Įkraunama...
Įkraunama...

Kreivos kojos 3

QUOTE(niniuks @ 2011 01 18, 19:39)
Sveika prisijungus Dineina,
as taip pat buvau ilindus i kazkoki foruma anglu kalba, bet ten supratau kainos buvo nerealios tokiu operaciju, kalbejo kazka apie operacijas daromas JAV. negaliu atsiminti kur ir kaip as ta foruma buvau isknisus, bet nepasilikau ten. Idomu koki tu radai? imesk nuoroda, siaip idomu, nors as jau ir pasidarius operacija, bet dar ne viskas baigta mano atveju. todel dar paskaitineju ir toliau domiuosi.
iki  4u.gif

Labas 4u.gif

stai cia tas forumas http://www.makemetaller.info/index.php , cia rasi daug informacijos apie ivairias klinikas, taip pat labai daug zmoniu dienorasciu, kurie apturejo tokia operacija.
JAV tokios kosmetinio pobudzio operacijos pacios brangiausios ir kainuoja nuo 100 tukst. Europoje ar Azijoje galima rasti daug pigiau nuo 10-15 tukst.

4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ewacka @ 2011 01 22, 00:29)
Man dar klausima iskylo, kiek po operacijos reikia guletilovoje. Na aplamai kiek laiko uzima mazdaug visi tiesinimai, gijimai, ir pan?

