QUOTE(ela3 @ 2010 10 03, 12:40)
Sveikute, Gute Pinkute,
Norejau paklausti su kokiais aparateliais tiesinate savo dukrytes kojeles? Kas ten per itvarai? Nes maniskes yra X formos. Bet gydytojas israse tik ortopedinius padelius ir masaza, kuri dabar darau pati bei uzsiimame atitinkamu sportu.
Norejau paklausti su kokiais aparateliais tiesinate savo dukrytes kojeles? Kas ten per itvarai? Nes maniskes yra X formos. Bet gydytojas israse tik ortopedinius padelius ir masaza, kuri dabar darau pati bei uzsiimame atitinkamu sportu.
Na masažai ir sportai tai yra gerai, įdėklai į batus, na aš iš jų rezultatų nematau( sūnus nešioja, šiaip pas jį x žymiai didesnis nei pas mažąją, bet jis kadangi bernas, tai ramiau reaguoju, nors perėjau krūvas daktarų ir niekas nieko nepasiūlė panašaus.Žinau, kodėl.
Brangiai tai kainuoja, nelabai aš suprantu kodėl ir už ką tokie pinigai, bet tikiuosi bus rezultatas, o tai svarbiausia). Ortopedinės prekės, daro tokius įtvarus, kurie dedasi ant kojų. Ant šlaunies ir blauzdos silikoniniai įtvarai, sujungti metaline lazdele ir užsisega su zakliopkėm, plius ant kelių dedasi guma kad geriau pritrauktų koją.Na susisega koja per 3 vietas.Mes darėme nakčiai, tai su jais negalima vaikščioti.
Šiaip tai labai įdomu, jie visi pripažįsta, kad kuo mažesnis vaikais, tuo paslankesnis kaulas, ir galima pasiekti rezultatų greičiau.Bet realiai niekas niekada nepasiūlo, nes tai yra dideli pinigai ligonių kasom.
Man irgi rodė daugelis pirštą prie smilkinio, kad kam reikia, nedidelis x ir pan.Bet aš žinau, kad tai yra paveldėta ir netikiu, kad ji išaugs.Nes pas mano močiutę buvo siaubingas x, ir pas mane yra.Vienu žodžiu,bet ieškojau ir radau daktarą, kuris mane suprato, ir padėjo.