QUOTE(Nova @ 2010 07 20, 10:37)
Gesinu actu. Jei imu puse saukstelio sodos, tai pilu beveik sauksteli acto - ziuriu, kad visa soda "istirptu".
Bent jau spurgose tai sodos visiskai nesijaucia

Jei cia del to norite keisti ja kepimo milteliais. Vat kazkada buvau nusipirkus lietuviskus kepimo miltelius, kepiau drauges tevams torta progini, ir sugadinau biskvitus - vien kepimo milteliu skonis buvo
Nova, bandysiu ir aš kepti išgirtąsias spurgytes, tik neturiu acto, tai galvoju, gal galėčiau sodą gesinti grietine?

Ir turbūt virti reikia spurgytes gana žemoje temperatūroje, kad nesudegtų išorė, o vidus liktų žalias? Ar labiau vis tik virti vidutinėje temperatūroje? Merginos, kurios kepėte klausimas jums- ar kept pabandymui iš vienos normos ar nesiterliot ir iškart iš dvigubos?