labas merginos, yra chamavotu paneliu, as pati visokiu per tuos 4 menesius gaudavau i az prasymu, juokingoiausias buvo,kad surinkciau partija merginu,kad 2 pora jos galetu uzsisakyti...prase viena nu taip taip....
tada buvo vasara, aktualu buvp kojeles, tad visom tai lyg skaudziau sirdelese buvo....o dabar ilgi batai,iklotukai ir eini nosyte patempus bet beda niekur nesitraukia...gryst namo reikia, pobuviai, kaukiu baliai, nesuvaidonsi per karnavala seksualios med sesutes, nebent princese pusta suknele na taip..visad ieitis yra...laikykites, patikekite svajones pildos....ir su kaupu
as vis gyvenu siluma, jura ir atostogu dvasia;-]]]vis paziuriu faceboke fotkes mmmm noriu vel kur silta pabuti...bet ateis vel kada tam laikas...
kaip jauciuos- dedu ant randel;iu, tiksliau demeliu tokius pleistriukus nuo randu..sako geri jie..po to suzinojau lazeriu galima pasalinti jei bus [pernelyg ryskus...dabar jau viskas puse bedos man...uztepdavau maskuojanti max faktor piestuka jei kur pasivaiksciot,o taip deginomes, maudemes ir vargo nemaciau..tik va kaire koja paskauda...bet vis maziau ir eisena taisosi kazkaip..palengva atsitiesiu i vezias
o jum stiprybes,kantrybes ir kurios svajojat svajokit...pamatysit nepastebesit kaip prabegus kuriam laikui lakstysit miniakais
ikiukas
tada buvo vasara, aktualu buvp kojeles, tad visom tai lyg skaudziau sirdelese buvo....o dabar ilgi batai,iklotukai ir eini nosyte patempus bet beda niekur nesitraukia...gryst namo reikia, pobuviai, kaukiu baliai, nesuvaidonsi per karnavala seksualios med sesutes, nebent princese pusta suknele na taip..visad ieitis yra...laikykites, patikekite svajones pildos....ir su kaupu
as vis gyvenu siluma, jura ir atostogu dvasia;-]]]vis paziuriu faceboke fotkes mmmm noriu vel kur silta pabuti...bet ateis vel kada tam laikas...
kaip jauciuos- dedu ant randel;iu, tiksliau demeliu tokius pleistriukus nuo randu..sako geri jie..po to suzinojau lazeriu galima pasalinti jei bus [pernelyg ryskus...dabar jau viskas puse bedos man...uztepdavau maskuojanti max faktor piestuka jei kur pasivaiksciot,o taip deginomes, maudemes ir vargo nemaciau..tik va kaire koja paskauda...bet vis maziau ir eisena taisosi kazkaip..palengva atsitiesiu i vezias
o jum stiprybes,kantrybes ir kurios svajojat svajokit...pamatysit nepastebesit kaip prabegus kuriam laikui lakstysit miniakais
ikiukas
Niniuks, o kaip naujaji kaulini audini tavo organizmas formuoja, ar kaip priklauso, ar greiciau ar leciau? ar irgi reikes buti 4 menesius su aparatais? kada darysi ciurnos operacija, ar dar nebebunant aparatuose?
labukas, na man dar nedare rentgeno... buvo planuota kaipo antradieni, taciau vaziuosiu rytoj, nes kazkas darosi su 2 vinutemis - apraudonavo ir kaip cia pasakius...bega kazkas... skauda. na bet as jau ciupau antibiotikus ciurna paliksiu kaip buve - man kolkas pakanka ir tiek vargu gal kita vasara, ar net veliau. mes su gyd jau ir apie tai kalbejom, jog pirma susitvarkom blauzdikauli, nes as neiskesciau dvieju procesu... jeigu atvirai, tai as tau siulyciau pas ji nuvaziuot ir pasikonsultuoti, ves galbut geriau ciurna pradzioje susitvarkyti, tuo labiau kad tu turi laiko kol ateis tavo eile, gal net po viena kojyte susitvarkytum ir su darbu nebutu problemu. operacija nesudetinga, gyja greitai ir pan... taip, zinau ka apie implanta galvoji, bet pas tave tikrai visiska pilnapadyste, manau tau reikia butinai. be to nepamirskim - implanta kaip ideda, taip ji ir isimti galima.
