Įkraunama...
Įkraunama...

Kreivos kojos 3

niniuk, o kaip tu nusimaudai - vonioje ar duse? kaip kaulai retgene atrodo, visiskai tiesus????ar neskauda tau vaikstant?
Atsakyti
labuks smile.gif na ne, neskauda jau. ir mano vinutes susitvarke smile.gif vadinama ''zelionke'' isprende visas problemas. jau pagaliau atejo metas, kai kartais isigastu, nes nejauciu jokio skausmo, tada puolu ziuret ar tebera aparatai lotuliukas.gif lotuliukas.gif maudytis ismokau ir jauciuosi tikra profesionale smile.gif maudausi dalimis smile.gif susivynioju kojas i maisus, uzvynioju ant virsaus po ranksluosti ir atsisedu ant kedutes po dusu (kedute seneliui spec prie sienos, cia man pasiseke), o kojas susikeliu ant priesais esancio klozeto smile.gif velgi man pasiseke, nes dusas pas mus taip padarytas, kad vanduo nubega is visu vonios kampu, - galiu laistyti kiek tinkama. taigi, nusimaudau taip sakant, torsa, o po to po kranu pasilenkus (vanduo bega i ''bliuda'' , kad nesitaskytu ant koju, o kranas aukstai sujungtas su dusu) isiplaunu galva, ir paskiausia jau plaunu kojas smile.gif kas keisciausia, visa tai atrodo tikra ''valahyta'', bet istikruju visai nedaug laiko uzima.
kaulu formos rengene dar negalima buvo pamatyti, nes dare nuotraukas gulinciai ir reikiejo taip pasukt, kad aparatas nekliudytu pamatyti tu vieteliu kur formuojasi naujas kaulo audinys lauztose vietose. gydytojas mane ramina kad iksas tikrai isnyks. tai tada ir turetu atsistatyti asis. maciau Anil rentgena - vienoje puseje kaulas jau visiskai suauges. sake jau nebesitrombuos... nors tik 2 men su trupuciu tepraejo.
ka gi. lieka laukti kol ateis tas islauktasis sausis, tuomet prasides sekantis etapas blink.gif
Atsakyti
labas merginos...as daug masciau.pirma gyd.sakle trombuosis ir tvarkysis kaulai ilgai..dabar jau sako neaaaa.jau taip liks.niniuks girdejo-liudininke;-]tad xsiukas tas isliks..nebent dar pakustu slaunys..rengene rodo lyg tiesiai..gydytojui tinka mano kojos.o as lyg xsiuka matau..ir jis lyg nebepasitrauks..hm..bet kazkodel kompleksu nebera..isgaravo....prie tos formos pripratau..ir nesioju trumpus aulinukus;-]]drauge sikandien isgyre,kad puikiai atrodau, dabar tikrai pripazino,kad reikejo man tu koju...esu is vidaus kitokia;-]]]]]]]ir siaip laimingesne nei laiminga!!!!na bet vis vien va dvejoniu biski buitiniu yra
1. x siukas nebeisnyks,nes nebesitrambuos koju kaulai...
2.gyd sake lyg ciurnos ner geros..na tu implantu ir man reik, o kai pasakiau,kad siunte pasikonsultuot pas sunu jis i vilniu,sako sunus neismano..vat ko siunte hihihi....
3.o kaip is ties tos mano ciurnos..hm...suvele mintis galvelej....
4.o del raumenyno persitvarkymo kazi kas cia bus..tik va kai sugis kaulinis audinys tada sako atsitupsiu laisvai....
o siaip dziaugius paskutiniom rudenio dienelem..laukiu ziemos ir keliones....turetu but smagu...
dar kaciukas dziugina....fainuoliukas....
na,kad tik dukryte greiciau pasveiktu-jai puline angina..tad kovojam su didele temperatura..o siaip nesigailiu del operacijos ne kiek....manau viskas gerai..gal be mazycio x man negalejo padaryt...juk ne visu kojos vienodos..ir juk pirmas blynas.....is musu chebrytes;-]]]tad va tokios tokeles smile.gif ikiukas wub.gif
Atsakyti
Sveikutes, pacios nuostabiausiosios, istvermingiausiosios... smile.gif Nors nelabai turiu kada parasyti, bet vis paskaitineju ir nepraleidziu su diena vis gerejancios niniuko savijautos bei nepaprastai malonu skaityt aniliuko pagaliau pilnavertisko gyvenimo pasipasakojimu, ir kaip matosi jos zodziuose ta puiki savijauta, ta ramybe... kad as pagaliau tokia kaip dauguma, tokia, kaip ir norejau.. smile.gif) Jei kalbet apie save, tai atejus salciams savijauta siek tiek pagerejo, kelnes, paltai... taip neerzina kaip karsta vasara ir noras apsirengti suknute.. Bet vistiek buna labai sunkiu akimirku, kai jauciuosi beviltiska, negrazi ir norisi uzsikast po zemem.. bet manau mums cia kalbancioms visoms taip pasitaiko, bet su kita diena ir vel isausta sviesesnis rytas smile.gif Niniuk tau stiprybes, is tikruju tas sausis labai greitai ateis smile.gif O visoms kitoms linkiu vis aplankyt foruma, parasyti kaip laikotes, nes kiekvienas jusu zodis bent jau man visada idomus, siltas ir paglostantis sirdi... kad as ne viena tokia smile.gif))
nesusalkit ir geros nuotaikos ieskant kalediniu dovaneliu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zelmiuke: 11 gruodžio 2010 - 17:27
Sveikos hi.gif jungiuosi ir as i jusu gretas. O mano problemos tokios: kreivos ir trumpos kojos bei mazas ugis.
Trumpai apie viska:
Kreivos kojos – paauglystej repliku girdejau, taciau dabar tai maziausia problema is siu triju.
Mazas ugis – 153 cm (mamos 162 cm, tecio 177 cm). Nebeaugu nuo 14 m. Manau, kad nusipelnau buti bent jau mamos ugio.
Trumpos kojos – pagal ivairius kuno proporciju paskaiciavimus man reikia maziausiai 4 cm ilginti kojas, kad butu balansas. Daugiausia, kad neiseiciau is proporciju, galeciau ilgintis 12 cm.

