Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2010-2011

Mes kriksto tevams dovanosim mazylio nuotrauka ant drobes A3 formato 4u.gif
Atsakyti
sveikos. o koki muiliuka dedat i maisiuka? paprasta koki vaikiska ar buna pirkt spec krikstynoms?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kerryy: 06 rugpjūčio 2010 - 15:31
QUOTE(kerryy @ 2010 08 06, 16:25)
sveikos. o koki muiliuka dedat i maisiuka? paprasta koki vaikiska ar buna pirkt spec krikstynoms?

niu kad nezinau ar yra kokie spec muiliukai, as irgi norejau maziuka ideti, bet kadangi niekur neuzmaciau, tai nupirkau paprasta vaikiska muila , jis man kaip tik i maiseli ir tilpo smile.gif
beje dar pasikartosiu blush2.gif ar tuos daiktukus druska, cukru, muila ir pan, mamyte gales sunaudot ar jie turi ir but dezutej kaip relikvija, ir ar dovanojant siuos daiktelius reikia pasakyti kam jie skirti ir pan? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2010 08 06, 16:40)
beje dar pasikartosiu  blush2.gif  ar tuos daiktukus druska, cukru, muila ir pan, mamyte gales sunaudot ar jie turi ir but dezutej kaip relikvija, ir ar dovanojant siuos daiktelius  reikia pasakyti kam jie skirti ir pan?  blush2.gif

mano maze kai krikstyjom tai krikstomama dovanojo o viena maiseli ir sak kas kiekvaname is ju ir kam reikalingi- cukrus,kad butu kuokosyte pasaldinti ir t.t. tai aisku kad reikia pasilikt, ka gi tu is to saukstelio kruopu darysi biggrin.gif doh.gif

o pinigeli koki dedat? mums tai 3 lt idejo biggrin.gif taciau musu fotografas sako: noriu iamzint pinigeli. o kai pasakem ad turim 3 lt tai abai nustebo biggrin.gif tai kaip supratau jis turi but kazkoks isskirtinis? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Indula @ 2010 08 04, 14:33)
Kur Kaune pigiausi heliniai balionai?

pigiausi tai nzn. bet prie jachtklubo viskas labai pigiai as ten pirkau paprastus balionus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kerryy: 06 rugpjūčio 2010 - 15:47
QUOTE(kerryy @ 2010 08 06, 16:55)
mano maze kai krikstyjom tai krikstomama dovanojo o viena maiseli ir sak kas kiekvaname is ju ir kam reikalingi- cukrus,kad butu kuokosyte pasaldinti ir t.t. tai aisku kad reikia pasilikt, ka gi tu is to saukstelio kruopu darysi biggrin.gif  doh.gif

o pinigeli koki dedat? mums tai 3 lt idejo biggrin.gif taciau musu fotografas sako: noriu iamzint pinigeli. o kai pasakem ad turim 3 lt tai abai nustebo biggrin.gif  tai kaip supratau jis turi but kazkoks isskirtinis? g.gif
Papildyta:

biggrin.gif ai tai va ir nezinau, as matai dar cesnako skiltele dedu, tai nezinau kas is to cesnako liks po metu biggrin.gif
pinigo nededu dedu tuos 5 dalykelius: druska, cukru, cesnaka, muila ir angeliuka.
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2010 08 06, 17:07)
biggrin.gif  ai tai va ir nezinau, as matai dar cesnako skiltele dedu, tai nezinau kas is to cesnako liks po metu  biggrin.gif
pinigo nededu dedu  tuos 5 dalykelius: druska, cukru, cesnaka, muila ir angeliuka.

As tai manau, kad turetu sunaudoti mama savo vaikui tas kruopas ir pan., juk ir dovanojama tam, kad vaikas sotus butu ir kad, kose pasisaldintu mirksiukas.gif cia mano nuomone, niekad netikejau prietarais schmoll.gif
4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmama @ 2010 08 06, 17:14)
As tai manau, kad turetu sunaudoti mama savo vaikui tas kruopas ir pan., juk ir dovanojama tam, kad vaikas sotus butu ir kad, kose pasisaldintu mirksiukas.gif cia mano nuomone, niekad netikejau prietarais schmoll.gif
4u.gif  mirksiukas.gif

bet tai kam tada tie grazus maiseliai, kur juos tada tuscius reiks det? tada gal reiktu visko po kilograma dovanot tai nors koses daug gautusi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nzn man tai visa tai yra simbolika kuria atminimui reikia laikyt, kaip ir zvake, rubelius ir pan. smile.gif

o kas del cesnako, tai jigi galima isdziovint ir sudziuvusi i ta pati maisiuka idet smile.gif
Papildyta:
o kaip de to pinigelio gal kas galit apsviest smile.gif?
Atsakyti
QUOTE(kerryy @ 2010 08 06, 18:53)
bet tai kam tada tie grazus maiseliai, kur juos tada tuscius reiks det? tada gal reiktu visko po kilograma dovanot tai nors koses daug gautusi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nzn man tai visa tai yra simbolika kuria atminimui reikia laikyt, kaip ir zvake, rubelius ir pan.  smile.gif

o kas del cesnako, tai jigi galima isdziovint ir sudziuvusi i ta pati maisiuka idet smile.gif
Papildyta:
o kaip de to pinigelio gal kas galit apsviest smile.gif?

nu jo koses aisku neisvirsi is tu kruopu biggrin.gif
as zadu laikyt.Tik kazi per daugeli metu kas ten is ju liks g.gif ar kokios kandys neisiveis doh.gif
as irgi padariau graziuos maisiukus,juos idaviau kumai tai ji papildys tik. I pinigu maiseli sakiau kad idetu ivairiu nominalu centu,nes kai vaikas uzaugs tokiu pinigu nebebus greiciausiai 4u.gif
siandien parsinesiau zurnaliukus atspaustus jokuzio leidykloj wub.gif super thumbup.gif ant storo slidaus popieriaus thumbup.gif
Papildyta:
i pinigu maisa galima deti jubiliejine moneta
Atsakyti
QUOTE(susypsena @ 2010 08 06, 07:28)
vienos mamytes prasymu ikeliu darbeli, labai nekritikuokit pirma karta skraiste neriau  blush2.gif [img]

labai graži wub.gif

QUOTE(susypsena @ 2010 08 06, 08:35)
tikiuosi, kad oras nepaves, ir viskas jums pavyks smile.gif
p.s. mamytes, gal yra dariusiu saldainiu medi?  ax.gif jei taip tai gal galit isduoti, kur gipso mases ieskojot? g.gif

aš perku senukuose, mažiausias kiekis 2kg man užtenka trims medeliams.

Pasidalinkit, kokius tortukus užsakinėsit?
Atsakyti
QUOTE(ausrele @ 2010 08 06, 19:51)
labai graži  wub.gif
aš perku senukuose, mažiausias kiekis 2kg man užtenka trims medeliams.
Pasidalinkit, kokius tortukus užsakinėsit?

As uzsakiau pas Gulbiniene standartini toki su batukais wub.gif ziuresim sekmadieni ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kerryy @ 2010 08 06, 17:25)

Gal yra mamyčių auksarankių, gaminančių muiliukus, pas kurias galima būtų užsisakyti pagaminti vaikiškos formos nedidelį gabaliuką kvapnaus muiliuko wub.gif Paieškokit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvaitee @ 2010 08 06, 14:44)
Mes kriksto tevams dovanosim mazylio nuotrauka ant drobes A3 formato  4u.gif

o pagalvojot kur jie paskui ta foto des? ar tures ir nores kur namie kabint?
Atsakyti