Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis - 23 tema

Sveikutes.

Turiu klausimeli.Gal zinot ar sito pyrago kreminiui suriui galiu naudoti ricotta ?

http://sauletavirtuv...i/#comment-2444

Is anksto dekui uz atsakyma. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Treja @ 2010 10 07, 07:54)
Kaip įdomu, Elena thumbup.gif Aš kai "varškinė", tai kaip tik mano skoniui ax.gif O kaži kodėl tos "ašarėlės" atsiranda, išduokit paslaptį? biggrin.gif

kur buvau idejus latviska recepta,tai irgi atsiranda tos asareles ir tik pastovejus ,matyt is pluteles apkepusios skiriasi karameles lasai,kai is apacios dar karsta dregme eina.Ir jei palieku orkaiteje atvesti,ju labai dauuug ... pavadinimas grazus wub.gif duosiu toki ir savajam ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emiga: 07 spalio 2010 - 11:24
QUOTE(sinta @ 2010 10 07, 12:22)
Sveikutes.

Turiu klausimeli.Gal zinot ar sito pyrago kreminiui suriui galiu naudoti ricotta ?

Is anksto dekui uz atsakyma.    4u.gif

Paprasta varske naudok biggrin.gif as visad ja dedu...
Atsakyti
QUOTE(sinta @ 2010 10 07, 11:22)
Sveikutes.

Is anksto dekui uz atsakyma.    4u.gif

kuo puikiausiai
Atsakyti
Tam recepte yra va kaip parasyta "Brownie yra bene pats geriausias šokoladinis kepinys, o jeigu jis dar su kreminio sūrio (ar lietuviškai supaprastintai – kreminės varškės) sluoksneliu, galima pirštus apsilaižyti. Šis brownie taip pat puikus – sodraus skonio, labai šokoladinis ir be proto gardžiai kvepiantis. O sūrio (ar varškės) įdaras tik dar labiau pabrėžia tą šokoladinį malonumą. Oi, tikrai labai vertas dėmesio pyragas, tikrai tikrai!"

Nebent as vepla, ir nesuprantu, kad Ricota ir yra varske kremine blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 07, 14:26)
Tam recepte yra va kaip parasyta "Brownie yra bene pats geriausias šokoladinis kepinys, o jeigu jis dar su kreminio sūrio (ar lietuviškai supaprastintai – kreminės varškės) sluoksneliu, galima pirštus apsilaižyti. Šis brownie taip pat puikus – sodraus skonio, labai šokoladinis ir be proto gardžiai kvepiantis. O sūrio (ar varškės) įdaras tik dar labiau pabrėžia tą šokoladinį malonumą. Oi, tikrai labai vertas dėmesio pyragas, tikrai tikrai!"

Nebent as vepla, ir nesuprantu, kad Ricota ir yra varske kremine  blush2.gif

Tada ir as tokia pat vepla biggrin.gif Nes man kreminis suris - tai mascarpone.
Atsakyti
Na neperku varskes nes kaip tik per akcija Prismoje nusipirkau ricottos kelius indelius ir yra progu kepti ax.gif

Man taip pat atrode tinkama siam kepiniui, bet tiesiog esu trizne ir jei yra nors menkas 1% abejones geriau pasitarti su profesionalais wink.gif 4u.gif
Atsakyti
"Mascarpone - Šviežias, nebrandintas, minkštas, purus karvės pieno sūris (labai riebus ir sviesto skonio). Šis sūris paprastai patiekiamas kaip desertas su saldžiais vaisiais arba sumaišytas su brendžiu arba likeriu.
Ricotta sūris - Tai švelnus, nekaloringas gaminys, kuris iš tikrųjų yra tarpinis produktas tarp varškės ir sūrio. Gaminamas iš pieno išrūgų, atskyrus nuo jų varškės gumulėlius.
Kadangi rikota daroma iš išrūgų, o ne pieno , todėl techniškai yra laikomi išrūgų sūrius . [2] "
Čia šiaip dėl įdomumo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indre: 07 spalio 2010 - 16:20
Cia idedu akims paganyti:
http://demo.fb.se/e/...memade_is_best/
Atsakyti
dariau siandien plikytu sausainiu torciuka, nepamenu kuri mergaite cia buvo idejusi blush2.gif siaip skonis visai nieko, bet tikejausi kazko gal kitko... ax.gif bet kaip sakau, visai neblogas,sedziu daba va tokia nestuke.gif lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nesusipratele: 07 spalio 2010 - 18:45
QUOTE(nesusipratele @ 2010 10 07, 19:44)
dariau siandien plikytu sausainiu torciuka, nepamenu kuri mergaite cia buvo idejusi  blush2.gif siaip skonis visai nieko, bet tikejausi kazko gal kitko...  ax.gif bet kaip sakau, visai neblogas,sedziu daba va tokia  nestuke.gif  lotuliukas.gif
user posted image

Bet atrodo labai skanei thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 07, 15:26)

Nebent as vepla, ir nesuprantu, kad Ricota ir yra varske kremine  blush2.gif

Kadangi receptas mano ir citata - mano, jaučiu pareigą pasiaiškinti biggrin.gif Čia esminis tas žodis "lietuviškai supaprastintai", kas reiškia, kad aš taip pat naudoju paprasčiausią varškę, kurią pertrinu labai gerai su blenderiu, kol nelieka visiškai jokių gumuliukų - ir gaunas kreminė varškė, puikiausiai pakeičianti kreminį sūrį bigsmile.gif Dažniausiai kreminis sūris originaliai suprantamas kaip maskarponė, o ricottos aš, deja, nelabai naudojus esu, tai ir bijau pameluot, ar tiktų, nors man atrodo, kad taip... 4u.gif
Atsakyti