Nova,labai tau ačiū už barankyčių receptą
Kai vakar pamačiau,kiek baronkuose,kurias graužia vaikai,tų E.... ,šiandien naminės be E jau puikavosi ant stalo,be galo skanios (tik dar pridėsiu,kol išvynioji tą gyvatę,gali ir kultūriste patapt )
et,kaip visada,nemoku normalios nuotraukos įkelt
QUOTE(MO @ 2010 09 09, 22:58)
Nova,labai tau ačiū už barankyčių receptą
Kai vakar pamačiau,kiek baronkuose,kurias graužia vaikai,tų E.... ,šiandien naminės be E jau puikavosi ant stalo,be galo skanios (tik dar pridėsiu,kol išvynioji tą gyvatę,gali ir kultūriste patapt )
Kai vakar pamačiau,kiek baronkuose,kurias graužia vaikai,tų E.... ,šiandien naminės be E jau puikavosi ant stalo,be galo skanios (tik dar pridėsiu,kol išvynioji tą gyvatę,gali ir kultūriste patapt )
MO, smagu, kad patiko Kokios putlutes tavo barankos gavos
Man ta "gyvate" vis traukes atgal, tai tiesiog paemus uz abieju galu istempdavau
QUOTE(Nova @ 2010 09 10, 08:32)
MO, smagu, kad patiko Kokios putlutes tavo barankos gavos
Man ta "gyvate" vis traukes atgal, tai tiesiog paemus uz abieju galu istempdavau
Man ta "gyvate" vis traukes atgal, tai tiesiog paemus uz abieju galu istempdavau
žaidėm ir mes kol priraitėm baronkiukų mano vaikai suvalgė per vakarą skanumėlį ir sakė , jau tų pirktinių tai daugiau nereikia dabar neatstoja kada vėl kepsim, nors iškeptos buvo užvakar tikrai ačiukas už skanų receptuką
QUOTE(Nova @ 2010 09 10, 08:32)
MO, smagu, kad patiko Kokios putlutes tavo barankos gavos
Man ta "gyvate" vis traukes atgal, tai tiesiog paemus uz abieju galu istempdavau
Man ta "gyvate" vis traukes atgal, tai tiesiog paemus uz abieju galu istempdavau
putlutės,nes nebeturėjau tiek sveikatos išvyniot plonesnės gyvatės ačiū darkart už receptuką
QUOTE(Indre @ 2010 09 10, 10:18)
žaidėm ir mes kol priraitėm baronkiukų mano vaikai suvalgė per vakarą skanumėlį ir sakė , jau tų pirktinių tai daugiau nereikia dabar neatstoja kada vėl kepsim, nors iškeptos buvo užvakar tikrai ačiukas už skanų receptuką
ne tik skanios,bet ir šimtąkart sveikesnės už pirktines
QUOTE(Indre @ 2010 09 10, 10:18)
žaidėm ir mes kol priraitėm baronkiukų mano vaikai suvalgė per vakarą skanumėlį ir sakė , jau tų pirktinių tai daugiau nereikia dabar neatstoja kada vėl kepsim, nors iškeptos buvo užvakar tikrai ačiukas už skanų receptuką
Oooo , vaikam tai isivaizduoju, kokia atrakcija barankas lipdyt - gi skaniau valgyt, kai patys iskepa
Trupiniuotis
Ingredientai:
Trupiniams:
200 g margarino
3 kiaušiniai
200 gr grietines
500 g miltų(tiek,kad tesla nekiptu prie ranku,miltai skiriasi,tai gali iseiti maziau ar daugiau)
Sulipdančiam kremui:
1,5 indelio "rududu"
Gaminimas:
suminkyti tesla ir visu produktu,suvynioti i maistine plevele ir kisti i saldikli,kad apstingtu ir butu lengviau tarkavoti trupinius.skarda isdengti sviestiniu popierium ir i ja stambia tarka sutarkinti tesla plonu sluoksniu.kepti 180c orkaiteje,kol truputi pagels,trupinius kelis kart pamaisyti orkaiteje,kad nesukibtu.Iskeptus trupinius dar patrinti rankomis,kad atsiskirtu like sukibe trupiniai ir dar siltus sumaisyti su rududu(geriau isimaiso).iskloti inda,, i kuri sukresim ir slegsim trupiniuoti maistine plevele(kad butu lengviau isimti)ir paslegti.palaikyti per nakti saldytuve,isimti,rekomenduojama palaikyti dar para ne saldytuve,kad jis apdziutu. Dar galima prideti riesutu,vaisiu dziovintu.as nedejau,man grynas skaniau.
Ingredientai:
Trupiniams:
200 g margarino
3 kiaušiniai
200 gr grietines
500 g miltų(tiek,kad tesla nekiptu prie ranku,miltai skiriasi,tai gali iseiti maziau ar daugiau)
Sulipdančiam kremui:
1,5 indelio "rududu"
Gaminimas:
suminkyti tesla ir visu produktu,suvynioti i maistine plevele ir kisti i saldikli,kad apstingtu ir butu lengviau tarkavoti trupinius.skarda isdengti sviestiniu popierium ir i ja stambia tarka sutarkinti tesla plonu sluoksniu.kepti 180c orkaiteje,kol truputi pagels,trupinius kelis kart pamaisyti orkaiteje,kad nesukibtu.Iskeptus trupinius dar patrinti rankomis,kad atsiskirtu like sukibe trupiniai ir dar siltus sumaisyti su rududu(geriau isimaiso).iskloti inda,, i kuri sukresim ir slegsim trupiniuoti maistine plevele(kad butu lengviau isimti)ir paslegti.palaikyti per nakti saldytuve,isimti,rekomenduojama palaikyti dar para ne saldytuve,kad jis apdziutu. Dar galima prideti riesutu,vaisiu dziovintu.as nedejau,man grynas skaniau.
QUOTE(guoda-paguoda @ 2010 09 09, 09:21)
o jei nemegstam migdolu?ka vietoj ju deto, kad islaikyti proporcijas, ar visai nedeti?
QUOTE(5imute @ 2010 09 03, 10:36)
Kepiau spurgytes pagal šį receptuką Varškės spurgytės Gavosi puikiai. Lipdžiau drėgnomis rankomis, nelygumai dingo spurgytėms verdant
Labas vakaras,
O į šias spurgytes būtina pilti degtinės? Ką ji duoda? Ar labai paskui jaučiasi?
Laura777, degtinė pilama tam, kad spurgos neprisigertų aliejaus, kuriame virsite. Jos visiškai nesijaučia, jeigu neturit, galit dėti bulvės griežinėlius į aliejų. Su kiekviena nauja partija- naujas griežinėlis bulvės.
QUOTE(Laura777 @ 2010 09 10, 17:53)
Labas vakaras,
O į šias spurgytes būtina pilti degtinės? Ką ji duoda? Ar labai paskui jaučiasi?
O į šias spurgytes būtina pilti degtinės? Ką ji duoda? Ar labai paskui jaučiasi?
degtine neleidzia spurgoms riebalu prisigerti. Nesijaucia.
Ačiū labai už atsakymus
QUOTE(Laura777 @ 2010 09 10, 18:53)
Labas vakaras,
O į šias spurgytes būtina pilti degtinės? Ką ji duoda? Ar labai paskui jaučiasi?
O į šias spurgytes būtina pilti degtinės? Ką ji duoda? Ar labai paskui jaučiasi?
Baikit juokus... nuo vieno valgomo sauksto degtines i tokia mase teslos..tikrai nieko nenutiks...