sniegas ir salnos ir silta grycia prie peciaus pas mama - na nejauciu as jokiu pokyciu savo kojose Kita giminaite budama 12 metu nugriuvo nuo dviracio, susilauze koja, - maudzia kartkartemis iki dabar! Jai neseniai sukako 40 metu! Draugas mano buvo futbolistas jaunysteje, susilauze koja, - kaip niekur nieko nebuve! taciau jam skauda kelenu sanariai, o jie niekada neluze taigi, nemanau kad galima teigti, jog po tiesinimo operacijos butinai tures skaudeti kaulai! betkokiu atveju, senatveje vistiek kazkas skaudes, - jei ne fiziskai, tai kitaip ypac tiems kas daugiau vaiku turim, o neduok die bus kokia klisike uzaugus - va ims irgi apie operacija kalbet, tai ir skaudes tada mums GALVOS
Sveikos, seniai cia bebuvau...
na kaulu operacija manua gal patikimiau, bet implantus galeciau detis, nes mano kuda koja ir tai gal net i nauda butu, nes dabar beveik visi auliniai batai man per platus pagal mano 41 lapce....
mano MB tai per kiekviena oru pasikeitima( o tai ben karta i kokias dvi tris savaites) maudzia koja kuri buvo luzus o jam dar iki senatves toli grazu...
na bet gal niniuks teisus, medicininis luzis - svarus
vilniuks- tavo kojos panasios i mano
na kaulu operacija manua gal patikimiau, bet implantus galeciau detis, nes mano kuda koja ir tai gal net i nauda butu, nes dabar beveik visi auliniai batai man per platus pagal mano 41 lapce....
mano MB tai per kiekviena oru pasikeitima( o tai ben karta i kokias dvi tris savaites) maudzia koja kuri buvo luzus o jam dar iki senatves toli grazu...
na bet gal niniuks teisus, medicininis luzis - svarus
vilniuks- tavo kojos panasios i mano
LABAS PO MANOSIOS OPERACIJOS JAU KURIS LAIKAS PRAEJO MERGINOS....TAD GALIU IR APIE -LAUZIMO -SUGIJIOMO VIETAS KALBET...MAN TEN NESKAUDA, O TIK KAIRI KELIENA. DARE TOKI LUZI NE TIESU , O DANTETA, ...TAD SUAUGA LABAI GERAI IR NER TOKIOS SIMTOMATIKOS PO TO KAIP PAV. ATVIRI LUZIAI, STERILU, LAUSTAS TIK KAULAS IR NEZEIDZIAMA VISKAS BRUTALIAI, KAIP NELAIMES ATVEJU ..AISKU NEGALIMA GARANTUOT,KAD NESKAUDES, AS NET BUCIAU NIEKO PRIES JEI REIKTU RINKTIS MAUCIA TIESIAIS, AR NEMAUDZIA KREIVAS PER TAS ORU PERMAINAS..NA MAN NEMAUDZIA, GAL MAUS, BET NESIGAILIU, NES NESULYGINCIAU JAUSMO KAI SOPA SIRDI UZSIDEJUS TRUMPA SUKNUTE IR AUKSTAKULNIUS BATELIUS IR ZIURI I VEIDRODI IR NEGALI ISEIT,ISKIST SNAPO ...TAD RENKUOS KA TURIU..TAIP DARYCIAU DAR KARTA JEI REIKETU, BET TAI MANO NUOMONE, NES KIEKVIENA MES KITOKIA...GAL KITAI PAV. BUTU GERIAU KITAIP..KIEK MUSU TIEK NUOMONIU...
