Sveiki, prašau pridekit prie mano nico dar viena el raide, kad butu Mirabelle. Aciu
Sveiki, prasau pakeiskite mano varda is IKkatuks i Iete
Aciu
Aciu
Labas vakaras,
Gal galetumete pakeisti mano prisijungimo varda is saunuoyte i Acura. Pakeisti noriu del to, kad kai registravausi, netycia praleidau raide l, ir gavosi saunuoyte..o turejo buti saunuolyte. labai sunku paaiskinti kam nors kaip rasosi sis mano vardas. ir siaip, vardas be prasmes dabar. kadangi saunuolyte jau uzimtas, taigi, sugalvojau kita. Buciau labai dekinga, jei pakeistumete i Acura
Ligita
Gal galetumete pakeisti mano prisijungimo varda is saunuoyte i Acura. Pakeisti noriu del to, kad kai registravausi, netycia praleidau raide l, ir gavosi saunuoyte..o turejo buti saunuolyte. labai sunku paaiskinti kam nors kaip rasosi sis mano vardas. ir siaip, vardas be prasmes dabar. kadangi saunuolyte jau uzimtas, taigi, sugalvojau kita. Buciau labai dekinga, jei pakeistumete i Acura
Ligita
Laba diena
Noreciau pakeisti nika i Nimfa del savo priezasciu temoje neskelbsiu tikrai kodel
Noreciau pakeisti nika i Nimfa del savo priezasciu temoje neskelbsiu tikrai kodel
QUOTE(_Brigita_ @ 2010 08 04, 03:15)
Prašau pakeisti į Lady_Bird
QUOTE(mari1111 @ 2010 08 04, 13:58)
palikit tik mari
QUOTE(Mirabele @ 2010 08 04, 22:24)
prašau pridekit prie mano nico dar viena el raide, kad butu Mirabelle
QUOTE(Arfėja @ 2010 08 05, 19:02)
Noreciau pakeisti nika i Nimfa
i | Prašome perskaityti pirmą temos žinutę. |
laba diena,
prašau pakeisti nes zinau,kad esu atpažinta... ,norėčiau pakeisti į
*karolina*
aciu
prašau pakeisti nes zinau,kad esu atpažinta... ,norėčiau pakeisti į
*karolina*
aciu
Prasau pakeisti varda i Corsica
Aciu!
Aciu!
Laba diena. Prasyciau pakeisti i Lexa.
(jei galima su tasku, nes paprastas uzimtas )
Aciu
(jei galima su tasku, nes paprastas uzimtas )
Aciu