Įkraunama...
Įkraunama...

Kreivos kojos 3

QUOTE(Ilgakase @ 2010 09 28, 21:35)
stiprybes pupa, viskas laikina ir netruks pareiti...o su tuo lietum tai tikrai idomiai  g.gif kazin kaip Anil, ar pajuto kojos oro permainas?

labuks..as tikraineauciu jokiu skirtumu ar lyja, ar dargana,ar grazus oras.desine koja ne kiek neskauda,o kaire skauda kai toleliau paeinu...isiskauda ir ja dedu labai atsargiai,lyg vilkciau..ji visad buvo silpna, nekeliau ilgai jos, gal todel ir skauda...o siaip ner man skirtumk kauliukams koks oras..matysim Egipte ka pajus kojeles;-] tikiuos pailsesiu, ie idegsiu..bus kauliukam i gera...
jaucius neblogai, man taip gera, kad niniukui matos akivaizdus kauliuku tiesumas.saunu laaaabai!!!!matot svajones pildos.mes stiprios!!!!ir juk turim daug svajoniu, mokekim mylet gyvenima.jis be galo nuostabus.va ilgakase gavo darba, kraseloiukste turi meile,svajoniu daug, nuostabu teti, na jos mamytes nemaciau, bet tevukas be galo malonus ir dvasisngas zmogus.Akvijike irgi turi mylima zmogu, seima nuostabia ,as jau be aparateliu ir nuostabia dukra turiu, bei gera drauga..busim laimingos,esam laimingos, kad ir tiek prisinervine del tu kojeliu...o ir tos kuriu nezinau manau turi visame kame izvelgt laime ir va pasvajot, kad kojeles tures grazias ir tiesias...
Atsakyti
....sad.gif mano kaire koja irgi kvailioja. ir dar kaip!!! vakar vel visa naktis bemiege. ir siandien ne kas skiriasi - negaliu sukti. tai va, desine keliauja o kaire stovi. viskas nusikelia vis tolyn ir tolyn ir tolyn, ir taip man jau i pesimizma ''lenkia''. vaziuosiu namo penktadieni, ten gal greiciau bus g.gif na, beabejo ne greiciau, bet silciau tai tikrai! cia pasidare salta, o dar nekurena! zodziu nuleist koju negaliu nes tuoj nusala... sad.gif o nevaikstau, tai kaip ir ''sustingus'' esu. ne kas.
nesusalkit ir jus
iki 4u.gif
Atsakyti
kaip šaunu, kad Anil kojos nereguoja i orus wub.gif
o tau nIniuks, stiprybes, na pasistenk išlikti geros nuotaikos, kad ir kaip sunku būtų....viskas bus gerai...o namuose tai ir sienos padeda.....na kaip su sienom, tai nežinia, bet artimųjų kompanija ir pažįstama aplinka tikrai ramins.....

nu bet kaip idomiai su tom kairem kojom g.gif vienai butu, tai sakytum, kad gal cia zmogiska klaida, gal i koki nerva ar sanari pataike....bet kad abiem g.gif na bet tikekimes , kad su laiku susitvarkys viskas.....

