labas
na kas seka musu ''nuotykius'', tai as jau namie. sukima pristabde gyditojas iki kol jis grys is atostogu. viso pasukau beveik 7 dienas, taciau sukimas buvo issibarstes per daugiau dienu del mano nepakantos skausmui
o dabar turiu atsistoti. o cia irgi man didelis darbas. mano kaire koja visai nesilanksto, pradzioje siek tiek lenkesi. dabar nebeismanau kaip elgtis, kaip priversti raumeni atsipalaiduoti ir laisti kojytei susilenkti. tiesa daug skaiciau rusiskame forume kur diskutuoja jau pasidariusios. tokiu atveju kaip as ir ten pasitaiko
taip sakant gulinciu rastu per visa sukimo perioda
turiu nedidele santrauka kaikuriu minciu, taciau visa yra rusiskai, jei kas kalba ir domisi, galiu atsiusti. imetu pora cia viena mergi na raso: [Викуся, встать и пройтись с ходунками ты и на следующий день после ОП сможешь))) тут дело в крутке, некоторые легко все переносят и в принципе передвигаються, а кто-то лежит в лежку месяц, а то и больше, как я например... В любом случае я бы закладывала месяц точно на период несамостоятельности...], kita raso: [У меня сегодня 14 день крутки , с первого дня крутки перестала ходить теперь больно даже на ногах просто стоять .Через неделю закончу крутку и тогда планирую учиться ходить,а сейчас просто дергаю ногами ,поднимаю их за веревочки. Эта неделя для меня очень тяжелая... боли ,синяки появились и ноги просто "горят" (только так могу описать это ощущение) .Помогает мне хоть и временно лиотон,обезболевающие не действуют на меня ... не могу ни есть ,ни спать... слабая я ,постоянно реву.] zodziu visko yra. pasirodo ir vaiksto per sukima tik tos, kurioms ne pilna osteotomija, o mums pilna. paskaitykit:[Айра, если сильная боль, не ходи!!! Я из 18 дней крутки только первые четыре дня ходила, потом все, абзац!!!! лежала не вставая вообще. Мне и лежать-то было больно. Только мой тебе совет, дрыгай потихоньку стопами, на себя от себя, а то я пролежала бревном, потом не могла даж нормально встать, так сухожилие болело.] na zinau ar cia save raminu ar tiesiog ieskau pasiteisinimo kodel atsisakia vaikscioti ligonineje, bet kaip matot per sukima ne pyragai jei paskubi
negazdinu jokiu budu
kiekvienas zmogus turi savo skausmo slenksti, na o as niemogu cherez niemogu (negaliu per 'negaliu')...
ka gi, ziuresiu kaip gyvent toliau... po mazdaug 2 savaiciu tikriausia vel teks siek tiek pasukti, tai matau ir pati, taciau galbut istikruju nereikes tiek daug, kaip man paciai atrodo... ziauriai bijau sukimo skausmo!
tikiuosi Anil uzsimirs nors trumpam ir pasidziaugs savo atostogomis
gero gai vejo ir siltos saulutes!
iki visoms
puikaus rudens