Paskutinis vasariškas darbelis mažam žmogučiui ačiū zavin už konsultacijas dėl rankovyčių
]My Webpage[/URL]
Vit, gražu, tik kažką norisi daryt su ta perėjimo juosta...kažkaip ją "pridengt" gal? Nors gal apsivilkus geriau atrodo nei ant pakabos
ačiū visom už pagyrimus mano suknelėm,siūlai buvo MAX, o vašelis nežinau,nes jis senų laikų,neturi numerio, tada kai nėriau net nepagalvojau, kad dar su numeriais yra vešeliai
QUOTE(simina @ 2010 08 25, 15:43)
sveikutes,
atsiprašau už off topic
Buvau skaičius, kad manekenų drabužiams pozuoti galima įsigyti Gariūnų turgavietėje. Gal žinote kurioj vietoj ir kada jų galima įsigyti. Prieš mėnesį buvau, bet niekur neradau, kur jų galima nusipirkti
atsiprašau už off topic
Buvau skaičius, kad manekenų drabužiams pozuoti galima įsigyti Gariūnų turgavietėje. Gal žinote kurioj vietoj ir kada jų galima įsigyti. Prieš mėnesį buvau, bet niekur neradau, kur jų galima nusipirkti
maciau siuvimo reikmenu parduotuvej, UAB Danesa, netoli monetu kalyklos. Manau, susirasit
QUOTE(Danuse @ 2010 08 25, 20:29)
Na ka pagaliau galiu ir as savo darbeli pasirodyti
Danuse, suknelė tiesiog super...
QUOTE(Erika_M @ 2010 08 25, 20:38)
Danuse, suknelė tiesiog super...
Aciu, nors labai bijojau kad nesigaus
Danuse,laabai grazu
[quote=Danuse,2010 08 25, 20:29]
na nerealu, labai labai gražu
QUOTE(rasa32 @ 2010 08 25, 20:48)
Danuse,laabai grazu
QUOTE(carnitaster @ 2010 08 25, 20:57)
Aciu
QUOTE(Danuse @ 2010 08 25, 20:29)
ispudinga
QUOTE(Capricorn @ 2010 08 25, 19:50)
Vit, gražu, tik kažką norisi daryt su ta perėjimo juosta...kažkaip ją "pridengt" gal? Nors gal apsivilkus geriau atrodo nei ant pakabos
man nufotografuotas variantas pačiai visai nepatinka, suknelė atrodo kažkokia plati... nei forma nei spalva tikrovės neatitinka ir ta perėjimo juosta kažkaip išryškeja.. realiai suknelės kliošiukas prasideda ties klubiukais, ko iš nuotraukos nepasakytum
va dabar supranti kodėl musu super mezgėjos gerus fotoaparatus turi