mergaites!!kokiu prikepiau sausainuku,jegele!! sviestiniai,tirpsta burnoj su traskia salzia plutele,bus vieni is mano mylimiausiu!
receptas lengvutis paprastutis,o skonis nuostabus
Traskus sausainiukai kurie dingo per 6min.
kepiau is dvigubos normos
150 gr. cornflakes su medum
125 gr.miltu
100 gr. minksto sviesto
100 gr. cukraus
1 kiausinis
5 gr. kepimo milteliu
cukraus dudros papuosimui.
kiausini issukti su cukrum,sudeti minksta sviesta,issukti gerai mase,suberti miltus maisytus su kepimo miltelais.
mase gaunas minskta,imti su saukstu,as imu puse sauksto mases ir volioju dribsniuose kol aplimpa,tuomet su saukstu dedame ant kepimo popieciaus,palikti tarpelius,nes sausainukai pucias,kad nesukibtu.
kepti 180laipsniu 12-15min.
labai skanu
QUOTE(Ulė @ 2010 07 23, 18:01)
mergaites!!kokiu prikepiau sausainuku,jegele!! sviestiniai,tirpsta burnoj su traskia salzia plutele,bus vieni is mano mylimiausiu!
receptas lengvutis paprastutis,o skonis nuostabus
Traskus sausainiukai kurie dingo per 6min.
kepiau is dvigubos normos
150 gr. cornflakes su medum
125 gr.miltu
100 gr. minksto sviesto
100 gr. cukraus
1 kiausinis
5 gr. kepimo milteliu
cukraus dudros papuosimui.
kiausini issukti su cukrum,sudeti minksta sviesta,issukti gerai mase,suberti miltus maisytus su kepimo miltelais.
mase gaunas minskta,imti su saukstu,as imu puse sauksto mases ir volioju dribsniuose kol aplimpa,tuomet su saukstu dedame ant kepimo popieciaus,palikti tarpelius,nes sausainukai pucias,kad nesukibtu.
kepti 180laipsniu 12-15min.
labai skanu
receptas lengvutis paprastutis,o skonis nuostabus
Traskus sausainiukai kurie dingo per 6min.
kepiau is dvigubos normos
150 gr. cornflakes su medum
125 gr.miltu
100 gr. minksto sviesto
100 gr. cukraus
1 kiausinis
5 gr. kepimo milteliu
cukraus dudros papuosimui.
kiausini issukti su cukrum,sudeti minksta sviesta,issukti gerai mase,suberti miltus maisytus su kepimo miltelais.
mase gaunas minskta,imti su saukstu,as imu puse sauksto mases ir volioju dribsniuose kol aplimpa,tuomet su saukstu dedame ant kepimo popieciaus,palikti tarpelius,nes sausainukai pucias,kad nesukibtu.
kepti 180laipsniu 12-15min.
labai skanu
nuluzo psl. i kuri dejau fotkes,pakartosiu dar
QUOTE(Ulė @ 2010 07 23, 17:47)
ar jus perkate jau dribsnius su medumi, ar juos apmirkote meduje?
QUOTE(wilioke_ @ 2010 07 23, 21:05)
QUOTE(Ulė @ 2010 07 23, 17:47)
ar jus perkate jau dribsnius su medumi, ar juos apmirkote meduje?
perku,sausus pusrycius su medum
[quote=Ulė,2010 07 23, 20:11]
ar jus perkate jau dribsnius su medumi, ar juos apmirkote meduje?
[/quote]
perku,sausus pusrycius su medum
[/quote]
aisku, na reikes isbandyti, cia taip isgyrete, kad jau svajoju apie juos
ar jus perkate jau dribsnius su medumi, ar juos apmirkote meduje?
[/quote]
perku,sausus pusrycius su medum
[/quote]
aisku, na reikes isbandyti, cia taip isgyrete, kad jau svajoju apie juos
[quote=wilioke_,2010 07 23, 21:41]
perku,sausus pusrycius su medum
[/quote]
aisku, na reikes isbandyti, cia taip isgyrete, kad jau svajoju apie juos
[/quote]
jei tik megstate sausu traskuciu traskesiuka,tikrai patiks
perku,sausus pusrycius su medum
[/quote]
aisku, na reikes isbandyti, cia taip isgyrete, kad jau svajoju apie juos
[/quote]
jei tik megstate sausu traskuciu traskesiuka,tikrai patiks
Kol dar yra raudonųjų serbentų dedu raudonųjų serbentų pyrago receptą. Labai gaivus kai labai karšta
---------------------------------------------------------------------------------------
Mano darbai, mano blogas
---------------------------------------------------------------------------------------
Mano darbai, mano blogas
Vakar beveik nakčia darytas...
Trijų spalvų tortas
Tešlai: 125g. sviesto arba margarino, 1 pakelis vanilinio cukraus, 75g cukraus, 4 kiaušiniai, 0,5 stiklinės pieno, truputis druskos, 150 g. miltų, 1 šaukštas kepimo miltelių, 2 šaukštai kakavos, 1 šaukštas tarkuotos citrinos žievelės.
