LABAS MERGINOS
matau jau galima sakyt vien niniukas ir atrasineja, bet kaip minejau nuo manes nepabegsite;-]]]]
tad naujokes SVEIKOS PRISIJUNGUSIOS!
as pirma is musu cia forume besirasinejanciu pasidariau sia operacija..na ir jau pavasari bus metai kai as po operacijos ...dabar visai kitas jausmas...man dingo daug baimiu, nesveiku kompleksu..bet zinokit pakeitus kojas pakeisit tik kojas.Mane myli taip pat kaip ir mylejo artimieji pries operacija, as buvaub bailiuke ir tebesu bailiuke...bat paciai ta operacija, koju tiesumas suteike laip minejau dvasine ramybe, galiu greit apsirengti kaip noriu, nereik galvos sukti kas pritiktu ir butu madinga;-] o ir atostogos tapo malonumu o ne prievole...pries operacija buvau 3 gal kartus poilsinese kelionese-turkija, ispanija, graikija..bet jos tikrai buvo man tik stresas, nes negalejau atsipalaiduot ir ilsetis pliaze kaip visi. Man net nepatikdavo eit kai is paskos kas eina, ypac draugai..na atrodo spokso i kojas ir net oro pritrukdavo..jkazkokia geda, atrodo stebi kojas, juokias ar aptarineja;-[[o ,kad merginos ziauresnes,tai tiesa, jos labiau ir pastebi,nuziuri,apkalba...vyrai taip nepastebi ir nesureiksmina..na o labiausiai mes poacios esam isijautusios i savo kojas...
o dabar visur einu pirma, ner bedu matuotis batus, eit i baseinus, spa centrus,, nesioju chalatelius ne iki zemes,kaip anksciau..na keites tai radikaliai...
isliko viena -nelabai galiu laisvai pritupt ir truputi dar buna visokiu nedideliu skausmu lipant laiptais i apacia pav...bet tai laikina ir jau mazeja skausmai... bet ir jei reiktu gyvent va taip rinkciaus toki gyvenima, negu kaip buvo..nes kai einu paprastai neskauda, randeliu nesimato beveik,ypac kai maskuojamu piestukiu biski pamaskuoju..tikiuos greit visai pranyks;-]]]na as 100procntu uz..nes tai man lyg naujas gyvenimas!
na as rasiau tai nepakeis bendravimo su artimais, jie mus myli ir taip,bet galiu ir tai isverst i kita puse,sau papriestarauti- pav as tapau linksmesne, dar labiau dievinu gyvenima, dazniau sypsaus, o juk tada ir seima laimingesne!!!o ir kai kur reikia isvykt pav. i koki pobuvi galima greit apsirengt, nereikia vien ilgu sukneliu , nors as ir pries ilgas sukneles nieko neturiu, bet visad vaiksciot kaip ,,cigone,, ar,,ponia,,arba su dzinsasis man taip buvo pabode.;-]]o vasara kaist su dzinsais, kai noris iseit su trumpa suknute ar sortukais;-[ ...jau nekalbu apie maudynes, as visad teisindavaus,,mano dienos,, arba pusles uzdegimas. Papasakojau kazka naujokems..senuose forumuose daug apie tai kalbejom..bukit stiprios, jei to is tikruju norit, svajokit ir tikekit----tiuresit graziaus kojas..svajones pildosi.as ilgai mindziojau visokiu kliniku duris, ieskojau gydytoju va ir kaip is dangaus nukrito sis variantas...Tai buvo llemtis, nes visai kitu klausimu vaziavau i Klaipeda, nes ruosiausi daryt operacija rusijoj ar dar kur.....mes visos daug svarstem,koperavomes,dalijomes ziniomis,isgyvenimais...merginos visos cia be proto saunios ir fainos!!!superines!!!!!tik gamta ar kuris biesas koju pagailejo dailiu, bet dave nuostabias sirdis ir tt...visos labai grazios kurias sutikau ir nuosirdzios.o kai pabendravom tiesiog savos...su visom jauciaus lyg senai pazinociau.As kraseliukscio ,ilgakases,niniuko,akvijikes net pasiilgstu...
mes bendrazyges muskietininkes aniaaa;-]
nu kraseliuksti parasyk ka..nes tikrai jau senai buvai cia mergyt...
ir kitos parasykit...;-]]] va gal atgaivinsime foruma...
Tad auksciau nosytes, pamtysit, eisit su miniakais;-]juk tie aparateliai ilgaamziai!tad manau istioiesintu visu norinciu merginu kojeles,kurios cia mus eas..o ir tai lemtis, jeigu jau aptikot si foruma ir mus
iki visoms!!!