Įkraunama...
Įkraunama...

Kreivos kojos 3

Na ka, dar viena istorija kaip ir baigesi....truputi gaila, kad kol kas rezultatas nedziugina 100 proc., bet gal viskas bus gerai...labai labai aciu niniukui, kad dalinosi su mumis savo patirtimi, kad netingejo rasyti visas smulkmenas....belieka palinketi sekmes ir neprarasti tikejimo, kad viskas bus gerai. nes galu gale taip ir BUS !!!!!!!!! ir aisku, labai smalsu pamatyti kojas jau be aparatu!

laukiam nesulaukiam treciosios operacijos!!!!
Atsakyti
smagu girdėti, kad viskas taip puikiai klostosi!!! 4u.gif
Atsakyti
Man taip pat buvo malonu susipazinti su Niniuks, va ji tai tikrai drasuole saunuole. Igavau siek tiek daugiau pasitikejimo ir supratimo apie operacija. As is irgi buvau siek tiek issiblaskius tik nuo nedamiegojimo smile.gif Bet kokiu atveju, dziaugiuosi, kad susitikom. O del iksiuko, tai manau, nereikia taip pergyventi, jis sumazes, o be to nedidelis iksiukas visai moteriskai atrodo. Viskas bus super! As ir gi darysiuos ta operacija, jau esu tuo visiskai tikra, kada nors, kai atsilaisvins aparatai gal. O kol kas kantrybes Niniuks ir sekmes sekanciai mergaitei!
Atsakyti
Sveikos mielosios, buvau jusu pirmoj temutej, taciau kadangi laukiausi, paskui maitinau, tai nieko negalejau daryti. Siandien buvau pas profesoriu ir jis patvirtino, kad pas mane genetiskai nera blauzdos raumens ir jokie sportai cia nepades. Buciau dekinga, jei atsilieptu bent viena kuri dejosi blauzdos implanta? 4u.gif
Atsakyti
Sveika,

pas mane vidiniai blauzdos raumenys ir gi neissivyste. Ir sporto sale beveik nieko nepadejo nors labai stengiausi, bet visada galvojau, kad taip yra del kreivumo blauzdos. Nezinjau, kad raumens is viso gali nebuti blink.gif
Anyway, buvau Vitkaus klinikoj, issirinkau implantus paveiklelio pagalba, nes sandeli jie neturejo, tik krutu implantu sake pririsandeliave. Man blauzdu storinimas nera labai populiarus. Kas gerai, kad pooperacinis laikotarpis labai trumpas, apie trys savaites gal. Bet as taip jos ir nepasidariau.
Papildyta:
Merginos, as noreciau uzsirasyti i eile darytis koju tieisinimo operacija jusu budu. Taigi, irasykite ir mane, dekui.
Atsakyti
QUOTE(vilniuks @ 2011 02 01, 20:47)
Sveika,

pas mane vidiniai blauzdos raumenys ir gi neissivyste. Ir sporto sale beveik nieko nepadejo nors labai stengiausi, bet visada galvojau, kad taip yra del kreivumo blauzdos. Nezinjau, kad raumens is viso gali nebuti  blink.gif
Anyway, buvau Vitkaus klinikoj, issirinkau implantus paveiklelio pagalba, nes sandeli jie neturejo, tik krutu implantu sake pririsandeliave. Man  blauzdu storinimas nera labai populiarus. Kas gerai, kad pooperacinis laikotarpis labai trumpas, apie trys savaites gal. Bet as taip jos ir nepasidariau.
Papildyta:
Merginos, as noreciau uzsirasyti i eile darytis koju tieisinimo operacija jusu budu. Taigi, irasykite ir mane, dekui.

As darausi kovo viduryje, nes tiesint man nera ka, o raumens sake, kad ir apsikakociau neprikacialinsiu, tai darysiuos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Angelsoul @ 2011 02 03, 20:45)
As darausi kovo viduryje, nes tiesint man nera ka, o raumens sake, kad ir apsikakociau neprikacialinsiu, tai darysiuos 4u.gif

o kaip "prikabins" tau raumenis? Man cekava, nes pas mane tokia pat situacija.
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2011 02 03, 22:12)
o kaip "prikabins" tau raumenis? Man cekava, nes pas mane tokia pat situacija.

Blauzdu implantai wink.gif
Yra keli budai. Reikia eit ir sneket su plastikos chirurgu, kuris tau labiau tinkamas. Man des implanta po raumens pleve wink.gif
Atsakyti
Labai lauksim rezultatu is blauzdu implantu operacijos, nes "gyvai" tokio atvejo neteko dar matyti, bus tikrai idomu isgirsti daugiau apie tai ax.gif ....

o plastikos chirurgas neminejo, po kiek metu reikes pakeisti implantus?
Atsakyti
LABAS MERGINOS 4u.gif TOS KURIOS SKAITOT SI FORUMA IR KETINAT DARYT KAZKA SU SAVO KOJELEM...NESUKSIU I VATA ZODZIU IR NA PASAKYSIU TIESIAI TOS KURIOS KURIOS NEPATENKINTOS SAVO KOJU FORMA-KREIVOS KOJOS;-[ PRISIJUNKITE IR NEBIJOKIT RASYT...TIKIU YRA MERGINU KURIOM SUNKU PRABILT, NEZINO NUO KO PRADET .. TAD VA JEI KA ZINOTE ISEITIS YRA IR JUS NE VIENOS!!!!! TAD MES JAU PASIDARIUSIOS IR KURIOS TURIM ZINIU, PATIRTIES IR BENDRU ISGYVENIMU VISAD PASIRUOSUSIOS PADET KIEK MUSU VALIOJ,KAD 1 KREIVU KOJU PORA BUTU VIS MAZIAU IR MAZIAU... 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ANIL30: 04 vasario 2011 - 21:31
QUOTE(Ilgakase @ 2011 02 04, 21:17)
Labai lauksim rezultatu is blauzdu implantu operacijos, nes "gyvai" tokio atvejo neteko dar matyti, bus tikrai idomu isgirsti daugiau apie tai  ax.gif ....

o plastikos chirurgas neminejo, po kiek metu reikes pakeisti implantus?

sake biggrin.gif sake, kad tai yra komercija ir implantu nereik keist taip kaip sakoma, kad reik wink.gif
Atsakyti
zinoma, kad reikes, po 10 ar 20 metu...pacios pagalvokit, kunas sensta, o dar ir raumenys suglemba, ilgainiui implantai pakris zemyn bauzdos, taip kad teks darytio operacija ir juos butinai atstatyti, cia jau faktas....na atrodo jie visai neblogai, randeliai nemazi, apie 5 cm ilgio, bet na ilgainiui isblunka.....
Atsakyti