Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2010-2011

Mes ne per krikštynas, bet per dukters 5tąjį gimtadienį tai su palinkėjimais darėm taip:
Ant gražių užrašų lapelių visi rašėm po palinkėjimą ir būsimos profesijos spėjimą, susukom ir dėjom į papuoštą šampano butelį. Jį stumbre uždarėm ir užkasėm sode.
Per 18 gimtadienį atkasim. smile.gif
Gal kas pasinaudos šia idėja krikštynoms.
Atsakyti
QUOTE(Dolita @ 2010 07 27, 12:29)
o palinkejimus jie issitruaks jau parasytus ar bus tuscios korteles ir patys irasys po palinkejima?

Patys rašysime wink.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Mes irgi šį savaitgalį atšventėm krikštynas thumbup.gif Praktiškai viską ruošė krikšto mama, aš tik dovanas krikštatėviams, seneliams, tėvams ir svečiams... Dar padariau "košytės" biggrin.gif
Šventėm gamtoj... Šiaip buvo labai karšta, tai visi tokie išvėsę, pavargę... Bet šiaip viskas labai gerai praėjo, krikšto mama labai šauniai pravedė žaidimukus thumbup.gif Niekas neprisigėrė, niekas neprisičiūdino biggrin.gif
Įmetu tai, ką aš pati dariau:
svečiams
user posted image

o čia giminėms (mano daryti rėmeliai)
user posted image

Gal kam pravers... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pusele33 @ 2010 07 27, 15:37)
o čia giminėms (mano daryti rėmeliai)

O iš ko daryti rėmeliai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolita @ 2010 07 27, 11:07)
sveikos 4u.gif

kaip jus darete su tais balionais heliniais per krikstynas? nebuvus nevienose krikstynose tai nznau kaip cia daryti, ar iduoti kiekvienam zmogeliukui po baliona tipo sugalvoti po palinkejima ir paskui visiems kartu paleisti i dangu, ar duoti po markeri kad uzrasytu po palinkejima ir surinkti i kruva visus ir paleisti man i dangu? kaip jus darete arba darysite?

Mes tai bažnyčioje kol laukėm kunigėlio kiekvienam svečiui davėm po balioną. Mūsų buvo nedaug, tik 10 žmonių, tai kiekviena pora gavo po baltą perlamutrinį ir žydrą perlamutrinį balioną. O jau kai išėjome iš bažnyčios, kiekvienas ant savo baliono parašė palinkėjimą. Fotografė kiekvieną svečią su juo palinkėjimų nufotografavo. O vėliau visi vienu metu paleidome balionus į dangų. Buvo labai smagu.
O bažnyčioje pačioje tai irgi labai patiko. Buvo papuošta baltom žvakėm, kurios labai gražiai degė. Antrą vardą mūsų Justui parinkome Justinas. Tai labai fainiai kunigas vis kartojo Justas Justinas. Po ceremonijos kunigas pakvietė išpradžiu mus su krykštotėvais nusifotografuoti, o vėliau ir visus sviečius pakvietė su juo pasifotkinti.
O kai pylė vandenuką ant galvytės, tai krykštotėvas sakė, mažius juoktis pradėjo biggrin.gif
Oj, merginos, man taip gaila, kad jau viskas praeityje. Sviečiai iki šiol dėkoja wub.gif O man tai labai glosto širdelę. netgi MB padėkojo už surengtą šventę, nes rengime jis nedalyvavo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(estetė @ 2010 07 27, 13:51)
O iš ko daryti rėmeliai?  bigsmile.gif

Iš susuktų ir nudažytų laikraščių vytelių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasicka* @ 2010 07 27, 12:11)
4u.gif  Mes tai žadame kruvoj surištus paleisti, kadangi pasitarėm, kad taip gražiau mums!
Ir bus ne patys balionai aprašyti, bet gražios palinkėjimų kortelės pririštos prie jų ..  wub.gif va  smile.gif

o kur pirkai helio balionius?
Atsakyti
kam reikia etikeciu maketuku galite rasti per google etiketesant buteliu.lt tkrai daug pavizdziu rasite.
o helio balionu galima rasti akropolyje skyriuje BALIONU SALIS ,ten yra visko sventems doh.gif ir dangaus zibintu,ir pripustu dideliu zmogeliuku is balionu ir saliutu ir statuleliu zodziu visko daug.tik per karsta diena mums patare balionu nusipirkti pries pat svente kitaip nuo karscio jie utu susprogineje unsure.gif
leidom 3dangaus zibintus skirtingu spalvu
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurga99: 27 liepos 2010 - 15:36
puseleęę, o kas ten tuose maiseliuose? saldainiai? ir kas ten uzrasyta nedazlibinu biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, o kokio amziaus vaikucius krikstyjat? gal klausimas ne i tema...bet is smalsumo klausiu...mes ruosiames krikstyti dukriuka rugseji, jai bus 5 men,...bet as dar kitais metais krikstyciau, kai ji didesne, vaiksto, idomiau juk ir vaikelis jau supranta, kad ta svente jai...bet del to labai priestarauja tevai...kaip cia taip...
Atsakyti
QUOTE(Emanuel @ 2010 07 27, 23:48)
Merginos, o kokio amziaus vaikucius krikstyjat? gal klausimas ne i tema...bet is smalsumo klausiu...mes ruosiames krikstyti dukriuka rugseji, jai bus 5 men,...bet as dar kitais metais krikstyciau, kai ji didesne, vaiksto, idomiau juk ir vaikelis jau supranta, kad ta svente jai...bet del to labai priestarauja tevai...kaip cia taip...

Mūsiškiui bus 7mėn 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Emanuel @ 2010 07 27, 21:48)

Krikstija kada kam parankiau,arba kokio nori amziaus kad butu krikstukas.As irgi visada norejau,kad pati buciau sustiprejus po gimdymo ir kad dukryte vaiksciotu,tai ir lauket tos dienos.O tevai lieka tevais,jie visada skuba siuo klausimu,manieji taip pat,bet tai musu vaikas,tai sprendziam pagal savo aplinkybes 4u.gif
Atsakyti