Įkraunama...
Įkraunama...

Kreivos kojos 3

Tai, kad visa sita info yra temoje tik reikia viska nuo pradziu paskaityti....
Atsakyti
Merginos, gal galite parasyti kur pirkote tuos Ortofix aparatus kojoms?
Atsakyti
Paskaitinejau siek tiek temele. Mano situacija panasi i badabum. Esu baisi darboholike ir trys menesiai (jei teisingai supratau) nieko neveikiant, nes ka jau ten labai nuveiksi su tais aparatais, atrodo visa amzinybe. Grafikelis maciau sudarytas visiems 2011 metams. Merginos jei kuri apsigalvotu ar sutartu laiku negaletu operacijos darytis, praneskite man, gal as galesiu. Na, o jei viskas pagal plana, tai lauksiu kitos progos. Sekmes ir kantrybes.
Dar labai noreciau imesti savo kojyciu fotkiu, bet nezinau kaip..
Niniuks,dekui tau labai uz atsakymus. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2011 01 02, 21:42)
Sveikute prisijungus Dineina

Aciu, sio forumo deka atgime mano svajone, radau daug naudingos info, taip pat foruma anglu kalba apie tai, taigi jau taupau pinigus smile.gif

Gal paveluotai, bet taip pat visas su naujais ir svajoniu issipildymo smile.gif
Atsakyti
Sveika prisijungus Dineina,
as taip pat buvau ilindus i kazkoki foruma anglu kalba, bet ten supratau kainos buvo nerealios tokiu operaciju, kalbejo kazka apie operacijas daromas JAV. negaliu atsiminti kur ir kaip as ta foruma buvau isknisus, bet nepasilikau ten. Idomu koki tu radai? imesk nuoroda, siaip idomu, nors as jau ir pasidarius operacija, bet dar ne viskas baigta mano atveju. todel dar paskaitineju ir toliau domiuosi.
iki 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif kazkada esu jau lankiusis Jusu temuteje, gavau visus slaptazodzius, bet tada niekaip nemokejau savo foto ikelti. blush2.gif Mergina, davusi man slaptazodi tikriausiai pamane, kad as apgavau, bet nea, as grizau mirksiukas.gif
Praejo kiek laiko, patobulejau,ismokau foto kelti, blush2.gif tai nusprendziau ikelti savo foto. Labai noreciau, kad pakomentuotumete, ypac tos, kurios jau ismano, loznaja krivezna, O ar X. As nelabai ismanau, bet turbut pas mane X forma... g.gif ir labai neissigaskite 4u.gif mirksiukas.gif
Si operacija mano svajone, bet tolima dar

gal kuri paaiskins, kodel kai noriu pasidindinti foto, arba paskaityti komentara, paspaudziu ir man meta error, internet exploler can not ir t.t. ir pan?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ewacka: 21 sausio 2011 - 22:09
labas Ewacka, na as neturejau dar su fotki problemu, bet kazkaip siandien bandziau pakomentuot tavo nuotraukytes ir man nepavyko... kazkaip neleidzia ir tiek, parasau komentara, o issiusti taip ir nepavyko. bandziau keleta kartu. nieko. gal tiesiog kazkokia klaida isisvele, gal veliau viskas susitvarkys... na o komentaras mano buvo toks: cia tikrai ne ''loznaja'' krevizna, cia tikras ''o'' formos kreivumas kai susiglaudzia pedutes, o keliukai toli vienas nuo kito, blauzda grazi man visai, nes turi ryskius raumenukus ir vidinej pusej. '' jei atidziau paziuresi mano nuotraukas pamatysi kad keliukai pas mane susiglaizdavo kai suglauzdavau ******, na gal 1 koks cm kai atpalaiduotai ir buvo tarp kelenu. mano blauzdos suktos ir vidines blauzdu puses raumenys neisvystyti. tada tai yra tas netikrasis kreivumas. o iksas yra tada kai keliukai stipriai susiglaudzia, o peduciu neina suglausti. 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras
Karts nuo karto paskaitau jusu temuke blush2.gif Netycia atradau jus smile.gif Turiu tokia pat problema, kompleksa nuo paauglystes laiku. verysad.gif Labiausiai apmaudu, kad mama mane pasiepineja del koju kreivumo. O juk tevai turetu palaikyti savo vaikus... verysad.gif Gerai, kad vyrui mano kojos neuzkliuna. Aisku daznai klausia kodel nenesioju sijonu. unsure.gif
Pas mane kojos O formos. Labai primena niniuks aprasyma.Niniuks, gal gali paaiskinti kas yra netikras kreivumas? Pas mane suglaudus ******, sunkokai, bet keliai susiglaudzia,et negaliu ilgai islaikyti. Pastebejau, kad blauzdu raumenys neissivyste. Paauglystej galvodavau gal galima dauuginti raumenu lotuliukas.gif Tiesa pasakius pas daktarus nesikreipiau, net nezinau kur reiktu kreiptis. Ar imanoma kaip nors pataisyti mano kojas g.gif
Atsakyti
[quote=niniuks,2011 01 21, 23:05]

