QUOTE(estetė @ 2011 01 27, 10:14)
Aš vis suku galvą dėl sūnaus Krikšto tėvų... Kaip Jums atrodo, geriau kviest giminaičius, su kuriais mažiau bendraujam, ar gerus draugus? Mano mama turi tvirtą poziciją, kad visada geriau gimines, nes draugai išvažiuos, išsiskirs ir liks vaikas be Krikšto tėvų ar vieno jų, o va giminės visam gyvenimui giminės
Aga, mano mama irgi del tu giminiu sutrydus... Net urzgia pastoviai, kad imti abu kumus is gimines, o ne kokia broli, sese ar pusbroli su sutuoktiniu O is vyro puses jo seseri yra pakrikstijus anytos drauge, ir viskas kuo puikiausiai. O vyro kumai is gimines ir kas is to, kad su krikstamote vyras nesikalba ir net nesisveikina... Kitas pavyzdys, jeigu zmogus kategoriskai nenori ir atsisako eiti i kumus. Irgi vyras vos ne per prievarta pakrikstijo pusseseres vaika, o dabar tas vaikas kaip ir be kumo likes. Nepriverciu niekaip vyro nuvaziuot, nors vaikas ir nekaltas, kad su tevais nelabai bendraujam, praktiskai tik is butinybes
Todel manau, kad reikia imti i kumus tuos zmones, kuriu norisi, su kuriais miela bendrauti ir t.t. O tai, kad paimsi kumus is gimines, cia dar ne garantas, kad vaikas ateity juos tures