Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2010-2011

Sveikos gal zinot kas pigiau galetu padaryt foto ant maikuciu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2011 01 18, 15:15)
Sveikos, jungiuosi i jusu buri  bigsmile.gif  krikstynos planuojamos Liepos menesi, kol kas pilna info ant popieriaus, ant desktopo, viska kaupiu, bet dar nieko nepradejau, viskas deliojasi galvoje, bet galutinis rezultatas dar neaisku koks gausis  doh.gif

Oho kaip anksti pradėjote planuoti šventę bigsmile.gif Mes pirmą sūnų irgi krikštijom liepos mėn., ir antrą man norisi vasarą, kai šilta, tada ir drabužių mažiau reikia, krikštukas gali vilkėti tik šventinius rūbelius be papildomų viršutinių, kas svarbu, jei fotosesija gamtoje organizuojama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(estetė @ 2011 01 18, 19:41)
Oho kaip anksti pradėjote planuoti šventę  bigsmile.gif Mes pirmą sūnų irgi krikštijom liepos mėn., ir antrą man norisi vasarą, kai šilta, tada ir drabužių mažiau reikia, krikštukas gali vilkėti tik šventinius rūbelius be papildomų viršutinių, kas svarbu, jei fotosesija gamtoje organizuojama  smile.gif

As jau pries metus pradejau rinkt krikstynu idejas ir landziot po visokiausias temas, o dabar beliko tik pusmetis, o jus sakot anksti lotuliukas.gif Beja galvoju, gal man sodybos nuoma atsieitu pigiau penktadieni, paziurejau , kad gal birzelio 24d daryt g.gif bet kazkaip vis kiek skaiciau pastebejau , kad krikstynos sestadieniais daromos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(valdenis @ 2011 01 18, 17:23)

na mums tai misija neimanoma, nebent atskira masina uzsakinet balionams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MaGre @ 2011 01 19, 00:03)
na mums tai misija neimanoma, nebent atskira masina uzsakinet balionams  biggrin.gif

o kodel neimanoma g.gif ta prasme jusu daug ir visi viena masina vaziuosit g.gif
Atsakyti
Kalbanta apie balionus tai mes papraseme draugu kad atveztu i vieta kur leidome. O teko ir mums patiems draugams pristatyti juos. TAip kad labai gerai paprasyti draugu pagalbos. thumbup.gif
Atsakyti
nesupratau bigsmile.gif vakar cia jau buvo like vos keli postai ir tema turejo but uzdaryta, nuejau sukuriau nauja, o cia vel 47psl, temos pavadinimas pakeistas, o sukurtos temos nera blink.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilget: 19 sausio 2011 - 12:35
QUOTE(lilget @ 2011 01 19, 13:35)
nesupratau  bigsmile.gif  vakar cia jau buvo like vos keli postai ir tema turejo but uzdaryta, nuejau sukuriau nauja, o cia vel 47psl, temos pavadinimas pakeistas, o sukurtos temos nera  blink.gif  doh.gif  lotuliukas.gif

Taip atsitiko, nes ištryniau kai kurias ankstesnes žinutes. ax.gif

Šiais metais tvarka išliks nepakitusi. Kiekvieną savaitę iš šios temos ištrinsiu visas žinutes, kuriose nebus jokios naudingos informacijos planuojančioms krikštynas. Tačiau tai nereiškia, kad tema turi virsti į balaganą, kurioje kalbama apie bet ką. smile.gif

Kai ši tema baigsis, nekurkite naujos. Prašau, parašykite man AŽ, aš gražinsiu vakar sukurtą temą, kuri laikinai yra paslėpta. 4u.gif

Tikiuosi malonaus bendravimo ir bendradarbiavimo. Linkiu visoms sėkmingai suplanuoti vaikučių krikštynas, kad kiekviena galėtumėt parašyti- tai buvo mano svajonių šventė. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
O pries kiek laiko "neperanksti" eiti kalbeti su kunigu del krikstynu laiko ir datos?
Musu krikstynos rugsejo 3, bet jau emiau viska planuoti, kad svente butu grazi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2011 01 19, 16:25)
Sveikos,
O pries kiek laiko "neperanksti" eiti kalbeti su kunigu del krikstynu laiko ir datos?
Musu krikstynos rugsejo 3, bet jau emiau viska planuoti, kad svente butu grazi smile.gif

Na gal siek tiek pas kuniga eiti per anksti 4u.gif
O va planuojantiems Rumsiskese svesti krikstynas jau pats laikas jieskoti laisvu vietu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2011 01 19, 17:25)
Sveikos,

Mes prieš pora mėnesių ėjom, bet čia dar ir nuo bažnyčios "populiarumo", manau, priklauso smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo estetė: 19 sausio 2011 - 23:08
QUOTE(Esha @ 2011 01 19, 16:25)
Sveikos,

Gal dar ankstoka, bet neverta labai delsti, ypac, jei populiari baznycia. Jei kokiam kaimuke, tai pries menesi pats tas, manau 4u.gif

Kadangi eisim pas draugus i krikstynas, ir ne pas vienus, mastau, ka cia jiems sumeistrauti. Tai pagalvojau, kad ireminti pasizadejimai/prasymai gan ipareigojantis reikalas, o grazu atvirukas, kuri galima didelio formato daryti ir bus laikomas salia kitu krikstynu rakandu rolleyes.gif

user posted image

Galima pagrindinius faktus surasyti, jei nera krikstuko. Nes man tai patinka ta ideja, kad isliktu kazkoks faktu uzrasas, kas, kada ir pan. ax.gif Nes mano tevai tai net baznycios nepamena doh.gif
Atsakyti