Aciu, kad taip greitai pakomentavote 4u.gif dabar jau zinosiu, bent koks tipas kreivumo, nes visada kazkodel maniau, kad X pas mane doh.gif (nors ir nuotraukas pavyzdines nagrinejausi)...
Na dabar skaitysiusi apie ,,O,,. O siaip Jusu nuomone, mano atvejis sudetingas...? (suprantu, kad net gydytojas ne visada gali numatyti koks galutinis variantas gausis, bet ...idomu man...).
Kolkas, deja, pinigeliu neturiu. Tai tik pasvajoju apie operacija.
O Jus visos turbut isivaizduojate kaip man jau tos kelnes nusibodo...Dar ziema tai nieko baisaus. Paskutiniais metais net pradejau dzinsus i ilgaaulius susikisineti, iki tol to nedarydavau, gedindavausi, o gal batu ir dzinsu tinkamu nebuvau atradusi...
Bet kai ateina vasaros sezonas, tai kosmaras, nors tu nusisauk. Visos su mini, su sortukais, su maudymykais, o as net neatsimenu kada buvau prie ezero,nes noro visai nera ten vykti. visi tik spokso, o kompanija musu, kaip ir nieks nieko nesako, bet juk jauciu kad ziuri, o poto apkalbineja ypac merginoms tai budinga.
Praeita vasara turejome su MB i draugu vestuves eiti. Tai pasiruosimas siai sventei buvo tikra kankyne (man). Savaime suprantama , kad vasara karsta. I vestuves juk neeis jauna panele su kelnemis ( nei vienos nebuvo schmoll.gif ). Ieskojausi sukneles nuomai, nes pirkti tiesiog neapsimokejo, kam man ji jei nenesiosiu jos ( siaip isivaizduoju, kad jei tureciau lygias kojas, butinai tureciau daug graziu sijonu sukneliu trumpu, graziu, klasikiniu, kurios tiktu ir i vestuves ) ir pirkti nieko nereiketu. Rasti tinkama ir patinkancia suknele buvo siaubingai sunku, nes visu pirma esu kudute, antra, trumpa suknele atkrisdavo iskarto, teliko ilga vakarine suknele nuomotis.
Pazistamoms su graziom kojytem jokiu problemu, joms net pirktis nieko nereikejo, kas sijona klasikini trumpa issitrauke, kas suknele. O as viena kaip kokia tundra tiek problemu su pasiruosimais turiu.
Na va, rasau ir pravirkau net verysad.gif
Mama mane itikineja kad mano kojos lygios, kad kazkokia nesamone as isikaliau arba MB man ikale. Gal ji taip paguosti mane nori, nezinau. Pikta, liudna darosi, kad mamos kojos grazut grazuteles, seses taip pat, tik pas mane nea ( vis pagalvoju, kodel butent man)
Vienu zodziu, seimoje nieks nesupranta manes. Kai sesei kazkada uzsiminiau, kad apie tokia operacija svajoju, ji ispute akis, o kam tau. Poto ramiai viska paaiskinau ir ji sutiko kad kojos kreivos, bet vistiek jai isliko abejoniu, kodel man ta operacija tokia svarbi. mamai net nesakiau apie tokias svajones, beprasmiska.
MB sako, kad isprotejau, nusisneku (nors neslepia, kad mano kojos kreivos), sako pasidarysi operacija ir vistiek sijonu nesirengsi, nes kojos labai lieknos. O man vienodai, kad kojos kaip degtukai, svarbu, kad tik tiesios butu
Nezinau kas juos taip gasdina, ar kad suma nemaza, ar, kad tam tikra laika nelabai vaikscioti galesiu, o gal jiem tiesiog vienodai sviecia kaip as jauciuosi. Anksciau buvo priekaistu, kad uzsienyje operacijas tik daro. Ziuriu dabar jau ir LT, bet nuomones ju nesikeicia.
Na va,issiliejau ir lengviau pasidare siek tiek, zinau, kad Jus visos mane suprasite.