Kiek zinau, tai kuo greiciau pradedi vaikscioti ir judeti, tuo geriau, tuo greiciau gija kaulai. Bet cia nuo kiekvieno zmogaus organizmo priklauso, kaip gerai jis gali pernesti skausma, kaip greitai atsigauna po operacijos.
Atsakyti
LABAS MERGINOS 4u.gif matau jau galima sakyt vien niniukas ir atrasineja, bet kaip minejau nuo manes nepabegsite;-]]]]
tad naujokes SVEIKOS PRISIJUNGUSIOS! 4u.gif
as pirma is musu cia forume besirasinejanciu pasidariau sia operacija..na ir jau pavasari bus metai kai as po operacijos ...dabar visai kitas jausmas...man dingo daug baimiu, nesveiku kompleksu..bet zinokit pakeitus kojas pakeisit tik kojas.Mane myli taip pat kaip ir mylejo artimieji pries operacija, as buvaub bailiuke ir tebesu bailiuke...bat paciai ta operacija, koju tiesumas suteike laip minejau dvasine ramybe, galiu greit apsirengti kaip noriu, nereik galvos sukti kas pritiktu ir butu madinga;-] o ir atostogos tapo malonumu o ne prievole...pries operacija buvau 3 gal kartus poilsinese kelionese-turkija, ispanija, graikija..bet jos tikrai buvo man tik stresas, nes negalejau atsipalaiduot ir ilsetis pliaze kaip visi. Man net nepatikdavo eit kai is paskos kas eina, ypac draugai..na atrodo spokso i kojas ir net oro pritrukdavo..jkazkokia geda, atrodo stebi kojas, juokias ar aptarineja;-[[o ,kad merginos ziauresnes,tai tiesa, jos labiau ir pastebi,nuziuri,apkalba...vyrai taip nepastebi ir nesureiksmina..na o labiausiai mes poacios esam isijautusios i savo kojas...
o dabar visur einu pirma, ner bedu matuotis batus, eit i baseinus, spa centrus,, nesioju chalatelius ne iki zemes,kaip anksciau..na keites tai radikaliai... smile.gif
isliko viena -nelabai galiu laisvai pritupt ir truputi dar buna visokiu nedideliu skausmu lipant laiptais i apacia pav...bet tai laikina ir jau mazeja skausmai... bet ir jei reiktu gyvent va taip rinkciaus toki gyvenima, negu kaip buvo..nes kai einu paprastai neskauda, randeliu nesimato beveik,ypac kai maskuojamu piestukiu biski pamaskuoju..tikiuos greit visai pranyks;-]]]na as 100procntu uz..nes tai man lyg naujas gyvenimas!
na as rasiau tai nepakeis bendravimo su artimais, jie mus myli ir taip,bet galiu ir tai isverst i kita puse,sau papriestarauti- pav as tapau linksmesne, dar labiau dievinu gyvenima, dazniau sypsaus, o juk tada ir seima laimingesne!!!o ir kai kur reikia isvykt pav. i koki pobuvi galima greit apsirengt, nereikia vien ilgu sukneliu , nors as ir pries ilgas sukneles nieko neturiu, bet visad vaiksciot kaip ,,cigone,, ar,,ponia,,arba su dzinsasis man taip buvo pabode.;-]]o vasara kaist su dzinsais, kai noris iseit su trumpa suknute ar sortukais;-[ ...jau nekalbu apie maudynes, as visad teisindavaus,,mano dienos,, arba pusles uzdegimas. Papasakojau kazka naujokems..senuose forumuose daug apie tai kalbejom..bukit stiprios, jei to is tikruju norit, svajokit ir tikekit----tiuresit graziaus kojas..svajones pildosi.as ilgai mindziojau visokiu kliniku duris, ieskojau gydytoju va ir kaip is dangaus nukrito sis variantas...Tai buvo llemtis, nes visai kitu klausimu vaziavau i Klaipeda, nes ruosiausi daryt operacija rusijoj ar dar kur.....mes visos daug svarstem,koperavomes,dalijomes ziniomis,isgyvenimais...merginos visos cia be proto saunios ir fainos!!!superines!!!!!tik gamta ar kuris biesas koju pagailejo dailiu, bet dave nuostabias sirdis ir tt...visos labai grazios kurias sutikau ir nuosirdzios.o kai pabendravom tiesiog savos...su visom jauciaus lyg senai pazinociau.As kraseliukscio ,ilgakases,niniuko,akvijikes net pasiilgstu... smile.gif mes bendrazyges muskietininkes aniaaa;-]
nu kraseliuksti parasyk ka..nes tikrai jau senai buvai cia mergyt... 4u.gif ir kitos parasykit...;-]]] va gal atgaivinsime foruma... biggrin.gif Tad auksciau nosytes, pamtysit, eisit su miniakais;-]juk tie aparateliai ilgaamziai!tad manau istioiesintu visu norinciu merginu kojeles,kurios cia mus eas..o ir tai lemtis, jeigu jau aptikot si foruma ir mus smile.gif
iki visoms!!! 4u.gif
Atsakyti
Na malonu uz visu grazius, palaikancius zodzius 4u.gif zinote, apsisprendziau ir uzsibreziau tiksla, kad tikrai kada nors pasidarysiu sia operacija. Po kolkas tai tik laiko ir finansu klausimas ax.gif Tuo labiau, kad savoje salyje (tik miestas svetimas). O kas zino, gal kai jau busiu pasiruosusi siai operacijai finansiskai, jau ir Vilniuje bus tokios paslaugos, visai tada pasaka butu, na, o jei ne, tai ir Klaipeda ne taip jau ir toli.
Labai dziugu girdeti, kad kaikurios is Jusu susidraugavo, susibendravo. Nemaciau Jusu gyvai, bet jauciasi, kad geranoriskos, mielasirdes esate. Taip turbut ir buna, kai gamta ar kazkas kazko zmogui figuroje pagaili, ar tiesiog sveikatos, uztat pas tuos zmones dusia/sirdis geresne, supratingesne buna:wub: 4u.gif
Atsakyti
Sveikos naujai prisijungusios mergaiciukes 4u.gif
Tai ka, kaip suprantu penktadieni jau niniukui issilaisvinimo nuo aparatu diena ax.gif greitai bega tas laikas....
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2011 01 24, 21:58)
Sveikos naujai prisijungusios mergaiciukes  4u.gif
Tai ka, kaip suprantu penktadieni jau niniukui issilaisvinimo nuo aparatu diena  ax.gif greitai bega tas laikas....

saunu wub.gif wub.gif 4u.gif pavydziu blush2.gif blush2.gif blush2.gif doh.gif
Atsakyti
TAIP TAIP...LAIKAS LEKIA..JUK JAU 3 MERGINA PILDYS SAVO SVAJONE!
Lauksiu su nekantrumu ir moraliskai stengsiuos padet iskesti viska...padesim jau dviese..konsultuosim, nes turim daug skirtingu ptirciu ir patarimu...
tad iki penktadienio smile.gif
Atsakyti
Sveikutes visos 4u.gif

