QUOTE(Do_do_do @ 2011 01 17, 23:19)
ačiū.
Gal kuri dar turit pasižadėjimų, nes krikštasūnis turi tik dvi močiutes, senelių jau nebe.
Ir gal dar turit gražių žodžių močiutėms?
PASIŽADĖJIMAI
Galioja nuo 2010 ........ iki anūkių pilnametystės
Aš, ........ ir ........ bočiukas .......... savo valia, neįtakojamas žmonos ir būdamas pakankamai blaivios galvos, visų čia dalyvaujančių akivaizdoje iškilmingai PASIŽADU:
Kad ir kas beatsitiktų, išlaikyti šaltakraujiškumą ir savitvardą situacijose, kai pasireikš anūkėlių savarankiškumas ir fantazija. Todėl nepyksiu, kai Irmantukas nukarpys mano katinui ūsus, nutampys triušiams ausis, nulodys šunį, o iš tvarto išvarys į kiemą vištas.
Nepykti kai anūkėlis į mano lovą nakčiai suguldys žaisliukus, o man teks prigulti ant sofkutės.
Paklusti anūkėlių norui, kad televizorius visada rodytų tik multikus ir net tada, kai bus transliujamos labai svarbios krepšinio rungtynės ar rodys Teleloto
Pamokyti........ ravėti daržą, nes jų tėvai to tikrai nepadarys ir nepykti, kada vietoj piktžolių jis išravės visas daržoves
Vasara kas antrą savaitgalį nusivežti Irmantą į pajūrį ir kad jis nenuobodžiautų kartu pažaisti su smėliuku. Žiemą važinėti rogutėmis tiek, kiek tik jis panorės, o Kalėdoms iš miško parnešti eglutę.
Būti geru močiutės vyru ir neleisti jai lepinti anūkių.
Aš, ...... ir....... močiutė ......savo valia, eilinį sykį neklausydama vyro ir apakus iš meilės savo anūkėlėms, visų čia dalyvaujančių akivaizdoje iškilmingai PASIŽADU:
Kad ir kas benutiktų, nepamiršti, kad vaikai būna arba švarūs , arba laimingi. Todėl nepyksiu, kai ......... riebaluotais pirštais nučiupinės ką tik ištapetuotas namų sienas, žemėtom kojom pritepens švarias grindis ar į šuns būdą paklos ką tik iš valyklos parneštą mano naujausią kostiumėlį.
Pasižadu nepykti, kai anūkėlis iškvėpins mano naujausius prancūziškus kvepalus ir išdažys žaislus brangiausiais mano lūpų dažais.
Be jokių atsikalbinėjimų pažadu prižiūrėti ......... savaitgaliais, švenčių dienomis, per jų tėvų ir krikštatėvių atostogas ir šiaip be jokio reikalo.
Primegzti Irmantui madingų megztukų, o jo meškiukams gražių drabužėlių.
Pamokyti skoningo pasipuošimo meno ir sutaupyti iš pensijos jų moloniemspapuošalams) niekučiams ( nors mociute dar nepensijoj
Išmokyti skaniai gaminti valgyti, nes mamai tam reikalui tikrai neužteks kantrybės.
Pamokyti kaip elgtis, kad šeimos galva neįsakinėtų kaklui ir kaip vienu blakstienų mirktelėjimu apsukti moterį aplink mažąjį pirštelį.
Būti gera bočiuko žmona ir neleisti jam lepinti anūkių.