Man dar klausima iskylo, kiek po operacijos reikia guletilovoje. Na aplamai kiek laiko uzima mazdaug visi tiesinimai, gijimai, ir pan?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ewacka: 22 sausio 2011 - 00:02
[quote=ewacka,2011 01 22, 00:29]

na as isgulejau 18 dienu ligonineje, nes bijojau vaziuot namo del to, kad namie sunku jei uzeitu skausmai. po to namie dar gal kokias 4 dienas, kol stojausi. na o dabar jau siek tiek daugiau nei 4 menesiai esu aparatuose. su aparatais jau apsipratau, o masina vairuot pradejau mazdaug antrame menesyje po operacijos - galima daryt isvadas. zinoma as i darba neinu, bet manau galima butu jei labai norint ir darbas sedimas smile.gif vaiksciot tenka letai, pritupt neina, na o visa kita kaip yprastai. kai as uzsivelku ilga platu sijona, net nesuprasi kad kojos aparatuose, - mano eisena nepakito. tik namie aisku vaikstau issizergus, kad patogiau butu smile.gif lotuliukas.gif visi skausmai super greitai pasimirsta ir tik viena mintis dabar, - kad tik greiciau is tu aparatu isivaduoti!
na o artimieji taip reaguoja manau del to kad yra egoistai. taip, tai ypac pasireiskia motinos ar galbut sesers ar brolio elgesyje, o egoistai geraja prasme, jie tiesiog baiminasi del taves, del galimu skausmu, nezinomybes, blogu pasekmiu, taciau giliai pasamoneje jie jaudinasi labiau del saves, del to kaip sunku jiems butu tavo nelaime isgyventi nesekmes atveju. gerai tai ar ne, vienas dievas tezino. bet artimu zmoniu meile visokia ir visaip gali pasireiksti smile.gif kol jie neperpras ir nesuvok kaip tu jautiesi ir kad del to jautiesi tikrai blogai, tol nieko is ju nesulauksi... kai suvoks jog tu gali buti laiminga jei galetum kazka pakeisti o siuo atveju susitvarkyti kojas, tada gal jie imsis tave remti visokeriopai, moraliskai o gal net ir finansiskai.zmones dazniausia galvoja apie blogus dalykus, ir del to bijo, bet planine operacija tuom ir skiriasi nuo atsitiktinio kaulo luzio lipant laiptais, kad ji yra planine ir jai ruosiamasi. mano mama taip pat sakydavo kad mano kojos nekreivos, tik va nestatyk ju viena salia kitos sakydavo. CHA CHA CHA - tarsi pati sau priestaravo. na bet ji greitai persisuko ''mano pusen'', kai pamate kad tikrai mano gyvenimas nesaldus ir kad tai gali pasikeisti. ax.gif
Atsakyti
o neringiuks tai matyt panasias kojas kaip mano turi. taip, rusu ir ukrainos gydytojai vadina tai loznaja krevizna. dazniausia jie siulo det blauzdos implantus. tai daro ir lietuvoj. bet implantas man ne prie sirdies ir koja storintu ir siaip faktas kad implantas ir be to jis neamzinas... taip pat rusai turi medializacijos metoda. tai kai daro visiska osteatomija - nulauzia kaula visiskai ir tarsi patraukia vidinen pusen, nenukrypdami nuo asies. mums taip pat daryta osteotomija, taciau be medializacijos. man asmeniskai gydytojas nusprende, kad kreivumas mano toks del ciurnos iskrypimo, todel reikia gydyti ciurna ir viskas savaime atsistatys. aisku virsutine blauzdikaulio dali istiesinom osteotomijos pagalba su isoriniu fiksatoriumi.
http://www.legscorrection.ru/
na siap tai jei domites visom subtilybem, tai tikrai verta paskaityti musu ieskojimus jau nuo forumo pradzios, ten labai daug informacijos ir nuorodu. manau kazkiek turetu padeti ir toms kurios jkau labai rimtai domites operacija ir toms, kurios siap norite pasidalinti ir isgirsti panasius isgyvenimus. dabar forumas kiek aprimes, gal todel kad ziema, o gal todel, kad tos kurios apsisprende del operacijos tiesiog laukia savo eiles, o tos kurios nemano daryt operacijos, tiesiog siltai susisukusios i ilgus paltukus laukia pavasario:) tada tikiuosi visos vel sugrysim i foruma. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Niniuks cia labai vaizdziai aprasei savo koju forma, man pasirode, kad kalbi apie mano. Mano kojos plonos ir vidine raumenu puse ir gi neissivyscusi. Susidaro ispudis, kad kojos kreivos nuo blauzdu. Kai uzzidedu aukstakulnius (bet cia tik namuose pries veidrodi), tai man vienos kojos net kulna siek tiek vercia.
Beje smagu girdet, kad galima ir dirbt esant su tais aparatais.
Atsakyti