Na bet kokiu atveju krikstukai gaunasi brangiai, apie 100 lt
QUOTE(O-RE-AR @ 2010 07 21, 21:49)
O tai koks tirazas mazas???
nu jie sake, spausdina ne po keleta vnt., o simtais, tukstanciais tipo, ju aparatai dideli ir jiems neapsimoka su tokiais uzsakymais terliotis
QUOTE(susypsena @ 2010 07 20, 20:14)
o kur ta aparaciuka gauti? jau man nuo to planavimo stogas ciuozia, vyras sake tuoj kompa mes pro langa
Zinokit nezinau nuo senu laiku turiu Gal senukuose O gal kokio jaunojo tehniko pardei Neisivaizduoj
QUOTE(Lazdu_Dama @ 2010 07 20, 21:38)
Jau suvariau viena sauksta dabar pabandziau uzdet viena sluoksni lako.. palauksiu kol isdzius ir rasysiu ant jo.. tada vel uzlakuosiu
Na ar gavosi? Kaska bandziau rasyti ant medzio nesigavo man isilieja i krastus markeris
QUOTE(korisda @ 2010 07 21, 21:01)
merginos padekit, ka be profesijos dar butu galima speti?
Gal viktorina tiktu... As per gimtadieni mazosios dariau,tai liko visi patenkinti,nes ir po priziuka gavo ir suzinojo faktu apie jubiliate
mes viktorina irgi darysim, jeigu matysiu, kad visi nusiteike, nes kazkaip kuo toliau, tuo labiau galvoju, kad tingesis zmonems
sveikos,
Mamytes HELP!!!
Kur gaut spirito sirsiu meduj???? Ar degtine irgi tinka???
Jau pirmiau klausiau taip niekas ir neatsake... kaip jus darot?
Mamytes HELP!!!
QUOTE(gosas @ 2010 07 21, 22:44)
Zinokit nezinau nuo senu laiku turiu Gal senukuose O gal kokio jaunojo tehniko pardei Neisivaizduoj
Na ar gavosi? Kaska bandziau rasyti ant medzio nesigavo man isilieja i krastus markeris
Meciau as tuos saukstus i sali nulakavus viena sluoksni dekupazo laku, tai rasosi puikiai, niekas nelieja, tik kazkaip nelabai graziai man gavosi.. truksta ten kazko.. tai nusipirkau vakar Maximoj po 1,59 Lt medines menteles ir nutariau jas pati pabandyt padekupazint ar kazka panasaus sedejau puse nakties (nes krikstynos jau sestadieni, o menteles 5 ) ir kazkas gavosi sukelsiu visas foto po krikstynu, nes zinau, jog kai kas skaito sita tema, paskui bus neidomu dovanas gauti
Siandien reik is kur nors gauti mazyciu popieriniu maiseliu.. na, tokiu, kad galima butu pora sauksteliu arbatzoliu ideti. Gaminau visiems sveciams segtukus (uzspausti plikytos arbatos pakeliui ar dar kam..) mano dukrytes vardas Liepa, tai noriu ideti i maiselius po pora sauksteliu liepziedziu arbatos ir uzspausti tuo segtuku manau, turetu visai nebloga dovanele gautis
QUOTE(Leticija @ 2010 07 21, 22:21)
Na bet kokiu atveju krikstukai gaunasi brangiai, apie 100 lt
na pvz vistiek iseina pigiau nei spausdinti kokiam copy1 kur uz kopija beveik du litai
spaustuvej ir isegimas originalus,ir lapai
be abejo 100 vnt kainuos pigiau
arba namie su savo printeriu
Be penkių pavasaris, gal galėtum įmesti nuorodą, iš kur ėmei tas nuotraukas baby shower'iui? Man labai patiko kelios idėjos ir sakau, gal tame puslapyje daugiau gerų minčių prigaudyčiau
QUOTE(vaidacka:) @ 2010 07 22, 08:57)
sveikos,
Mamytes HELP!!!
Mamytes HELP!!!
Kelis kartus mamytės rašė, kad darė ir su degtine
QUOTE(estetė @ 2010 07 22, 09:39)
Kelis kartus mamytės rašė, kad darė ir su degtine
Muset praziosojau, dekui
O pries kiek laiko reikia daryt?