Gražiai Anil aprašė, tikrai reikia džiaugtis, gyvenimas is esmės juk gražus ir stebuklingas, o tos laikinos nesėkmės...ech ateina ir praeina....dažniausiai smile.gif
Atsakyti
labas smile.gif na kas seka musu ''nuotykius'', tai as jau namie. sukima pristabde gyditojas iki kol jis grys is atostogu. viso pasukau beveik 7 dienas, taciau sukimas buvo issibarstes per daugiau dienu del mano nepakantos skausmui sad.gif o dabar turiu atsistoti. o cia irgi man didelis darbas. mano kaire koja visai nesilanksto, pradzioje siek tiek lenkesi. dabar nebeismanau kaip elgtis, kaip priversti raumeni atsipalaiduoti ir laisti kojytei susilenkti. tiesa daug skaiciau rusiskame forume kur diskutuoja jau pasidariusios. tokiu atveju kaip as ir ten pasitaiko smile.gif taip sakant gulinciu rastu per visa sukimo perioda smile.gif turiu nedidele santrauka kaikuriu minciu, taciau visa yra rusiskai, jei kas kalba ir domisi, galiu atsiusti. imetu pora cia viena mergi na raso: [Викуся, встать и пройтись с ходунками ты и на следующий день после ОП сможешь))) тут дело в крутке, некоторые легко все переносят и в принципе передвигаються, а кто-то лежит в лежку месяц, а то и больше, как я например... В любом случае я бы закладывала месяц точно на период несамостоятельности...], kita raso: [У меня сегодня 14 день крутки , с первого дня крутки перестала ходить теперь больно даже на ногах просто стоять .Через неделю закончу крутку и тогда планирую учиться ходить,а сейчас просто дергаю ногами ,поднимаю их за веревочки. Эта неделя для меня очень тяжелая... боли ,синяки появились и ноги просто "горят" (только так могу описать это ощущение) .Помогает мне хоть и временно лиотон,обезболевающие не действуют на меня ... не могу ни есть ,ни спать... слабая я ,постоянно реву.] zodziu visko yra. pasirodo ir vaiksto per sukima tik tos, kurioms ne pilna osteotomija, o mums pilna. paskaitykit:[Айра, если сильная боль, не ходи!!! Я из 18 дней крутки только первые четыре дня ходила, потом все, абзац!!!! лежала не вставая вообще. Мне и лежать-то было больно. Только мой тебе совет, дрыгай потихоньку стопами, на себя от себя, а то я пролежала бревном, потом не могла даж нормально встать, так сухожилие болело.] na zinau ar cia save raminu ar tiesiog ieskau pasiteisinimo kodel atsisakia vaikscioti ligonineje, bet kaip matot per sukima ne pyragai jei paskubi smile.gif negazdinu jokiu budu smile.gif kiekvienas zmogus turi savo skausmo slenksti, na o as niemogu cherez niemogu (negaliu per 'negaliu')... schmoll.gif ka gi, ziuresiu kaip gyvent toliau... po mazdaug 2 savaiciu tikriausia vel teks siek tiek pasukti, tai matau ir pati, taciau galbut istikruju nereikes tiek daug, kaip man paciai atrodo... ziauriai bijau sukimo skausmo!
tikiuosi Anil uzsimirs nors trumpam ir pasidziaugs savo atostogomis smile.gif gero gai vejo ir siltos saulutes!
iki visoms
puikaus rudens wink.gif
Atsakyti
o kaip suprasti ne pilna osteotomija? g.gif
Atsakyti
pilna kai skeliamas visas kaulas. brrr
Atsakyti
nu jau kazkaip baisu man labai tas sukimas patapo blink.gif
naiviai tikiuosi, kad lengviau pernesiu viska....kol kas mano baisiausias skausmas - tai gimdymo, kai vaikas jau lenda lauk...
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2010 10 02, 17:32)
nu jau kazkaip baisu man labai tas sukimas patapo blink.gif
naiviai tikiuosi, kad lengviau pernesiu viska....kol kas mano baisiausias skausmas - tai gimdymo, kai vaikas jau lenda lauk...

nu ten panos ir apie tai raso... smile.gif na bet kikviena kitaip tuos du dalykus sugretina. bijoti nereikia, - vistiek niekas niekada siaip is dangaus nenukrenta (nebent kokia plyta), visos iskencia, iskentesi ir tu wink.gif man tai apskritai viskas visada labiau skauda blink.gif blink.gif as dabar lipu i siena kai bandau kaire koja sulenkt...- kaip tai padaryti?!?!?! desine kuo puikiausia, bet jai bus hana jei aS vien su desinia remsiuos. buvau atsistojus siandien, - visai netaisyklingai sad.gif atkisau sikna ir pamindziukavau vietoje tiek to ir atsistojimo... senelio vezimelyje vazinejuosi po kambarius ir tiek. verysad.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
gal gali imesti to rusu forumo nuoroda? 4u.gif
stiprybes tau pupa, prabegs tas sunkus laikas vistiek !!!!!!!o ka gydytojas sako, kodel ta kaire koja tau streikuoja? ir kada tau reiks vykti i ligonine pasirodyti? ar dare rentgena pries isleidziant namo, ar viskas gerai gyja? kaip kraujas tavo? ar nebandei to masazuojancio dirzo skausmui iveikti?

