Įkraunama...
Įkraunama...

Kreivos kojos 3

Viskam savas laikas Ela, jei pribresi vidujei sprendimui pakeisti kojas, tai tikrai taip ir ivyks!!!!!!!!!!!!!!!! as pvz, tam brandinu save jau 17 metu lotuliukas.gif
Atsakyti
Dvi puikios naujienos man beisvaziuojant i ligonine - Bronza ir faktas kad Anil pati pastebejo puikius pokycius savo kojyciu formoje smile.gif smile.gif iki merginos, jau ateisiu cia tik po operacijos. visoms geros nuotaikos ir geru dienu.
buciuoju
iki
drinks_cheers.gif
Atsakyti
Laikom visos kumscius uz tave niniuks ir siunciam kuo geriausias mintis ir linkejimus thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na va, turim dar viena mergaite, kuri jau tikrai stovi ant svajones issipildymo slenkscio wub.gif
Atsakyti
Labai idomu suzinoti, kaip niuniukas laikosi, kaip operacija pasiseke?
O ir is ANIL taip pat nieko negirdet, kaip sekasi? Kur dingai?
Mane jau ruduo pradejo slegti, tai noretusi isgirsti kokiu geru ziniu smile.gif
Atsakyti
Na aš kiek žinau, niniukui operacija praėjo gerai, tik va kad kojytes skauda ištisai....na bet tai normalu....laukiam grįžtant - pati pasipasakos daugiau drinks_cheers.gif belieka tik palinkėti stiprybės, jos tikrai prireiks....
Atsakyti
labuka, na ka tik kalbejau su niniuku telefonu...sake viskas gerai, tik pastoviai kojytes skauda ir kazko paciai silpna...na bet normalu, juk tiek organizmui kenteti teko....bet laikykim kumstukus kad ji kuo greiciau pasijustu geriau ir kuo greiciau pradetu strikseti kaip kiskiukas....... 4u.gif
Atsakyti
labukas visoms
as vuis pasirasineju, paskambinu niniukui, saunuole, viska istvere, viskas gerai, skauda maziau, o juk turejo skaudet, kaip kitaip , nupjove kaulus ..per kancias i zvaigzdes merginos smile.gif
nusiuntem grazia , na tikius grazia puokste i ligonione niniukui, maloniai pradziuginom, per internetini geliu salona. man besikalbant su ja telefonu sake inese grazus berniukas, nu jei tiki po operacijos pastebejo ,kad vaikinukas nmieko tikrai greit sveiksta lotuliukas.gif
gaila negaliu taip atvykt, nes kaune esu, bet sia savaite, tikiuos penktadieni aplankyt gyvai...vat taip ir eina eilute link operacines smile.gif ...greit bus visu musu si svajone igyvendinta ir taps realybe.
o as laikaus dietos tai valgau truputi, tai pabadauju..ilgai neistveriu, bet numest tupos kelis kilogramus tikius greit..o vakar ejau su kedukais su mazu kuilniuku..na 6cm...paeinu jau, tik na x visai nepranyko, tik kazkiek sumazejo, bet tures susitvarkyt..nenusimenu smile.gif o koja kaire tai paskauda kai paeinu ilgeliau tai vel nebeskauda..bet stengiuos minimaliai vaikstineti.tik va siandien vyksiu i soliariuma smile.gif noriu saules ir as paragauti..nezadu piknaudziaut, bet nueisiu 3 kartus... vietose kur buvo vinukes liko kaip uodo ikandimo guzeliai mazuciai..laukiu ir pas niniuka ir namo, namo, nes man akvijike kazkoki siurpriza patruoase, praejusio gimtadienio proga..ir geru vaistuku,kad nenoreciau valgyt idejo pabandymui..ne lida, nepamanykit,kad tie, sake geri kazkokie is grybu kininiu gal kazkokiu..na jai padejo, pades ir man. smile.gif na va, tokios naujieneles...
iki kito visoms 4u.gif
Atsakyti
na laukiam laukiam ziniu is ligonines 4u.gif kiek dienu niniukui reikes kaula sukti?
Atsakyti
labas visoms smile.gif iskart noriu padekoti uz nuostabias gelytes tikrai buvo smagu!!! aciu visoms uz palaikyma uz skambucius ir zinutes. visai atsitiktinai gavau omniconnect keletai dienu, ir pirmiausia puolu i supermama smile.gif labai trumpai apie tai kaip as ''gyvenu'': 4-a diena po operacijos. Iki siol nesinorejo nei tv nei knygu nei laikrasciu nieko, - tik guleti ir vartalioti akimis. Po operacijos naktis buvo skaudi ir jei ne nuostabi sesele ir jos padejeja mano pyragai butu buve ne saldus. Nuskausminamieji vienintele iseitis. Antra naktis skaudi bet pakenciama, trecia naktis vos 2 kartai nuskausminamuju ir vakarykste naktis jau visai be. Taciau dabar kai rasau tai jau mastau paprasysiu nuskausminamuju nes su savo pusesere pabandem padaryti siokia tokia manksta – nemalonu. Déjà esu istezele ir man nepavyksta taip kaip Anil kilti ir zingsniuoti. Mano hemaglobinas zemas, gal del to nuolat svaigsta ir skauda galva iki pykinimo (net dabar kai rasau labai labai), truksta ne tik gelezies bet ir kitu vitaminu. Viska imu vartoti tik dabar. Labai nemalonu pries gydytoja kad atvykau tokia beveik nepasiruosus operacijai, silpna... turiu nuotrauku ikelsiu i fotki . sesele perrisinejo, as nufotografavau, silpnu nervu – prasom neziureti smile.gif parasysiu gal daugiau. Interneta turesiu iki antradienio. Bet ta kvaila galvele neisbuna pakelta nei 5 min be skausmo smile.gif na visokiu buna zmoniu, - as ne is tu stipriuju, na bet vistiek jauciuosi laiminga ir laukiu kol galesiu pati nuzingsniuoti iki tuoleto smile.gif smile.gif blush2.gif blush2.gif
aciu visoms kad esam kartu ir tikiuosi busim ir toliau ir dziaugsimes rezultatais!!!
drinks_cheers.gif thumbup.gif
Papildyta:
p.s. nezinau kiek dienu suks, bet man tik pirmadieni leis bandyti stotis is lovos... nors as bijau tikriausia labaiau del to kad man svaigsta galva, o ne del to kad bus skaudu kojoms sad.gif
Atsakyti
kaip smagu isgirsti ziniu is niniuko....zinoma visi zmones skirtingi ir organizmas kitaip viska priima, todel pupa nenukabink nosiuko, pailsek, sustiprek, o tada galesi kilt is lovos ir zingsniuoti po truputi......zinoma dar daug sunkiu dieneliu pries akis, ypac kai sukimas prasides....bet per kancias svajones link......4 menesiukai ir turim modeli:)taip kad laikykis saulute.... mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
tiesa, galvos skausmas dar ir del narkozes, o nuskausminanciu nevertetu atsisakyti visai! praktika rodo jog tokiais atvejais reikia 10 vakaro ir 10 dienos, tai tarsi ramiai nakciai ir dienos ''darbui''. ax.gif
Papildyta:
aciu raseliukste uz sms'a, o Anil isbandyk bmano dieta, kurioje nera bado ir kuri nera agresyvi skrandukui. as pilnai isitikinus kad istversi ne tik 14 dienu, bet ir pakartosi ja. as maciau jog si dieta veikia! 4u.gif
Atsakyti