Kremui: 0,5 l. mėlynių, 200 g. grietinės, 1 pakelis vyšnių želė, 2 šaukštai želatinos.
Sviestą išsukti iki baltumo su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Sukant įmušti po vieną kiaušinį, suberti druską ir supilti pieną. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir suberti į masę. Tešlą padalinti į dvi dalis: į vieną sudėti tarkuotą citrinos žievelę, o į kitą įmaišyti kakavos. Formą ištepti riebalais, pabarstyti miltais ir supilti baltą masę. Biskvitą kepti 180 laipsnių temp. 15-20 min. Iškepusį išimti iš formos ir atšaldyti. Taip pat iškepti ir tamsųjį biskvitą.
Kremui uogas nuplauti, nusausinti, sudėti į dubenį, ant viršaus krėsti iki standumo išplaktą grietinę ir išmaišyti. Vyšnių želė ištirpinti mažesniame negu nurodyta ant pakelio vandens kiekyje, sudėti išbrinkintą želatiną ir maišyti kol želatina ištirps. Kai želė pradės stingti, sumaišyti su uogų mase. Kelis šaukštus palikti biskvitų pertepimui.
Į formą dėti baltą biskvitą, sutepti su vyšnių želė, ant viršaus dėti tamsųjį biskvitą ir pilti kremą. Gerai atšaldyti. SKANAUS
Trijų spalvų tortas
Tešlai: 125g. sviesto arba margarino, 1 pakelis vanilinio cukraus, 75g cukraus, 4 kiaušiniai, 0,5 stiklinės pieno, truputis druskos, 150 g. miltų, 1 šaukštas kepimo miltelių, 2 šaukštai kakavos, 1 šaukštas tarkuotos citrinos žievelės.
Kremui: 0,5 l. mėlynių, 200 g. grietinės, 1 pakelis vyšnių želė, 2 šaukštai želatinos.
Sviestą išsukti iki baltumo su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Sukant įmušti po vieną kiaušinį, suberti druską ir supilti pieną. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir suberti į masę. Tešlą padalinti į dvi dalis: į vieną sudėti tarkuotą citrinos žievelę, o į kitą įmaišyti kakavos. Formą ištepti riebalais, pabarstyti miltais ir supilti baltą masę. Biskvitą kepti 180 laipsnių temp. 15-20 min. Iškepusį išimti iš formos ir atšaldyti. Taip pat iškepti ir tamsųjį biskvitą.
Kremui uogas nuplauti, nusausinti, sudėti į dubenį, ant viršaus krėsti iki standumo išplaktą grietinę ir išmaišyti. Vyšnių želė ištirpinti mažesniame negu nurodyta ant pakelio vandens kiekyje, sudėti išbrinkintą želatiną ir maišyti kol želatina ištirps. Kai želė pradės stingti, sumaišyti su uogų mase. Kelis šaukštus palikti biskvitų pertepimui.
Į formą dėti baltą biskvitą, sutepti su vyšnių želė, ant viršaus dėti tamsųjį biskvitą ir pilti kremą. Gerai atšaldyti. SKANAUS
QUOTE(Nova @ 2010 07 09, 16:28)
neturiu namuose svarstykliu tai gal daug maž pasakytumet kiek tu miltu deti?
0,5 stiklines gal? ir dar turiu varskes, bet jos galiojimo terminas jau pasibaiges, ar bandyti is jos kepti spurgikes ar mest lauk ir eit pirkti kito?
QUOTE(M&V @ 2010 07 24, 14:11)
neturiu namuose svarstykliu tai gal daug maž pasakytumet kiek tu miltu deti?
0,5 stiklines gal? ir dar turiu varskes, bet jos galiojimo terminas jau pasibaiges, ar bandyti is jos kepti spurgikes ar mest lauk ir eit pirkti kito?
0,5 stiklines gal? ir dar turiu varskes, bet jos galiojimo terminas jau pasibaiges, ar bandyti is jos kepti spurgikes ar mest lauk ir eit pirkti kito?
paragaukit varskes, jei jau rugstoka bus, gal geriau tada jau nauja nusipirkti, o jei skonis geras tai as bandyciau dar kepti tuo labiau kad is pakelio vieno neiseis per daugiausia tu spurgu, tai greitai ir susivalgys
QUOTE(wilioke_ @ 2010 07 24, 15:37)
paragaukit varskes, jei jau rugstoka bus, gal geriau tada jau nauja nusipirkti, o jei skonis geras tai as bandyciau dar kepti tuo labiau kad is pakelio vieno neiseis per daugiausia tu spurgu, tai greitai ir susivalgys
taipir padariau, paragavau, varškė skani, tai jau tešla padariau dabar brandinu ja, nežinojua kiek deti miltu tai dėjau iš akies na bus matyti kaip seksis
ir dar čili picerijos meniu yra toks pyragas "varškes štrudelis", gal kuri žinote jo recepta
o as jau siandien buvau pasiryzusi pasigaminti traskius sausainukus ir triju spalvu torta, bet vienam zele vysniu parduotuvese neradau o kitam cornflakesu su medumi tai teks jau kitai dienai atideti