Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis - 23 tema

QUOTE(aguonele @ 2010 09 15, 10:03)
ten tos pacios dujos pilas, kaip i ziebtuvelius  mirksiukas.gif
turiu toki ir as, bet dar nesugebejau nieko su juo daryti, tik paprikom odele grilinau  lotuliukas.gif

taip, perki papildomai duju baloneli ir papildai taip pat kaip ir dujinius zibtuvelius, patogu greita ir saugu. thumbup.gif uztenka to balionelio ilgam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2010 09 14, 17:14)
Ingridukas jau tas sokoladas su riesutais wub.gif  wub.gif  wub.gif

as ateinu su laaabai skaniu kriausiu keksu wub.gif

Atrodo be galo dregnas ir skanus! Isbandysiu smile.gif
Atsakyti
Labutis.isbandziau vakar novos barankas,gavosi super,mums visiems labai patiko,vyras prase ir siandien iskepti,bet siandien buvo planuose Ules sausainiai su dribsniais. biggrin.gif ka galiu pasakyti,man asmeniskai, barankos skaniau. blush2.gif
Novai ir Ulei uz receptus 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kettim: 15 rugsėjo 2010 - 18:49
Labai skaniai atrodo barankos thumbup.gif galima recepteli?
Atsakyti
QUOTE(mergyte83 @ 2010 09 15, 20:19)
Labai skaniai atrodo barankos  thumbup.gif  galima recepteli?

http://aj-receptai.b...9/barankos.html 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2010 09 14, 13:37)
o cia sausainukai pagal Ule thumbup.gif
[user posted image

gal galima receptuką, kažkur turbūt pražiopsojau, kad nemačiau blush2.gif noriu nes mane tokiais vaišino tai niammm
Atsakyti
sausainiu receptukas

http://www.supermama...?...&p=39629324
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2010 09 15, 20:51)

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aura. @ 2010 09 15, 20:45)
gal galima receptuką, kažkur turbūt pražiopsojau, kad nemačiau  blush2.gif  noriu nes mane tokiais vaišino tai niammm

Antram puslapiuke,pac pirmas 4u.gif
Atsakyti
Na va iskepiau Kursenu vyniotini,tik man kazko biskvitas nevykes gavosi ir kiausiniai jausciasi,ar jis toks turi but kietas,ar dar suminkstes? g.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(laurilija @ 2010 09 15, 20:48)
Na va iskepiau Kursenu vyniotini,tik man kazko biskvitas nevykes gavosi ir kiausiniai jausciasi,ar jis toks turi but kietas,ar dar suminkstes? g.gif

na nezinau, man nei kietas buvo nei kiausiniai jautes g.gif bet siaip jau merginos senesnese temose tiek apie si vyniotini diskutave buvo, kad greiciau butu praversti ir paskaitineti nei laukti kokio atsakymo blush2.gif

mano keksas pagal Ule, tik su ubuoliais. Liuks thumbup.gif tik man taip neapkepe graziai, bet kalta ir dujine unsure.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(laurilija @ 2010 09 15, 21:48)

Kad nebuvo man kietas schmoll.gif O kiaušinių kvapas (bet ne skonis, nes neragavau nevynioto biggrin.gif ) buvo pakankamai intensyvus, kai iškepė biskvitas, bet gatavame vyniotyje to neliko schmoll.gif

QUOTE(aguonele @ 2010 09 15, 22:40)
mano keksas pagal Ule, tik su ubuoliais. Liuks  thumbup.gif  tik man taip neapkepe graziai, bet kalta ir dujine  unsure.gif

Nu jau kaip gundot su tais keksais doh.gif wub.gif Bet aš keksinės formos neturiu sad.gif Panašu, kad vėl nusimato išlaidos biggrin.gif
Atsakyti