Sveikos gal zinot kas pigiau galetu padaryt foto ant maikuciu.
QUOTE(lilget @ 2011 01 18, 15:15)
Sveikos, jungiuosi i jusu buri krikstynos planuojamos Liepos menesi, kol kas pilna info ant popieriaus, ant desktopo, viska kaupiu, bet dar nieko nepradejau, viskas deliojasi galvoje, bet galutinis rezultatas dar neaisku koks gausis
Oho kaip anksti pradėjote planuoti šventę Mes pirmą sūnų irgi krikštijom liepos mėn., ir antrą man norisi vasarą, kai šilta, tada ir drabužių mažiau reikia, krikštukas gali vilkėti tik šventinius rūbelius be papildomų viršutinių, kas svarbu, jei fotosesija gamtoje organizuojama
QUOTE(estetė @ 2011 01 18, 19:41)
Oho kaip anksti pradėjote planuoti šventę Mes pirmą sūnų irgi krikštijom liepos mėn., ir antrą man norisi vasarą, kai šilta, tada ir drabužių mažiau reikia, krikštukas gali vilkėti tik šventinius rūbelius be papildomų viršutinių, kas svarbu, jei fotosesija gamtoje organizuojama
As jau pries metus pradejau rinkt krikstynu idejas ir landziot po visokiausias temas, o dabar beliko tik pusmetis, o jus sakot anksti Beja galvoju, gal man sodybos nuoma atsieitu pigiau penktadieni, paziurejau , kad gal birzelio 24d daryt bet kazkaip vis kiek skaiciau pastebejau , kad krikstynos sestadieniais daromos
QUOTE(valdenis @ 2011 01 18, 17:23)
masina
na mums tai misija neimanoma, nebent atskira masina uzsakinet balionams
QUOTE(MaGre @ 2011 01 19, 00:03)
na mums tai misija neimanoma, nebent atskira masina uzsakinet balionams
o kodel neimanoma ta prasme jusu daug ir visi viena masina vaziuosit
Kalbanta apie balionus tai mes papraseme draugu kad atveztu i vieta kur leidome. O teko ir mums patiems draugams pristatyti juos. TAip kad labai gerai paprasyti draugu pagalbos.
nesupratau vakar cia jau buvo like vos keli postai ir tema turejo but uzdaryta, nuejau sukuriau nauja, o cia vel 47psl, temos pavadinimas pakeistas, o sukurtos temos nera
QUOTE(lilget @ 2011 01 19, 13:35)
nesupratau vakar cia jau buvo like vos keli postai ir tema turejo but uzdaryta, nuejau sukuriau nauja, o cia vel 47psl, temos pavadinimas pakeistas, o sukurtos temos nera
Taip atsitiko, nes ištryniau kai kurias ankstesnes žinutes.
Šiais metais tvarka išliks nepakitusi. Kiekvieną savaitę iš šios temos ištrinsiu visas žinutes, kuriose nebus jokios naudingos informacijos planuojančioms krikštynas. Tačiau tai nereiškia, kad tema turi virsti į balaganą, kurioje kalbama apie bet ką.
Kai ši tema baigsis, nekurkite naujos. Prašau, parašykite man AŽ, aš gražinsiu vakar sukurtą temą, kuri laikinai yra paslėpta.
Tikiuosi malonaus bendravimo ir bendradarbiavimo. Linkiu visoms sėkmingai suplanuoti vaikučių krikštynas, kad kiekviena galėtumėt parašyti- tai buvo mano svajonių šventė.
QUOTE(Esha @ 2011 01 19, 16:25)
Sveikos,
O pries kiek laiko "neperanksti" eiti kalbeti su kunigu del krikstynu laiko ir datos?
Musu krikstynos rugsejo 3, bet jau emiau viska planuoti, kad svente butu grazi
O pries kiek laiko "neperanksti" eiti kalbeti su kunigu del krikstynu laiko ir datos?
Na gal siek tiek pas kuniga eiti per anksti
O va planuojantiems Rumsiskese svesti krikstynas jau pats laikas jieskoti laisvu vietu
QUOTE(Esha @ 2011 01 19, 17:25)
Sveikos,
Mes prieš pora mėnesių ėjom, bet čia dar ir nuo bažnyčios "populiarumo", manau, priklauso
QUOTE(Esha @ 2011 01 19, 16:25)
Sveikos,
Gal dar ankstoka, bet neverta labai delsti, ypac, jei populiari baznycia. Jei kokiam kaimuke, tai pries menesi pats tas, manau
Kadangi eisim pas draugus i krikstynas, ir ne pas vienus, mastau, ka cia jiems sumeistrauti. Tai pagalvojau, kad ireminti pasizadejimai/prasymai gan ipareigojantis reikalas, o grazu atvirukas, kuri galima didelio formato daryti ir bus laikomas salia kitu krikstynu rakandu
Galima pagrindinius faktus surasyti, jei nera krikstuko. Nes man tai patinka ta ideja, kad isliktu kazkoks faktu uzrasas, kas, kada ir pan. Nes mano tevai tai net baznycios nepamena