MAN VIENA MERGINA RASE I SKYPA, VARDO NEMINESIUHMMM--,,, O KO SENAI PAV. PRIES 10 METU NEDARIAUS TOKIOS OPERACIJOS..NA KAIP NESUPRANTA, KAD JAUNUTES JU IR BEVEIK NESIDARO, JEI NEFINANSUOJA TEVAI AR KAS NORS..NA JI LIKO NEPATENKINTA MANO TIESMUKISKU PAAISKINIMU, NA TIEK TO...KAZKODEL SUMANIAU ISSILIET JUMS, NES TEBESTOVI TAI VIDUJE.... NA AS DZIAUIUSI,KAD MES KAZKAIP KARTU ISGYVENAM, DAROM IR VISOS KARTU...NA VIENA NET DABAR NEBUCIAU TOKIOS ISGALEJUS..NEBENT PO POROS METELIU ..IR TAIP NEAISKU..JUK JI BRANGI IR VIENAI DARYT IR DAR LT. NEBUTU MANO KISENEI...VIEN VINUKAI KAINUOJA KIEK..O IR SIAIP LIKIMAS PADARE SAVO..MATYT TAM TURI ATEIT LAIKAS....AISKU, JEI BUCIAU ANKSCIAU PASIDARIUS GRAZESNE JAUNYSTE, BET YRA KAIP YRA...LIKIMAS NEDAVE TIESIU KOJU JAUNYSTEJ, O PAGALVOJU DABAR ATSIIMSIU, JUK NESAM PERSENUSIOS;-]]]]O KUR DAR BUS ANTRA JAUNYSTE;-]]]IKIUKAS VISOK
MAN VIENA MERGINA RASE I SKYPA, VARDO NEMINESIUHMMM--,,, O KO SENAI PAV. PRIES 10 METU NEDARIAUS TOKIOS OPERACIJOS..NA KAIP NESUPRANTA, KAD JAUNUTES JU IR BEVEIK NESIDARO, JEI NEFINANSUOJA TEVAI AR KAS NORS..NA JI LIKO NEPATENKINTA MANO TIESMUKISKU PAAISKINIMU, NA TIEK TO...KAZKODEL SUMANIAU ISSILIET JUMS, NES TEBESTOVI TAI VIDUJE.... NA AS DZIAUIUSI,KAD MES KAZKAIP KARTU ISGYVENAM, DAROM IR VISOS KARTU...NA VIENA NET DABAR NEBUCIAU TOKIOS ISGALEJUS..NEBENT PO POROS METELIU ..IR TAIP NEAISKU..JUK JI BRANGI IR VIENAI DARYT IR DAR LT. NEBUTU MANO KISENEI...VIEN VINUKAI KAINUOJA KIEK..O IR SIAIP LIKIMAS PADARE SAVO..MATYT TAM TURI ATEIT LAIKAS....AISKU, JEI BUCIAU ANKSCIAU PASIDARIUS GRAZESNE JAUNYSTE, BET YRA KAIP YRA...LIKIMAS NEDAVE TIESIU KOJU JAUNYSTEJ, O PAGALVOJU DABAR ATSIIMSIU, JUK NESAM PERSENUSIOS;-]]]]O KUR DAR BUS ANTRA JAUNYSTE;-]]]IKIUKAS VISOK
Laba, man irgi sios temeles atradimas tikras lobis
as kaip ir daugelis is jusu X, radau daug bendro, turiu omeny pergyvenimai del tu krivalaku
Saunuoles kad pakelet sita tema, daug info radau, manau tokiu merginu yra labai daug, tik kitos susitaike su ta mintim ir neslepia, o kitos kotvoja su savo problemelem. Anil tikrai smagu kad esi tokia ryztinga ir nieko nebijei, dziaugiuosi tavo ir niuniuko pasiektais rezultatais, uz jusu drasa ir ryzta manau reiketu po paminkla pastatyti.
as kaip ir daugelis is jusu X, radau daug bendro, turiu omeny pergyvenimai del tu krivalaku
Saunuoles kad pakelet sita tema, daug info radau, manau tokiu merginu yra labai daug, tik kitos susitaike su ta mintim ir neslepia, o kitos kotvoja su savo problemelem. Anil tikrai smagu kad esi tokia ryztinga ir nieko nebijei, dziaugiuosi tavo ir niuniuko pasiektais rezultatais, uz jusu drasa ir ryzta manau reiketu po paminkla pastatyti.
