Pyragas su melynėmis
Tešlai :
1 stiklinė miltų,
200 g sviesto,
2-3 šaukštai cukraus,
1 kiaušinis,
2 šaukštai vandens,
žiupsnelis druskos.
Įdarui:
1 stiklinė šaldytų arba šviežių mėlynių,
0,5 stiklinės cukraus.
QUOTE(editamm @ 2010 08 11, 23:00)
o tai gal chalva galima zemes riesutu sviestu keisti?
Dabar ka tik su dukra padarem si pyraga, vietoj chalvos naudojom riesutu sviesta, nes didele bonkute jo turiu Jei kas gausis ikelsiu pakeista recepta
QUOTE(Ulė @ 2010 07 23, 17:01)
mergaites!!kokiu prikepiau sausainuku,jegele!! sviestiniai,tirpsta burnoj su traskia salzia plutele,bus vieni is mano mylimiausiu!
receptas lengvutis paprastutis,o skonis nuostabus
Traskus sausainiukai kurie dingo per 6min.
kepiau is dvigubos normos
150 gr. cornflakes su medum
125 gr.miltu
100 gr. minksto sviesto
100 gr. cukraus
1 kiausinis
5 gr. kepimo milteliu
cukraus dudros papuosimui.
kiausini issukti su cukrum,sudeti minksta sviesta,issukti gerai mase,suberti miltus maisytus su kepimo miltelais.
mase gaunas minskta,imti su saukstu,as imu puse sauksto mases ir volioju dribsniuose kol aplimpa,tuomet su saukstu dedame ant kepimo popieciaus,palikti tarpelius,nes sausainukai pucias,kad nesukibtu.
kepti 180laipsniu 12-15min.
labai skanu
receptas lengvutis paprastutis,o skonis nuostabus
Traskus sausainiukai kurie dingo per 6min.
kepiau is dvigubos normos
150 gr. cornflakes su medum
125 gr.miltu
100 gr. minksto sviesto
100 gr. cukraus
1 kiausinis
5 gr. kepimo milteliu
cukraus dudros papuosimui.
kiausini issukti su cukrum,sudeti minksta sviesta,issukti gerai mase,suberti miltus maisytus su kepimo miltelais.
mase gaunas minskta,imti su saukstu,as imu puse sauksto mases ir volioju dribsniuose kol aplimpa,tuomet su saukstu dedame ant kepimo popieciaus,palikti tarpelius,nes sausainukai pucias,kad nesukibtu.
kepti 180laipsniu 12-15min.
labai skanu
Kepiau šiuos na super, laaabai skanūs Tik aš naudojau paprastus dripsnius, o iškepus sausainius apglaisčiau medumi. Visiem labai patiko
QUOTE(Karamel'e @ 2010 08 20, 13:01)
Kepiau šiuos na super, laaabai skanūs Tik aš naudojau paprastus dripsnius, o iškepus sausainius apglaisčiau medumi. Visiem labai patiko
tikrai skanūs bet man kažodėl jie sukrito baigiant kepti
QUOTE(Karamel'e @ 2010 08 20, 13:01)
Kepiau šiuos na super, laaabai skanūs Tik aš naudojau paprastus dripsnius, o iškepus sausainius apglaisčiau medumi. Visiem labai patiko
Labai apetitnai atrodo, kepsiu rytoj ir as
QUOTE(rituliukas25 @ 2010 08 20, 19:24)
Sveikos. Stai ir mano trupininis juoduju serbentu pyragelis :
gal galima i svecius pas kuria nors? Prisiziuriu cia, tai net seiles suikaupia
gal galima i svecius pas kuria nors? Prisiziuriu cia, tai net seiles suikaupia
[/quote]
Prasau pas mane, kol dar pyrago liko liko
QUOTE(rituliukas25 @ 2010 08 20, 18:24)
Sveikos. Stai ir mano trupininis juoduju serbentu pyragelis :
Oi sis pyragelis pas mus daznai kepamas, labai skanus As tik darau mazus tokius pyragelius, tai labai labai, kai netingesiu nufotkinsiu
rituliukas25, patarciau parasyti ir gaminimo eiga :mirksiukas:Gali but ne visiem aisku ka ir kaip daryti
QUOTE(mikaela @ 2010 08 20, 22:34)
rituliukas25, patarciau parasyti ir gaminimo eiga :mirksiukas:Gali but ne visiem aisku ka ir kaip daryti
Gamyba labai paprasta: viska , isskyrus uogiene, sumaisau, ( sviesta istirpinu). paimu 1/3 teslos ir idedu i saldytuva. Skarda iskloju sviestiniu popierium ir sudedu tesla tolygiai isspaudau per visa dydi, padarau krasteli, kad uogiene neisbegtu. Jeigu uogiene per skysta, idedu truputi manu.Ant virsaus uztarkuoju susalusia tesla.Kepu apie 40 min. Skanaus
Nekeptas pyragas su riešutų sviestu
Pagrindui reikės:
3,5 pakelio sausainių
Kremui
skardinės kondensuoto saldinto sutirštinto pieno
4-5 šaukštų grietinės
200 gramų riešutų sviesto
Gaminimo eiga:
I indą pilame kondensuotą pieną, dedame grietinę ir riešutų sviestą. Viską gerai išmaišome iki vientisos masės. Indą, kuriame bus pyragas išklojame sviestiniu popieriumi. Sluoksniujame pyragą: sluoksnis sausainis, sluoksnis kremo.Paskutinis sluoksnis baigiasi kremu. Dedame į vėsią vietą, kad sustingtų. Aš laikiau 14 valandų.
Skanaus
P.s. gavosi saldokas todėl siūlyčiau arba mažiau kondensuoto pieno dėti arba grietinės daugiau
Pagrindui reikės:
3,5 pakelio sausainių
Kremui
skardinės kondensuoto saldinto sutirštinto pieno
4-5 šaukštų grietinės
200 gramų riešutų sviesto
Gaminimo eiga:
I indą pilame kondensuotą pieną, dedame grietinę ir riešutų sviestą. Viską gerai išmaišome iki vientisos masės. Indą, kuriame bus pyragas išklojame sviestiniu popieriumi. Sluoksniujame pyragą: sluoksnis sausainis, sluoksnis kremo.Paskutinis sluoksnis baigiasi kremu. Dedame į vėsią vietą, kad sustingtų. Aš laikiau 14 valandų.
Skanaus
P.s. gavosi saldokas todėl siūlyčiau arba mažiau kondensuoto pieno dėti arba grietinės daugiau