QUOTE(Dija24 @ 2011 01 11, 22:09)
1. Nepykstu, ko man pykti. Forumas nebutu forumas jei kas neimtu vertinti "is kazkurio sono"
2. Galiu pasakyti tik tiek, kad dalyvavau vestuvese Kuziu baznyteleje. Buvo nerealu. Tie pasakyti zodziai, mintys. Jau tiek laiko praejo, o su draugais vis prisimename jo pasakytus zodzius. Va cia kunigas!!! Sudrebines ir privertes susimastyti ne viena. Tik reikia pasidometi man ar tas pats kunigelis dar ten.
1. Labai taikliai pastebejot ir mane prajuokinot
2. Butu geriausias variantas ji ir rasti.
Su viskuo, ka saket, sutinku. Baznycia visais laikais buvo didele jega - politine, idejine ir t.t. Man tai dzin, kad sukomercinta svente, cia jau patys reguliuojam, ko nori. Man, jei as nenoresiu, neikis jokiu cacku patacku tik del to, kad dabar taip visi daro
Todel irgi buvo labai svarbu baznycia, bet deja, pasirinkimas labai mazas, o vis tikrai kunigeliu asmeniskai nepazinosi ir visu parapiju neapeisi. Na nera gera musu baznycia, nera.. Truputi nukrypstant nuo temos - visi verziasi dirzus, o kataliku baznycios ir toliau auksu ziba.. Ir visais laikais taip buvo.. Padare kataliku darzeli - ir ka, mokesti, kaip paciu brangiausiu pelno siekianciu. Net ir krikscioniskas ugdymas pasiekiamas tik turtingiesiems.. Va tokia ta musu baznycia. Gal beda, kad kunigai seimu negali tureti
Jei tu kalbi apie seima, kaip svarbiausia gyvenimo lastele, o neturi jokio suvoki is sirdies, kas tai yra, yra nepazintas teviskas jausmas, tai gal del to jie tokie ir nuzmogeje? Nes, pvz, per musu krikstynas, kai velavo sveciai (buna ir taip), is baimes pries kunigeli maniau i zeme sulisiu.. Oj koks piktas buvo. O ko cia pykti? Nei eile nebuvo, kelios minutes, o jis zaibais svaides..
Gal ir ne i tema prirasiau, bet tikrai sudetinga, kad tavo vaika krikstytu zmogus is pasaukimo.