Įkraunama...
Įkraunama...

Kreivos kojos 3

Niniuk, o ka tau tos sesutes padejo pirmaja nakti apart nuskausminamuju suleidimo?
Atsakyti
labai konkreciai ir isties ko labiausia ir reikejo: atsargiai judino mano kojas is vienos i kita pozicija, masazavo svelniai kulnis, kilsteldavo kad netirptu nuo prispaudimo, galiausia kartu radome tokia pozicija taip jas padejom, kad galejau kesti iki kito pajudinimo.keita, bet vien koju patraukimas is vienos vietos i kita atrode tikrai gelbsti. as sakau sesutei man kazkodel ''vaidenasi'' kad jei padesiu taip tai neskaudes, o ji man sako: taip kaip tau vaidenas, taip ir darykim smile.gif lengviausia kojom, kai pakisa ''kietas'' pagalveles tarp achilo ir sulenkimo, tuomet visa svori laiko blauzda, o kai blauzda nutirpsta, siek tiek lengvai kilstelejus su kito pagalba vel galima gyventi. na o jei spausis kulnas ir jis nutirps, tai skausmas didesnis to kulno nutirpimo nei po aparatais smile.gif sesute net pirstines pripute kad paramstytu be didelio spaudimo, kad netirptu nes ir taip to skausmo pakanka. tai gi, geriau kai sesele ne vien nuskausminamus suleidzia smile.gif ir pakvietus ateina iskart, o ne po 20 min smile.gif 4u.gif

jei kas nezino, imeciau nuotraukyciu. atidariau salia kita akbuma, nes ne kiekviena tikriausia nores ziureti i pirma ''stadija''. jei ten kartais praso slaptazodzio, tai jis toks pats.
Atsakyti
eina sau, kaip faina, kad tokios fainos sesutes cia dirba drinks_cheers.gif thumbup.gif wub.gif paklausiau todel, kad zinoti kitoms merginoms ir sau paciai aisku, galbut ko reiketu prasyti, kad palengvinti isgyvenimus ligonineje po operacijos.....o tai tu isvis net nebandei stotis ne karto????
Atsakyti
oj ne. tik 3 kartus buvau nuleidus kojas, bet net nesiekiau grindu... man sukasi galva... ir nesilanksto kojos kiek reikia-skauda. manau pirmadieni teks verkti... sad.gif kaip nors...
Atsakyti
kad ir kaip bus sunku, vistiek eik, nes kuo ilgiau gulesi, tuo bus sunkiau pradeti.....nes "pasimirsta" zmogui vaiksciojimas ir kt. priezastyss....bet pamatysi, viskas bus gerai thumbup.gif vis galvok apie Anil, kaip ji ejo.....o ar turi istisai koki artima zmogu salia dienomis? kaip siandien naktis praejo? kaip maistas ligonineje?ar nevaro is proto keturios palatos sienos?o kada tau prasides sukimas?
Papildyta:
beje, ar gerai man matosi, kad pas tave aparatuose apatiniai vinys ne tokie atsikise kaip buvo pas Anil? ax.gif
Papildyta:
o kiek kainuoja palata, turbut ir tu guli vienvieteje mokamoje?
Atsakyti
oi kaip senai cia rasiau, vis paskaitinedavau, buvau visad salia. Niniuk, mes sergam uz tave. laikykis, tau kuo didziausios stiprybes.....butinai pranesinek, kaip tau ten sekasi, kaip jauties? smile.gif
Atsakyti
sveikutes, man atrodo vinutes tokios pacios. yra atsikisusios tos apatines taip pat. manau jos nera taip giliai, nes virsutines kistos kazkaip istrizai. siandien jau sedziu ir eksperimentuoju su savimi, t.y. laukiu kuomet ims skaudeti galva. vakar galva plyso. ryte nubudau laimingiausias zmogus su tokia lengva ir sviesia galva, kad net bijojau pajudet kad tik nedingtu tas stebuklas. na isdrysau atsisest ir kol kas dar sedziu, beabejo su pasunkejusia galva. reikia butinai suregulioti hemaglobina, ir jus ziurekit valgykit gelezies (ne tiesiogiai aisku tongue.gif ) ir amziaus grupes vitaminu. kasdien!!!! brangu, bet bent koki menesi pries operacija. Anil buvo absoliuciai teisi besiruosdama operacijai!
nezinau kada suks, gal ryt suzinosiu. maistas man tinka. as neturiu apetito deja... na bet valgau hematogena ir kt priskirtus vitaminus. palata man taip pat tinka, nes as gerai jauciuosi viena, kai galiu daryt ka noriu smile.gif isskyrus vaikscioti tongue.gif lotuliukas.gif Kaip jau ir minejau anksciau nieko istikruju nesinori, nei tv nei knygu nei laikrasciu nei kompo nei rasyti nei skaityti...tik mastau smile.gif na, kad pasitaike proga ir puseseres vaikinas pakiso omnikonecta tai sakau reikia butinai pasinaudoti. na bet jei apsiramins galvos skausmai ir koju skausmas po pasukimu nevarys is proto, tuomet tikriausia paziuresiu kokia tv programele, nes nuo skaitymo blogai galvai...skauda sad.gif
na o kojos, kojos kojos, - jos visada siek tiek maudzia. labai sunku joms ka isakyti - nejudrios nors nusisauk smile.gif kolkas negaliu pasakyti kaip jauciuosi psichologiniu atzvilgiu, bet faktas, kad jauciu dideli dekinguma gydytojo sugebejimams, jo norui padeti, jo neabejingumui ir supratimui mano problemos (tame tarpe ir jusu visu), vadinasi matyt kazkur pasamoneje jau suvokiu, kad koju forma jau tuoj keisis, kad jau taip kaip buvo nebebus niekada.
bet paskutinis etapas, ir tas toks laimes antpludis dar pas mane neatplauke...cia jau Anil gali papasakoti konkreciau. to as dar laukiu. ir laukiu be galo be krasto, nes sunkumu daug isgyvenau per sias kelias dienas.
na ar lanko mane cia kas ? smile.gif doh.gif lanko lanko smile.gif mama, puseseres, pusbrolis, tecio sesuo buvo, laukiu dar poros draugu ateinant, bet istikruju, kaip ir sakiau bent jau pradzioje nieko nesinori. beabejo butu gerai jei turetumet kazka kas pasiryzes nemiegoti pirmas dvi naktis su jumis ir nuolat liesti ir glostyti, pakelineti (vos vos) kojytes, bet visa tai padaro sesutes (bent jau man). o paciai norisi tik miegoti. as buciau jautusies blogai zinodama, kad mano mama nemiega ir budi salia. galima viska isgyventi ir vienam, nevarginant bent jau mamos smile.gif taip sakant, gi, ne liga. rolleyes.gif na, mano mama man brangiausia ir artimiausia, todel apie kitus nezinau, gal vyras ar vaikinas pasiaukotu ir ne negalvodamas prakiurksotu kiauras naktis salia smile.gif na, bet cia kaip kam.
pala galima pasirinkti ir tai reiktu padaryti is anksto, nes yra brangesniu ir pigesniu. zodziu planine operacija gydytojams, planine ir tau paciai smile.gif taigi, planuojam viska iki kojinaiciu smile.gif
4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
oi kaip aciu niniuks, kad taip viska issamiai pasakoji, bent jau as kaupiu visa informacija iki smulkmenu, kadangi neuzilgo ji bus labai aktuali.....labai greitai tas laikas bega....

