


Papildyta:
Kremo liko nemazai,tai pridariau sumustiniu,visi valge su mielu noru,uzsigerdami arbata

ingridukas, 14 Rgs 2010 - 20:23, parašė:
ingridukas, 14 Rgs 2010 - 20:23, parašė: ![]()
Na ka,as jau pagaminau kursenu vyniotini
Kremas gavosi superinis,bet vat pagrindas prilipo prie popieriaus,teko atsargiai ir ilgai ji lupt.Aisku apiplysinejo,na bet siaip ne taip susukau viska,gavosi labai skaniai
Kaip pirmam kartui,visai neblogai,teks tobulintis,nes seimynai labai patiko
Papildyta:
Kremo liko nemazai,tai pridariau sumustiniu,visi valge su mielu noru,uzsigerdami arbata
k.lapelyte, 14 Rgs 2010 - 20:44, parašė:
k.lapelyte, 14 Rgs 2010 - 20:44, parašė: ![]()
tai gal nuo karsto ar silto biskvito nuiminejai? biskvitas turi buti atauses,saltas,tada jis nusiima puikiai
ingridukas, 14 Rgs 2010 - 20:23, parašė:
ingridukas, 14 Rgs 2010 - 20:23, parašė: ![]()
Kremo liko nemazai,tai pridariau sumustiniu,visi valge su mielu noru,uzsigerdami arbata
k.lapelyte, 14 Rgs 2010 - 20:44, parašė:
k.lapelyte, 14 Rgs 2010 - 20:44, parašė: ![]()
tai gal nuo karsto ar silto biskvito nuiminejai? biskvitas turi buti atauses,saltas,tada jis nusiima puikiai
Ulė, 14 Rgs 2010 - 16:14, parašė:
Ulė, 14 Rgs 2010 - 16:14, parašė: ![]()
as ateinu su laaabai skaniu kriausiu keksu
![]()
Jokūba, 14 Rgs 2010 - 20:05, parašė:
Jokūba, 14 Rgs 2010 - 20:05, parašė: ![]()
Labai skaniai atrodo, reiks isbandyti
O kepete pailgoje formoje? Kokias apskritai perkate pyragams/keksams skardas/formas kepti? Kokios geriausios?
(gal truputi ne i tema)
aguonele, 14 Rgs 2010 - 22:15, parašė:
aguonele, 14 Rgs 2010 - 22:15, parašė: ![]()
kaip fantastiskai skaniai atrodo
neturiu namie kriausiu, bet va obuoliu ir kefyro pardaryto indeli
jauciu ryt ryte pries darba kepsiu
Nova, 14 Rgs 2010 - 23:02, parašė:
Nova, 14 Rgs 2010 - 23:02, parašė: ![]()
Klasikinis Creme Briule (Crème brûlée)
3 tryniai
2 v.š. cukraus
1 stiklinė riebios grietinėlės (200 ml)
0,5 a.š. vanilinio cukraus
Trynius su cukrumi plakame, kol masė taps tiršta, šviesiai geltonos spalvos (masė padidėja 2-3 kartus). Grietinėlę su vaniliniu cukrumi pakaitiname iki užvirimo ir nukeliame nuo ugnies. Po truputį pilame į trynius ir tuo pat metu plakame mažu greičiu. Išpilstome masę į 3 ramekins indelius (originaliame recepte rašė, kad užtenka 4 indeliams, bet man užteko tik trims). Formeles sustatome į kepimo formą, į ją pripilame verdančio vandens iki pusės indelių aukščio. Formą statome į 150 C orkaitę, kepame apie 25-30 min. Iškepusio kremo vidurys turi būti drebučių konsistencijos. Atšaldome šaldytuve 2 h.
P.S. Kremo viršus dar turi būti karamelizuojamas su ruduoju cukrumi, bet aš neturiu tam skirto specialaus prietaiso. Ir be karamelizavimo kremas gavosi labai skanus ir purus
Ulė, 15 Rgs 2010 - 06:43, parašė:
Ulė, 15 Rgs 2010 - 06:43, parašė: ![]()
Aguonele aciu,tu cia pas mus keksu ir keksiuku profe
vakar kepiau toki pat tik su bananu irgi labai skanu,su obuoliais nebus prasciau
![]()
dar lyg tavo ? prisimenu ,kad jei keksas sutruksta skaitos tikras ane,ar atvirksciai jei sutruksta kazkas ne taip? susimaisiau dabar![]()
biriusa, 15 Rgs 2010 - 09:15, parašė:
biriusa, 15 Rgs 2010 - 09:15, parašė: ![]()
O karamelizavimui yra ir pas LT mus pirkti toks kulinarinis degiklis. Man vyras nupirko uz 60Lt, tinka ir mesai apskrudint pries uzkepant orkaiteje ir karamelizavimui ri baltymu pakepimui
Nova, 15 Rgs 2010 - 08:36, parašė:
Nova, 15 Rgs 2010 - 08:36, parašė: ![]()
biriusa, kiek zinau, jis su dujom, ane?
__AUTHOR__ parašė
__AUTHOR__ parašė