Sveikos. Kazkaip pradejau ieskoti informacijos apie kojas. Man butu idomu paziuret kokios jusu kojos ir palyginti su savosiomis. As taip pat savo ikelciau, kad jus galetumet pakomentuoti mano kojas. As visada del ju kompleksavau, tik nesuprantu kodel. Man atrodo kreivos, kiti sako ne, o man sunku patiketi jais.
Sveikos oi, kaip ramu sioje temuteje...
Paskutiniu metu, apie savo ,,O,, net pamirsus buvau. Tiek darbo ( siuo metu dirbu namuose - rasau studentams mokslo darbus), kad nera kada ju prisiminti....Bet kai tik reikia kur iseiti pvz i gimtadieni - tai nori nenori tenka savo problema prisiminti... bet laikausi po kolkas, lydima minties, kad kada nors issipildys mano svajone...Ir Jums visoms to linkiu.
Paskutiniu metu, apie savo ,,O,, net pamirsus buvau. Tiek darbo ( siuo metu dirbu namuose - rasau studentams mokslo darbus), kad nera kada ju prisiminti....Bet kai tik reikia kur iseiti pvz i gimtadieni - tai nori nenori tenka savo problema prisiminti... bet laikausi po kolkas, lydima minties, kad kada nors issipildys mano svajone...Ir Jums visoms to linkiu.
LABAS MERGINOS...manes ieskojo ilgakase, tad nepyk, kad nekalbu romingas...na zinot gyvenimas tesias, o as ne L, bet 4 dienom tik..sekmadieni balsuot parvyksime..na tikrai sakes toje lietuvelej, bet esu optimiste, manau susitvarkys ir kita puse, na nes dirbt iki siol kaip ir negalejau, ta operacija truputi laiko pasieme..na, bet buvo verta as ir randeliu nebematau, pritupt jau lengviau, tik begt sunku dar;-[, na bet reik laiko..ir laiptais nulipt su kulniukais sunkoka, ner taip kaip anksciau, bet jei ir visad taip liktu renkuos ka turiu dabar, nes man tokia del ju ramybe, isgaravo kaip minejau tas kompleksas et linkiu visoms toki jausma sirdyje pajausti, tikrai neapsakoma ir amzius ner kliutis, nes manau ir 40 daryciaus, jk iki keliuku suknutes, ostiumeliai mmm.be kompleksu vaiksciot, maudytis, i sauna ir tt ot malonu...net ir dzinsiukai kitaip atrodo
ta ramybe atperka viska!!!!
tad va tikiu praeis tie skausmai ir nepatogumai kurie dar yra....
laukim sekancios operacijos!tad manau kraseliukstis ruosias moraliskai stiprybes mergyt, esi mano nuomone virto charakterio ir viskas bus gerai.as busiu salia...jei tik reiks pagalnos..o manau biski reiks, juk is kito krasto tu, o man ner toli iki ligonines...laukiu tavo pasikeitimo!man taip noris tave atyt laiminga!o juk tiek ir truksta tu kojyciu, nors ir tokiom esi superine grazuolyte.
rasykit mergaiciukes!
ikiuks
ta ramybe atperka viska!!!!
tad va tikiu praeis tie skausmai ir nepatogumai kurie dar yra....
laukim sekancios operacijos!tad manau kraseliukstis ruosias moraliskai stiprybes mergyt, esi mano nuomone virto charakterio ir viskas bus gerai.as busiu salia...jei tik reiks pagalnos..o manau biski reiks, juk is kito krasto tu, o man ner toli iki ligonines...laukiu tavo pasikeitimo!man taip noris tave atyt laiminga!o juk tiek ir truksta tu kojyciu, nors ir tokiom esi superine grazuolyte.
rasykit mergaiciukes!
ikiuks