QUOTE(monikiux.pa @ 2010 10 01, 12:53)
Ir as zadu daryti, tik ne su sausainiais o su biskvitu, manau turetu gautis
mat noriu torto, tai pagalvojau kad turetu gautis skanus pertepimas
o jei kondensuotas pienas gramais? tai kiek tada tos grietineles?
ir dar toks kvailokas klausimas, parasyta jei neklystu tirstos riebios grietineles, o as kiek zinau grietinele skysta buna, ar buna ir tirsta?
as dariau su selga sausainiais, tik citrinas dejau2,nes sausainiai saldus, per nakti pastovejo saldytuve ir gavosi laaabai skanu
kita karta darysiu su biskvitu ir pridesiu ivairiu vaisiu, gausis tikras tortas
kadangi kondensuotas pienas gramais, tai as ant virtuviniu svarstykleliu atsisveriau tiek pat gramu grietineles
as naudojau 30% riebumo grietinele pakelyje (na,ji skysta buvo
) tik jau pradejus krema maisyti mase visai ne skysta paliko