Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis - 23 tema

QUOTE(flour-pasta @ 2010 10 08, 13:11)
kas konkreciai sudomino? turiu visus receptus svediskai ir galiu isversti  smile.gif

Ane, bigsmile.gif nu jei nesunku
tai tada šie:

http://demo.fb.se/e/..._bok_dok_09.jpg
http://demo.fb.se/e/...ka_bak_0006.jpg
šituos žinau sausainius, bet nesuprantu, kaip padaryt taip juos?
http://demo.fb.se/e/...or_bak_0007.jpg

o šiaip tai gali įkopijuot su švedišku vertimu, išsiversiu pati 4u.gif

o dar galvoju, pačiose ikėjose tų knygų gal yra ne tik švedijoj g.gif tai pažiūrėčiau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 08 spalio 2010 - 16:01
QUOTE(flour-pasta @ 2010 10 08, 16:11)
kas konkreciai sudomino? turiu visus receptus svediskai ir galiu isversti  smile.gif

Mane tai domina bandeles "sniegelis", bent jau anksciau jos taip vadinosi, tik anksciau pardavinedavo ta sniegeli ne vien su grietineles kremu bet ta grietinele budavo su varske maisyta, mmmm...dar dabar prisimenu ta skoni, gal galit tu bulkuciu recepta parasyt?Busiu dekinga 4u.gif blush2.gif
http://demo.fb.se/e/...la_bak_0026.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo devintas dangus: 08 spalio 2010 - 17:26
Na sikart ir as su prasymu... nu pries akis stovi pyrago dainava nuotraukos ir receptas is kazkokio Blogo... nu nors nusaukit-nerandu...
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 08, 18:32)
Na sikart ir as su prasymu... nu pries akis stovi pyrago dainava nuotraukos ir receptas is kazkokio Blogo... nu nors nusaukit-nerandu...

Ar dar neradai g.gif Pas kazka lyg ir as maciau doh.gif
Gal Glasse tiks http://www.supermama...p;#entry8864422
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 10 08, 20:07)
Ar dar neradai g.gif Pas kazka lyg ir as maciau doh.gif
Gal Glasse tiks  http://www.supermama...p;#entry8864422


Sita ir as radau, teks ziuret sita smile.gif bet va kur ta nuoroda su tais paveikliukais, ir ten ale pyragas, buvo supjaustytas staciakampiais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Danačka @ 2010 10 08, 14:17)
Labutis, SOS, ka tik pasidariau Sonatinos ta kakavini dregna pyraga, tai tesla ziauriai skysta, kaip sriuba. Ar taip turi buti? Gelbekit, jau orkaite ikaito, nezinau ka daryti

as sonatinos darau taip - i karsta vandeni sudedu sviesta (netirpinu blush2.gif ), miltus ir kt sausus. Su mikseriu isplaku, idedu kiausini ir tada dar dadedu miltu, man jauciu gaunasi apie pora stikliniu, nu darau gana tirsta tesla, nes kitaip nesipucia ir susmenga. Kepu pailgoj kekso formoj - greiciausiai ir paprasciausiai padaromas labai sokoladinis keksas, skaniausas visiskai atauses ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonza: 08 spalio 2010 - 19:17
Paprastas bet skanus pyragas:
Biskvitas is 2 kiausiniu, 2 saukstu cukraus, 2 saukst miltu ir truputi kepimo milteliu.Viska suplakam supilam i forma , iskepam ir atsaldom.Ant virsaus dedam krema is desertines varskes pakelio,truputi saldytu braskiu,keliu saukstu grietines is isbrinkintos zelatinos.Dedam ant atvesusios teslos ir i saldytuva.Virsutinis sluoksnis is pokelio paprastos zelatinos, jai turim galima idet vaisiu i zele.As turejau kriausiu.Vel viska i saldytuva kol sustings virsutinis sluoksnis.Skanaus.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(flour-pasta @ 2010 10 07, 23:04)
siaip kreminis suris arba angliskai cream cheese amerikoniskuose ir angliskuose receptuose yra ne rikota, ne mascarpone, o Philadelphia cheese. Jo yra ir Lietuvoje pirkti.