na o as laukiu rytojaus ir butinai pranesiu kaip sekesi. tiesa, jei man pasiulys pasilikti ligonineje - pasiliksiu, tuomet pranesiu apie rezultatus kiek veliau
geros popietes visoms
iki
na o as laukiu rytojaus ir butinai pranesiu kaip sekesi. tiesa, jei man pasiulys pasilikti ligonineje - pasiliksiu, tuomet pranesiu apie rezultatus kiek veliau
geros popietes visoms
iki
labas merginos...esu pavargus, einu miegucio, negaliu atsitupt, na ir negalejau, tad dirbt man biski sunkoka, turiu lankstytis;-[[[ na bet nebeilgai liko..laikaus niniuko dietos ji suuuuperine..tikrai matosi..aciukas
o kaip tau..na man skambint tau be galo brangu...is lt skambindavau...na buk gerute parasyk....cia ar i az,...gali ir i tel2 tel..jis veikia, tik saskitoj nera nieko..as taip noreciau pirmadieni vaiksciot po kapines ir degioti zvakeles..tai mano seimoje gili tradicija..prisiperkam ju dau ir degam ant giminiu ir kapeliu kurie nesulaukia lankytoju..atpalaiduoja, suteikia ramybes man sis ritualas..si kart pasadejo uz mane aplekt 2 kapinaites mama..as su dukra nuo mazens ,,,na kai ji buvo mazyte pradejau ir nepraleidau gal ne metu..o cia linksminas visi..as tik pasirenginejau ir pasifotkinau;-]]svest neaaa;-]]valgau tik tai kas dietoj ir ne kasnelio i sona.o kojos paskauda kai reik ilgokai pastoveti..bet dabar pastebejo ir vis gaunu pasedet;-]]]na cia mano problemikes..reiks gal kokia fizioterapijos kursa padaryt..paprayt gydytojo savo siuntimo...nes kitaip nezinau nezinau...o apie Edita pagalvoju labai daznai..taip noris gal patarti..gal paguost ar kazka pasakyti...gal ka is praktikos ar siaip...
tikius visoms nuotaika puiki.juk ilgi batai, paltukai padeda.....
ikiukas
BUCKIS
o kaip tau..na man skambint tau be galo brangu...is lt skambindavau...na buk gerute parasyk....cia ar i az,...gali ir i tel2 tel..jis veikia, tik saskitoj nera nieko..as taip noreciau pirmadieni vaiksciot po kapines ir degioti zvakeles..tai mano seimoje gili tradicija..prisiperkam ju dau ir degam ant giminiu ir kapeliu kurie nesulaukia lankytoju..atpalaiduoja, suteikia ramybes man sis ritualas..si kart pasadejo uz mane aplekt 2 kapinaites mama..as su dukra nuo mazens ,,,na kai ji buvo mazyte pradejau ir nepraleidau gal ne metu..o cia linksminas visi..as tik pasirenginejau ir pasifotkinau;-]]svest neaaa;-]]valgau tik tai kas dietoj ir ne kasnelio i sona.o kojos paskauda kai reik ilgokai pastoveti..bet dabar pastebejo ir vis gaunu pasedet;-]]]na cia mano problemikes..reiks gal kokia fizioterapijos kursa padaryt..paprayt gydytojo savo siuntimo...nes kitaip nezinau nezinau...o apie Edita pagalvoju labai daznai..taip noris gal patarti..gal paguost ar kazka pasakyti...gal ka is praktikos ar siaip...
tikius visoms nuotaika puiki.juk ilgi batai, paltukai padeda.....
ikiukas
BUCKIS
Anil, o kaip tos kraujosruvos, kur buvo?????????????????
