QUOTE(Viliuteee @ 2010 08 23, 09:11)
o kiek dabar akiu mezginys turi?Pasiejkus norima ploti apacios nebereikia megzti.Surikti akis virsuje ir priderinant rasta,siaurinant megzti i virsu
Aš pradėjau su per daud akių-pradėjau 208,o dabr matau,kad 104,nu gal dar +vienas motyvas būt užtekę
Mano siūlai tokie ne visai "voratinkliniai,tai aš manu,kad per stori labai prirauk.. Nu galas žino
QUOTE(varna575 @ 2010 08 23, 12:54)
Išardyti visada spėsit
Tiesiog keliom dienom atidėk viską. Kai praėjus šiek tiek laiko į viską pažiūrėsi naujomis akimis ir sprendimas bus tinkamiausias
O ir čia pasirodyk - gal patyrusios mezgėjos patars
Va mano "vargelis"
Tik nuotrauka prasta,nes telefonu fotografavau
QUOTE(savitre @ 2010 08 23, 13:45)
aš siūlyčiau irgi pirmiausia pabandyti i viršų primegzti siaurinant taip kad tas plarėjimas gautųsi (jei platūs klubai) vos žemiau nei plačiausia klubų vieta tada manau turėtų vaizdas pagerėti bet jei jūsų tas vaizdas netenkins tada deja bet teks ardyti(siūlau ne ardyti iš kart o palauk ir į tarpą koki kita darbelį pasidaryti gal ateis dar kokia kita gera mintis)
Na dabar ėmiausi krikštynų komplektėlio dukterėčiai,tai per tą laiką jau įsivaizduoju,kiek variantų reiks apmąstyt,bet va tas žemiau klubų platėjimas gal ir nieko,bet tada jau gana ilga suknė gausis -vėl ne tai,ko norėčiau