Mano pastangos:
14 metu pas Vilniaus, 16 metu pas Kauno endokrinologus, skydliaukes, kaulu liniju, kraujo ir kiti tyrimai. Atsakymas: viskas gerai, tiesiog mazas ugis, kaulu linijos uzauge, paaugti galimybiu savarankiskai nebera.

Patare kabeti ant skersinio. Po puses metu kabejimo liemuo pailgejo 0.5 cm. Deja, balansui man reikejo ilginti ne liemeni sad.gif

Rasiau I Paneles zurnala del koju kreivumo. Po menesio isejo straipsnis apie tai, kaip pratimais pakoreguoti koju forma.

Bandziau susirasti ta mergina is Paneles zurnalo, kuri tiesinosi kojas, déjà, be rezultato.

18 m. pati nuejau pas viena cia daznai mineta chirurga su straipsniu apie koju tiesinima ir ilginima Ilizarovo aparatu. Surinkes chirurgu komanda palingavo galva, niekas is ju neapsieme igyvendinti, kaip pasake, paauglystes uzgaidu, iskyrus viena, kuris pasake, uz rezultata neatsakau. Apsiverkiau, o jie man parekomendavo kreiptis I Ilizarovo klinika Rusijoj.

Ir ka, parasiau laiska I Rusija. Gavau atsakyma, puiku atvykit, kainos nuo 15 000 doleriu. Tuomet doleris dar buvo virs 3 lt.

20 m. tevus jau buvau beveik itikinus imti paskola operacijai, taciau gavau pakvietima padirbeti JAV. Svajone laikinai uzgeso.

Dabar man 27 m, jau turiu seima, vis pasvajodavau apie operacija, zinau, kada nors tikrai surasiu galimybiu: ir finansiniu ir laiko (man gydymas truktu apie metus).