o kada Anil i Egipta isvaziuos (o gal jau ten yra)?
Atsakyti
Sveikėtus, na kaip skaitau jūsų išgyvenimus, tai man darosi baisu, bet jai tai yra gyvenimo tikslas, tai tada reikia viską iškęsti.
O aš noriu jums padėkoti, už šią temą 4u.gif
Jai ne jūs niekada nebūčiau žinojus o dabar ir jau gavus aparatus tiesinti vaiko kojom.
Taip , kad aš jau kankinu savo mažutę, ir kiekvieną naktį dedam kojytes į įtvarus. Šiąnakt pirmoji naktis, kai pilnai išmiegojo su jais visą naktį, ir išmoko jau apsiversti.
Tikiuosi, kad mums tai padės, ir ji galės džiaugtis tiesiomis gražiomis kojomis
Atsakyti
gute pinkute, as net apsiasarojau 4u.gif perskaiciau savo mamai tavo zinute o ji zliumbdama nubego i kita kambari. fantastika! ir kaip malonu kad musu tema musu ieskojimai musu info apie fakta kad yra Lietuvoj daroma vaikuciams koju tiesinimas padejo ir jums kuo greiciau susizgribti thumbup.gif gaila suauge dar neturi tokios paprastos galimybes nueje pas seimos gydytoja gauti siuntima pas ortopeda grynai del klisu kojyciu, na bet gaal kada nors ir tokie dalykai bus visai norma cool.gif (pasakiau ir nepatikejau)

ilgakase, as cia skaitau http://legscorrectio...thread.php?t=22 bet jei taves neileis tai tiesiog turi i ta foruma prisiregistruoti. nuoroda yra su mano vardu, jei iseis tai tiesiog naudokis tuo paciu, jei ne susikurk savo. jei skaitai rusiskai tai nebus problemu viskas labai paprasta. yra daug temu, merginos net dienorascius turi. bet skaityti LABAI daug smile.gif apsiginkluok kantrybe. as beskaitydama pradejau ''pazinti' merginas, stebeti ju visa op eiga, buna komisku situaciju, jos visos tokios saunios ir gera jumoro jausma turi, kartais net garsiai juokdavausi smile.gif mes su Anil kartais per sakipa kai susirasinedavom, imesdavau jai anigdotisku pasakymu is paciu liudniausiu situaciju smile.gif pvz, tcto dielat jesli nedavolen operacijei? atsakymas ''zastrelitcia'' lotuliukas.gif
na o as vis vartaliojuosi lovoj, kai skausmas aprimsta imu judintis smile.gif stojuosi kad ''pakyboti'' ant vaikstykles ir vis prisimenu nuostabios fizioterapiautes is ligonines balsa: neatkisk siknos! tada dziaugiuosi, kad jos nera cia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif prisimenu visus jos nurodymus, bet deja deja, kaire koja del skausmo neleidzia man judeti i prieki, o zinau kad turiu padaryti tai, bet nezinau ar galiu per skausma... unsure.gif
taip, manau Anil jau paskendus egiptietiskoj saulutej. ji isvaziavo, manau dar savy turedama stipru nerima del kaires kojos taip pat, bet tikiuosi pavyks visa tai pamirsti, nes orelis ten manau fantastiskas smile.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif ka gi iki greito 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niniuks: 03 spalio 2010 - 11:43
QUOTE(gutė pinkutė @ 2010 10 03, 09:14)
Sveikėtus, na kaip skaitau jūsų išgyvenimus, tai man darosi baisu, bet jai tai yra gyvenimo tikslas, tai tada reikia viską iškęsti.
O aš noriu jums padėkoti, už šią temą 4u.gif
Jai ne jūs niekada nebūčiau žinojus o dabar ir jau gavus aparatus tiesinti vaiko kojom.
Taip , kad aš jau kankinu savo mažutę, ir kiekvieną naktį dedam kojytes į įtvarus. Šiąnakt pirmoji naktis, kai pilnai išmiegojo su jais visą naktį, ir išmoko jau apsiversti.
Tikiuosi, kad mums tai padės, ir ji galės džiaugtis tiesiomis gražiomis kojomis

Sveikute, Gute Pinkute,

Norejau paklausti su kokiais aparateliais tiesinate savo dukrytes kojeles? Kas ten per itvarai? Nes maniskes yra X formos. Bet gydytojas israse tik ortopedinius padelius ir masaza, kuri dabar darau pati bei uzsiimame atitinkamu sportu.
Atsakyti