QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 07, 15:26)
Tam recepte yra va kaip parasyta "Brownie yra bene pats geriausias šokoladinis kepinys, o jeigu jis dar su kreminio sūrio (
ar lietuviškai supaprastintai kreminės varškės) sluoksneliu, galima pirštus apsilaižyti. Šis brownie taip pat puikus sodraus skonio, labai šokoladinis ir be proto gardžiai kvepiantis. O sūrio (ar varškės) įdaras tik dar labiau pabrėžia tą šokoladinį malonumą. Oi, tikrai labai vertas dėmesio pyragas, tikrai tikrai!"
Nebent as vepla, ir nesuprantu, kad Ricota ir yra varske kremine
Kadangi receptas mano ir citata - mano, jaučiu pareigą pasiaiškinti

Čia esminis tas žodis "lietuviškai
supaprastintai", kas reiškia, kad aš taip pat naudoju paprasčiausią varškę, kurią pertrinu labai gerai su blenderiu, kol nelieka visiškai jokių gumuliukų - ir gaunas
kreminė varškė, puikiausiai pakeičianti kreminį sūrį

Dažniausiai kreminis sūris originaliai suprantamas kaip maskarponė, o ricottos aš, deja, nelabai naudojus esu, tai ir bijau pameluot, ar tiktų, nors man atrodo, kad taip...