Būtent... labai teisingai pasakyta. Bet jei varškę naudoja, tai rikota tikrai kuo puikiausiai tiks, nesuprantu, kam tiek gilintis į smulkmenas.
Atsakyti
bandau pildyti norus po viena smile.gif

QUOTE(devintas dangus @ 2010 10 08, 17:23)
Mane tai domina bandeles "sniegelis"


negirdejusi as apie ''sniegeli'' nieko. tai ka rodote nuotraukoje, tai yra ''semla'' arba tai ka svedai valgo per uzgavenes kitaip vadinamas riebiuoju antradieniu.
receptu ir variantu yra ne vienas. turiu visa knyga vien apie semlas. Klasikinis tradicinis receptas:

24 vidutinio dydzio semlos

150 g sviesto, 500 ml pieno, 50 g mieliu, 150 ml smulkaus cukraus, 0,5 saukstelio druskos, 2 sauksteliai malto kardamono, 840 g arba apie 1,4 litro kvietiniu miltu
1 kiausinis aptepimui
400 g migdolu mases, 150 ml pieno, 600-700 ml riebios grietineles
cukraus pudra apibarstymui

Semlas galima saldyti, kol jos be idaro.

Sviesta istirpinti, ipilti piena ir atvesint. I dubeni sutrupinti mieles, uzpilti sviesto pieno misiniu ir istirpinti mieles. Sumaisyti visus birius produktus ir supilti i dubeni. Minkyti rankomis apie 10 min, virtuviniu kombainu apie 5 min. Kildinti apie 40 min uzdengta ranksluosciu.
Isimti tesla ir padalinti i 24 dalis. Rutulioti bandeles ir deti ant dvigubai isklotos kepimo popieriumi skardos. Kildinti uzdengus dar apie 30 min siltoje vietoje. Bandeles aptepti isplaktu kiausiniu. Kepti po viena skarda vienu metu 200 C kol badeles graziai pageltonuos, t.y. apie 10-12 min. Atvesinti.
Nupjauti nedaug baneles virsuneles ir deti i sali. Isskobti duobute.
Migdolu mase sutarkuoti burokine tarka. Imaisyti isskobtus is bandeliu gabaliukus. Pamazu pilti piena, kad iseitu tirsta mase. Ja sudeti i duobutes bandelese. Standziai isplakti grietinele ir paskirstyti ant bandeliu. Uzdeti nupjautas virsuneles ir apibarstyti cukraus pudra.
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2010 10 08, 16:00)
šituos žinau sausainius, bet nesuprantu, kaip padaryt taip juos?
http://demo.fb.se/e/...or_bak_0007.jpg

o šiaip tai gali įkopijuot su švedišku vertimu, išsiversiu pati  4u.gif


as neturiu pacios ikejos knygos, bet ja nemokamai bent jau Svedijoj dalina, tai reiks kada iki ikejos nuvaziavus prigriebti. Bet ten klasikiniai receptai, kurie yra kitose storose receptu knygose, tai kaip ir turiu visus juos smile.gif

sachmatiniu sausainiu receptas ir gaminimo principas:
http://sjusorterskak...05/schackrutor/
vertimas i anglu k. http://translate.goo.....Fschackrutor/

jei googlas neaiskiai isverte, tai tada pati versiu smile.gif

kitus paveiksliu receptus ryt poryt parasysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2010 10 07, 09:17)
[color=darkviolet]Angelo ašaros




Norejau pasiklausti, ar kai jau sudedi kepti sufle, nereikia primazinti temperaturos, ir po kiek laiko mazdaug tos asareles atsiranda? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(flour-pasta @ 2010 10 08, 21:19)
as neturiu pacios ikejos knygos, bet ja nemokamai bent jau Svedijoj dalina, tai reiks kada iki ikejos nuvaziavus prigriebti. Bet ten klasikiniai receptai, kurie yra kitose storose receptu knygose, tai kaip ir turiu visus juos smile.gif

sachmatiniu sausainiu receptas ir gaminimo principas:
http://sjusorterskak...05/schackrutor/
vertimas i anglu k. http://translate.goo.....Fschackrutor/

jei googlas neaiskiai isverte, tai tada pati versiu smile.gif

kitus paveiksliu receptus ryt poryt parasysiu  4u.gif
nemokamai bigsmile.gif oba tai cia kaip katalogas tas, nu fainai, man ven del ideju âtiktu
blush2.gif
aciu uz ta,viska supratau thumbup.gif
Atsakyti