dariau pasizadejimu ramune kurios ziedelius paskui sudejom i toki krepseli,tai pat krikstynu saldainius dvieju rusiu, ir buteli stipraus gerimo saugoti iki 18 metu
dovanojom cukru, kruopas na ir kt daiktelius kuriuos sudejau i tokius krepselius
dauzem asoteli prie namu slenkscio kad sukes laime atnestu
Papildyta:
mes kaip kriksto teveliai dovanojom sidabrini ciulptuka ir razanteli maza, ir knyga kuria ir pasidariau pati
visus siuos daiktelius sudejome i kriksto deze
tortas, ir siek tiek matosi vaisiu stalo, buvo patiestas melyna organdza, pabarstyta melynu akmenuku deja nespejau nufotkyt kai dar nebuvo sveciu
tai gal ir uzteks nes jau ir taip cia pritersiau labai daug jei kas idomaus klauskit
HONEYYY,o tai ir isakymus patys sau pasidirbot??? Siaip viskas labai grazu,o kaip ta atviruka pasidaret?
QUOTE(O-RE-AR @ 2010 08 01, 16:37)
HONEYYY,o tai ir isakymus patys sau pasidirbot??? Siaip viskas labai grazu,o kaip ta atviruka pasidaret?
Na taip prisipirkau remeliu, graziu lapu karstu kliju sautuva visokiu gelyciu pasitelkiau vaizduote ir pirmyn o cia apie atviruka tai nelabai suprantu ka turejote uomenyje?
QUOTE(honeyyy @ 2010 08 01, 13:59)
Na taip prisipirkau remeliu, graziu lapu karstu kliju sautuva visokiu gelyciu pasitelkiau vaizduote ir pirmyn o cia apie atviruka tai nelabai suprantu ka turejote uomenyje?
Is ko tas atvirukas padarytas?kokios priemones?
merginos padekit, nuraminkit.. tokia dilema seimoje. man 19metu, sesei 18, ir mazajai sesutei 5men. po dvieju savaiciu krikstynos, kadangi visa seima kartu planavom, kartu kriksto tevus pasirinkom ir kuma atsisake dabar buti kuma, ar normalu jai sesei kuma bus sese? nelabai turime daugiau is ko rinktis
QUOTE(estetė @ 2010 08 01, 21:21)
Man labai gražūs šitie angeliukai Kas veria karoliukus, galėtų šia super idėja pasinaudoti
bandžiau kažką verti, bet gavosi karoliai
Papildyta:
QUOTE(remda @ 2010 08 01, 22:08)
merginos padekit, nuraminkit.. tokia dilema seimoje. man 19metu, sesei 18, ir mazajai sesutei 5men. po dvieju savaiciu krikstynos, kadangi visa seima kartu planavom, kartu kriksto tevus pasirinkom ir kuma atsisake dabar buti kuma, ar normalu jai sesei kuma bus sese? nelabai turime daugiau is ko rinktis
kažkaip nesu girdėjus kad broliui/sesei krikšto tėvai būtų kiti broliai/sesės jei tėvams neleidžia būti krikštatėviams, manau ir broliui su sese negalima
QUOTE(remda @ 2010 08 01, 20:08)
Vaje situacija,na kad pusseseres buna kumom,tai girdejus,bet sesuo,tai neteke
QUOTE(zyzna @ 2010 08 01, 20:08)
bandžiau kažką verti, bet gavosi karoliai
O ant vielutes verei?
QUOTE(O-RE-AR @ 2010 08 01, 22:12)
O ant vielutes verei?
ne ant žvejybinio valo nedašuto vielutę panaudot
QUOTE(O-RE-AR @ 2010 08 01, 18:07)
Is ko tas atvirukas padarytas?kokios priemones?
jus turite uomenyje ta lapa remeliuose tikiuosi, tai ji pirkau kanceleriniu prekiu parduotuveje, po 2lt kiek pamenu vienas visokiausiu rastu yra cia jie kaskaip skaitosi diplominiai man lyg tai
Sveiki, gal kas turit padekos rasta mamai?
QUOTE(O-RE-AR @ 2010 08 02, 00:33)
PAvarai,ant siulo verk MB parodziau tai sako,o kaip paprasta padaryt,tai sakau imkis nors sio darbelio,bet taip ir liko kalbomis
Na as pati tokius veriau-tik 20, tai tikrai ne ant siulo As veriau juos ant pasidabruotos vielos, berods 0,03 mm, storio, tokios, kur galima gaut bet kokioj specializuotoj rankdarbaiu parduotuveje.Ant siulo tikrai neiseis Jei kam reikia schemos, tai prasom angelelio schema
Mergaites, i dangu paleisti tik helio balionus tinka, taip? kiti neskrenda