senai jau cia berasiau, bet vis paskaitineju karts nuo karto. Kaip saunu, kad Niniukui jau nuims aparatelius! Bus viena laiminga mergina daugiau thumbup.gif
As tai, zinokit, per saltaji sezona, net primirsus buvau tas savo kojytes. Prisipirkus garanksciuotu batu, juodziausiu pedkelniu, nesioju sijonus beveik kasdien, sekmingas slepdama kojas. Bet su baime laukiu pavasario, kai reikes listi atgal i kelnes.. Dar gerai butu, jei itilpciau i visas.. Na bet tikiuosi padailinti figura iki pavasario blush2.gif
Dziugu, kad Anil megaujiesi gyvenimu! As tai net neisivaizduoju dabar kaip galma eiti su sijonu vasara ir negalvoti apie kojas biggrin.gif Mane irgi persekioja tas jausmas, kad visi ziuri. Tikiuosi ir as kada paseksiu jusu pedom rolleyes.gif
Atsakyti
ka gi, rytoj atsisveikinu su Ortofiksais. kaip jauciuosi? kolkas ''neuzbaigtai''. po sio etapo prasideda kitas smile.gif Panasiai kaip ir Anil, ikso baime ir laukimas, grumtynes su nepasitikejimu ir panasiai. bet visa tai dalis proceso ir ji reikia isgyventi, - Anil tai jau isgyveno, dabar mano eile. smile.gif kaip zinia man tai ne paskutine operacija, - darysiu ciurnos ''pataisyma'', gydytojas sako tik tada bus galutinis rezultatas, kadangi pas mane problema prasideda apatineje koju dalyje. bet tai bus ateinancia vasara, na o iki tol teks padirbeti su tuo ka turiu dabar. smile.gif
pagaliau galesiu ir as pabraidyti po sniega, be baimes kad griusiu ir sulankstysiu vinutes arba ''nusiimsiu'' aparata pati smile.gif lotuliukas.gif
iki siol jau susigyvenau su aparatu, tik gaila vakar pastebejau kad ''subade'' mano mylimiausia ilga ilga sijona, - 5 skylutes! tarp kitko, visas kelnes kur nesiojau, nors ir placios labai, taciau galiausia praduria skylutes smile.gif galbut cia todel, kad praleisdavau daug laiko vairuojant smile.gif na, bet cia matyt neisvengiamas ''praradimas'', - turesiu keletu sortu daugiau smile.gif

iki rytojaus visoms wink.gif 4u.gif
Atsakyti
labuka visoms....forumo veteranems ir naujai prisijungusioms merginoms....gavau nu anil velniu, tai skubu ir as keleta zodeliu mestelti...chi chi chi....is tiesu, laikas bega, rodos neseniai anil operavos, niniukas...dabar kitos mergaites eile...na o as kantriai laukiu savosios, nors ji bus tik vasara.....na bet bus smagu ja praleisti lietuvoje ir dar zinant kad svajone pildosi.....o as padariau atradima maskuojant kojytes.....kreivumas nekrenta i akis jai devi visokias margas ar rastuotas pedkelnes.....vienspalves pedlelnes tik pabrezia kreivas kojytes.....na zinoma, be ilgaauliu surauktu batu ne nosies is namu nekisu...gelbsti vesus oras.....na bent kol kas.....kai pagalvoju apie siltus orus is karto depresija apima....vel ilgos suknios ir kelnes..brr kaip nekenciu......sad.gif na bet viltis kad nebedaug liko laukti ir viskas bus baigta...

na manau kad visos, kurios nori ir tiki kad svajone galima igyvendintitai ir padarys...gal ne dabar, ne is karto....bet viena diena tai tikrai....tuomet gales gyventi pilnaverti gyvenima be kompleksu ir sirdeles grauzaties.......

tad siprybes visoms ir tikejimo....

niniukai sveikinu pagaliau pasiekus finisa...lauksim nuotrauku be aparateliu....

kitai merginai sekmes ir stiprybes istverti visa svajones isipildymo operacija....saunu butu, kad ir ji bent keleta zodeliu kartas nuo karto bruksteletu....
Atsakyti
Labukas, smagu girdeti, kad ir kitos mergickos atsiliepe, nes jau pagalvojau, kad tema issemta, jau nebebendraujate su naujokem blush2.gif Isskyrus Niniuks aisku. Anyway, labai neblogas puslapis cia buvo nurodytas apie pacientu praktika Ladisteno klinikoj kas daresi. Zodziu, kuo daugiau atsiliepimu paskaitai, tuo drasiau pasidaro, todel labai smagu, kad merginos savo patirtim dalinates. Ypac Anil, turi talenta rasyti thumbup.gif
Tai iki susitikimo.