labuks kraujosruva isnyko, ji mane buvo stipriai isgazdinus, bet gal kokia maza kraujagislyte, kapiliaras truko nuo aukstakulniu, juk kojos blauzdos issitempia...bet taip kaip minejau vis niekaip nepritupiu,ir klupot skaudu...na bet reikia laiko...turi susitvarkit!!!gal i egles sanatorija reiks vykt..hm..net nezinau...rebilitacija kokia atlikti...na bet reikia laiko, laiko, laiko... as laikaus niniuko pasiulytos dietos, svorio gal 5kg netekau , bet slaunys isliko ir ant keliu bisli yra mesikes, tad xsiukas lyg ir toks pat...gal irgi juk tam x siukui isnykt laiko reikia....vaiksciojau su graziais trumpaauliais, na jauciaus sauniai, kazkaip kitoks jausmas mums reikia to moteriskumo, norim but grazios, simpatiskos, seksualios, madingos ir isreikst save ne tik per darbus, bet ir per ruba.....juk kaip viska keicia kai bendrauji su zmonem apsirengus moni sijonuka ir net nereik galvot tau nueinant ar nuziures kojeles lyg ramybes jausmas dusia uzvaldo pagalvoji, kad pasaulis be proto idomus ir pilnas staigmenu...juk net nesitikejom pries2metu, kad taip va pakryps..na dusej zinojau,kad kreivas kojas kaip nors, kur nors issitiesinsiu nes kazkokia nuojauta buvo...juk ieskojau ieskojau ir ieskojau..atsitiktinumo deka radau ta varianta....
ruduo, man visad noredavos jau ilgo paltuko ir ilgaauliu, o dabar su iki keliuku paltuku noriu vaikstinet tik....na, bet as ne vien uz mini rubus, reik ir ilgu sukneliu,dzinsu, paltu, kelniu ir tt....
visoms graziu dienu, optimizmo, noru issipildymo..aciu, kad esate
ruduo, man visad noredavos jau ilgo paltuko ir ilgaauliu, o dabar su iki keliuku paltuku noriu vaikstinet tik....na, bet as ne vien uz mini rubus, reik ir ilgu sukneliu,dzinsu, paltu, kelniu ir tt....
visoms graziu dienu, optimizmo, noru issipildymo..aciu, kad esate
Sveikos, visai nebeparasau, ir paskaitau retai.....
Tiesa pasakius nelabai turiu ir ka parasyt, darbas namai, pirmokeles namu darbai, valgio ruosimas, miegot ir vel nuo pradziu.....va taip va nuo rugsejo gyvenu...
bet va smagu kaip visada anil postus paskaityt, smagu del niniuko, kad po truputi arteja svajones link...
anil, kas per dieta? o kojos tikriausiai sukusta paskiausiiai... ir turbut sunkiausiai... bet gi ir nebuvo pas tave jos storos
Tiesa pasakius nelabai turiu ir ka parasyt, darbas namai, pirmokeles namu darbai, valgio ruosimas, miegot ir vel nuo pradziu.....va taip va nuo rugsejo gyvenu...
bet va smagu kaip visada anil postus paskaityt, smagu del niniuko, kad po truputi arteja svajones link...
anil, kas per dieta? o kojos tikriausiai sukusta paskiausiiai... ir turbut sunkiausiai... bet gi ir nebuvo pas tave jos storos
QUOTE(azen @ 2010 11 04, 22:49)
Sveikos, visai nebeparasau, ir paskaitau retai.....
slaunys yra pas mane..., o blauzdos ner storos,kaulai smulkus....mano tokia figura, klubai ir krutine nemazi nu ir slaunis paaugo...tad reik ,kad pakustu...na jei ne xsiukas palikciau tas slaunis, tik pilvu rupinciaus, o dabar reik ir slaunis tirbdyt.....imeciau 3 naujas foto i fotki...na as nematau pasikeitimu, o siaip gal ir keicias is leto..pamazu..o del dietos ivesk google japoniska dieta ir spausk pirma nuoroda..ten ta pati dieta bet tau nereik mest juk svorio...na bet ta dieta ereguliuoja virskinima, metabolizma...galima sako po to valgyt ir nepriauga svoris..bus matyt, po dietos jau svajoju vagyti kinu restorane dubline su kraseliuksciu niam niam niam...