Aciu uz sia forumo tema. Saunuoles, kad pradejot ta tema gvildenti, labai daug informacijos apie ivairias klinikas pateiket notworthy.gif 4u.gif
Atsakyti
Su naujais metais, pupos.....tikiuosi sie metai ispildys daugiau musu svajoniu ir lukesciu........atnes tai, ko trokstame, apie ka svajojame jau taip ilgai..........buckis visoms....

hmmmm idomu kaip musu niniuks laikosi?
Atsakyti
Sveikute prisijungus Dineina, smagu, kad nepasididziavai ir aprasei savo istorija 4u.gif Na tavo atvejis zymiai sudetingesnis nei musu visu, na bet tikiuosi pavyks igyvendinti savo svajone kada nors, gal kai vaikuciai paaugs ir pinigelius reikiamus busi sutaupiusi...tau bus zymiai skausmingiau nei tik istiesinti kojytes, tad ir pasiryzimo didelio reikia....vienaip ar kitaip net metus paaukoti teks...stiprybes tau....
Papildyta:
ir be abejo, nuosirdziausi sveikinimai visoms su Naujaisiais metais!!!!!
Atsakyti
Su Naujais metais mergaites!!!!!!!!!!!!!

clap_1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo azen: 02 sausio 2011 - 21:09
AČIŪŪŪ, SU NAUJAIS!!! drinks_cheers.gif
Atsakyti

SVEIKUTES 4u.gif 4u.gif 4u.gif

2011 metu linkiu JUMS 12 menesiu be ligu, 53 savaites viso ko geriausio. 365 dienas laimes, 8760 valandu gerai praleisti laika, 525600 minuciu meiles ir 315360000 sekundziu maloniu momentu
ir svajoniu oissipildymo!!!!!! 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, ka gi, dar pavasariu nekvepia, todel mes i foruma ir nelendame smile.gif Su naujais pavelavau pasveikinti, o su artejanciu pavasariu dar per anksti, rtai kas belieka...pakalbeti apie save lotuliukas.gif lotuliukas.gif tongue.gif as vis dar su fiksatoriais. susigyvenau su jais kad net pamirstu kartais smile.gif taciau pasitaiko kad ir supykstu ir keikiuosi kad dar jie ant koju! Nusibodo jie man, praplesia cisas kelnes kurias pavyksta uzsitemt. Vaikstau atseit sledama fiksatorius po placiomis kelnemis, o visos 8 vinutes kyso is kelniu lotuliukas.gif lotuliukas.gif Man kaip ir Anil yra iksas, ir psichologiskai negaliu to priimti, nors gydytojas sako tai isnyks (beja kaip isnyko Anil iksas), taciau as atsukineju siek tiek atgal. tai visiskai neskausminga, tik po keletos dienu siek tiek pamaude. kolkas nezinau kada konkreciai nuims, taciau tikiuosi iki sio menesio pabaigos. Yra vienas mums naudingas forumas cia, vadinasi ploksciapadystes korekcija, rekomenduoju paskaityti, daug geros info apie implanta hypocure, ta apie kuri ir mes pacios kalbejome.
na o siaip geros dienos visoms kurios dar paskaitinejate, ir laukim pavasario, nes tada ilgi paltukai i spintas, sijonukai ir batukai trumpeja - ir klisikes vel bursimes i jauku rateli tongue.gif drinks_cheers.gif va kaip pasisaipiau is savos bedos smile.gif i viska ,taip sakant, optimistiskai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, senokai nebuvau prisijungusi, tik paskaitinedavau jusu pasidalinimus isgyvenimais.Paskaitau ir randu save. Buvau pasirizus lauzytis kojas, po to apsigalvojau, dabar vel grizau prie tos minties. As noreciau, kad kuri nors jau pergyvenusi ta svajoniu issipildyma, parasytu nuo ko reikia pradeti. Gal galite parasyti i irma.lietuva@gmail.com
Nezinau, ar gerai darau rasydama savo meila viesai, bet man tas pats, nenoriu gaist laiko, noriu viska suzinoti. Pasidalinkit info prasau, kokiu tyrimu reikia, kada juos reikia daryti, kokioj ligoninej daro koku tiesinima ir t.t.
As esu vilniete, jei yra merginu, kurios Vilniuje ketinate ka nors nuveikti koju tiesinimo srity parasykite, gal susitiksime ir nuveiksime tai kartu, kad butu drasiau.
Dekui visom, esat saunios. smile.gif
Atsakyti