QUOTE(raseliukste @ 2011 01 27, 17:52)
labuka visoms....forumo veteranems ir naujai prisijungusioms merginoms....gavau nu  anil velniu, tai skubu ir as keleta zodeliu mestelti...chi chi chi....is tiesu, laikas bega, rodos neseniai anil operavos, niniukas...dabar kitos mergaites eile...na o as kantriai laukiu savosios, nors ji bus tik vasara.....na bet bus smagu ja praleisti lietuvoje ir dar zinant kad svajone pildosi.....o as padariau atradima maskuojant kojytes.....kreivumas nekrenta i akis jai devi visokias margas ar rastuotas pedkelnes.....vienspalves pedlelnes tik pabrezia kreivas kojytes.....na zinoma, be ilgaauliu surauktu batu ne nosies is namu nekisu...gelbsti vesus oras.....na bent kol kas.....kai pagalvoju apie siltus orus is karto depresija apima....vel ilgos suknios ir kelnes..brr kaip nekenciu......sad.gif na bet viltis kad nebedaug liko laukti ir viskas bus baigta...

na manau kad visos, kurios nori ir tiki kad svajone galima igyvendintitai ir padarys...gal ne dabar, ne is karto....bet viena diena tai tikrai....tuomet gales gyventi pilnaverti gyvenima be kompleksu ir sirdeles grauzaties.......

tad siprybes visoms ir tikejimo....

niniukai sveikinu pagaliau pasiekus finisa...lauksim nuotrauku be aparateliu....

kitai merginai sekmes ir stiprybes istverti visa svajones isipildymo operacija....saunu butu, kad ir ji bent keleta zodeliu kartas nuo karto bruksteletu....

Atsakyti
labas vakaras smile.gif
siandien susipazinau su Vilniuks. nuostabi mergaite. labai drasi, i visa musu (ir jos) problema zuri labai naturaliai ir paprastai. Issikilnojom sijonus, taip sakant, viduri foje ligonineje lotuliukas.gif lotuliukas.gif as labai atsiprasau Vilniuks, jei buvau siek tiek issiblaskius ir nelabai konkreti - tiesiog mano pramiegojimas syryt ismuse mane is veziu blink.gif smile.gif smile.gif smile.gif
ka gi, nueme ir man aparaciukus, uzmigde mane, uztruko labai neilgai, taciau man buvo sunkoka atsikelt, skauda desine labiau nei kaire koja, taciau pati parvairavau masina apie 70 km namo, - todel pacios darykite isvadas. ax.gif kolkas esu uzbintuota ir nieko man nesimato... bet ryt jau pati perrisinesiu tai pasiziuresiu. zinoma iksas yra, bet lauksim pokyciu, ir jus informuosiu.
kolkas siek tiek baugoka, nes keistai jauciuosi ir man vis atrodo kad susidaus aparaciukai jei per daug suglausiu kojas biggrin.gif masinoje vairuojant suvokiau, kad galiu prisitraukt sedyne arciau, nes nebera vinuciu, kurios liesdavosi i panele lotuliukas.gif
na ka galiu pasakyti, visas tas nuemimo procesas paprastas ir greitas. aparaciukai laukia kada vel bus ''idarbinti'' smile.gif su gydytoju pasimatysiu kita savaite, o kol kas net antibijotiku nenaudoju. pasimatuosiu temperatura ir tiek.
kai nors siek tiek maziau turesiu tvarsciu - nufotografuosiu, dabar neapsimoka, nes esu apvyniotom blauzdom tarsi gipse biggrin.gif

dekui visoms uz palaikyma ir geras mintis smile.gif visa ta meta kai buvau aparatuose galvodavau apie Anil kaip ji elgesi vienoj ar kitoj situacijos, kalbedavausi su ja net naktimis (gal mums susikeite diena su naktim?!! ), taip pat vis pagalvodavau jog stai dar kiek merginu tures visa tai isgyventi ir tikrai esu ir as pasiruosus dalintis kad ir paciais intymiausiais klausimais ir patarimais. procesas tas pats, bet kiekviena nukeliausim ji individualiai, taciau betkokia pagalba ir palaikymas yra butinas naudingas ir malonus - taigi nebijokit klaust ka atsiminsiu ta papasakosiu ir pasidalinsiu info mielai, manau ir Anil taip pat.
dar karta dekui uz geras mintis ir palaikyma!
ka gi, draugausime ir toliau smile.gif
raseliukstis gera minti pakiso apie margas pedkelnes - as kazkaip nedrysdavau detis margu, kadangi savyje galvodavau jog negaliu, nes tos margos tokios taip sakant ''mandros'', o ka man klisei dar mandras pedkelnes mautis, - man atrodydavo kad tai per daug issaukianciai ir labiau atkreipru kitu demesi. bet dabar kai pamastau, logiska, kad margas dalykas nepabrezia linijos, ir nesvarbu ar tai butu tiesi ar lenkta linija. kadangi turesiu iksa dabar kazkuri laika, tai as manau pabandysiu taip pat nusipirkti margas kojines virs keliu arba pedkelnes ir patikrinsiu raseliukstes teorija thumbup.gif

iki greito drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
SVEIKINU!!!!!!!!!!!! Jau FINALAS pasiektas!!!!!!!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Baltai pavydziu blush2.gif
Atsakyti