[quote=pienia,2010 10 10, 09:52]
[quote=Ulė,2010 10 08, 09:59]
Turbo pyragaičiai
Man neisejo Sie pyragaiciai:
1. Gavosi kieti kaip akmenys
2. Kai kepiau 4 min. buvo kieti kaip juros akmeneliai.
Beje mano mikrobange 800 galingumo. Ispradziu pabandziau du puodelius 5 min., i sekanciu du ipyliau siek tiek pieno daugiau ir kepiau trumpiau. Rezultatas nepatiko
Gal kitom kitaip sekes?
[/quote]
As ir bandziau, iskilo kaip ir nuotraukoje, galingumas irgi 800, kepiau lygiai 5 min., bet skonis nepatiko, nes gavosi guminiai, kaip kempine
QUOTE(babis @ 2010 10 10, 08:56)
As ir bandziau, iskilo kaip ir nuotraukoje, galingumas irgi 800, kepiau lygiai 5 min., bet skonis nepatiko, nes gavosi guminiai, kaip kempine
sitiems pyrageliams yra visa tema ir diskusijos apie juos
QUOTE(KibirVibir @ 2010 10 10, 09:27)
kur?
QUOTE(nesusipratele @ 2010 10 10, 09:36)
kur?
kiek prisimenu, vadinosi Pyragaiciai per tris minutes irmulios sukurta bet ieskot tingiu
QUOTE(KibirVibir @ 2010 10 10, 10:27)
Matai, jei receptas buvo sitoj temoj, tai mes ir pakomentavom siuos kepinius toj pacioj temoj
QUOTE(pienia @ 2010 10 10, 10:28)
Matai, jei receptas buvo sitoj temoj, tai mes ir pakomentavom siuos kepinius toj pacioj temoj
ten daugiau patarimu, kodel sukrito, kodel guminis ir pan.
flour-pasta , o IKEA rec knygutėj gal yra DAIM Almond cake receptukas? Man tas pyragiukas NEREALUS, ale niekur nerandu receptuko........
editammm,aciu idejos puikios
del keksiuko per 5 min. taj mano mikrobange nerodo galingumo,taj negaliu pasakyti kokiu kepiau, patys pyrageliai purus tikrai,minksti,gal vos vos guminius primine ,bet man taj kazkodel netrugde
del keksiuko per 5 min. taj mano mikrobange nerodo galingumo,taj negaliu pasakyti kokiu kepiau, patys pyrageliai purus tikrai,minksti,gal vos vos guminius primine ,bet man taj kazkodel netrugde
QUOTE(laurechka @ 2010 10 10, 18:05)
flour-pasta , o IKEA rec knygutėj gal yra DAIM Almond cake receptukas? Man tas pyragiukas NEREALUS, ale niekur nerandu receptuko........
As recepta radau, tik kas yra tas DAIM, tai negaliu issiversti , nes jis irgi ieina i sudeti.
QUOTE(eda.dita @ 2010 10 10, 18:53)
As recepta radau, tik kas yra tas DAIM, tai negaliu issiversti , nes jis irgi ieina i sudeti.
sokoladukas
QUOTE(KibirVibir @ 2010 10 10, 19:03)
sokoladukas
Receptas Daim Almond cakesiaip viska as cia suprantu, tik vieno nesuprantu, kur ji deda sviesta su cukrumi ir kiausiniais suplakus, nes po sios plakimo funkcijos,recepto autore jo daugiau niekur nemini
http://www_theanswer...stion87890.html
man sitas receptas labiau primena IKEA originala - as ji irgi megstu. Beja JK yra labai panasus pyragas tik su tokiu Snikers nukrypimu Noreciau jo receptuko
daim pyrago originalas atrodo taip
http://www.facebook....08985795?v=info
man sitas receptas labiau primena IKEA originala - as ji irgi megstu. Beja JK yra labai panasus pyragas tik su tokiu Snikers nukrypimu Noreciau jo receptuko
daim pyrago originalas atrodo taip
http://www.facebook....08985795?v=info