QUOTE(Nova @ 2010 07 20, 10:37)
Gesinu actu. Jei imu puse saukstelio sodos, tai pilu beveik sauksteli acto - ziuriu, kad visa soda "istirptu".
Bent jau spurgose tai sodos visiskai nesijaucia
![schmoll.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/schmoll.gif)
Jei cia del to norite keisti ja kepimo milteliais. Vat kazkada buvau nusipirkus lietuviskus kepimo miltelius, kepiau drauges tevams torta progini, ir sugadinau biskvitus - vien kepimo milteliu skonis buvo
Nova, bandysiu ir aš kepti išgirtąsias spurgytes, tik neturiu acto, tai galvoju, gal galėčiau sodą gesinti grietine?
![g.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/g.gif)
Ir turbūt virti reikia spurgytes gana žemoje temperatūroje, kad nesudegtų išorė, o vidus liktų žalias? Ar labiau vis tik virti vidutinėje temperatūroje? Merginos, kurios kepėte klausimas jums- ar kept pabandymui iš vienos normos ar nesiterliot ir iškart iš dvigubos?