Mūsų savaitgalio desertas ir variacija obuolių tema
Sluoksniuotos tešlos obuolių roželės
sluoksniuotos bemielės tešlos
2-3 obuoliai (galima kriaušių arba persikų)
Cukraus pudros
Obuolius perpjauti į 4 dalis, išimti sėklas ir supjaustyti plonomis (2 mm) pločio skiltelėmis (galima jas pabarstyti cukrumi ir cinamonu). Tešlą plonai iškočioti ir supjaustyti juostelėmis 2 cm pločio ir apie 30 cm ilgio. Ant juostelių dėti obuolių skilteles ir suvynioti juosteles į rožytes, galus sutvirtinti po rože. Kepti 180 C apie 10-15 min. Pabarstyti cukraus pudra.
QUOTE(rnikole @ 2010 10 04, 12:51)
sveiki, o gal butu galima receptuko siu bandeliu
prasom
http://skanusgyvenim...s-bandeles.html
QUOTE(alina_nr_1 @ 2010 10 03, 22:36)
Darau jau antra karta, baisiai skanu.. Kaip snikersas.. Daryciau ir dazniau jei tas kremas nebutu toks brangus..
Malonu,kad patiko
Man atveza dideli stiklaini is JAV tai turiu kur sunaudot
O LT iki 10lt kainuojanti pirkau
QUOTE(mikaela @ 2010 10 04, 18:17)
Malonu,kad patiko
Man atveza dideli stiklaini is JAV tai turiu kur sunaudot
O LT iki 10lt kainuojanti pirkau
Man atveza dideli stiklaini is JAV tai turiu kur sunaudot
O LT iki 10lt kainuojanti pirkau
Kazin, anglijoj irgi pigiau? Paprasyciau vyro brolio, kad kaledom po eglute atvezes padetu..
o cia tai IKI po 8lt perku 350g
QUOTE(alina_nr_1 @ 2010 10 04, 21:41)
Kazin, anglijoj irgi pigiau? Paprasyciau vyro brolio, kad kaledom po eglute atvezes padetu..
o cia tai IKI po 8lt perku 350g
o cia tai IKI po 8lt perku 350g
Pats geriausias riešutų sviestas (ir skaniausias ) yra Marks and Spencer parduotuvėj, maisto prekių skyriuj. Ir kainuoja tik 4,90 Lt ar 5,90 Lt (nepamenu), skanesnio tikrai nesu ragavus. yra paprastas ir yra su riešutų gabaliukais
Štai taip atrodo
Dariau citrininį sausainių torčiuką. Per saldus, jei kuri darysite, pilkite tik pusę indelio kondensuoto pieno, grietinėlės - daugiau. Aš dėjau 380g kondensuoto pieno ir 420g grietinėlės, bet buvo šleikščiai saldu Arba tada reiktų pilti visą skardinę nesaldinto tirštinto pieno ir pagal skonį nuragaut norimą saldumą.
Bet šiaip receptas geras, lengvai pagaminamas, nutaikius saldumą tikrai bus
Bet šiaip receptas geras, lengvai pagaminamas, nutaikius saldumą tikrai bus
Saldumas kiekvienam pagal skoni... vieniems patinka saldziai, o kiti kazkodel saldumynu nori nesaldziu kam ada isvis juos valgyt
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 05, 10:33)
Saldumas kiekvienam pagal skoni... vieniems patinka saldziai, o kiti kazkodel saldumynu nori nesaldziu kam ada isvis juos valgyt
Tai suprantu, kad tai individualus dalykas, bet sausainiai patys iš savęs yra pakankamai saldūs, nežinau, man buvo ypatingai per saldu, tiesiog patariu kitoms ragauti...
QUOTE(drugelis. @ 2010 10 05, 11:23)
jei kuri darysite, pilkite tik pusę indelio kondensuoto pieno, grietinėlės - daugiau.
Dariau penktadienį,dar ir selgos sausainius dėjau,tai jie tokie saldoki dar patys yra nu viskas ten normaliai.Taip kad kiekvienai pagal skonį
p.s.kitą syk truputėlį daugiau citrinos spausiu ir bus idealu
QUOTE(drugelis. @ 2010 10 05, 10:23)
Dariau citrininį sausainių torčiuką. Per saldus, jei kuri darysite, pilkite tik pusę indelio kondensuoto pieno, grietinėlės - daugiau. Aš dėjau 380g kondensuoto pieno ir 420g grietinėlės, bet buvo šleikščiai saldu
mums nebuvo per saldu
QUOTE(emiga @ 2010 10 02, 18:32)
Neleido kazkodel redaguoti anos zinutes ,tai atnesu varskinio nuotrauka is arciau cia
Noriu padėkoti už varškės pyrago receptą Patiko visai šeimai, reiks greitu laiku vėl pakartoti.