o koks pas tave buvo hemoglobinas, ar labai labai mazas?
Papildyta:
beje, pirmadienis bus didi mus abiems Niniuk - tu pradesi EITI (na nuosirdziai viliuosi ir linkiu) , o as taip pat pradesiu eiti...i darba lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif (esu labai laiminga, nes ieskojau 9 menesius)....abidvi turesim ka papasakoti ryt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
labas vakaras
siadien diena kitokianei anksciau, jau maciau dar viena zmoguti su aparateliais..niniuka buvau nuvaziavus aplankyt ir tuo pat aisku del savo kojeliu paplepejau su gydytoju...jis nieko konkreciai man nedare, tik pasake, kad viskas gerai ir, kad bus tiesios ir ,kad nera x per didelis...kad tik nevirstu i o, o x sake dings..
o niniukas saunuole, jau stojos ir vaiksciojo...truputeli vaiksciojo kai as isvykau, o as maciau kaip stojas.saunuole, ir silpnoka sugebejo atsistot..labai gera jos fizioterapiaute, as tokios kaip ir neturejau..pati islipau is lovos, kai ituoleta uzsimaniau..i vaikstyne isikibau ir islipau..aisku skaudejo, kaip pamenu, bet juk i nlova nedarysi..o i basona nesinorejo...bet ir taip kazkaip soviaus vaikstinet, gal ir per daug..visur turi but viduriukas...
dziugu,kad niniukas sveiksta,gereja jos savijauta, neber galvos skausmu...
personalo sesutes ir padejejos mane atpazino ir snekino..as cia irgi pasijauciau saviake;-]]]]palaikau niniuka moraliskai..kaip tik galiu, bendraujam skaipu, pasirasom sms ir pasiskambinam..kaaip sakiau neuzmirsiu po operacijos jusu mergytes...nepabegsit nuo manes...
o del x koki mate gali komentuot niniukas..as prie jo pripratau, gal kiek sumazejo,aisku sumazejo ir tik vaiksciot dar mokinuos..klubus pradejau judint..reik raumenis uzpakalio stiprint...
ir taip parode pratimu daug...emocijos geros, nes keliukai susispaudzia, nereik kazkaip stengtis..pasitikejimas atsiranda ir aptemtais dzinsiukais isdrysau atvykt ...aisku be ilgu batu;-]]]
reiks pasportuot...
labanakt visoms
Atsakyti
Kaip dziugu girdet geras zinias, saunuoles mergaites drinks_cheers.gif thumbup.gif wub.gif taip ir toliau thumbup.gif viskas bus gerai, ir Anil kojytes issitiesins, ir niniukas neuzilgo jausis vis geriau ir geriau, beliks tik aparatus "tampyt" ir truputi ramiau pagyventi....