Na, mergytes, kaip gyvuojat???????????????
Anil, ar jau privalgei kinu maisto?????????? ))
niniuk, kaip tau, ar jau buvai Klaipėdoj, kaip laikosi tavo kojytes????? Kasdien apie tave pagalvoju, taip noretusi pasimatyti......
as kasdien einu i darba su sijonais, prisikisu i pedkelnes petuku, ilgus batus uzsimaukslinu ir pirmyn....o ka daryt, taip norisi tu sijonu...
Anil, ar jau privalgei kinu maisto?????????? ))
niniuk, kaip tau, ar jau buvai Klaipėdoj, kaip laikosi tavo kojytes????? Kasdien apie tave pagalvoju, taip noretusi pasimatyti......
as kasdien einu i darba su sijonais, prisikisu i pedkelnes petuku, ilgus batus uzsimaukslinu ir pirmyn....o ka daryt, taip norisi tu sijonu...
labukas, nu va, gal pagaliau ir saltukas pasirodys! laukiu nesulaukiu salnu ir sniego - sausas saltas oras turetu mano kojoms labiau tikt nei dregme buvau pas gyd, viskas labai supaprastejo - turiu tik su ''zelionke'' tepliotis ir tiek. taip pat maziau vaiksciot, kas man visai patiko, - as ir taip nevengiu patinginiaut na istikruju tai niekas dabar kaip ir nebevyksta, laukiu kol nuims aparatus ir tiek. o tai nebus greiciau nei sausio men. lankstyt kaires kojos dar neina na manau ir neiseis kol nenuims aparatu, nes, matyt, man tai ir psichologinis dalykas, - as bijau per jega lankstyti. be aparatu galvoju prisiversiu ir pralankstysiu. masina jau vairuoju gana seniai, nebeatmenu ar minejau. pas gydytoja pati nuvaziuoju, na net didelius atstumus nuvaziuoju (300km + 300km ). jei vaziuoju viena ir zinau kad teks kazkur pesciomis eiti, tai pasiimu viena lazda, nes bijau jog galiu prarasti pusiausvyra arba kas nors netycia stumteltu ar uzkliutu, todel bijau griuti be lazdu vaikstau jei turiu i ka isikibti uz parankes maudytis taip pat igudau ir jokiu problemu tame nebera rezultatai?, ne, rezultatu kol kas nematau ir nematysiu kol nenuims aparatu ir neisnyks iksas ba, gal ne taip issireiskiau, - matau jog forma pasikeite, blauzdos patiesejo, taciau kojos yra ikso formos dabar, kaip zinome is Anil patirties taip ir turi buti. zinoma siek tiek baisoka kai matau kitoki koju klisuma, taciau reikia tvirtai tiketi jog viskas pasikeis, ka as ir darau, - pasitikiu ir tikiu ir tiesiog laukiu tai tokios naujienos is manes
linkiu geros savaiteles
nesusalkit
linkiu geros savaiteles
nesusalkit
QUOTE(ANIL30 @ 2010 11 04, 22:21)
slaunys yra pas mane..., o blauzdos ner storos,kaulai smulkus....mano tokia figura, klubai ir krutine nemazi nu ir slaunis paaugo...tad reik ,kad pakustu...na jei ne xsiukas palikciau tas slaunis, tik pilvu rupinciaus, o dabar reik ir slaunis tirbdyt.....imeciau 3 naujas foto i fotki...na as nematau pasikeitimu, o siaip gal ir keicias is leto..pamazu..o del dietos ivesk google japoniska dieta ir spausk pirma nuoroda..ten ta pati dieta bet tau nereik mest juk svorio...na bet ta dieta ereguliuoja virskinima, metabolizma...galima sako po to valgyt ir nepriauga svoris..bus matyt, po dietos jau svajoju vagyti kinu restorane dubline su kraseliuksciu niam niam niam...
man ne svori rei mest o pilvuka mazint, o ir virskinimas streikuoja... bet cia gal nuo vaistu... nes informaciniam lapeli yra toks salutinis poveikis.
apziurejau tavo kojas, jos puikios!!!!!!