o as antra diena po darbuko griztu, vakare kaip lavonas, galva plysta nuo informacijos gausos doh.gif bet palaiko mintis, kad ir kas bebutu - tik metai darbo, o paskui eisiu "Ilsetis" 4 menesiems, igyvendinant didziausia gyvenimo svajone....O as siandien ejau i darba su sarafanu, ir ilgais batais prifarsiruotais "petukais", na tikiuosi niekas is kolegu nepastebejo to......

Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2010 09 21, 21:29)
Kaip dziugu girdet geras zinias, saunuoles mergaites  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  wub.gif  taip ir toliau  thumbup.gif viskas bus gerai, ir Anil kojytes issitiesins, ir niniukas neuzilgo jausis vis geriau ir geriau, beliks tik aparatus "tampyt" ir truputi ramiau pagyventi....

o as antra diena po darbuko griztu, vakare kaip lavonas, galva plysta nuo informacijos gausos  doh.gif bet palaiko mintis, kad ir kas bebutu - tik metai darbo, o paskui eisiu "Ilsetis" 4 menesiems, igyvendinant didziausia gyvenimo svajone....O as siandien ejau i darba su sarafanu, ir ilgais batais prifarsiruotais "petukais", na tikiuosi niekas is kolegu nepastebejo to......

SVEIKINU ILGAKASE, KAD GAVAI DARBELI 4u.gif
o pas mane buvo Akvijike...maloniai praleidom laika, su jumisb taip lengvaa bendraut merginos..tokios nsavos visos ir mielos...Man jus didziule dovana, nesakau, kad neturiu draugiu, bet jus kazkuom ipatingos...gal, kad mus siejaa bendri isgyvenimai, patirtys, jausmai ir norai...
Atsakyti
na smagu girdeti, kad nuotaikeles cia vyrauja gana pozityvios:)net ir man nuotaikele truputi pakelia.....aciu labai mergaites uz palaikyma (pacios zinot del ko), na bet stengiuosi ziureti i prieki ir mastyti pozityviai ax.gif nes tas gyvenimas pilnas netiketumu ir nezinai niekad kas taves laukia....

na kalbejau su niniuku dziugu kad ji jau ima vaikscioti, suka aparatelius, taigi judama i prieki... 4u.gif thumbup.gif svarbiausia pati sustipretu ir atsigautu....buciukas tau didziausias.....ir stiprus stiprus apkabinimas maziuke...

saunuole ilgakase, kad pagaliau susiradai darbeli...zinau is pradziu nelengva, kol isivaziuosi, bet truputeli pakeisti kazka gyvenime visuomet yra gerai:)taip kad laikykis ir pirmyn thumbup.gif

o anil irgi ziuriu jau taip nebepanikuoja, tai didelis valio ir jai:)pamatysi mergyt viskas susitvarkys tik duok laiko....ir tom savo dietom naudokis protingai, nenualink organizmo...beje butu smagu kad padarytum foto sesija ir pasimaivydama pafotkintum save su ,,naujomis'' kojytemis....laukiu nesulaukiu pamatyti, nes nemanau kad taip jau ten tas x baisus yra, nes kartais tavo akytes ir vaizduote ne taip rodo, kaip yra:) kadangi visos jau mergaites mate gyvai, o as nezinia kada i lt grisiu, taip kad nesididziuk, pasifotkink, pasimaivyk, pademonstruok madas ir pirmyn i fotki nuotraukeles....juk visa pries operacine, po operacine, gyjimo, nuemimo ir kojyciu tobulejimo archivistika turi buti;)

na apie akvijike ne ka tezinau;( na bet tikiuosi jai taip pat gerai sekasi....

na o kitoms panelems tiesiog linkiu geros savaiteles, maskuokimes, sypsokimes ir bukim kiek galima laimingos...svajokim...siekim savo tikslu ir tikekim, kad viskas bus gerai, butent taip, kaip mes pacios norim..... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raseliukste: 22 rugsėjo 2010 - 18:38